Vybledlý labrador, prosím pomoc

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
14.10.2009 21:42
sandimura

XXX.XXX.83.83

Ahoj, moje 6-ti letá fena LR, která je normálně černá mi nějak zrezavěla. Nevypadá to, že je to způsobeno línáním, ještě mě napadla změna krmení. Krmím Brit Adult Large Breed, naposledy neměli, tak jsem nouzově koupila jen Brit Adult, takže žádná velká změna... Jinak nehubne, celkově je v pořádku i ta srst je pěkně lesklá... ale zrzavá! Nemáte někdo potuchy co s tím a případně jak psici zase "dobarvit"?
Díky moc

14.10.2009 22:00
janaa

XXX.XXX.124.90

sandimura napsal(a):
Ahoj, moje 6-ti letá fena LR, která je normálně černá mi nějak zrezavěla. Nevypadá to, že je to způsobeno línáním, ještě mě napadla změna krmení. Krmím Brit Adult Large Breed, naposledy neměli, tak jsem nouzově koupila jen Brit Adult, takže žádná velká změna... Jinak nehubne, celkově je v pořádku i ta srst je pěkně lesklá... ale zrzavá! Nemáte někdo potuchy co s tím a případně jak psici zase "dobarvit"?
Díky moc

Nijak. Musíš změnit granule a čekat. Zřejmě je v adultce víc betakarotenu

14.10.2009 22:05
sandimura

XXX.XXX.83.83

janaa napsal(a):
Nijak. Musíš změnit granule a čekat. Zřejmě je v adultce víc betakarotenu

Takže betakaroten ne? Hm... je to pes od koní, je schopná sežrat kilo mrkve na posezení a dělá to docela často.

15.10.2009 17:39
janaa

XXX.XXX.124.90

sandimura napsal(a):
Takže betakaroten ne? Hm... je to pes od koní, je schopná sežrat kilo mrkve na posezení a dělá to docela často.

Ve vašem případě ne. Je to dost individuální,jeden pes zrezne po minimu betakarotenu,jiný ani po velké dávce (náš černý labroš bral čistý betakaroten a je furt jak uhel). Mnohdy ale vadí ten syntetický,co je v granulích,možná to bude i u vás,pokud pes baští mrkev stále a zreznul až v souvislosti se změnou granulí. Každopádně pokud nevystavujete,tak bych to nehrotila,rozhodně bych ho neokrádala o zdravé pamlsky v podobě mrkvičky

Přidejte reakci

Přidat smajlík