airin
napsal(a):
Tropicana Tracy od Chlpíků
Koukala jsem na "zajímavou" diskuzi na nemoderce a tak jsem se přinutla změřit Rokyho - má 12 měsíců a výšku +,- 32 cm , dost se mi kroutil.
candy
napsal(a):
Koukala jsem na "zajímavou" diskuzi na nemoderce a tak jsem se přinutla změřit Rokyho - má 12 měsíců a výšku +,- 32 cm , dost se mi kroutil.
Nad standart !
candy
napsal(a):
A v sedě
airin
napsal(a):
Čau Gabčo!!! Jsi stejného názoru, že Trejsy má krátkou čenichovou partii? Přeci jen si jí měla doma déle.
Ahoj Zuzi ! No já myslím že jí rozhodně nemá ! Sice jí to Řehánek napsal do bonitace, ovšem jí tam taky napsal, že je cobby, což teda ona rozhodně není, že ? Takže to člověk musí brát s rezervou, ale jestli má krátkej nosík, tak já jsem bez nohy.
black
napsal(a):
Proč nepíšete sem, když na klubovky spousta lidí nemá přístup?
Tak mě vaše diskuze donutila změřit svého skoro 7.měsíčního labuťáka.Má výšku 31,5 cm,délku 32cm.Samozřejmě je to orientačně doma.Tak snad už tolik nevyroste a bude to těch 33-doufám..htěla jsem dát aktuální fotku ale synáček zapleskal foťák..Dám zhruba dva měsíce starou a portrét-je teď už samo dospělejší...
vazdik
napsal(a):
Tak mě vaše diskuze donutila změřit svého skoro 7.měsíčního labuťáka.Má výšku 31,5 cm,délku 32cm.Samozřejmě je to orientačně doma.Tak snad už tolik nevyroste a bude to těch 33-doufám..htěla jsem dát aktuální fotku ale synáček zapleskal foťák..Dám zhruba dva měsíce starou a portrét-je teď už samo dospělejší...
Portrét
sonka
napsal(a):
Nerada to říkám, ale mě rostl (a přerostl) pejda do 11 měsíců. Ale třeba už ten Váš neporoste. Je krásnej.
Dík...Já budu doufat...Někdo říká ,že už moc neporoste,prý tak 1.cm,někdo,že poroste..Uvidíme,genetika je nevyzpytatelná..musím se nechat překvapit.Maminka má 32,tatínek vlastně nevím..Ale nezdál se mi nijak vysoký.
vazdik
napsal(a):
Dík...Já budu doufat...Někdo říká ,že už moc neporoste,prý tak 1.cm,někdo,že poroste..Uvidíme,genetika je nevyzpytatelná..musím se nechat překvapit.Maminka má 32,tatínek vlastně nevím..Ale nezdál se mi nijak vysoký.
Jó genetika. U mého psa je to takto: Matka 31,5 cm, otec 32 cm všichni sourozenci do 33 cm jem můj pes má 36 cm.
sonka
napsal(a):
Jó genetika. U mého psa je to takto: Matka 31,5 cm, otec 32 cm všichni sourozenci do 33 cm jem můj pes má 36 cm.
Vellar Pljus Impressario
black
napsal(a):
Vellar Pljus Impressario
a tohle je můj nadstandard - 34 cm
elwig
napsal(a):
...Fanda zdraví brášku Waita...
Tak ještě já,přece jen-Čenda dnes..
vazdik
napsal(a):
Tak ještě já,přece jen-Čenda dnes..
A ještě jeden..Není upravený,byl dneska na cvičáku..
vazdik
napsal(a):
A ještě jeden..Není upravený,byl dneska na cvičáku..
Frendor´s O Prince Regent - 30 cm
elis30
napsal(a):
Čau Fando,hoď sem nějakou fotečku,ať vím jak teď vypadáš
Prince Regent je z Německa
airin
napsal(a):
a konnečně naposled Boston
Jé to je Boston,tatínek našeho Fábíka!
fabio
napsal(a):
Jé to je Boston,tatínek našeho Fábíka!
Lampion Pink od Chlpíků BAA/1/03 zuby 6/6+4
32,5 / 32,5 cm
vazdik
napsal(a):
V tomhle s vámi nesouhlasím,pokud má geneticky dáno,že doroste do 40 cm,tak tam doroste i když by žral třeba trávu..Výška je geneticky daná a s tím nic nenadělám..
Ještě jeden Lampion Pink 32,5/32,5cm
tentokrát z profilu
jafar
napsal(a):
Ještě jeden Lampion Pink 32,5/32,5cm
tentokrát z profilu
Dajána, zbonitovaná v.29,5/33
pocero
napsal(a):
Nevěděl by někdo z jaké CHS pochází výše zmiňovaný (na fotce) PEN Wait?? Děkuji.
Elevado Noble Pazzda (Wait)