Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
27.10.2005 18:38

Ahoj všichni,když už jsme u těch fotek...tak já posílám mojeho Jakea.Je to terviueren s PP,ale trošku nám přerostl.Tak se taky pochlubte!!!

7.6.2005 22:48

eliska84 napsal(a):
Ahoj všichni,když už jsme u těch fotek...tak já posílám mojeho Jakea.Je to terviueren s PP,ale trošku nám přerostl.Tak se taky pochlubte!!!

a ještě jednu...na tý první vypadá vypaseně a přitom to je takovej hubenour

8.6.2005 09:26

eliska84 napsal(a):

a tady jako divoké zvíře

8.6.2005 09:32

eliska84 napsal(a):
a tady jako divoké zvíře

Moc, moc hezkýýý

8.6.2005 21:05

kalliope napsal(a):
Moc, moc hezkýýý

A to nikdo nemáte belgicáka???Já chci videt fotecky....prosím

9.6.2005 08:26

forpus napsal(a):
A to nikdo nemáte belgicáka???Já chci videt fotecky....prosím

Fotky bohužel nemám, ale hlídala jsem známým fenku Terviuerena vloni v létě, když byly na dovče a nadchla mě její povaha. Tak by mě zajímalo, jestli je nějaký výjimečný jedinec nebo je to u nich nějaký obecnější rys.
Fenka byla neuvěřitelně klidná, vyrovnaná a poslušná (absolvovala výcvik, to bylo znát), hodně závislá na lidech, radši courala se mnou ve městě než by zůstala doma v chládku. Pořád mě musela mít na očích. Ale zase si pozornost nevynucovala. K smrti ráda aportovala. Doma sebou plácla na parkety a do rána jsem o ní prakticky nevěděla. Žádné cpaní se do postele. Za ten týden jsem ji neslyšela štěkat. Jiných psů si vůbec nevšímala. Jedinou "vadou" bylo, že na vodítku tahala, ale bratr říkal, že ve srovnání s NO jeho přítelkyně se to snad ani tahání nazvat nedá. Svojí kouzelnou povahou si získala i jednu mou kamarádku, která se větších psů dost bojí. Ta se nakonec odvázala tak, že jí házela aportíček :-) Fenka je prý i exteriérově kvalitní, za ten týden mě zastavili asi 3 lidé a ptali se, že od kud jí mám, že prý to její medové zbarvení je vzácné, atd., atd. Já to posoudit nedokážu, je to jediný zástupce tohohle plemene, co znám na vlastní oka :-)-
Ve srovnání s nevychovanci, které měl můj tehdejší přítel, prostě balzám na duši. Do jaké míry to bylo očividně dobrou výchovou a do jaké míry povahou plemene?

9.6.2005 09:07

cathys napsal(a):
Fotky bohužel nemám, ale hlídala jsem známým fenku Terviuerena vloni v létě, když byly na dovče a nadchla mě její povaha. Tak by mě zajímalo, jestli je nějaký výjimečný jedinec nebo je to u nich nějaký obecnější rys.
Fenka byla neuvěřitelně klidná, vyrovnaná a poslušná (absolvovala výcvik, to bylo znát), hodně závislá na lidech, radši courala se mnou ve městě než by zůstala doma v chládku. Pořád mě musela mít na očích. Ale zase si pozornost nevynucovala. K smrti ráda aportovala. Doma sebou plácla na parkety a do rána jsem o ní prakticky nevěděla. Žádné cpaní se do postele. Za ten týden jsem ji neslyšela štěkat. Jiných psů si vůbec nevšímala. Jedinou "vadou" bylo, že na vodítku tahala, ale bratr říkal, že ve srovnání s NO jeho přítelkyně se to snad ani tahání nazvat nedá. Svojí kouzelnou povahou si získala i jednu mou kamarádku, která se větších psů dost bojí. Ta se nakonec odvázala tak, že jí házela aportíček :-) Fenka je prý i exteriérově kvalitní, za ten týden mě zastavili asi 3 lidé a ptali se, že od kud jí mám, že prý to její medové zbarvení je vzácné, atd., atd. Já to posoudit nedokážu, je to jediný zástupce tohohle plemene, co znám na vlastní oka :-)-
Ve srovnání s nevychovanci, které měl můj tehdejší přítel, prostě balzám na duši. Do jaké míry to bylo očividně dobrou výchovou a do jaké míry povahou plemene?

Tady dávám fotku mého křížence německého a belgického ovčáka. Je mu 10 let a pořád lítá jak torpédo.

9.6.2005 16:39

cathys napsal(a):

Jake je taky velikej pohodář!!Téměř vůbec neštěká,má moc rád lidi,ale nevtírá se...je schopný absolvovat běh u kola,lyží,koní a rád se sveze na lodi.Když ale není čas,tak se svalí doma na dlaždičky a je taky spokojenej...hlavně,že je s námi...!Je taky velice učenlivej a chytrej....Ale taky má chyby:občas by se rád popral,někdy nám uteče po stopě a na všechno má zatraceně dlouhou pamět!Ale jinak fajn plemeno....

9.6.2005 19:21

eliska84 napsal(a):
a tady jako divoké zvíře

Ahoj, tvůj hafan je fakt fešák,. Taky teda taky něco pošlu i když se mi to hrozně dlouho načítá- Yasmin z Kovárny, aneb moje zlatá grisečka ve věku 2 měsíců....

9.6.2005 19:29

janice napsal(a):
Ahoj, tvůj hafan je fakt fešák,. Taky teda taky něco pošlu i když se mi to hrozně dlouho načítá- Yasmin z Kovárny, aneb moje zlatá grisečka ve věku 2 měsíců....

a tedy už jsme pěkně vyrostly- věk 13 týdnů.....

9.6.2005 19:43

janice napsal(a):
a tedy už jsme pěkně vyrostly- věk 13 týdnů.....

.....a jště jednu nakonec, tedy se Yasii učí plavat (18 týdnů) a asistuje jí u toho sparing partner Baxíček. Má už pěkně protáhlý rypáček-konečně.
Musím říct, že je to skvělý zvířátko, všechno se strašně snadno a dychtivě učí. Nikdy jsem to u žádného mého pejska nezažila. Na druhou stranu její temperament naprosto ubíjí Baxíčka-všchny ty srandičky a útoky se mu sice líbí, ale krmíme zátěžovkou a zvyšujeme dávky a hubneme,...Prostě takovejhle šrumec doma přece jen nečekal a to je to taky pěknej rapl. Mějte se hezky, Jana

11.6.2005 08:07

eliska84 napsal(a):

Jestli může být i nechlupatý = BO malinois, tady jeden můj je

13.6.2005 22:21

eva nohelova napsal(a):
Jestli může být i nechlupatý = BO malinois, tady jeden můj je

a zase Jake....to nikdo jinej nemáte belgičáka?

14.6.2005 09:48

eliska84 napsal(a):
a zase Jake....to nikdo jinej nemáte belgičáka?

Heleď koukni kolik jich mám jáJsou úúúúúžasní!!!!Nejlepší plemeno na světěProstě je miluju a nedám na ně dopustit

14.6.2005 13:04

m napsal(a):
Heleď koukni kolik jich mám jáJsou úúúúúžasní!!!!Nejlepší plemeno na světěProstě je miluju a nedám na ně dopustit

jůůůůůůůůůůůůů,ty jsou krásní.....

16.6.2005 19:13

eliska84 napsal(a):

Můžu mít jen malinkatou otázečku? Jaké je příjmení Jacka?

16.6.2005 19:39

eliska84 napsal(a):

Jake je podle papírů-Omar Rudolfovská skála,proč?

16.6.2005 19:40

eliska84 napsal(a):

Ta Yasmin je nádherný štěnátko...

16.6.2005 23:12

eliska84 napsal(a):

Ptám se, protože mi Jack moc připomíná jednoho pejska, kterého znám , ale není to on. Je krásný , gratuluji.

17.6.2005 15:09

eliska84 napsal(a):

Díky...moc za chválu....krásný j,ale to by byl pro mě každý.Sebekriticky musím uznat,že to není úplně standartní vzhled.Je moc velikej a mohutnej a úplnej klidas....Když jsem na výstavě viděla ty nervní drobounké lištičky,tak jsem ho v nich nepoznávala...

25.6.2005 13:23

pampeliska napsal(a):
Ptám se, protože mi Jack moc připomíná jednoho pejska, kterého znám , ale není to on. Je krásný , gratuluji.

a tady zase Jake...!Ty jo...já mám tady soukromou diskuzi

25.6.2005 16:20

eliska84 napsal(a):
a tady zase Jake...!Ty jo...já mám tady soukromou diskuzi

Jen počkej V příštím týdnu zkusím naskenovat starší fotky našeho hafánka Aronka a když se podaří, tak to tu "zamoříme"

24.7.2005 21:36

lerry napsal(a):
Jen počkej V příštím týdnu zkusím naskenovat starší fotky našeho hafánka Aronka a když se podaří, tak to tu "zamoříme"

Jé...někde jsem tu viděla štěnátka tervíků,sem s nima

11.8.2005 19:01

lerry napsal(a):

Moje zlatíčko Veron alias Monty

11.8.2005 19:03

tasy napsal(a):
Moje zlatíčko Veron alias Monty

Monty ve vodě...tu miluje

11.8.2005 19:04

tasy napsal(a):
Monty ve vodě...tu miluje

Pes mojí kamarádky

11.8.2005 19:04

tasy napsal(a):
Pes mojí kamarádky

Nádherný kousek nebo ne???

11.8.2005 20:04

eliska84 napsal(a):

Jak nám Yasmine ("Sminy") poslala fotku od moře, aneb krysa vodní s náma na písáku (věk 6 měs.)

11.8.2005 20:51

janice napsal(a):
Jak nám Yasmine ("Sminy") poslala fotku od moře, aneb krysa vodní s náma na písáku (věk 6 měs.)

Ahoj, moje kámoška má tervíka bez papírů. Vždycky to bylo největší trdlo, jaký jsem kdy viděla Ale v jeho dvou letech jsme se přestali vídávat, tak nevím, jak je na tom teď Vždycky tvořil nerozlučnou dvojku s mým choďákem, tak posílám jejich společnou fotku, když měli oba kolem jednoho roku.

19.8.2005 10:31

darca napsal(a):
Ahoj, moje kámoška má tervíka bez papírů. Vždycky to bylo největší trdlo, jaký jsem kdy viděla Ale v jeho dvou letech jsme se přestali vídávat, tak nevím, jak je na tom teď Vždycky tvořil nerozlučnou dvojku s mým choďákem, tak posílám jejich společnou fotku, když měli oba kolem jednoho roku.

tak ještě nějací belgičáci

19.8.2005 10:31

darca napsal(a):

a jeden "zapadlý vlastenec"

19.8.2005 10:32

darca napsal(a):

a ještě něco pro milovníky černé barvy

19.8.2005 10:34

darca napsal(a):

a tohle z toho nakonec vyroste :-)

19.8.2005 10:35

darca napsal(a):

A nebo tohle!

19.8.2005 10:37

hana napsal(a):
A nebo tohle!

A ještě jedno šikovné štěňátko na konec, už končím, protože na mých asi 3000 fotek s BO by si musel webmaster Fauny pořídit větší server

19.8.2005 10:41

eliska84 napsal(a):

Ja pridam sveho "polo belgicaka" - krizenec NOxvlk X BOm (skorovlk )...

19.8.2005 21:45

wami napsal(a):
Ja pridam sveho "polo belgicaka" - krizenec NOxvlk X BOm (skorovlk )...

31.8.2005 22:11

tasy napsal(a):

přidám nějaké to foto....

31.8.2005 22:11

tasy napsal(a):
přidám nějaké to foto....

26.10.2005 10:00

tasy napsal(a):

Moje zlatíčko

26.10.2005 10:01

tasy napsal(a):

Moje zlatíčko

27.10.2005 11:00

tasy napsal(a):

Ahoj Tasy, co je to za tervíka cos posílala výše? Srtašně mi připomíná Crona del Segadal, je to on nebo nějaký jiný???ráda se poučím, moc se mi líbí. čusec M

27.10.2005 18:38

m napsal(a):
Ahoj Tasy, co je to za tervíka cos posílala výše? Srtašně mi připomíná Crona del Segadal, je to on nebo nějaký jiný???ráda se poučím, moc se mi líbí. čusec M

Ano,je to Cron (domácky se mu říká Zido).Je moc pěkný

Přidejte reakci

Přidat smajlík