Ahojky, tak jsem si přivezla tohle krásný miminko voříška domů a zajímalo by mě, co v ní vidíte za mišmaš??Maminku jsem viděla, tatínek neznámý... Fenečka je z útulku...Zatím má asi tak 1,5 - 2 kg...
hlozi
napsal(a):
Ahojky, tak jsem si přivezla tohle krásný miminko voříška domů a zajímalo by mě, co v ní vidíte za mišmaš??Maminku jsem viděla, tatínek neznámý... Fenečka je z útulku...Zatím má asi tak 1,5 - 2 kg...
ještě jedna
hlozi
napsal(a):
Mě je úplně jedno, co z ní bude, hlavně, aby byla zdravá....Ona už i maminka byla voříšek, takže těžko hádat, ale hodně lidí v ní vidí právě najakýho pita nebo staforda(v těhlech plemenech se moc neorientuju)...
Já jsem taky tipovala nějakýho psíka typu bull- a k tomu toho jezevčíka...
Je to fešanda
mojipsi
napsal(a):
Já v ní vidím labrouše, je moc krásná, mít ji doma, tak jí asi umačkám
Je moc krásná, ale je to taky pěknej drak..Teda doma, venku je to poseroutka, ale to se spraví...Moje další dvě čubiny jsou z ní na větvi..:o))
hlozi
napsal(a):
Je moc krásná, ale je to taky pěknej drak..Teda doma, venku je to poseroutka, ale to se spraví...Moje další dvě čubiny jsou z ní na větvi..:o))
Tak mrňousková nám roste a je to teda dílo..:o))
ircanka
napsal(a):
to je úžasná fotka. jak se vám je podařilo takhle krásně narovnat a ještě udržet v klidu...supr
velký holky maj odložení a malou jsem tak dlouho vracela na to smaý místo, až tam chvilku zůstalaAle mam několik fotek, jak zdrhá a ještě víckrát jsem ani nefotila, jelikož sotva jsem udělala krok od nich, byla mi v patách..bylo to o tom, kdo vydrží dýl...Vyhrála jsem!!!!
hlozi
napsal(a):
velký holky maj odložení a malou jsem tak dlouho vracela na to smaý místo, až tam chvilku zůstalaAle mam několik fotek, jak zdrhá a ještě víckrát jsem ani nefotila, jelikož sotva jsem udělala krok od nich, byla mi v patách..bylo to o tom, kdo vydrží dýl...Vyhrála jsem!!!!
Já v ní vidím KK,ale na to je malinká.
jablunka
napsal(a):
Já v ní vidím KK,ale na to je malinká.
Tak prďolka nám trochu povyrostla..
Nějaké další typy??Dodám, že má cca 4kg.
hlozi
napsal(a):
Tak prďolka nám trochu povyrostla..
Nějaké další typy??Dodám, že má cca 4kg.
A v pátek jí bude 12 týdnů...
mojipsi
napsal(a):
Něco s Jack russelem?
Ahojky, ta mrňous zase trochu povyrostl... Je jí 4,5 měsíce, váží něco přes 7kilo a má asi 40 cm v kohoutku..Ale pořád v ní nemůžu rozpoznat aspoň kousek nějaký rasy (ne, že by mi na tom záleželo..)
Napadá vás něco??
hlozi
napsal(a):
Ahojky, ta mrňous zase trochu povyrostl... Je jí 4,5 měsíce, váží něco přes 7kilo a má asi 40 cm v kohoutku..Ale pořád v ní nemůžu rozpoznat aspoň kousek nějaký rasy (ne, že by mi na tom záleželo..)
Napadá vás něco??
Ještě jedna
hlozi
napsal(a):
tahle fotka je skvělá, máte krásnou maličkatou psí slečnu
Tak Bailey je zase o trochu starší, je jí 7 a půl měsíců, aktuální váha je 10 kg a výška 42 cm..Čumák se jí trochu protáhl, nožky hubený dlouhý...Úplně se změnila, takže všechny typy, co jsem měla už nesedí..
Myslíš, jak ti moje holky posrandily zahradu a zase jsme jeli, jo??To bylo vtipný..
A jak se má Pučík??
Jinak Bailey je hyperaktivní hopík, já v ní nevidím nic, i když ten JTR by mohl v tom čumáku být..
Tak Bailey má aktuálně 11 měsíců a 12 kg..
Je to šikovná agiliťačka a ohromný blázen a závislák - na mě..:o))
jekyllahyde

XXX.XXX.176.7
Možná v tom byl i basenji. Na toho mi připadá podobná nejvíc.
Tak berušce už se přehoupl druhý rok, ale na elánu jí to neubírá, možná spíš naopak..:-)
Feňulka je úúúúžasná, musím říct, že mě naprosto dostala :-) Ty její "vysmáté" fotky jsou nádherné a je na nich vidět její radost ze života. Mám radost, když vidím takhle šťastného pejska, jako Vaše fenečka (a její kamarádi samozřejmě :-) ). Přeji hodně dalších krásných chvil s Vašimi pejsky :-)
Teda, vyrostla z ní krasavice. Já myslím, že by v ní ten jack russel mohl být, viz. inzerát: http://zvirata.bazos.cz/inzerat/12218128/Darujeme-stenatka-odber-mozny-ihned.php
Dobrý den,
tak se po dlouhé době hlásím
Bailey už je tři a půl roku, na elánu jí to vůbec neubralo, je pořád stejné třeštiprdlo
A naše smečka se rozrostla o další dva členy a mě by zajímalo, co vidíte v naší nejnovější holčičce?
Jje to ta uprostřed
hlozi
napsal(a):
Dobrý den,
Bailey už je tři a půl roku, na elánu jí to vůbec neubralo, je pořád stejné třeštiprdlo
A naše smečka se rozrostla o další dva členy a mě by zajímalo, co vidíte v naší nejnovější holčičce?
Jje to ta uprostřed
smetáka...ale nááádhernýho
trochu mi připomíná ilustraci hrubosrstýho foxteriéra, jak ho nakreslil pan Čapek v knížce Dášeňka
Původ neznámý, my jí máme z útulku v Příměticích, věk cca 7 měsíců, váha asi 19kg, povaha hodně samostatná, ale mazlík, miluje lidi a psy, vlastně všechny :-D aktivní.
ooo, tak i ta první, ze začátku tohoto tématu i ta další, to může být vážně cokoliv Ta první, díky níž si zakládala toto téma mi nejvíce připomíná německého pinče (středního)
ale může to být směs čehokoliv, třeba parson russel teriera, jagdteriera, nebo když na to přijde klidně i krátkosrsté kolie nebo r. ridgebacka...jenomže to bych mohla jmenovat ještě zítra protože tam toho vidim hodně
no a ta druhá, jak zmiňuje nademnou - irský pšeničný teriér, nebo třeba mix toho druhého: irský teriér, třeba se štýrským hrubosrstým brakýřem, nebo istrijskym hrubosrstym honičem a tak dááál...anebo klidně některý z retrívrů s kterym koliv hrubosrstym lovečáke/teriérem...
...no, dalo by se toho asi vymyslet spousta
hlozi
napsal(a):
Dobrý den,
Jje to ta uprostřed
Páni taková společná fotka jak jste to dokázala ? :)
Jestli se můžu přidat, co vidíte v tomhle čumákovi ?
jana dante
napsal(a):
já bych si tipnula, že kolem toho proběhl Soft coated wheaten teriér
Softovi je to podobné barvou a délkou srsti, ale strukturu to má jinou. Navíc je jich málo a byla by klika, aby se zřížil zrovna s někým, kdo jeho znaky nepřebije. Takže tipuji spíš labradora s něčím hrubosrstým.
hlozi
napsal(a):
Dobrý den,
Jje to ta uprostřed
Máte krásnou smečku Váš nejnovější přírůstek mi na společné fotce připomína babiččinu fenku. Přikládám fotku
je to údajně kříženec polského ovčáka a nějakého teriera.
karluca
napsal(a):
Páni taková společná fotka jak jste to dokázala ? :)
Jestli se můžu přidat, co vidíte v tomhle čumákovi ?
Nó, dokázala jsem to jednoduše, posadila jsem je vedle sebe a dala zůstaň a fotila
Co je v tom vašem čumákovi nevím, já na tohle typování nejsem moc dobrá
vvikki
napsal(a):
Máte krásnou smečku Váš nejnovější přírůstek mi na společné fotce připomína babiččinu fenku. Přikládám fotku
je to údajně kříženec polského ovčáka a nějakého teriera.
No páni, to je teda podoba
Love vera

XXX.XXX.68.148
Hello good day i am happy to connect with you my name is vera i will be happy to Talk to you please send me mail so that you will know me more pleasure to read from you thanks
(verazokaya@hotmail.com)
Dobrý deň, dobrý deň Som rád, že sa s vami spojiť volám sa vera Budem rád s vami hovoriť, prosím pošlite mi e-mail, takže mi bude vedieť viac potešenie čítať z vás vďaka.