sunin
napsal(a):
ahoooj vyletnici
tak sem si teda taky spustila rajce, takze odted me kamenujte pokud to tam nebudu davat sice ty dnesni sou trosku mazly ale co taky cekat od toho myho fotacka chudacka
jinak jeste jednou dekujeme za vylet, mufano je tuhej a ja taky du si dat teplou vanu..a kdyztak teda to rajce http://katije2.rajce.idnes.cz/
sunin
napsal(a):
jo a tady pridavam jeste par fotek ze vcerejsiho marianskyho udoli
sunin
napsal(a):
Jeeee super fotecky my taky jeste jednou dekujem za vychajdu......Aron byl vyblbnutej a spi i dneska skoro celej den jelikoz vcerejsi garden party se zvrhla
tak je solidarni a spi se mnou
Doufám ze to brzo zopaknem
teeeda ted jsem ty fotky dokoukala vsechny.....jsou fakt suprovy
sunin
napsal(a):
teda fuj zase pařáky
já jsem vděčná za hezkej teplej a barevnej podzim
doufám ze klapne ten vikend
Míšo,myslíš tu prochajdu?..já bych 100% šla,ale nevím jak se domluvíme,protože nemám doma ten PC..takže jedině přes SMSky...já teď v 9:00 odcházím od počítače a už se sem celý víkend nedostanu,takže se mi,prosím,kdyžtak ozvy na mobil...číslo tu už myslím je,ale pro jistotu-775238419 .....díky a snad o víkendu
llucinkaa2
napsal(a):
Míšo,myslíš tu prochajdu?..já bych 100% šla,ale nevím jak se domluvíme,protože nemám doma ten PC..takže jedině přes SMSky...já teď v 9:00 odcházím od počítače a už se sem celý víkend nedostanu,takže se mi,prosím,kdyžtak ozvy na mobil...číslo tu už myslím je,ale pro jistotu-775238419 .....díky a snad o víkendu
lidi, kde to zas sme???
se propadame az na druhou stranku!
posilam par fotek z vikendu z plumlova - z vypustene prehrady
kitty2thorpe
napsal(a):
lidi, kde to zas sme???
se propadame az na druhou stranku!
posilam par fotek z vikendu z plumlova - z vypustene prehrady
kitty2thorpe
napsal(a):
jeee miso a kampak se stehujes?
ja uz si myslela ze tady vsichni docista poumirali
Míšo,už jsem to četla na faceboku,že se stěhuješ...jak já ti to závidím .....jinak v neděli už budu mít Taru,takže od pondělí můžeme venčit,venčit a venčit,protože Tara to vážně potřebuje
llucinkaa2
napsal(a):
Míšo,už jsem to četla na faceboku,že se stěhuješ...jak já ti to závidím .....jinak v neděli už budu mít Taru,takže od pondělí můžeme venčit,venčit a venčit,protože Tara to vážně potřebuje
už tu zase oživujem (snad)
Také mě zajímá kam se stěhuješ? Snad budeš i tak chodit na procházky.
kevin
napsal(a):
haló. toto počasí není moc na vycházkování, al i tak sem můžete hodit pozdrav
no ahooooj - teda pokud sem jeste nekdo chodi
ja sem nekde neco chytila, lezim uz 2.den v posteli...horecku nastesti nemam, ale smrkam kazdou minutu...a uz me nebavi knucici muf, kterej chce kazdou hodinu ven nechcete ho nekdo na vikend?
to pocasi je taky des....
jinak zitra nebo pozitri se vydavam na vystaviste, potrebuju tomu svymu obludixovi koupit termoplastenku a poradny voditko...
tak sem nekdo hodte aspon nakou fotku, ne?
kitty2thorpe
napsal(a):
no ahooooj - teda pokud sem jeste nekdo chodi
ja sem nekde neco chytila, lezim uz 2.den v posteli...horecku nastesti nemam, ale smrkam kazdou minutu...a uz me nebavi knucici muf, kterej chce kazdou hodinu ven nechcete ho nekdo na vikend?
to pocasi je taky des....
jinak zitra nebo pozitri se vydavam na vystaviste, potrebuju tomu svymu obludixovi koupit termoplastenku a poradny voditko...
tak sem nekdo hodte aspon nakou fotku, ne?
jezis no vidite jak sem uz blba? sem davam podruhe stejnou fotku....achjo
jinak, jak se tak doma nudim, snazim se "aktualizovat" mufovy stále nefunkcni stranky tak az to bude trochu vypadat, hodim odkaz a muzete me chvalit
kitty2thorpe
napsal(a):
jezis no vidite jak sem uz blba? sem davam podruhe stejnou fotku....achjo
jinak, jak se tak doma nudim, snazim se "aktualizovat" mufovy stále nefunkcni stranky tak az to bude trochu vypadat, hodim odkaz a muzete me chvalit
hledat fotky se mi někdy nechce
budu ráda, když se zaregistrujete přes tento odkaz: http:// www. psilaska .cz/index.php?option=com _comprofiler&task=registe rs&referrer=AUPRS-4AD45 545BBA37
jsou tam psí srazy, dárky.....
mám tam i fotky
kevin
napsal(a):
hledat fotky se mi někdy nechce
budu ráda, když se zaregistrujete přes tento odkaz: http:// www. psilaska .cz/index.php?option=com _comprofiler&task=registe rs&referrer=AUPRS-4AD45 545BBA37
jsou tam psí srazy, dárky.....
mám tam i fotky
na výstaviště bych také ráda šla, ale jsem unavená
kevin
napsal(a):
kitty na stránky se těším
ahoj, tak uz sem doma z vystavy, sem tam byla hned rano a stacila utratit okolo litru koupila sem termoplastenku (kterou sem vzapeti nasla na netu asi o 200 levnejsi....
) no a mame novy voditko...+ dalsi blbosti na kousani a zuzlani
jinak stranky sou tady, nejsou jeste dodelany do uplny podoby...a budu se je snazit pak aktualizovat... www.muf.iplace.cz
kitty2thorpe
napsal(a):
ahoj, tak uz sem doma z vystavy, sem tam byla hned rano a stacila utratit okolo litru koupila sem termoplastenku (kterou sem vzapeti nasla na netu asi o 200 levnejsi....
) no a mame novy voditko...+ dalsi blbosti na kousani a zuzlani
jinak stranky sou tady, nejsou jeste dodelany do uplny podoby...a budu se je snazit pak aktualizovat... www.muf.iplace.cz
To jsi utratila hodně.
llucinkaa2
napsal(a):
šárko,až o víkendu,to tady už budu mít toho psa...ale bylo by fajn,kdyby se to domluvilo nejpojzději zítra,pač doma nemám PC,takže bych se nemohla domluvit...ale šla bych moc ráda..takže tak
Ahoj, tak co takhle sobota Mariánské údolí? Když se tu nikdo nepřidá. Tak čas můžem upřesnit mobilem. Šla by možná i kamoška s malým howavardem. Hodilo by se mi to kolem poledne. Co ty na to?
kevin
napsal(a):
Ahoj, tak co takhle sobota Mariánské údolí? Když se tu nikdo nepřidá. Tak čas můžem upřesnit mobilem. Šla by možná i kamoška s malým howavardem. Hodilo by se mi to kolem poledne. Co ty na to?
míšo,počítej semnou,jdu na 100%....asi vezmu taky dva kamarády...kamošku bez psa,ta mi musí pomoct s Tarou a jednoho s 3 měsíčním křížencem pita
llucinkaa2
napsal(a):
míšo,počítej semnou,jdu na 100%....asi vezmu taky dva kamarády...kamošku bez psa,ta mi musí pomoct s Tarou a jednoho s 3 měsíčním křížencem pita
Míšo,vzhledem k tomu,že doma nemám net,tak se musíme domluvit přes mobily..odtě'd už sem nepůjdu...ale v tu sobotu bych šla ráda a už jsem to oznámila těm kamarádům....takže tak...číslo na mě máš,já na tebe taky..takže v sobotu dopoledne..kdyžtak pls napiš zítra na mobil čas kdy a kde sraz..a klidně do toho marianskýho...tak zatím ahoj
llucinkaa2
napsal(a):
Míšo,vzhledem k tomu,že doma nemám net,tak se musíme domluvit přes mobily..odtě'd už sem nepůjdu...ale v tu sobotu bych šla ráda a už jsem to oznámila těm kamarádům....takže tak...číslo na mě máš,já na tebe taky..takže v sobotu dopoledne..kdyžtak pls napiš zítra na mobil čas kdy a kde sraz..a klidně do toho marianskýho...tak zatím ahoj
super ok
sunin
napsal(a):
Ahojkyyyyyy
tak jsem na skok tady po dloooouhe dobe
Ve stredu jdeme konecne do svyho bytecku....ted prebyvame u tchyne a Aronek si musel zvyknout na kocky ten uz dostal tolikrat po cenichu ale zvykl si
Kaci budu to mit k tobe a k Evci do Slatiny bliz a asi aji k Lucce bytecek mame na Turgenevove u zastavky Spacilova.....jen nevim kde tam budu vencit ale to nejak prozkoumam.
Az prestehujem veci tak vyrazime na prochajdu.....chybite nam az se zas stavim k mamce tak pisnu co a jak....jinak ted funguju jen na mobilu
sunin
napsal(a):
Ahojkyyyyyy
tak jsem na skok tady po dloooouhe dobe
Ve stredu jdeme konecne do svyho bytecku....ted prebyvame u tchyne a Aronek si musel zvyknout na kocky ten uz dostal tolikrat po cenichu ale zvykl si
Kaci budu to mit k tobe a k Evci do Slatiny bliz a asi aji k Lucce bytecek mame na Turgenevove u zastavky Spacilova.....jen nevim kde tam budu vencit ale to nejak prozkoumam.
Az prestehujem veci tak vyrazime na prochajdu.....chybite nam az se zas stavim k mamce tak pisnu co a jak....jinak ted funguju jen na mobilu
ahoj Míšo...
no to je fajnový to k sobě budeme mít opravdu blízko.....pěšky je to cca 30-40 minut
...trolejákem+ještě pěší cesta dejme tomu stráňu cca 15-20 minut
llucinkaa2
napsal(a):
Ahoj,
my zítra určo ne-e,jedu s Karin do Přerova..ale ve čtvrtek bych zašla.... ve čtvrtek Ti napíšu smsku,jak to vidíš..
tak zatím ahoj
Tady to je jak na hrbitove :-)))))
Tak hlasim ze uz uspesne bydlime a mame se krasne....dokonce jsme i nuceni cestovat mhd a zvykame si dneska jsme jeli temer bez kviceni takze uz muzem aji jezdit nebi spis musime
Bohuzel jsem jen na mobilu pac internet jeste doma nemam.Pondeli a streda je uredni den takze zabity ale ctvrtek a utery bychom mely stihat a jinak vikendy :-))
773 023 970
sunin
napsal(a):
Tady to je jak na hrbitove :-)))))
Tak hlasim ze uz uspesne bydlime a mame se krasne....dokonce jsme i nuceni cestovat mhd a zvykame si dneska jsme jeli temer bez kviceni takze uz muzem aji jezdit nebi spis musime
Bohuzel jsem jen na mobilu pac internet jeste doma nemam.Pondeli a streda je uredni den takze zabity ale ctvrtek a utery bychom mely stihat a jinak vikendy :-))
773 023 970
Tady to čeká, až to tu ožiješ. To je super, že se máte krásně a že si zvykáte na mhd. Šel by někdo zítra na výběh?
kevin
napsal(a):
Tady to čeká, až to tu ožiješ. To je super, že se máte krásně a že si zvykáte na mhd. Šel by někdo zítra na výběh?
hojky, dnes jsme - teda uz jen chvili, na kamenaku...takze vzkaz asi nejspis pro kintu a hillary - nechcete udelat prochazku tady kolem? pisu dost pozde, ale kdyztak se ozvete, spis na 728463011
kitty2thorpe
napsal(a):
hojky, dnes jsme - teda uz jen chvili, na kamenaku...takze vzkaz asi nejspis pro kintu a hillary - nechcete udelat prochazku tady kolem? pisu dost pozde, ale kdyztak se ozvete, spis na 728463011
mrtvoly, ozijte!!!
nechcete jit 17.11. (utery, statni svatek) na nejakou prochazku?
pokud teda vyjde pocasi...tak se kdyztak ozvete, kdo byste sli
a taky teda navrhy, nekam kde sme jeste nebyli, nebo i tam kde sme byli, hlavne nekam
posilam fotku jak ten muj nunu vyrostl
kitty2thorpe
napsal(a):
mrtvoly, ozijte!!!
nechcete jit 17.11. (utery, statni svatek) na nejakou prochazku?
pokud teda vyjde pocasi...tak se kdyztak ozvete, kdo byste sli
a taky teda navrhy, nekam kde sme jeste nebyli, nebo i tam kde sme byli, hlavne nekam
posilam fotku jak ten muj nunu vyrostl
Ahojky.....tak zas na chvili jsem tady
Kaci omlouvam se nemohla jsem se ozvat nemam kredit ale dneska by mi to nevyslo protoze jsem u mamky a pak jdem ke tchyni slavit nase narozky
ale v pondeli mam dovolenou a v utery je svatek tak na pondeli planuju Mariansky udoli.....doufam ze do te doby budu mobilni abysme se domlouvili.
sunin
napsal(a):
Ahojky.....tak zas na chvili jsem tady
Kaci omlouvam se nemohla jsem se ozvat nemam kredit ale dneska by mi to nevyslo protoze jsem u mamky a pak jdem ke tchyni slavit nase narozky
ale v pondeli mam dovolenou a v utery je svatek tak na pondeli planuju Mariansky udoli.....doufam ze do te doby budu mobilni abysme se domlouvili.
Ahojte holky....
tak já mám aspoň na měsíc po procházkách
Byla jsem s Tarou a Karin venku a viděli psa,kterej se jim moc nezamlouval..a jak jsem měla vodítka od holek obmotaný na ruce(což je je moje blbost,samozdřejmě),tak škubli za tím psem a zlomili mi prst...takže mám jen jednu funkční ruku a nebudu pokoušet štěstí,protože jednou rukou Karinu neutáhnu.....
takže asi tak
tak se mějte a až budu použitelná tak se ozvu
llucinkaa2
napsal(a):
Ahojte holky....
tak já mám aspoň na měsíc po procházkách
Byla jsem s Tarou a Karin venku a viděli psa,kterej se jim moc nezamlouval..a jak jsem měla vodítka od holek obmotaný na ruce(což je je moje blbost,samozdřejmě),tak škubli za tím psem a zlomili mi prst...takže mám jen jednu funkční ruku a nebudu pokoušet štěstí,protože jednou rukou Karinu neutáhnu.....
takže asi tak
tak se mějte a až budu použitelná tak se ozvu
Ahoj,nejdete dnes někdo venčit?Kdyby jo,piště prosím na mob. 775187467...Ideálně ještě za světla a o nejdřív.:-))))Kristýna a Toník
hillary
napsal(a):
Ahoj,nejdete dnes někdo venčit?Kdyby jo,piště prosím na mob. 775187467...Ideálně ještě za světla a o nejdřív.:-))))Kristýna a Toník
jeeee..kristy
no ja prave dnes premyslela, jesi nekoho otravovat s prochazkou...
kazdopadne uz ted mam po 3hodinove prochazce v chrlicich a holaskach, za chvili zas valim do skoly...az budes priste planovat akutni prochazku, tak pis radsi sms skoda ze sem to nevedela, dojela bych nekam...
jinak ale zitra ma byt taky hezky, ja muzu teda dopoledne...tak do 12 max, kdyztak napis (i sem)
kitty2thorpe
napsal(a):
jeeee..kristy
no ja prave dnes premyslela, jesi nekoho otravovat s prochazkou...
kazdopadne uz ted mam po 3hodinove prochazce v chrlicich a holaskach, za chvili zas valim do skoly...az budes priste planovat akutni prochazku, tak pis radsi sms skoda ze sem to nevedela, dojela bych nekam...
jinak ale zitra ma byt taky hezky, ja muzu teda dopoledne...tak do 12 max, kdyztak napis (i sem)
Aho Kači,tak já bych zítra dopol šla..dojela bys za náma do kohoutek?třeba nějak po desáté..
hillary
napsal(a):
Aho Kači,tak já bych zítra dopol šla..dojela bys za náma do kohoutek?třeba nějak po desáté..
ahooj
tak sme se konecne sesly, dekujeme kristynce a tondovi jeste jednou za prochazku, skoda ze z tech fotek v mlze a s mym "bez"vadnym fotakem nevzeslo nic peknyho
tak aspon ty nejpovedenejsi...
hillary
napsal(a):
nase dvojka
hillary
napsal(a):
tot tak vse, co se da pouzit...
jinak si kristy musis pockat az dostanu ten svuj vysnenej fotak od jeziska, jesi vubec
kitty2thorpe
napsal(a):
tot tak vse, co se da pouzit...
jinak si kristy musis pockat az dostanu ten svuj vysnenej fotak od jeziska, jesi vubec
Kači,my děkujeme za prochajdu!Je super,že se nesežrali,dacani jedni.Za fotečky díky,ono,kombinace starýho foťáku,mlhy a neustále se hýbajících příšer nevěstí nic jinýho,než míň kvalitní fotky.
Ale pokud se Ježíšek vyhecuje,rádi zajdem vyzkoušet.
llucinkaa2
napsal(a):
Holkyyy,kde jste?
jdete někdo někam v pátek navečer?
Třeba někdo ze Starého (Nového) Lískovce? Stačilo by i do výběhu :)
Zdeňka a štěně kraťandy Foxy
776742426
V sobotu jdeme na výlet k Ríšově studánce v Bystrci, tak se můžete přidat, předpokládaná délka trasy je prý 9 km, já to neorganizuju, jdou 2 labradoři a my.
bonnyviper
napsal(a):
jdete někdo někam v pátek navečer?
Třeba někdo ze Starého (Nového) Lískovce? Stačilo by i do výběhu :)
Zdeňka a štěně kraťandy Foxy
776742426
V sobotu jdeme na výlet k Ríšově studánce v Bystrci, tak se můžete přidat, předpokládaná délka trasy je prý 9 km, já to neorganizuju, jdou 2 labradoři a my.
Ahoooj,my bychom ještě dnes šliiii!!!!Užjsi byla,Luci?Jinak,v ten pátek bychom se taky klidně přidali...Jsme z Kohoutek,ale klidně dojedem do Lískovce..Kdyžtak stačí napsat na 775187467 a to i kvůli dnešku,i pátku.
hillary
napsal(a):
Ahoooj,my bychom ještě dnes šliiii!!!!Užjsi byla,Luci?Jinak,v ten pátek bychom se taky klidně přidali...Jsme z Kohoutek,ale klidně dojedem do Lískovce..Kdyžtak stačí napsat na 775187467 a to i kvůli dnešku,i pátku.
Lucko, nemáš doufám nové tel. číslo?
kevin
napsal(a):
Protože já ti psala sms jak jsme se domlouvali a žádná odezva, tak snad je vše vpoho.
Šárko,nové tel číslo nemám..jen už pěkně dlouho nemám kredit...myslela jsem,že bude mátina doma,že bych si vzala její telefon,ale nebyla doma....strašně se omlouvám...ale dnes bych klidně šla..ale radši bych se domluvila tady,na fauně....
a ještě jednou promííň
llucinkaa2
napsal(a):
Šárko,nové tel číslo nemám..jen už pěkně dlouho nemám kredit...myslela jsem,že bude mátina doma,že bych si vzala její telefon,ale nebyla doma....strašně se omlouvám...ale dnes bych klidně šla..ale radši bych se domluvila tady,na fauně....
a ještě jednou promííň
I to je možnost, tak to jo, v pohodě, ale dnes mi to nevychází.
kitty2thorpe
napsal(a):
holky! tak krasny vanoce! a asi i stastnej novej rok, kdybych se tu neukazala, nejde mi net
hlavne at se zas vsechny brzo setkame na nake jarni prochazce!!
nikde nikdo nebo jen nepisete?
jsme doma a nudime se, venku tak krasne, nechcete nekdo nekam ven? dnes (co nejdriv), mozna zitra, na silvestra (potrebuju ho MOOOOC utahat aby se v noci nebal), nebo v sobotu? ztratila sem cisla na vsechny z fauny, mam novej mobil...kdyztak se ozvete na 728463011
cago
prikladam fotku mufika stenika kterou sem dnes objevila!
sunin
napsal(a):
čau ... my jsme bohužel pryč od zítra až do neděle, ale jinak půjdem venčit rádi...
lotinka
napsal(a):
Ahoj, ráda bychom se připojila na nějakou prochajdu.Nevenčíte někdo v okolí Řečkovic?
Ahojky holky......zdravím po tisíci letech
teda bez toho internetu je to fakt na prd.....radi bysme sli vencit vcelku kamkoli nejlepe o vikendu.jenze jsem jen na telefonu tak kdyztak holky zhavte mobily.....nebo patky od 14:00
sunin
napsal(a):
Ahojky holky......zdravím po tisíci letech
teda bez toho internetu je to fakt na prd.....radi bysme sli vencit vcelku kamkoli nejlepe o vikendu.jenze jsem jen na telefonu tak kdyztak holky zhavte mobily.....nebo patky od 14:00
Mi na Silvestra odcházíme ke kamarádům, tak vám přeji hodně štestí v roce 2010.
hillary
napsal(a):
Ahoj babiny,kdyby šel zítra někdo venčit,tak dejte vědět..ideál je tak druhá,klidně dojedem..
lidi, jak se mate a co je novyho u vas?
normalne su tak nastvana na ten dest!!! vcera parada v zasnezenym poli ale dnes se ani nedalo nikam jit
dohanim plno veci do skoly, pac sem s plnenim ukolu zacala dost pozde a nevim ani jak to zvladnu
posilam par fotecek, at to tu trochu ozivime, no nee?
muf a plumlovsky zamek
kitty2thorpe
napsal(a):
normalne su tak nastvana na ten dest!!! vcera parada v zasnezenym poli ale dnes se ani nedalo nikam jit
dohanim plno veci do skoly, pac sem s plnenim ukolu zacala dost pozde a nevim ani jak to zvladnu
muf a plumlovsky zamek
krasne nam sviti - a to je prosinec
kitty2thorpe
napsal(a):
muf a plumlovsky zamek
muf a 5mesicni kamos badynek
(taky vam pripada na ten vek docela vyzranej?)
kitty2thorpe
napsal(a):
muf a plumlovsky zamek
kitty2thorpe
napsal(a):
muf a plumlovsky zamek
kitty2thorpe
napsal(a):
muf a plumlovsky zamek
kitty2thorpe
napsal(a):
muf a plumlovsky zamek
to lotinka: ahoj, co mas za pejsa? nejakou prochazku bych taky dala, snad vyjde pocasi a cas a udelame nejakou hromadnou, dostupnou vsem
nakonec jedna umelecka povanocni s panickou
kitty2thorpe
napsal(a):
to lotinka: ahoj, co mas za pejsa? nejakou prochazku bych taky dala, snad vyjde pocasi a cas a udelame nejakou hromadnou, dostupnou vsem
nakonec jedna umelecka povanocni s panickou
Ahojte holky,tak opět po delší odmlce vás zdravím a trochu opožděně vám všem přeji štˇastný Nový rok a plno úspěchů...
llucinkaa2
napsal(a):
Ahojte holky,tak opět po delší odmlce vás zdravím a trochu opožděně vám všem přeji štˇastný Nový rok a plno úspěchů...
kde to zase sme...
hillary
napsal(a):
co takhle zítra odpol venčení???šel by někdo?
heeej bych tak rada sla ale odpoledne nemuzu, mam praxi...a dopoledne i tak nestiham
jediny dny kdy muzu je vikend tentokrat
kitty2thorpe
napsal(a):
heeej bych tak rada sla ale odpoledne nemuzu, mam praxi...a dopoledne i tak nestiham
jediny dny kdy muzu je vikend tentokrat
Ahojky holciny.....teda tady je to mrtvy....uz abych mela doma net a trochu to tady rozhejbala a s fotkama jsem taky na stiru pac je humus pocasi ze ani fotaku se nechce ven......slunicko chybi moc moc.
Lucinko nejak mi nejede FB ale fakt se mame kousek aji kdybyste se meli stavit jen do bytu na pokec .....nejak se tam vejdem a za panelakem mame pole.......to mimojine plati pro vsecny co se jim chce cestovat kvuli chvilce nebo to maj ke me kousek .......za jo Kaci Mufova ......ja jsem ted na nemocenske ale na pole za barak muzu aprijmet navstevy taky
jen je problem ten net no.......nejsem on line tak neziju takze sms
sunin
napsal(a):
Ahojky holciny.....teda tady je to mrtvy....uz abych mela doma net a trochu to tady rozhejbala a s fotkama jsem taky na stiru pac je humus pocasi ze ani fotaku se nechce ven......slunicko chybi moc moc.
Lucinko nejak mi nejede FB ale fakt se mame kousek aji kdybyste se meli stavit jen do bytu na pokec .....nejak se tam vejdem a za panelakem mame pole.......to mimojine plati pro vsecny co se jim chce cestovat kvuli chvilce nebo to maj ke me kousek .......za jo Kaci Mufova ......ja jsem ted na nemocenske ale na pole za barak muzu aprijmet navstevy taky
jen je problem ten net no.......nejsem on line tak neziju takze sms
Hoooolky,neblbněte a pojďte venčit...
Míšo,já na tebe bohužel nemám tel číslo
sunin
napsal(a):
Luci cislo je 773 023 970
nechcete jit nekdo v patek nekam? misi, muzem dojit i na pole tam k vam
foto ze stranske
evinka01
napsal(a):
my možná taky jestli nezmrznem nebo nás nechytne hárání
Holky,tak Karina mi začala hárat ..ale zas na druhou stranu možná zvládneme duocacib,když už bude odháráno...
Jinak Šárko,nic jsme nedomluvili,protože jsem šla ven a nechala jsem doma telefon ...jinak děkuji,že jsi mi to číslo napsala
Míšo,číslo už mám,poslala mi ho Šárka
Takže takhle-venčit klííďo půjdu jen s bělinou(Tarou)
llucinkaa2
napsal(a):
Holky,tak Karina mi začala hárat ..ale zas na druhou stranu možná zvládneme duocacib,když už bude odháráno...
Jinak Šárko,nic jsme nedomluvili,protože jsem šla ven a nechala jsem doma telefon ...jinak děkuji,že jsi mi to číslo napsala
Míšo,číslo už mám,poslala mi ho Šárka
Takže takhle-venčit klííďo půjdu jen s bělinou(Tarou)
tak a v kolik a hlavne kde v ten patek? ja muzu snad celej den, evi, miso, vyjadrete se, nebo pujdem s kristy samy me nedela problem prijet nekam, ale nechce se mi pres cely brno.. navrhuju na stranskou
nejlip dopoledne, to tam chodi min lidi...
kitty2thorpe
napsal(a):
tak a v kolik a hlavne kde v ten patek? ja muzu snad celej den, evi, miso, vyjadrete se, nebo pujdem s kristy samy me nedela problem prijet nekam, ale nechce se mi pres cely brno.. navrhuju na stranskou
nejlip dopoledne, to tam chodi min lidi...
já zatím taky nic nemám, ale v osum ráno nevstávám Stránská by šla.. nebo záleží jak zdárně cestujete busem - mám docela pěknou trasu z končené ve Slatině přes Podolí a začátek Mariánskýho údolí (ale ten kousek je bez lidí) a busem zpět.
evinka01
napsal(a):
já zatím taky nic nemám, ale v osum ráno nevstávám Stránská by šla.. nebo záleží jak zdárně cestujete busem - mám docela pěknou trasu z končené ve Slatině přes Podolí a začátek Mariánskýho údolí (ale ten kousek je bez lidí) a busem zpět.
Holky,mě Stránská nebaví..jsem tam dvakrát denně,takže pro mě nudaa a hlavně obyč prochajda,jak každej den..
já dopoledne nemůžu-škola,ale v sobotu klidně kdykoliv
llucinkaa2
napsal(a):
Holky,mě Stránská nebaví..jsem tam dvakrát denně,takže pro mě nudaa a hlavně obyč prochajda,jak každej den..
já dopoledne nemůžu-škola,ale v sobotu klidně kdykoliv
Tááááák,já v pátek můžu,ale až po dvanácté..klidně někam dojedu...V sobotu můžu taky,ale taky až odpol...Taaakže,doufám,se něco domluví a vyrazíme..
evinka01
napsal(a):
no my sobotu spíš nee...
tak co to Mariánský od Slatiny? sraz na konečné 33.
tak ja jsem pro...a vypada to na patek odpoledne teda? luci, kdy ty koncis ve skole? ja muzu kdykoli taky
evinka01
napsal(a):
Lucko napiš prostě kdy nejdřív by ses dostala na sraz a podle toho dáme dobu...
jinak ještě dotaz - jaký má tvoje fenka názor na ostatní feny?
Zůstala jsem dnes doma,takže napište čas a místo a já tam budu.
Jinak Evo,zezačátku dělá bubu,ale pak by se měla uklidnit,je to tak vždy,když ji seznamuji s novým psem...ale stejně by byla celou dobu na vodítku,moc tomu pastevci bílýmu nevěřím,že příjde na přivolání,začíná si dělat co chce,takže neboj.
llucinkaa2
napsal(a):
Zůstala jsem dnes doma,takže napište čas a místo a já tam budu.
Jinak Evo,zezačátku dělá bubu,ale pak by se měla uklidnit,je to tak vždy,když ji seznamuji s novým psem...ale stejně by byla celou dobu na vodítku,moc tomu pastevci bílýmu nevěřím,že příjde na přivolání,začíná si dělat co chce,takže neboj.
tak teda konecna trol. 33 ve slatine treba v 13.00?
kitty2thorpe
napsal(a):
tak teda konecna trol. 33 ve slatine treba v 13.00?
jo jestli to bude vyhovovat zbytku...
Lucko což o to já se ani tak nebojím, ale psice jo, jak na ni někdo vystartuje tak je pak nepoužitelná... bohužel si moc dobře pamatuje jedince, kteří jí chtějí nebo chtěli pocuchat kožich a pak je schopna je obcházet 50ti metrovým obloukem silnící, dálnicí apod.
evinka01
napsal(a):
jo jestli to bude vyhovovat zbytku...
Lucko což o to já se ani tak nebojím, ale psice jo, jak na ni někdo vystartuje tak je pak nepoužitelná... bohužel si moc dobře pamatuje jedince, kteří jí chtějí nebo chtěli pocuchat kožich a pak je schopna je obcházet 50ti metrovým obloukem silnící, dálnicí apod.
Pokusím se tam být,i s panem Antonínem.Kači,snad si s Mufem nebudou moc dávat čočku..
hillary
napsal(a):
Pokusím se tam být,i s panem Antonínem.Kači,snad si s Mufem nebudou moc dávat čočku..
kristy, prave toho se taky bojim...posledni dobou jak po mufovi nekdo jde tak sice ze zacatku dela mrtvyho brouka ale jak ma toho dost tak chytne rapla taky
ale nejak je ukocirujem snad
uz se tesim! mohlo by nam svitit slunicko, ze...
evi, a kudy vede ta trasa od konecne a kam dojdeme? k eldoradu? kamos by se mozna pridal s boxerkou (neco pres rok), jesi by to nevadilo... ale jeste to neni jisty
kitty2thorpe
napsal(a):
kristy, prave toho se taky bojim...posledni dobou jak po mufovi nekdo jde tak sice ze zacatku dela mrtvyho brouka ale jak ma toho dost tak chytne rapla taky
evi, a kudy vede ta trasa od konecne a kam dojdeme? k eldoradu? kamos by se mozna pridal s boxerkou (neco pres rok), jesi by to nevadilo... ale jeste to neni jisty
No,uvidíme..třeba si sebe nebudou moc všímat,když tam bude víc pesanů..Oni se srovnaj..minule to taky šlo..Tak se předběžně budu těšit.
kitty2thorpe
napsal(a):
jo no my stále neháráme takže je nám to jedno... tak platí ve 13h na konečné 33?
jde se polama do Podolí, přes vesnici a potom podél řeky a vyleze se u točny kam jezdí bus v Mariánským.. tak podle času a únavy můžem jít ještě kousek nebo to skončit u busu.. uvidíte
evinka01
napsal(a):
jo no my stále neháráme takže je nám to jedno... tak platí ve 13h na konečné 33?
jde se polama do Podolí, přes vesnici a potom podél řeky a vyleze se u točny kam jezdí bus v Mariánským.. tak podle času a únavy můžem jít ještě kousek nebo to skončit u busu.. uvidíte
EHM,holkýý...bude vám stačit jako omluva zítřejší prochajda,kam na stopro dojdu??....Když jsem vam sem dopsala poslední koment,tak jsem chvíli čekala,ono nic a pak se mi ozval přítel....takže tak....OMLOUVÁÁM SE
kitty2thorpe
napsal(a):
my tam budem
dnes jo?? ... jestli nemáš plán, kam vyrazit,tak co třeba tohle
http://www.ahojbrno.cz/bilovice-prochazka/
llucinkaa2
napsal(a):
dnes jo?? ... jestli nemáš plán, kam vyrazit,tak co třeba tohle
http://www.ahojbrno.cz/bilovice-prochazka/
no v tech 13 na konecne 33ky....
ja nechapu za co se omlouvas luci, des tam dnes nebo ne?
ta obluda tady po me furt cumi co jako budem delat!!!!!!....kdyz se dnes potrebuju ucit sakra az uz je 13h
kitty2thorpe
napsal(a):
no v tech 13 na konecne 33ky....
ja nechapu za co se omlouvas luci, des tam dnes nebo ne?
ta obluda tady po me furt cumi co jako budem delat!!!!!!....kdyz se dnes potrebuju ucit sakra az uz je 13h
jejda,to je dnes....už blouzním,myslela jsem,že to mělo být včera,proto se omlouvám:D...jo,tak to tam dorazím:D