Dobrý den,
dne 9.10.2009 v pátek kolem 16 hodiny se nám v obci Nová horka městská část Studénka, zaběhl Afgánský chrt. Prosím o pomoc všechny z okolí. Kdo ho zahlédl nebo slyšel něco o jeho pohybu, zda by mi mohl podat info. Za informaci která povede k jeho nalezení samozřejmě slibuji náležitou odměnu. Rocky je vyšší, hubený a bojácný. Máme ho doma pouze měsíc a ne z dobrých podmínek. Předem všem děkuji za snahu a pomoct. Tel na mě 732467022. Míša
ewanie
napsal(a):
Dobrý den,
dne 9.10.2009 v pátek kolem 16 hodiny se nám v obci Nová horka městská část Studénka, zaběhl Afgánský chrt. Prosím o pomoc všechny z okolí. Kdo ho zahlédl nebo slyšel něco o jeho pohybu, zda by mi mohl podat info. Za informaci která povede k jeho nalezení samozřejmě slibuji náležitou odměnu. Rocky je vyšší, hubený a bojácný. Máme ho doma pouze měsíc a ne z dobrých podmínek. Předem všem děkuji za snahu a pomoct. Tel na mě 732467022. Míša
Popřípadě jestli někdo má nějaký nápad, kde hledat nebo jak dále postupovat děkuji i za tyto rady....
ewanie
napsal(a):
Popřípadě jestli někdo má nějaký nápad, kde hledat nebo jak dále postupovat děkuji i za tyto rady....
Tohle je Rocky...
ewanie
napsal(a):
Dobrý den,
Nechej to v obci, i třeba v okolních vyhlásit rozhlasem, vylep letáčky, opět i v okolí, oběhej/obvolej veteriny, zverimexy,. Pak to hodit na různá fóra, inzertní portály: mujpes.cz, cz-pes.cz, nalezenci.cz, bazos.cz. Jo a zavolat do nejbližších útulků. Přeji, ať se najde.
ewanie
napsal(a):
Dobrý den,
Zkuste zavolat do utulku Kopřivnice, je to utulek pro široko-daleko. tel 604 142 244 - je to tel na městskou policii, oni jsou správci utulku.
Držím palce at se najde.
maťa

XXX.XXX.80.144
janiska
napsal(a):
Obvolali jsme,co se dalo,všude jsou letáky,ale zatím marně..
Mám obavu aby si ji někdo nevzal a "neschoval" před světem, je to přeci jen "nóbl" plemeno a lidi sou dneska......škoda slov. Přijít zadarmo k takové "vzácnosti" spoustu lidí uchvátí
Vím o takto "ztracených nóbl" plemenech, který se už nikdy nenašli a že je hledala pomalu celá ČR.....atraktivně zbarvenej AO, SAO, BK-----
Držím palečky, aby to u vás dopadlo lépe
maťa
napsal(a):
Mám obavu aby si ji někdo nevzal a "neschoval" před světem, je to přeci jen "nóbl" plemeno a lidi sou dneska......škoda slov. Přijít zadarmo k takové "vzácnosti" spoustu lidí uchvátí
Vím o takto "ztracených nóbl" plemenech, který se už nikdy nenašli a že je hledala pomalu celá ČR.....atraktivně zbarvenej AO, SAO, BK-----
Držím palečky, aby to u vás dopadlo lépe
No a ještě navíc bydlíme na vesnici , kde lidi závidí druhému i zlomenou nohu... a ani bych se nedivila kdyby to byl naschvál. Už jednou mě osobně bylo nabídnuto ukrást druhého afgána za 5 tisíc
. Hned jsem tu osobu začla řešit, ale tady vím že byl zájem právě o fenu z osobních důvodů. Ale je to maso všechny papíry máme doma.
takhle je ten pes vyloženě jenom na ozdobu
maťa

XXX.XXX.80.144
ewanie
napsal(a):
No a ještě navíc bydlíme na vesnici , kde lidi závidí druhému i zlomenou nohu... a ani bych se nedivila kdyby to byl naschvál. Už jednou mě osobně bylo nabídnuto ukrást druhého afgána za 5 tisíc
. Hned jsem tu osobu začla řešit, ale tady vím že byl zájem právě o fenu z osobních důvodů. Ale je to maso všechny papíry máme doma.
takhle je ten pes vyloženě jenom na ozdobu
Těmhle lidem nejde o papíry, výstavy atp. Ale aby měli doma něco "echt", mohli se před ostatníma "ukazovat"
Vzpomeň si na štěndo kavkazáčka Falca....taky papíry doma, jenže tohle někteří lidi prostě neřeší, bohužel, o to jim nejde
V mém okolí těchto případů přibylo, nevím čím to....
maťa
napsal(a):
Těmhle lidem nejde o papíry, výstavy atp. Ale aby měli doma něco "echt", mohli se před ostatníma "ukazovat"
Vzpomeň si na štěndo kavkazáčka Falca....taky papíry doma, jenže tohle někteří lidi prostě neřeší, bohužel, o to jim nejde
No já potkat někoho s mým psem tak jdu na rovinu sedět. A jestli zjistím kdo v tom má prsty tak se fakt neznám. Co se týče mě ať mě obíjí od rána do večera, ale na zvířata mi sahat nikdo nebude!!!! No to by mi pohlo žlučí. Ti lidi si neuvědomí, že ubližují jak majiteli tak psovi. No to je hnus tohleto
maťa

XXX.XXX.80.144
ewanie
napsal(a):
No já potkat někoho s mým psem tak jdu na rovinu sedět. A jestli zjistím kdo v tom má prsty tak se fakt neznám. Co se týče mě ať mě obíjí od rána do večera, ale na zvířata mi sahat nikdo nebude!!!! No to by mi pohlo žlučí. Ti lidi si neuvědomí, že ubližují jak majiteli tak psovi. No to je hnus tohleto
Cítím to stejně
A ano, neuvědomují, nemají totiž cit, srdce, nic Vidí a milují jen sebe sama
Ale snad se najde! Moc vám to přeju, oboum
janiska

XXX.XXX.110.26
maťa
napsal(a):
Ahojky,Mato.Největší problém je vztah tohohle pesana k lidem,chovatelka tam ,měla snad třicet psů,které rozdala a tak.A pes je chovný,hezký,má výstavní úspěchy,ale lidem moc nevěří a tady se teprve učil žít jako normální pes,spát v posteli,nechat se pohladit,hrát si,blbnout s ostatníma psama a nebýt jen podřízený jedinec se strachem ze všeho.Loni jsem si vzala domů apelzenku,psali jsme si spolu o ní.Ajša.Skončila nakonec u předchozího majitele,páč bez ní nemohli žít,pes,který vždy bydlel v bytě,je ted v chlívku,spí na betonu,krmí ji hromadou levných granulí,všude tam jsou výkaly,binec a čas od času ji vezmou ven,aby ukázali,jak ji mají rádi.Pes z nich má srandu,prošlapy se bohužel zhoršily,má potíže při pohybu,ale já byla ta nejhorší...tahle ves je prostě klasika
.Ukradením by neuškodili jenom nám ,ale hlavně tomu pesanovi..
ewanie
napsal(a):
Dobrý den,
Našel se nenašel se? Nějaké nové info?