Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
11.5.2006 16:31

Opustil nás a my nikdy nezapomeneme....
Erot překrásný dobrmánek, elegán a miláček všech
15.7.1993 - 6.6.2004

11.5.2006 16:36

jannah napsal(a):
15.7.1993 - 6.6.2004

Odešla a již se nikdy nevrátí, nikdy na tebe nezapomeneme ...
Bára - hrdá a tvrdohlavá fenečka
říjen 1991 - 1.1.2000 (nebyl to veselý začátek roku)

11.5.2006 17:03

jannah napsal(a):
15.7.1993 - 6.6.2004

Ahoj, můžu se tě zeptat, jak ti zemřel dobrmánek. Já jsem měla taktéž dobrmanku, taky černou s pálením, bylo jí 10 let, když jsem o ní přišla, foto tu momentálně nemám,bohužel. Měla torzi žaludku, už jsem jí nedokázala pomoci ani já ani veterinář

11.5.2006 17:26

janamalik napsal(a):
Ahoj, můžu se tě zeptat, jak ti zemřel dobrmánek. Já jsem měla taktéž dobrmanku, taky černou s pálením, bylo jí 10 let, když jsem o ní přišla, foto tu momentálně nemám,bohužel. Měla torzi žaludku, už jsem jí nedokázala pomoci ani já ani veterinář

Tohle je Ronny. Měli jsme ho 13 let. Vzali jsme si ho z útulku když mu byly asi 3 roky, takže se dožil 16-ti let. Zemřel v srpnu loňského roku. Moc nám chybí! :-( Byl zlatíčko!

11.5.2006 22:56

zarah napsal(a):
Tohle je Ronny. Měli jsme ho 13 let. Vzali jsme si ho z útulku když mu byly asi 3 roky, takže se dožil 16-ti let. Zemřel v srpnu loňského roku. Moc nám chybí! :-( Byl zlatíčko!

Corey: 15.2.1994 - 28.11.2005

Nikdy na Tebe nezapomenu.

12.5.2006 08:33

janamalik napsal(a):

Jistě že se můžeš zeptat. Asi rok před tím než jsem nabrala dost sil ho nechat odejít z tohoto světa, začal kulhat a stále hůř se zvedal. Podstoupili jsme myografii a bylo nám řečeno, že je to vše od páteře. Byla nám nabídnuta operace, ale s velmi nejistým výsledkem vzhledem ke stáří, i když na svůj věk ani v nejmenším nevypadal. Je mi po něm moc smutno, byl to úžasný pes...

12.5.2006 08:59

jannah napsal(a):
Jistě že se můžeš zeptat. Asi rok před tím než jsem nabrala dost sil ho nechat odejít z tohoto světa, začal kulhat a stále hůř se zvedal. Podstoupili jsme myografii a bylo nám řečeno, že je to vše od páteře. Byla nám nabídnuta operace, ale s velmi nejistým výsledkem vzhledem ke stáří, i když na svůj věk ani v nejmenším nevypadal. Je mi po něm moc smutno, byl to úžasný pes...

I po téměř dvou letech vzpomínáme na naši první nahačku Elwig "Panču" Elimar. Byla skvělá, neopakovatelná. Zemřela náhle 10dní před 13tými narozeninami. Strašné to bylo i proto, že jsme to vůbec nečekali. V sobotu se zdála být nemocná a v něděli zemřela na sehlání jater.
Dodnes se mi oči zamlží při vzpomínce na ni a v jejích potomcích vždy hledám kousek jí. Většinou nacházím, asi i proto, že chci.
Věřím, že na mě čeká a že se za pár sejdeme.

12.5.2006 09:33

elwig napsal(a):
I po téměř dvou letech vzpomínáme na naši první nahačku Elwig "Panču" Elimar. Byla skvělá, neopakovatelná. Zemřela náhle 10dní před 13tými narozeninami. Strašné to bylo i proto, že jsme to vůbec nečekali. V sobotu se zdála být nemocná a v něděli zemřela na sehlání jater.
Dodnes se mi oči zamlží při vzpomínce na ni a v jejích potomcích vždy hledám kousek jí. Většinou nacházím, asi i proto, že chci.

Naše Arguška nám zemřela 13.3.2006 v 11 letech. Byl to ten nejlepší a nejhodnější pes. Nikdy na tebe nezapomeneme.

12.5.2006 10:51

matyes napsal(a):
Naše Arguška nám zemřela 13.3.2006 v 11 letech. Byl to ten nejlepší a nejhodnější pes. Nikdy na tebe nezapomeneme.

Ach jo,tohle tema neni vubec pro me,protoze u nej knucim.Knucim za vsechny,kterym odesel kamarad.

Uživatel s deaktivovaným účtem

16.5.2006 21:34

jarka napsal(a):
Ach jo,tohle tema neni vubec pro me,protoze u nej knucim.Knucim za vsechny,kterym odesel kamarad.

náhodou jsme objevila fotku svého již několik let mrtvého kamaráda -Nalezenec Puňťa

16.5.2006 22:19

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
náhodou jsme objevila fotku svého již několik let mrtvého kamaráda -Nalezenec Puňťa

Tady je vzpomínka mé první německé dogy ATILLA PRIMUS HANÁ žíhaná fenka zemřela na rakovinu kostí v nedožitých 6letech.Stále na ni vzpomínám ......Foto je ztáhnuto s fotky tak se omlouvám za kvalitu.

16.5.2006 22:23

asteka napsal(a):
Tady je vzpomínka mé první německé dogy ATILLA PRIMUS HANÁ žíhaná fenka zemřela na rakovinu kostí v nedožitých 6letech.Stále na ni vzpomínám ......Foto je ztáhnuto s fotky tak se omlouvám za kvalitu.

A má další vzpomínka je také na německou dogu harlekýna DOGA Z ROTŠTÝNSKÝCH LESŮ dogša umřela na selhání ve vnitř nedožitých 6 letech měla krásnou smrt večer usla a ráno se už neprobudila....

16.5.2006 22:30

asteka napsal(a):
A má další vzpomínka je také na německou dogu harlekýna DOGA Z ROTŠTÝNSKÝCH LESŮ dogša umřela na selhání ve vnitř nedožitých 6 letech měla krásnou smrt večer usla a ráno se už neprobudila....

A také nesmím zapomenout na psího záchranáře DUXESAMETOVÝ ČUMÁČEK žíhaný boxer sice u nás byl až na poslední necelé 2roky ale doufám že jsme mu jeho konec života vynahradili za to jak se k němu choval minulý majitel.Daxmiliánek uřel v nedožitých 12letech dostal záchvaty i přes všechnu péči/kapačky,iněkce,prášky/musel být uspán.Daxí věř že tě máme všichni moc rádi a hlavně malej Ája kterého si tak rád hlídal a tvoje žákyně Becckye......

16.5.2006 22:34

asteka napsal(a):
A také nesmím zapomenout na psího záchranáře DUXESAMETOVÝ ČUMÁČEK žíhaný boxer sice u nás byl až na poslední necelé 2roky ale doufám že jsme mu jeho konec života vynahradili za to jak se k němu choval minulý majitel.Daxmiliánek uřel v nedožitých 12letech dostal záchvaty i přes všechnu péči/kapačky,iněkce,prášky/musel být uspán.Daxí věř že tě máme všichni moc rádi a hlavně malej Ája kterého si tak rád hlídal a tvoje žákyně Becckye......

Vím že sem nemohu dát všechny naše miláčky ale přesto je máme moc rádi a nikdy na ně nezapomeneme vždyt jste pořád s námi......Prožili jsme si dobré i zlé plno výstav,cvičáků,čundrůpo přírodě....Moc vás všechny máme rádi nikdy na vás nezapomeneme a určitě se tam nahoře potkáme.

17.5.2006 06:50

asteka napsal(a):

Mrzí mě že je u německých dog nejhorším rokem pátý rok skoro všechny umřou....
Moc dlouho nežijí ale i tak je s nimi krásně

17.5.2006 09:00

jannah napsal(a):
15.7.1993 - 6.6.2004

Moj prva fenecka, ktora s nami pobudla kranych 14 rokov. Odisla nam rychlo, mala mozgovu mrtvicu a nastastie netrpela dlho. Spominame na teba Corinnka, lubime ta a nikdy nezabudneme.

24.3.1992 - 21.2.2006

17.5.2006 10:02

jannah napsal(a):
15.7.1993 - 6.6.2004

Nás Derick odešel velmi brzo, nebyly mu ani dva roky ...

17.5.2006 10:09

jannah napsal(a):
15.7.1993 - 6.6.2004

Můj nej Aránek. Byli jsme jedna duše a už jsem tu sama....spolu jsme cvičili, bláznili, chodili po vycházkách....prostě spoustu akcí a zážitků....a už je po všem.... i když mám doma jiný psy, tak tento můj Aráneček mi pořád moc chybí....
(8.12.1993-3.3.2006)

17.5.2006 15:26

danan napsal(a):
Můj nej Aránek. Byli jsme jedna duše a už jsem tu sama....spolu jsme cvičili, bláznili, chodili po vycházkách....prostě spoustu akcí a zážitků....a už je po všem.... i když mám doma jiný psy, tak tento můj Aráneček mi pořád moc chybí....
(8.12.1993-3.3.2006)

Moje milovaná Gézinka, zemřela ve 13 letech na rakovinu, kvůli bolestem jsem ji nechala utratit, ale "usnula" mi v náručí a doma.
Nikdy na tebe nezapomenu, rošťáčku můj malej!!!

17.5.2006 15:31

mata napsal(a):
Moje milovaná Gézinka, zemřela ve 13 letech na rakovinu, kvůli bolestem jsem ji nechala utratit, ale "usnula" mi v náručí a doma.
Nikdy na tebe nezapomenu, rošťáčku můj malej!!!

Barry, německá modrá doga, pes, který mě vychovával od prvních krůčků, hlídal mě, když sem spala na zahradě jako mimčo, dělal mi oporu, když sem se začínala stavět na nohy.
Později jsem mu na nohy pomáhala já s mamkou, když už hůř stával. Zemřel na rakovinu ledvin ve věku 12 let a nikdy na něj nezapomenu, protože na tak báječnou chůvu se zapomenout nedá!

17.5.2006 16:56

mata napsal(a):
Barry, německá modrá doga, pes, který mě vychovával od prvních krůčků, hlídal mě, když sem spala na zahradě jako mimčo, dělal mi oporu, když sem se začínala stavět na nohy.
Později jsem mu na nohy pomáhala já s mamkou, když už hůř stával. Zemřel na rakovinu ledvin ve věku 12 let a nikdy na něj nezapomenu, protože na tak báječnou chůvu se zapomenout nedá!

To ASTEKA (BEA)
Můžete mi napsat něco bližšího o Duxym Sametový čumáček? Pejska měl tuším Pepa Broum a po něm Jarda Sedlák. U vás byl na dožití? Moc děkuji za info.

17.5.2006 20:38

jannah napsal(a):
15.7.1993 - 6.6.2004

Tohle byl náš Ferda, dlouhosrstý jezevčík (i když trochu přerostlý). Byl mi věrným přítelem skoro 12 let. Navždy bude v mém srdci.

18.5.2006 20:54

jannah napsal(a):
15.7.1993 - 6.6.2004

Bohužel nás opustila naše malá holčička Šerinka 2.5.2006, bylo jí jen 8 měsíců a nevyhrála boj s nemocí. I když máme doma ještě jednu fenečku, ta bolest nad její ztrátou je nepopsatelná. Máme tě navždy v naších srdcích.

18.5.2006 23:10

tana napsal(a):
Bohužel nás opustila naše malá holčička Šerinka 2.5.2006, bylo jí jen 8 měsíců a nevyhrála boj s nemocí. I když máme doma ještě jednu fenečku, ta bolest nad její ztrátou je nepopsatelná. Máme tě navždy v naších srdcích.

NIKI - byl pro nás vším. Pro mě byl nejen pejsek, ale i kamarád, brácha, parťák, šašek, vrba která mě vždy vyslechla, byl jako moje dítě. Všichni jsme ho milovali.
Bohužel po půl ročním boji s ošklivou nemocí jsme ho nechali 3.5.2006 uspat a tím ukončili jeho veliké trápení.
Moc se nám po tobě stýská NIKÍČKU!!!

19.5.2006 08:37

janna napsal(a):
NIKI - byl pro nás vším. Pro mě byl nejen pejsek, ale i kamarád, brácha, parťák, šašek, vrba která mě vždy vyslechla, byl jako moje dítě. Všichni jsme ho milovali.
Bohužel po půl ročním boji s ošklivou nemocí jsme ho nechali 3.5.2006 uspat a tím ukončili jeho veliké trápení.
Moc se nám po tobě stýská NIKÍČKU!!!

Atilla Zlatá Studánka - 5.6.2006 tu bude rok plný bolesti kdy nás
opustil ve věku 3,5 roku.Zemřel tragicky při autonehodě cestou na výstavu kdy do nás zezadu naboural nalitej 19 letej rakouský řidič.
Atíku odpust´ nikdy na tebe nezapomenu moc chybíš

19.5.2006 19:44

marie m napsal(a):
Atilla Zlatá Studánka - 5.6.2006 tu bude rok plný bolesti kdy nás
opustil ve věku 3,5 roku.Zemřel tragicky při autonehodě cestou na výstavu kdy do nás zezadu naboural nalitej 19 letej rakouský řidič.
Atíku odpust´ nikdy na tebe nezapomenu moc chybíš

tomuto sa hovori "kruta hra osudu"

19.5.2006 20:28

bonita napsal(a):
tomuto sa hovori "kruta hra osudu"

To je strašné.

19.5.2006 20:36

zdenik napsal(a):
To je strašné.

Chudinek, muselo to být hrozné

19.5.2006 21:45

jannah napsal(a):
15.7.1993 - 6.6.2004

Baschkir z Darganova dvora - naše milá Bašenka.
Zemřela vinou veterináře v 10 měsících. Ta rána se nikdy nezacelí

20.5.2006 09:42

jannah napsal(a):
15.7.1993 - 6.6.2004

Ben rád utíkal, jednoho dne se nám ztratil a už se nenašel, snad se měl dobře někde jinde... Bene, měli jsme Tě rádi!

20.5.2006 18:30

pretty woman napsal(a):
Ben rád utíkal, jednoho dne se nám ztratil a už se nenašel, snad se měl dobře někde jinde... Bene, měli jsme Tě rádi!

Kinnley Blue Hedvábný sen- tento šeltií pejsek se nám ztratil před 2 roky na Vysočině. Říkali jsme mu Kulíšek a za nedlouho měl oslavit teprve své druhé narozeniny. Nevíme, co se s ním stalo, ale já každý den doufám, že vykoukne z poza rohu a usměje se na mě. Byl to ten nejlepší, nejhezčí a nejiteligentnější pejsek, kterého jsem kdy měla...

20.5.2006 21:15

jindriska napsal(a):
Kinnley Blue Hedvábný sen- tento šeltií pejsek se nám ztratil před 2 roky na Vysočině. Říkali jsme mu Kulíšek a za nedlouho měl oslavit teprve své druhé narozeniny. Nevíme, co se s ním stalo, ale já každý den doufám, že vykoukne z poza rohu a usměje se na mě. Byl to ten nejlepší, nejhezčí a nejiteligentnější pejsek, kterého jsem kdy měla...

Bajkal Gasar-Chan.Opustil své majitele nečekaně v lednu 2002 pár hodin po návratu z výstavy.Vzpomínka v našich srdcích stále zůstává.

20.5.2006 22:02

atobajus napsal(a):
Bajkal Gasar-Chan.Opustil své majitele nečekaně v lednu 2002 pár hodin po návratu z výstavy.Vzpomínka v našich srdcích stále zůstává.

Atobajus díky moc za vložení fotky,taky stále vzpomínáme.

20.5.2006 22:30

jannah napsal(a):
15.7.1993 - 6.6.2004

Dolly od Ledové kry - dlouho a statečně bojovala s těžkou nemocí, které bohužel v 11 letech podlehla. Moc nám všem chybíš Doluško. Nikdy na tebe nezapomeneme!!!

1.6.2006 16:31

jannah napsal(a):
15.7.1993 - 6.6.2004

Tak tohoto krasavce jsme dnes museli nechat uspat, (viz nemoderka).

1.6.2006 16:37

katka napsal(a):
Tak tohoto krasavce jsme dnes museli nechat uspat, (viz nemoderka).

Ronečka jsme si vzali před necelým rokem z útulku(vlastně jsme ho našli v lese, když jsem hledali naše ztracené psy, a jelikož se nepřihlásil majitel, tak jsme si ho vzali), bylo mu odhadem asi 11-12 let, trpěl syndromem cauda equina, artrózou, no a dnes bohužel, po několika dnech, kdy už nemohl moc chodit a obtížně vstával, jsme ho nechali uspat.

1.6.2006 16:50

katka napsal(a):
Ronečka jsme si vzali před necelým rokem z útulku(vlastně jsme ho našli v lese, když jsem hledali naše ztracené psy, a jelikož se nepřihlásil majitel, tak jsme si ho vzali), bylo mu odhadem asi 11-12 let, trpěl syndromem cauda equina, artrózou, no a dnes bohužel, po několika dnech, kdy už nemohl moc chodit a obtížně vstával, jsme ho nechali uspat.

A tady je se svým kámošem, kterého jsme pořídili před cca 10 měsíci, majitel ho chtěl dát do útulku, protože mu trošku přerostl přes hlavu

1.6.2006 16:55

katka napsal(a):
A tady je se svým kámošem, kterého jsme pořídili před cca 10 měsíci, majitel ho chtěl dát do útulku, protože mu trošku přerostl přes hlavu

bohužel ani nemám fotky všech svých psů ale jenom některých z nich ,ale i tak sbohem kamarádi..

1.6.2006 16:58

bohužel ani nemám fotky všech svých psů ale jenom některých z nich ,ale i tak sbohem kamarádi..

nevím kam se poděla utekla a už nikdy jsem jí nenašla ,promiň Asto

1.6.2006 17:02

nevím kam se poděla utekla a už nikdy jsem jí nenašla ,promiň Asto

a tohle byl můj první ..Míša

1.6.2006 18:36

jannah napsal(a):
15.7.1993 - 6.6.2004

To byla Nelinka....moje první kavalírka...umřela v roce 2004. Často na ní vzpomínám, teď i přes mojí druhou kavalírku.

1.6.2006 20:30

semy napsal(a):
To byla Nelinka....moje první kavalírka...umřela v roce 2004. Často na ní vzpomínám, teď i přes mojí druhou kavalírku.

Tahle blenheimka byla taky moje první kavalírka Betsi.Odešla nám 11.9.2003 Na procházce nevím jak spolkla kámen.Ani operace nám ji nezachránila.Bylo jí teprve 6 let.Moc vzpomínáme.

1.6.2006 20:32

podskalka napsal(a):
Tahle blenheimka byla taky moje první kavalírka Betsi.Odešla nám 11.9.2003 Na procházce nevím jak spolkla kámen.Ani operace nám ji nezachránila.Bylo jí teprve 6 let.Moc vzpomínáme.

A rok po Betsi mi odešla Thea z Podskalky ve stáří 13 1/2 roku.Stalo se to 30.7.2004 Tahle fotka byla focena 14 dní před jejím odchodem.Moc nám chybí.

2.6.2006 18:09

podskalka napsal(a):
A rok po Betsi mi odešla Thea z Podskalky ve stáří 13 1/2 roku.Stalo se to 30.7.2004 Tahle fotka byla focena 14 dní před jejím odchodem.Moc nám chybí.

Můžu Vám říct, že jsem si teda pobrečela jako blázen, když jsem si pročítala jednotlivé příspěvky.. taky jsem přišla o miláčky.. ještě dnes to šíleně bolí a je mi úzko na duši, když si na ně jen vzpomenu.. je mi moc smutno i přesto, že mám jiného pejska, kterého mám taky moc ráda... jsou to rány, které se jen tak nezahojí.. tohle je jeden z nich, ten co zanechal velice hlubokou ránu.. jmenoval se Ted, zemřel ve věku 6,5 let na totální selhání ledvin, nebylo mu pomoci.. :o(((

2.6.2006 18:12

luciemach napsal(a):
Můžu Vám říct, že jsem si teda pobrečela jako blázen, když jsem si pročítala jednotlivé příspěvky.. taky jsem přišla o miláčky.. ještě dnes to šíleně bolí a je mi úzko na duši, když si na ně jen vzpomenu.. je mi moc smutno i přesto, že mám jiného pejska, kterého mám taky moc ráda... jsou to rány, které se jen tak nezahojí.. tohle je jeden z nich, ten co zanechal velice hlubokou ránu.. jmenoval se Ted, zemřel ve věku 6,5 let na totální selhání ledvin, nebylo mu pomoci.. :o(((

taky Tedík.. ;o(( byl jedinečný.. byl to PAN pes..

Neregistrovaný uživatel

2.6.2006 19:06
Neregistrovaný uživatel

luciemach napsal(a):
taky Tedík.. ;o(( byl jedinečný.. byl to PAN pes..

Sita - kříženec Labradora, zemřela v šesti letech 7.2.2006 na Leukémii...:( Nej nej nej nej nej nej nej pejsek jakého jsem znala... Moc mi chybi...

Sitěnko - nikdy na tebe nezapomenu!!!

11.6.2006 21:25

jannah napsal(a):
15.7.1993 - 6.6.2004

Dnes nás opustila nejhodnější boxerka na světě - naše Lady. Bylo jí 11 let. Zdejší lidičky určitě pochopí smutek, který v naší rodině zavládl.

12.6.2006 10:38

jannah napsal(a):
15.7.1993 - 6.6.2004

kdyz si tohle procitam je mi hrozne...slzy v ocich...uz jednou jsem musela nechat uspat nasi jezevcici..ale nebylo to pro me tak hrozne protoze nebydlela primo u nas...ale uz ted mam strach jak proziju az mi odejde muj Warinek,muj opravdovy prvni pes (ted 8 let) :((((

13.6.2006 15:19

misa napsal(a):
kdyz si tohle procitam je mi hrozne...slzy v ocich...uz jednou jsem musela nechat uspat nasi jezevcici..ale nebylo to pro me tak hrozne protoze nebydlela primo u nas...ale uz ted mam strach jak proziju az mi odejde muj Warinek,muj opravdovy prvni pes (ted 8 let) :((((

I ja se musim pridat se svou vzpominkou na sveho pejska i presto ze nemam zadnou fotku.
Byl to modrooky husky,bohuzel se nedozil ani prvnich narozenin.S laskou vzpominam.

23.8.2006 08:39

jannah napsal(a):
15.7.1993 - 6.6.2004

Přidávám fotečku rotvíka Sata. Bohužel se dožil pouze 8 let.
Sato byl policejní protidrogový pes, ve své práci měl mnoho úspěchů.
Byl zlatíčko...

23.8.2006 08:43

jannah napsal(a):
15.7.1993 - 6.6.2004

Areta Gold, první výstavní pes v rodině a od ní to všechno začalo...
Dnes už je několik let ve psím nebi...

23.8.2006 08:45

jannah napsal(a):
Odešla a již se nikdy nevrátí, nikdy na tebe nezapomeneme ...
Bára - hrdá a tvrdohlavá fenečka
říjen 1991 - 1.1.2000 (nebyl to veselý začátek roku)

Psí dvojka- Erotek a Bára, už zbyly jen fotografie

23.8.2006 11:07

jannah napsal(a):
15.7.1993 - 6.6.2004

Dopis, který se nedá odeslat.
Doriško,
když ti bylo sedm týdnů
prošla jsi mojí náručí
mým autem, proběhla jsi mým bytem,
udělala sis z mé postele pelech...........
a navždy jsi vstoupila do mého srdce.
Ve tvých očích nikdy nechyběla láska.
Na prstech jedné ruky spočítám lidi, kteří mi rozuměli tak jako ty.
Lžu sama sobě do kapsy.
Z lidské smečky mě nikdy nikdo neznal jako ty.
Moje mláďata jsi milovala s fanatickou oddaností. Miminku v košíku stačilo brouknout a zašermovat ručičkou
a ty už jsi ze mne stahovala peřinu "Dělej dělej mládě má hlad! "
Byla jsi lepší než anglická chůva s výcvikem jednotky speciálního nasazení.
Ještě dnes se musím smát, když si vzpomenu na výraz své matky
které jsem odpověděla na její otázku " Nebojíš se tam nechat ty holky samotný?"
“ Ne, vždyť je tam s nimi Dora.”
Jedenáct let jsi dýchala jenom pro nás, připravena kdykoliv za nás zemřít.
Já a Dora.
Tato kapitola našeho života začala v okamžiku, když jsem s tebou v náručí nastupovala do auta,
a tvé srdíčko zaťukalo přes bundu na mé srdce.
Jsem Bohu vděčná, že tě nechal i stejně odejít.
Naposledy jsi zvedla hlavu z mého ramene, dotkla ses mé tváře hebkou tlamou, a tvůj poslední výdech
oznámil mému srdci, že osamělo.
Ach má sestro milovaná, v pruhované kůži zašitá.
Čekej na mne na kraji té neznámé země,
ať tam můžeme jednou, bok po boku vstoupit spolu.
Mé dlani se stýská, nemá se o koho opřít.

Tvoje Saša

23.8.2006 11:46

calamity napsal(a):
Doriško,
když ti bylo sedm týdnů
prošla jsi mojí náručí
Lžu sama sobě do kapsy.
Moje mláďata jsi milovala s fanatickou oddaností. Miminku v košíku stačilo brouknout a zašermovat ručičkou
Já a Dora.
Tato kapitola našeho života začala v okamžiku, když jsem s tebou v náručí nastupovala do auta,
Naposledy jsi zvedla hlavu z mého ramene, dotkla ses mé tváře hebkou tlamou, a tvůj poslední výdech

Tvoje Saša

to se hlavně nedá číst bez slz

23.8.2006 11:57

jannah napsal(a):
15.7.1993 - 6.6.2004

Briketka. V očkováku měl plemeno OŘÍŠEK - byla jsem ještě malá holka když jsem hrdě ten očkovák vyplňovala.
* 26/6/1992
+25/3/2006 v Havířově

moc mi schází

23.8.2006 19:39

calamity napsal(a):
Doriško,
když ti bylo sedm týdnů
prošla jsi mojí náručí
Lžu sama sobě do kapsy.
Já a Dora.

Tvoje Saša

Moc pěkně napsáno, taky mi ukápla slza

23.8.2006 19:58

jannah napsal(a):
15.7.1993 - 6.6.2004

tak tohle byl nas Dixik, koupeny jako cistokrevne steňatko dlouhostrsteho jezevcika, tesne po revoluci za docela tenkrat peniz
ale to nevadi, milovali jsm ho vsichni az na pošťačky
po ostrahani(oholeni), zkusenou pani psi kadernici, z nej opravdu jezevce vzdy udelala, na zimu jsme ho nechavali vzdy takto zarust. Tohle je nedavno pred umrenim. Bylo mu skoro 14let, kdyz mu prestali vypovidat jatra. Velice smutne, nechali jssme mu dat uspavaci injekci, aby netrpel jeste par dni. Bylo to strasne, zemrel v listopadu 2003. Byl to pan Pes opravdu s velkym P, takovy samorost, chytry pejsek. Kdyz zestarnul poridili jsme nastesti mladou fenuli, ona nam alespon pomohla prekonat rychleji bolest ze ztraty naseho chlupace. Ted uz mame 3 fenky v ruzne stare. Az zestarnou a prijde jejich cas, bude to opet strasne a jeste horsi, jsou jako moje deti, ale radeji na to jeste nemyslim, jsou mlade.

23.8.2006 21:46

jannah napsal(a):
15.7.1993 - 6.6.2004

Také moc vzpomínám na pejsky, o které jsem kdy přišla. Přesto asi tím, že se to stalo nedávno, mě moc bolí odchod báječného psího kamaráda, rotvíčka Cida (4.12.1997-11.8.2006). Byl prostě úžasný...

25.8.2006 09:03

jannah napsal(a):
15.7.1993 - 6.6.2004

Moc vzpomínáme na našeho Hovawarta. Rostl spolu s našimi dětmi 10 let. Byl jim bezva kamarádem. V roce 2003 odešel strašně rychle. V neděli, když jsme kvečeru opékali buřty, byl ještě s námi a o půlnoci už měl vše za sebou. Operaci, zjištění rakoviny v konečném stádiu, uspání.
Týden jsem nebyla schopna zajít na jeho místo pro misky.

25.8.2006 15:49

eva nohelova napsal(a):
Také moc vzpomínám na pejsky, o které jsem kdy přišla. Přesto asi tím, že se to stalo nedávno, mě moc bolí odchod báječného psího kamaráda, rotvíčka Cida (4.12.1997-11.8.2006). Byl prostě úžasný...

paní Nohelová tak to mě moc mrzí, že už tu Cid není, trošku ho znám z Vašich fotek - je mi to moc líto.....

27.9.2006 12:12

jannah napsal(a):
15.7.1993 - 6.6.2004

Fini - fenka golden retriever bez PP
První pes mé kamarádky Martiny
Fini byla v 5 měsících uspána po rengenu, který ukázal DKK 4/4
Ač si žila krátce nebylo to zbytečné.... Nikdy nezapomeneme...

27.9.2006 12:32

jannah napsal(a):
15.7.1993 - 6.6.2004

Jeryk
Náš první pes, když jsem byla ještě prcek. Užasné zvířátko se všema neřestma malých psů. Zaběhl se a už jsme ho nenašli. :-(

27.9.2006 12:33

impact napsal(a):
Jeryk
Náš první pes, když jsem byla ještě prcek. Užasné zvířátko se všema neřestma malých psů. Zaběhl se a už jsme ho nenašli. :-(

Lexa
Nejušatější dobrmánek v širokém okolí. Pro neléčitelnou nemoc utracen ve třech letech. :-(

27.9.2006 12:35

impact napsal(a):
Lexa
Nejušatější dobrmánek v širokém okolí. Pro neléčitelnou nemoc utracen ve třech letech. :-(

Cir
Nejposlušnější ze všech. V šesti letech ukraden z důvodu osobní msty. :-(

Cire promiň mi to....

27.9.2006 12:55

impact napsal(a):
Cir
Nejposlušnější ze všech. V šesti letech ukraden z důvodu osobní msty. :-(

Cire promiň mi to....

Mafián I
Na něj bych málem zapoměla. :-( Moje první Mafiánče, 5ti měsíční plavej asi staffík, koupenej od romského občana. Bohužel na druhý den uhynul. Ale hřeje mě pocit, že se aspoň ty poslední dva dny měl dobře... :-(

maťa

27.9.2006 13:08
maťa

impact napsal(a):
Mafián I
Na něj bych málem zapoměla. :-( Moje první Mafiánče, 5ti měsíční plavej asi staffík, koupenej od romského občana. Bohužel na druhý den uhynul. Ale hřeje mě pocit, že se aspoň ty poslední dva dny měl dobře... :-(

Impact, tak doufám, že té smůly už jste si vybrali dost a dost, a teď s Mafiánčetem Druhým už budete mít jen a jen štěstí

27.9.2006 13:20

maťa napsal(a):
Impact, tak doufám, že té smůly už jste si vybrali dost a dost, a teď s Mafiánčetem Druhým už budete mít jen a jen štěstí

Taky doufám... Ještě mi tu chybí jedna pitbulka, kterou jsem musela dát pryč kvůli stěhování. Našla jsem jí slušnou rodinu, která měla doma staffíka. Tak se snad má fajn. :-)

petra kirecková

27.9.2006 13:58
petra kirecková

jannah napsal(a):
15.7.1993 - 6.6.2004

Tak přídám taky fotečku svýho prvního psího mijáska Arnulka! Byl to moc hodný pesan, ač velký samorost a neposlucha, věrný přítel. Zemřel 10.8. 2003 ve čtrnácti letech na následky torze žaludku. Ačkoliv týden operaci přežil, po týdnu od operace zemřel na celkové selhání organismu. Kdybychom ten den, kdy k torzi došlo, byli doma a nebyl na hlídání u rodičů, mohl tu ještě být, spal s námi v ložnici, tudíž bychom to zjistili hned a né po několika hodinách jako naši, nechali ho bohužel spát v jiné místnosti a ani je nenapadlo, že se něco děje. Byl strašně moc statečnej, ani nepípnul, bohužel! Nikdy si nepřestanu říkat: "Kdyby jsme zůstali doma.....". Moc, moc na tebe, Aďufko, vzpomínám, nikdy na tebe nezapomenu!!! I když mám teď Kirouška a Dejváčka, to mi snad odpustíš.....

25.2.2007 13:21

jannah napsal(a):
15.7.1993 - 6.6.2004

If there are no dogs in Heaven so when I die I want to go where they went.
Ak v ráji nie sú psi, potom po smrti chcem ísť tam, kde išli oni.

27.2.2007 13:26

juras za napsal(a):
Briketka. V očkováku měl plemeno OŘÍŠEK - byla jsem ještě malá holka když jsem hrdě ten očkovák vyplňovala.
* 26/6/1992
+25/3/2006 v Havířově

moc mi schází

Briketka

28.2.2007 12:18

jannah napsal(a):

Bulím jak kráva.

28.2.2007 21:45

jannah napsal(a):

---Pověst o Duhovém mostě--- Když umře nějaké zvíře,které je tady na zemi někomu zvláště blízké,dostane se na kraj Duhového mostu.Jsou tam krásné louky,kopce a jezera,kde si naši psí kamarádi mohou spolu hrát.Mají plno dobrého jídla,pití i slunečního svitu,jsou v teple a v pohodlí.Tam pejsek zase omládne,může volně běhat podle chuti,k jídlu má tu nejjemnější játrovou paštiku,k odpočinku ho čeká pelíšek z prachového peří.Nic ho nestraší,nejsou tam žádné bouřky ani zlí tvorové.Naši chlupatí kamarádi zkrátka mají všechno,co jejich srdíčka žádají a po čem v životě toužili.I neduhy které je provázely,jsou pryč.Ten,kdo byl starý,je opět mladý,ten kdo byl nemocen či poraněn je zdráv a při síle,plný života. --- Jsou opět takoví,jaké si je pamatujeme z nejkrásnějších snů.Jsou štastní,až na jedinou maličkou výjimku-chybí jim jejich pániček,přítel největší. --- Všichni si spolu hrají až přijde den,kdy se pejsek najednou zastaví a zpozorní,podívá se do dálky.Jeho jasné oči se rozzáří,celé tělo se nadšením rozechvěje.Opustí kamarády a rozběhne se zelenou trávou k obzoru,stále rychleji a rychleji.Objevil svého lidského přítele a když se konečně setkají,pevně se obejmou.V radostně bláznivém vítání pejsek olíže tváře,ruce pohladí jeho hlavu a člověk se znovu podívá do věrných očí,které nadlouho zmizely z jeho života,ale nikdy se neztratily z jeho srdce. --- Už je nic nerozdělí. --- A tehdy překročí Duhový most společně. ------------------------------------------- (převz.www.stafordi.com)

1.3.2007 18:27

jannah napsal(a):
15.7.1993 - 6.6.2004

Fatima Fabare 11.4.1990 - 16.6.2000) moje nej fena ovčáka,taková už žádná nikdy nebude.

3.3.2007 14:10

jannah napsal(a):
15.7.1993 - 6.6.2004

Robinko
in memoriam zima 2006
18.8.2003-zastreleny 14.07.2006

3.3.2007 14:12

amaguk napsal(a):
Robinko
in memoriam zima 2006

spominame

4.3.2007 09:42

amaguk napsal(a):
Robinko
in memoriam zima 2006

amaguk (Bela):
Ahoj. Co stalo když byl zastřelený? Je mi to líto. Lukáš

4.3.2007 21:28

deaf lukas napsal(a):
amaguk (Bela):
Ahoj. Co stalo když byl zastřelený? Je mi to líto. Lukáš

Dakujem za slova sustrasti. Bolo to velmi zle, doteraz sme z toho na prasky.
zastrelil ho nejaky psychopat, ktory nenavidi psov, v oblasti Bratislavkeho lesoparku, za pritomnosti majitela!!!
Velmi tragicka skusenost. O to tragickejsia, ze Robin bol jeden aboslutne neagresivny psik, kamarat so psami aj ludmi. Prisli sme tymto nezmyselnym cinom o uzasneho clena rodiny a priatela.

4.3.2007 22:39

amaguk napsal(a):
zastrelil ho nejaky psychopat, ktory nenavidi psov, v oblasti Bratislavkeho lesoparku, za pritomnosti majitela!!!
Velmi tragicka skusenost. O to tragickejsia, ze Robin bol jeden aboslutne neagresivny psik, kamarat so psami aj ludmi. Prisli sme tymto nezmyselnym cinom o uzasneho clena rodiny a priatela.

Tak tento můj brouček Aránek měl včera první výročí.... Vzpomínám na něj pořád....těch 12 let spolu nejde jen tak hodit za hlavu a zapomenout.....

8.3.2007 17:02

amaguk napsal(a):

Je to len mesiac a par dni co sme prisli o nasu 14,5 rocnu fenku NO, bol to ten najuzasnejsi a najmudrejsi pes na svete! Nikdy na nu nezabudneme a ten pocit, ze v nasom zivote NIEKTO velmi chyba, je strasny... :-((
kedze si v blizkej dobe planujeme obstarat steniatko a sme z BA, urcite s nim vyrazime do okolitych lesov - viem, ze to velmi boli, ale prosim mohla by si byt konkretnejsia, ktorej casti lesoparku sa mame urcite vyhnut, aby sme nenatrafili na toho isteho magora?! Vopred dakujem...

8.3.2007 23:49

ninuskka napsal(a):
Je to len mesiac a par dni co sme prisli o nasu 14,5 rocnu fenku NO, bol to ten najuzasnejsi a najmudrejsi pes na svete! Nikdy na nu nezabudneme a ten pocit, ze v nasom zivote NIEKTO velmi chyba, je strasny... :-((
kedze si v blizkej dobe planujeme obstarat steniatko a sme z BA, urcite s nim vyrazime do okolitych lesov - viem, ze to velmi boli, ale prosim mohla by si byt konkretnejsia, ktorej casti lesoparku sa mame urcite vyhnut, aby sme nenatrafili na toho isteho magora?! Vopred dakujem...

Ninuskka, nam sa to stalo na luke na Dlhych Dieloch, ale viem aj o pripadoch z Dubravky, Koliby alebo Race.
Magori su bohuzial vsade.
Dufam a verim vsak, ze vas takato tragicka udalost nepostihne!

9.3.2007 15:01

amaguk napsal(a):
Ninuskka, nam sa to stalo na luke na Dlhych Dieloch, ale viem aj o pripadoch z Dubravky, Koliby alebo Race.
Magori su bohuzial vsade.
Dufam a verim vsak, ze vas takato tragicka udalost nepostihne!

To amaguk (Bela):
dakujem za info! Nooo, my sme z Dubravky takze je to vysoko aktualne Je to hrozne, co za ludi chodi po svete...

21.6.2007 15:52

danan napsal(a):
Tak tento můj brouček Aránek měl včera první výročí.... Vzpomínám na něj pořád....těch 12 let spolu nejde jen tak hodit za hlavu a zapomenout.....

Artík. Byly mu dva roky, když ho přejel vlak. Už nikdy bych nic takového nechtěla zažít, do konce života si to buud vyčítat. Je to 14 dní, mám nové štěně (jinak bych se asi opravdu zbláznila), ale Art mi nikdy nepřestane chybět...Arte, cos mi to udělal? co jsem to já vyvedla Tobě?

23.6.2007 14:19

ninuskka napsal(a):
To amaguk (Bela):
dakujem za info! Nooo, my sme z Dubravky takze je to vysoko aktualne Je to hrozne, co za ludi chodi po svete...

Po přečtení všech příspěvků mi tečou slzy jako hrachy.Také se těším na setkání u Duhového mostu...
To byli moji kluci Benjamin Norman 4.9.1994 - 22.2 2002 a voříšek Daneček 10.4.1990-4.3.2002,Benji umřel ze dne na den a Daneček steskem za deset dní.Kluci moc mi chybíte a stále na vás myslím

23.6.2007 15:45

klarazelenkova napsal(a):
Po přečtení všech příspěvků mi tečou slzy jako hrachy.Také se těším na setkání u Duhového mostu...
To byli moji kluci Benjamin Norman 4.9.1994 - 22.2 2002 a voříšek Daneček 10.4.1990-4.3.2002,Benji umřel ze dne na den a Daneček steskem za deset dní.Kluci moc mi chybíte a stále na vás myslím

kde máte pohřbené své pejsky? tohle jsem začla řešit nedávno....kam s ním...

Neregistrovaný uživatel

23.6.2007 18:23
Neregistrovaný uživatel

ninuskka napsal(a):

I po více jak dvou letech, cítím stále stejnou bolest a prázdnotu v srdci, kterou tam zanechal pro mě ten nejlepší pes, jakého sem kdy poznala, Hirt von Boner.

Hirte, byl si to nejlepší, co mě v životě potkalo. Tisíckrát si mi dokázal pomoci, zahnat chmury a svou láskou mi dodával sílu. Moc se mi po tobě stýská. Nikdy na tebe nezapomenu a vždycky pro mě budeš na prvním místě.

23.6.2007 18:25

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
I po více jak dvou letech, cítím stále stejnou bolest a prázdnotu v srdci, kterou tam zanechal pro mě ten nejlepší pes, jakého sem kdy poznala, Hirt von Boner.

Hirte, byl si to nejlepší, co mě v životě potkalo. Tisíckrát si mi dokázal pomoci, zahnat chmury a svou láskou mi dodával sílu. Moc se mi po tobě stýská. Nikdy na tebe nezapomenu a vždycky pro mě budeš na prvním místě.

Byl to ten nejlaskavější, nejvděčnější a nejvěrnější pes

24.6.2007 09:05

ferrarif50 napsal(a):
Byl to ten nejlaskavější, nejvděčnější a nejvěrnější pes

Denny, bylo mu jenom 9 let když nám umřel. Byl po otravě, srdíčko už to nezvládlo.

20.8.2007 11:21

kathey napsal(a):
Denny, bylo mu jenom 9 let když nám umřel. Byl po otravě, srdíčko už to nezvládlo.

Bacid Kazakova, opustil nás minulý týden v sobotu. Jeho kavkazí srdce ve 12 letech bylo stále silné, ale zradily ho zadní nohy. Teď už ho nic nebolí. Byl to Pan Pes, který zůstane s námi v našich srdcích napořád.

maťa

20.8.2007 12:30
maťa

jannah napsal(a):
15.7.1993 - 6.6.2004

Arguška.

Odešla 19.7.2007 nečekaně rychle, ale bezbolestně. Její srdce bylo silné, její orgány zdravé, ale obrovský zhoubný nádor v dutině břišní během 14 dnů, kdy měl velikost lidské pěsti, narostl do velikosti dětské hlavičky a bohužel nebylo v silách nikoho, aby to zastavil.

Arguška měla pohnutý osud, ale jakmile se dostala k nám, měla se víc než dobře a byla dlouhá léta věrnou kamarádkou mojí mamince.

Odešla ve 12 letech, 3 měsících a 3 dnech.

Je nám po ní velké smutno, bolest je stále silná....chybíš nám Jú a nikdy nezapomeneme!!!

20.8.2007 13:52

jannah napsal(a):
15.7.1993 - 6.6.2004

Pověst o Duhovém mostě
.
Když umře nějaké zvíře, které je tady na zemi někomu zvláště blízké, dostane se na kraj Duhového mostu. Jsou tam krásné louky, kopce a jezera, kde si naši psí kamarádi mohou spolu hrát. Mají plno dobrého jídla, pití i slunečního svitu, jsou v teple a v pohodlí. Tam pejsek zase omládne, může volně běhat podle chuti, k jídlu má tu nejjemnější játrovou paštiku, k odpočinku ho čeká pelíšek z prachového peří. Nic ho nestraší, nejsou tam žádné bouřky ani zlí tvorové. Naši chlupatí kamarádi zkrátka mají všechno, co jejich srdíčka žádají a po čem v životě toužili. I neduhy, které je provázely, jsou pryč. Ten, kdo byl starý, je opět mladý. Ten, kdo byl nemocen či poraněn je zdráv a při síle, plný života.
.
Jsou opět takoví, jaké si je pamatujeme z nejkrásnějších snů. Jsou štastní, až na jedinou maličkou výjimku - chybí jim jejich pániček, přítel největší.
.
Všichni si spolu hrají až přijde den, kdy se pejsek najednou zastaví a zpozorní, podívá se do dálky. Jeho jasné oči se rozzáří, celé tělo se nadšením rozechvěje. Opustí kamarády a rozběhne se zelenou trávou k obzoru, stále rychleji a rychleji. Objevil svého lidského přítele a když se konečně setkají, pevně se obejmou. V radostně bláznivém vítání pejsek olíže tváře, ruce pohladí jeho hlavu a člověk se znovu podívá do věrných očí, které nadlouho zmizely z jeho života, ale nikdy se neztratily z jeho srdce. Už je nic nerozdělí.
.
A tehdy překročí Duhový most společně.
.
(převzato z www.stafordi.com)

20.8.2007 15:09

impact napsal(a):
Pověst o Duhovém mostě
.
Když umře nějaké zvíře, které je tady na zemi někomu zvláště blízké, dostane se na kraj Duhového mostu. Jsou tam krásné louky, kopce a jezera, kde si naši psí kamarádi mohou spolu hrát. Mají plno dobrého jídla, pití i slunečního svitu, jsou v teple a v pohodlí. Tam pejsek zase omládne, může volně běhat podle chuti, k jídlu má tu nejjemnější játrovou paštiku, k odpočinku ho čeká pelíšek z prachového peří. Nic ho nestraší, nejsou tam žádné bouřky ani zlí tvorové. Naši chlupatí kamarádi zkrátka mají všechno, co jejich srdíčka žádají a po čem v životě toužili. I neduhy, které je provázely, jsou pryč. Ten, kdo byl starý, je opět mladý. Ten, kdo byl nemocen či poraněn je zdráv a při síle, plný života.
.
Jsou opět takoví, jaké si je pamatujeme z nejkrásnějších snů. Jsou štastní, až na jedinou maličkou výjimku - chybí jim jejich pániček, přítel největší.
.
Všichni si spolu hrají až přijde den, kdy se pejsek najednou zastaví a zpozorní, podívá se do dálky. Jeho jasné oči se rozzáří, celé tělo se nadšením rozechvěje. Opustí kamarády a rozběhne se zelenou trávou k obzoru, stále rychleji a rychleji. Objevil svého lidského přítele a když se konečně setkají, pevně se obejmou. V radostně bláznivém vítání pejsek olíže tváře, ruce pohladí jeho hlavu a člověk se znovu podívá do věrných očí, které nadlouho zmizely z jeho života, ale nikdy se neztratily z jeho srdce. Už je nic nerozdělí.
.
A tehdy překročí Duhový most společně.
.
(převzato z www.stafordi.com)

Povím vám, to je ale pěkně blbé téma :-(
Čtu to už asi po desáté, a pokaždé se mi hrnou slzy do očí...
Nejvíc mě dostává "dopis Doře"... je tak podobný naší lásce k Niké...
Je jí necelých 5 měsíců, a tak hrozně nám přirostla k srdci, že mám pocit že je s námi odjakživa, a nemůžu si vysvětlit, jak jsme doteď mohli žít a být šťastní bez ní....
Už teď se děsím toho dne kdy......... ani na to nechci myslet :-(

PSI MAJÍ JEDNU VELKOU NEVÝHODU.... ŽIJÍ HROZNĚ KRÁTCE!!!!!!!!!!!!!!!!

20.8.2007 18:50

boa a redsnake napsal(a):
Povím vám, to je ale pěkně blbé téma :-(
Čtu to už asi po desáté, a pokaždé se mi hrnou slzy do očí...
Nejvíc mě dostává "dopis Doře"... je tak podobný naší lásce k Niké...
Je jí necelých 5 měsíců, a tak hrozně nám přirostla k srdci, že mám pocit že je s námi odjakživa, a nemůžu si vysvětlit, jak jsme doteď mohli žít a být šťastní bez ní....
Už teď se děsím toho dne kdy......... ani na to nechci myslet :-(

PSI MAJÍ JEDNU VELKOU NEVÝHODU.... ŽIJÍ HROZNĚ KRÁTCE!!!!!!!!!!!!!!!!

Chorálek Barzet 25.2.1995 - 30.7.2007
Zlatíčko moje, tak moc mi chybíš .Nikdy na tebe nezapomenu

2.9.2007 20:41

marmon napsal(a):
Chorálek Barzet 25.2.1995 - 30.7.2007
Zlatíčko moje, tak moc mi chybíš .Nikdy na tebe nezapomenu

Ch.Enricco Black Bohemia 1.4.01 - 2.9.07
Eny, miláčku můj, nikdy v životě na tebe nezapomenu. Moc se těším na naše setkání u Duhového mostu. Sbohem

4.9.2007 11:13

jannah napsal(a):
15.7.1993 - 6.6.2004

Minulé pondělí nám odešel ve 14 a půl letech náš milovaný přítel Astorek. Byl to úžasný kamarád a nikdy na něho nezapomeneme!

4.9.2007 11:54

jannah napsal(a):
15.7.1993 - 6.6.2004

Americký pitbullteriér Jinno mého přítele...

Jsou to už 4 roky, co ho i jeho pánečka srazilo auto... Možná svým životem zachránil život svého pána, za což mu budeme navždy vděční...

4.9.2007 12:43

jannah napsal(a):
15.7.1993 - 6.6.2004

malý hladkosrstý pinč Čikin - malý pes s velkou duší...

Je to už 6 let... Tam nahoře se zase setkáme a budeme si hrát...

5.9.2007 07:47

jannah napsal(a):
15.7.1993 - 6.6.2004

Člověk, když si tady prochází různé příběhy a fotky vašich miláčku, kteří už nejsou s námi, tak mu opravdu nemůže zůstat ani jedno oko suché:-(.
Před dvěma lety jsem přišla o nejlepšího kamaráda, který mi provázel životem od mého dětství až po dospělost - nikdy na tebe Bene nezapomenu a za všechno ti moc děkuju.

5.9.2007 10:35

hankad napsal(a):
Člověk, když si tady prochází různé příběhy a fotky vašich miláčku, kteří už nejsou s námi, tak mu opravdu nemůže zůstat ani jedno oko suché:-(.
Před dvěma lety jsem přišla o nejlepšího kamaráda, který mi provázel životem od mého dětství až po dospělost - nikdy na tebe Bene nezapomenu a za všechno ti moc děkuju.

23.září to bude rok, co jsme se museli rozloučit. Můj věrný přítel a kamarád, mé druhé já a nejlepší pes jakého jsem kdy měla. Moje zlato, můj poklad.....moc mi chybíš a nikdy nezapomenu, že jsem měla tu čest být součástí Tvého života!

Novofundlandský pes

Cliff z Beskydské brány (odešel ve věku 14,5 let)

16.9.2007 22:58

lucky napsal(a):
23.září to bude rok, co jsme se museli rozloučit. Můj věrný přítel a kamarád, mé druhé já a nejlepší pes jakého jsem kdy měla. Moje zlato, můj poklad.....moc mi chybíš a nikdy nezapomenu, že jsem měla tu čest být součástí Tvého života!

Novofundlandský pes

Cliff z Beskydské brány (odešel ve věku 14,5 let)

Náš první dobrman,museli jsme ho nechat pro velké bolesti uspat-protrhla se mu dutina břišní. Byla jsem tenkrát s kamarády na Orlíku, když mi to naši zvolali. Po mém návratu domů jsem nenašla doma nic, co by ho připomínalo, táta sundal i ceduli ze dveří. Byl to krásný, obrovský pes, se kterým jsem vyrůstla a on mě bránil před vším zlým.

Tagoušku, odpusť prosím, že jsem s tebou nebyla v tvé nejtěžší chvíli, nikdy si neodpustím, že jsem se s tebou nestihla rozloučit!!!

17.9.2007 01:02

jannah napsal(a):
15.7.1993 - 6.6.2004

Narodil ses na zacatku leta, U maminky v pelisku vas bylo 13 malych chlupatych kulicek, a to bylo podle majitele moc. Tys mel to stesti a prezil. Muj deda si te privezl domu az v lednu, ty jsi jen rychle prohledl dum i zahradu, kde je miska a kde pelisek a spokojeny s vysledkem sis zalezl na gauc a usnul. Byl uz jsi velky a nestyskalo se ti.
Kdyz jsem ti pred prvni prochazkou nasadila obojek a voditko, vubec jsi netusil co to je. Az kdyz jsme vysli pred branku a tys zjistil, k cemu ten obojek slouzi, zacal jsi panikarit, trucovat a nakonec jsi prisel s napadem, ze cim hur se budes na voditku chovat, tim spis te necham chodit na volno. Jak na tebe ted vzpominam, vyhral jsi. Vetsinou jsem ti nedala ani obojek. Tenkrat jeste nebyly vyhlasky o volnem pohybu psu a k lesu to stejne bylo jen par bloku. Casto jsme je prebehli sprintem, jak moc ses na prochazky tesil. Mel jsi se fajn. Kazdou volnou chvilku jsme byli spolu v lese. A po veceri sis zalezl k babicce do postele a chrupkal az do rana. Jenze pak ti z tveho zivota nahle zmizel deda a kratce nato i babicka. Najednou tu nebyl nikdo kdo by s tebou spal v postylce, kdo by te zdvihnul k oknu, aby ses mohl koukat kdo jde po ulici. Nechapals proc je najednou dum prazdny a bylo ti smutno, ale snazil jsi se zit dal, byla jsem tu preci jeste ja. Dva roky jsi bojoval. Zestarnul jsi, z prochazek uz jsi nemel takovou radost, na zahrade jsi musel byt na reteze, protoze plot jsi prokousal behem chvilky. Sousedovic kocky uz jsi neprohanel jen tak, ale snazil ses je zakousnout, na prochazce jsi napadl male stene novofoundlandaka a rval jsi na nej jak pominuty. Vecer jsi pak nechtel jist. Az kdyz jsem ti rekla \"snez to\", tak jsi se najedl. Ne proto, ze bys mel hlad, ale proto, zes me mel rad a chtel jsi mi udelat radost. Deset minut pozdeji jsi to vsechno na zahrade vyzvracel. Bojoval jsi, ale co vyleci smutnou psi dusi ktere se tak moc styska? Na inzeraty daruji nikdo neodpovida, a buhvi jestli by ti nova rodina pomohla zapomenout. K veterinari te odvedl strejda. Pry jsi nic netusil.
Je to uz temer deset let, a porad to moc boli. Bylo ti teprve 8. Pro nikoho jineho jsem nikdy nebrecela tolik jako pro tebe. Ale doufam, ze se mas ted lip, ze jste se potkali tam u duhoveho mostu, a ze i ja vas tam jednou potkam.

maťa

17.9.2007 11:49
maťa

jannah napsal(a):
15.7.1993 - 6.6.2004

BRITUŠKA, BATULKA, SAMETOVÉ MIMI.....

Batulka mi odešla 17.9.2007 v 17:30, po dlouhé a těžké nemoci. Dne 2.10.2007 by jí bylo 13 roků.

Bojovala s rakovinou dlouho, předlouho, a statečně! Stihli jsme ještě dojet na Jaggy, naposledy zvedla hlavičku, ač sil už měla málo, tak málo....podívala se na mě, na přítele, naposledy si vychutnala naše pohlazení a odešla.
I přes okamžitou resuscitaci se jí nepodařilo zachránit, její tělo bylo příliš zesláblé, její srdce už nemohlo dál.

Odešla mi fenka, kterou jsem milovala bezmeznou, nekonečnou láskou! Batulka byla moje druhé já a nikdy mi jí nikdo už nenahradí. Byla přirozeně dominantní a to z ní udělalo zcela skvělého, věrného, spolehlivého, báječného psa!!!

Batulko, byla jsi pro mě vším....a tys to snad věděla! Byla jsem s tebou do poslední chvíle, užila sis ještě poslední cestu ve svém milovaném autíčku a snažila se sledovat krajinku a být hrdá, že se zase vezeš.....svoji bolest a pláč jsem držela tak dlouho, dokud jsi neodešla, abys byla klidná, abys věděla, že všechno je v pořádku.

NIKDY na tebe nezapomenu a ta strašná a obrovská bolest a prázdnota, co mě nyní obestírá, je hrozně krutá a nekonečná! Strašně mi tady chybíš, byla jsi vedoucí smečky a marně tě tu všude hledám....nemám slov pro tu hrůzu, kterou procházím, nejsou slova pro tebe, pro tvoji jedinečnou a dokonalou povahu a vzhled....

Miluju tě stále moje holčičko sametová a nikdy tě milovat nepřestanu!!!!

Pozdravuj tam prosím Gézinku, svoji učitelku v tvých začátcích, i Argušku, a všechny ostatní a počkejte tam na mě, určitě přijdu....a už NIKDY VÁS NEOPUSTÍM!!!!!!

maťa

17.9.2007 12:17
maťa

jannah napsal(a):
15.7.1993 - 6.6.2004

Omlouvám se za to zmatené datum....mám v hlavě prázdno....Batulka odešla 15.9.2007 v 17:30 a ne dnes, tedy 17.9......

30.12.2008 20:47
rude

XXX.XXX.248.133

maťa napsal(a):
Omlouvám se za to zmatené datum....mám v hlavě prázdno....Batulka odešla 15.9.2007 v 17:30 a ne dnes, tedy 17.9......

Dik (29.9. 1995-30.12.2008)
Dnes jsem naposledy pochovala našeho jezevčího kamaráda Dika, který se mnou vyrůstal od mých 9 let, byl s naší rodinou celých 13 a půl let, prožil s námi mnoho radosti, byl pěkně vykutálený, vyčůraný, tvrdohlavý, lovec tělem i duší,na kontě má asi 10 slepic,pokousanou pošťačku, temperamenu na rozdávání až do věku 11 let, kdy mu začali první růst první podkožní nádory, později asi i vnitřní. další dva roky se pořád statečně držel, ale poslední 4 dny už to vzdal, selhání ledvin bylo neslučitelné s životem a proto jsem mu pomola jak nejvíc jsem mohla a v mé náruči jsme se spolu naposledy rozloučili.
byl to můj první pes, první odrazový můstek do říše psů, ten co hodně naučí a o to víc bolí jeh odchod.
za svůj život vychoval 3 novofundlandy, byl oddaný hlídač, ač malý tělem, velký duší...
zaslouží si důstojný odchod z tohoto světa, proto jsou tyto řádky věnované jen jemu!

tato fotka je stará 2 měsíce, zrovna si nese jablko, na kterých si velmi pochutnával.

30.12.2008 21:25
gedash

XXX.XXX.77.89

rude napsal(a):
Dik (29.9. 1995-30.12.2008)
Dnes jsem naposledy pochovala našeho jezevčího kamaráda Dika, který se mnou vyrůstal od mých 9 let, byl s naší rodinou celých 13 a půl let, prožil s námi mnoho radosti, byl pěkně vykutálený, vyčůraný, tvrdohlavý, lovec tělem i duší,na kontě má asi 10 slepic,pokousanou pošťačku, temperamenu na rozdávání až do věku 11 let, kdy mu začali první růst první podkožní nádory, později asi i vnitřní. další dva roky se pořád statečně držel, ale poslední 4 dny už to vzdal, selhání ledvin bylo neslučitelné s životem a proto jsem mu pomola jak nejvíc jsem mohla a v mé náruči jsme se spolu naposledy rozloučili.
byl to můj první pes, první odrazový můstek do říše psů, ten co hodně naučí a o to víc bolí jeh odchod.
za svůj život vychoval 3 novofundlandy, byl oddaný hlídač, ač malý tělem, velký duší...
zaslouží si důstojný odchod z tohoto světa, proto jsou tyto řádky věnované jen jemu!

tato fotka je stará 2 měsíce, zrovna si nese jablko, na kterých si velmi pochutnával.

Bady krásný pejsek border colie.. zemřel pár dní před prvními narozeninami...
Už dlouho si musel být nemocný, přesto si na sobě nedal nic znát. Od první chvíle, co jsme si tě přivezli přes půl republiky si nám dával najevo svou lásku a bezmeznou oddanost. Pro děti si se mohl přerazit, dokonce když jsme byli měsíc před tvým odchodem v zoo, tak si z ní pomalu nic neměl, protože si bedlivě hlídal své tři malé páníčky. Byl si hrozně hubený, špatně si jedl, veterináři tě léčili na neurozu žaludku a ty si přitom umíral na rakovinu ledvin a prostaty.. nedal si na sobě znát nic měsíce, i když ti už dlouho muselo být zle.. jednou večer s přišel, položil mi packu na rameno a táhle zavyl.. jakoby si říkal paničko, mě je hrozně zle, udělej s tím něco.. panička tě odvezla na specializovanou veterinu, kde ji po dvou dnech řekli tu nejhorší věc.. že nemáš naději a zbývají ti dva týdny... nenechala tě trápit, byla u tebe do posledního vydechnutí a ty s příchodem smrti si ji olízl s pohledem.. jednou se sejdeme, netruchli..
dnes máme nového pejska se stejným jménem, ale na našeho prvního psího kamaráda nikdy nezapomeneme..
je to vzpomínka na našeho milovaného kamaráda, který zemřel 12.6.2008 dva dny před svými prvními narozeninami

30.12.2008 22:34
dex

XXX.XXX.97.202

gedash napsal(a):
Bady krásný pejsek border colie.. zemřel pár dní před prvními narozeninami...
Už dlouho si musel být nemocný, přesto si na sobě nedal nic znát. Od první chvíle, co jsme si tě přivezli přes půl republiky si nám dával najevo svou lásku a bezmeznou oddanost. Pro děti si se mohl přerazit, dokonce když jsme byli měsíc před tvým odchodem v zoo, tak si z ní pomalu nic neměl, protože si bedlivě hlídal své tři malé páníčky. Byl si hrozně hubený, špatně si jedl, veterináři tě léčili na neurozu žaludku a ty si přitom umíral na rakovinu ledvin a prostaty.. nedal si na sobě znát nic měsíce, i když ti už dlouho muselo být zle.. jednou večer s přišel, položil mi packu na rameno a táhle zavyl.. jakoby si říkal paničko, mě je hrozně zle, udělej s tím něco.. panička tě odvezla na specializovanou veterinu, kde ji po dvou dnech řekli tu nejhorší věc.. že nemáš naději a zbývají ti dva týdny... nenechala tě trápit, byla u tebe do posledního vydechnutí a ty s příchodem smrti si ji olízl s pohledem.. jednou se sejdeme, netruchli..
dnes máme nového pejska se stejným jménem, ale na našeho prvního psího kamaráda nikdy nezapomeneme..
je to vzpomínka na našeho milovaného kamaráda, který zemřel 12.6.2008 dva dny před svými prvními narozeninami

Dastík, můj první vlastní pejsek.V 17 letech jsme ho museli nechat utratit.Už je to rok a kousek.Nikdy nezapomeneme.

31.12.2008 12:08
bilkson

XXX.XXX.245.152

jannah napsal(a):
15.7.1993 - 6.6.2004

Řvu jak malé děcko. Před dvěma lety jsem se musela rozloučit se svou největší a nejvěrnější čtyřnohou přítelkyní Peggy. Takový pes už nikdy nebude. Měla jsem ji jako své dítě....Pořád se s tím nemůžu vyrovnat, že už není mezi námi, proto nedávám ani foto....Byla to fenka jezevčíka, měla krásných 15 let, za které jí moc děkuji. Musela jsem ji utratit - po Vánocích.....V jeden den měla 8 epilept. záchvátů ( což nikdy neměla ), navíc jí náhle selhaly ledviny..... byla moje zlatíčko, milované...K žádnému psu nebudu mít takový vztah jak jsem měla k ní.... Pohřbila jsem ji na zahradě, kam chodím zapalovat svíčky a zavzpomínat....Vzpomínky nám nikdo nevezme....Pegguško moje, děkuji ti za všechno....

31.12.2008 16:02
astlolita

XXX.XXX.68.51

jannah napsal(a):
15.7.1993 - 6.6.2004

Šiva narozena (aspoň to tak bylo v očkováku) 10.10.1991, zemřela 14.7.2005. Koupena mými rodiči jako střední knírač, ale k tomu měla hodně daleko. Byla to osobnost, nezáviská, svá. Byla malička, cca 5 kg, ale neuvěřitelná bojovnice. Přežila srážku s autem v půl roce (dostávala se z toho několik měsíců fyzicky), v 8 letech ji berbardýn procvakl skoro skrz naskrz, v 10 ji znovu porazilo auto, od 10 do 13 let prodělala 3 operace kvůli rakovině. V 9 letech nám utekla hárající a o dva měsíce později nám porodila 4 kříženečky, které se naštěstí podařilo udat super lidem. Zažila toho hodně, ale vždycky byla veselá, vždycky měla úsměv na tváři Vyrůstala se mnou od mých 3 let. Její ztrátu jsem nesla hodně těžce :-(
Tohle jsou její poslední fotky, den před smrtí. Když jsem si je potom prohlížela, přišlo mi, jako by mi něco naznačovala :-(

31.12.2008 16:03
astlolita

XXX.XXX.68.51

astlolita napsal(a):
Šiva narozena (aspoň to tak bylo v očkováku) 10.10.1991, zemřela 14.7.2005. Koupena mými rodiči jako střední knírač, ale k tomu měla hodně daleko. Byla to osobnost, nezáviská, svá. Byla malička, cca 5 kg, ale neuvěřitelná bojovnice. Přežila srážku s autem v půl roce (dostávala se z toho několik měsíců fyzicky), v 8 letech ji berbardýn procvakl skoro skrz naskrz, v 10 ji znovu porazilo auto, od 10 do 13 let prodělala 3 operace kvůli rakovině. V 9 letech nám utekla hárající a o dva měsíce později nám porodila 4 kříženečky, které se naštěstí podařilo udat super lidem. Zažila toho hodně, ale vždycky byla veselá, vždycky měla úsměv na tváři Vyrůstala se mnou od mých 3 let. Její ztrátu jsem nesla hodně těžce :-(
Tohle jsou její poslední fotky, den před smrtí. Když jsem si je potom prohlížela, přišlo mi, jako by mi něco naznačovala :-(

něco jako holčičko nezlob se, ale já už musím jít :-(

1.1.2009 09:38
nori

XXX.XXX.4.194

astlolita napsal(a):
něco jako holčičko nezlob se, ale já už musím jít :-(

V 11ti letech 14.4.08 po děsivé nemoci odešel náš Kuba navždy pryč.

1.1.2009 11:53
janiska

XXX.XXX.70.209

nori napsal(a):
V 11ti letech 14.4.08 po děsivé nemoci odešel náš Kuba navždy pryč.

Tohle mi nedělejte,lidičkové.V květnu nám odešel ve svých 5 letech náš úžasný westík OZZY,pes nejbáječnější,které jsem kdy měla.První z teriérů,vždy jsem dávala přednost těm větším,ale byla to láska na první pohled.V jeho edmi týdnech jsme s kámoškou a přítelem jel vlastně pro jeho brášku,ale malej to vyhrál.Vytahal řetízky,tahal za náušnice a zůstal na rukách s výrazem-tak jdeme? Nuda s ním nebyla nikdy,miloval ho i přítel,který psy moc nemusel,ale malý Uzenáč si ho ochočil,pak přišli i ostatní,ale žádný se mu nevyrovnal.Vychovával štěnda,s každým psem byl kámoš,dostal z nejhoršího jeho nejlepšího psího kámoše,pomáhal s ovečkama i s kůzlaty,starému panu koni dělal věrného jezdce a kamaráda,krotil své občas hádající se feny,dábelsky rád jezdil autem i po výletech,neměl rád vodu,ale s Dušičkou se i potápěl,aby měl radost.Jeho smrt byla náhlá,po těžké operaci kýly spojené s kastrací to vypadalo tak nadějně,bohužel,nezvládl to.Večer předtím chtěl spát venku,ikdyž slabý,už se s námi lučil,ale my stále doufali.Zemřel nad ránem u mých dveří a našel ho přítel,který se z jeho smrti nikdy nevzpamatoval...Odpočívá na pastvině a denně si tak kontroluje koní stádo,hlavně ty dva uličníky,které jsme spolu loni vybrali a přivezli-Azura a Arneta.Nikdy na něj nezapomeneme a jeho synek Ozzy je dokonalá kopie,ikdyž se narodili až po tátově smrti.Vystřídal ho doma skot Gentleman,potřeboval pomoc,o jeho fenky se stará,ale nemá jeho samozřejmost,jeho uličnictví,není to on.Bylo pár dalších psů v mém životě,kteří nás opustili-Keli,Nikolka,Týna,ale žádný z nich tak nechybíNikdy ho nepřestaneme milovat,nikdy...Na fotce i s koníkem Beautym,ostatní fotky jsou v druhém PC.

8.1.2009 14:26
rachel

XXX.XXX.123.185

janiska napsal(a):
Tohle mi nedělejte,lidičkové.V květnu nám odešel ve svých 5 letech náš úžasný westík OZZY,pes nejbáječnější,které jsem kdy měla.První z teriérů,vždy jsem dávala přednost těm větším,ale byla to láska na první pohled.V jeho edmi týdnech jsme s kámoškou a přítelem jel vlastně pro jeho brášku,ale malej to vyhrál.Vytahal řetízky,tahal za náušnice a zůstal na rukách s výrazem-tak jdeme? Nuda s ním nebyla nikdy,miloval ho i přítel,který psy moc nemusel,ale malý Uzenáč si ho ochočil,pak přišli i ostatní,ale žádný se mu nevyrovnal.Vychovával štěnda,s každým psem byl kámoš,dostal z nejhoršího jeho nejlepšího psího kámoše,pomáhal s ovečkama i s kůzlaty,starému panu koni dělal věrného jezdce a kamaráda,krotil své občas hádající se feny,dábelsky rád jezdil autem i po výletech,neměl rád vodu,ale s Dušičkou se i potápěl,aby měl radost.Jeho smrt byla náhlá,po těžké operaci kýly spojené s kastrací to vypadalo tak nadějně,bohužel,nezvládl to.Večer předtím chtěl spát venku,ikdyž slabý,už se s námi lučil,ale my stále doufali.Zemřel nad ránem u mých dveří a našel ho přítel,který se z jeho smrti nikdy nevzpamatoval...Odpočívá na pastvině a denně si tak kontroluje koní stádo,hlavně ty dva uličníky,které jsme spolu loni vybrali a přivezli-Azura a Arneta.Nikdy na něj nezapomeneme a jeho synek Ozzy je dokonalá kopie,ikdyž se narodili až po tátově smrti.Vystřídal ho doma skot Gentleman,potřeboval pomoc,o jeho fenky se stará,ale nemá jeho samozřejmost,jeho uličnictví,není to on.Bylo pár dalších psů v mém životě,kteří nás opustili-Keli,Nikolka,Týna,ale žádný z nich tak nechybíNikdy ho nepřestaneme milovat,nikdy...Na fotce i s koníkem Beautym,ostatní fotky jsou v druhém PC.

Rex - drsnosrstý jezevčík. Chytrý, výborný lovecký pes. Záviděli nám ho všichni myslivci v okolí. Bohužel se dožil pouze pěti let. Byla mu osodná jezevčí nora :-((

8.1.2009 23:06
llucinkaa2

XXX.XXX.153.52

rachel napsal(a):
Rex - drsnosrstý jezevčík. Chytrý, výborný lovecký pes. Záviděli nám ho všichni myslivci v okolí. Bohužel se dožil pouze pěti let. Byla mu osodná jezevčí nora :-((

Nám,né moc pěkný,začátek roku 2009 zařídila moje fenečka křížence am. stafordšírského teriéra X bulteriéra Molča.Dne 2.1.2009 jsme jí nechali důstojně odejít,protože s největší pravděpodobností měla rakovinu a už měla špatné zadní nožky a nemohla vstát....Byl to miláček celé rodiny,milovala lidi a děti,i ty cizí.Pochybuji,že ještě nějákého takového pejska budu mít,takový vyjímečný pes se narodí jednou za čas.Byla strašně chytrá,bylo to až neuvěřitelné.Strašně mi chybí :'(

8.1.2009 23:06
llucinkaa2

XXX.XXX.153.52

llucinkaa2 napsal(a):
Nám,né moc pěkný,začátek roku 2009 zařídila moje fenečka křížence am. stafordšírského teriéra X bulteriéra Molča.Dne 2.1.2009 jsme jí nechali důstojně odejít,protože s největší pravděpodobností měla rakovinu a už měla špatné zadní nožky a nemohla vstát....Byl to miláček celé rodiny,milovala lidi a děti,i ty cizí.Pochybuji,že ještě nějákého takového pejska budu mít,takový vyjímečný pes se narodí jednou za čas.Byla strašně chytrá,bylo to až neuvěřitelné.Strašně mi chybí :'(

Ještě mohu dodat,že jí bylo nedožitých 13 let...

8.1.2009 23:21
llucinkaa2

XXX.XXX.153.52

llucinkaa2 napsal(a):
Ještě mohu dodat,že jí bylo nedožitých 13 let...

Jannah-Vy jste byli s 5-ti měsíčním prckem na RTG??Je to strašně brzy....pokud by jste dodávali kloubní přípravky,4/4 by to být později nemuselo

9.1.2009 20:43
gorda

XXX.XXX.158.246

llucinkaa2 napsal(a):
Jannah-Vy jste byli s 5-ti měsíčním prckem na RTG??Je to strašně brzy....pokud by jste dodávali kloubní přípravky,4/4 by to být později nemuselo

Před vánocemi to byl rok co nás opustil v necelých dvou letech náš Gery (selhání ledvin). Vzpomínáme

12.1.2009 16:36

gorda napsal(a):
Před vánocemi to byl rok co nás opustil v necelých dvou letech náš Gery (selhání ledvin). Vzpomínáme

30.6.2008 nás opustil náš stafordí chlapeček Erb (Akim) bohužel příliš brzy-v 6ti letech.S láskou vzpomínáme,nikdy nezapomeneme..
(foto me sem nejde,takže je zde..http://cz.youtube.com/watch?v=lbUZrRBjfyo )

20.5.2009 12:58
dargan

XXX.XXX.115.138

30.6.2008 nás opustil náš stafordí chlapeček Erb (Akim) bohužel příliš brzy-v 6ti letech.S láskou vzpomínáme,nikdy nezapomeneme..
(foto me sem nejde,takže je zde..http://cz.youtube.com/watch?v=lbUZrRBjfyo )

15.5.2009 jsme se rozloučili s naší Biňuškou, na podzim by jí bylo deset let, byla skvělá .....!!!!!!! Vzpomínáme .....

20.5.2009 13:15
alfana

XXX.XXX.45.6

jannah napsal(a):
15.7.1993 - 6.6.2004

Babetka

Nej nej nej pejsek, kterýho jsem kdy poznala.
Byla s náma 13,5 roku, opustila nás dne 18.1.2009. Měla rakovinu, už jí nebylo pomoci a další život by byl jen trápení, tak jsme ji nechali uspat.
Je to už 4 měsíce a bolí to pořád stejně, nikdy nezapomeneme......

Na fotce v době kdy byla ještě úplně zdravá a veselá, s radostí ze života.

20.5.2009 13:16
alfana

XXX.XXX.45.6

alfana napsal(a):
Babetka

Nej nej nej pejsek, kterýho jsem kdy poznala.
Byla s náma 13,5 roku, opustila nás dne 18.1.2009. Měla rakovinu, už jí nebylo pomoci a další život by byl jen trápení, tak jsme ji nechali uspat.
Je to už 4 měsíce a bolí to pořád stejně, nikdy nezapomeneme......

Na fotce v době kdy byla ještě úplně zdravá a veselá, s radostí ze života.

Další fotka

20.5.2009 15:11
kevin

XXX.XXX.80.235

alfana napsal(a):
Další fotka

také nám umřel pejsek

19.8.2010 23:27
burunduk

XXX.XXX.98.178

Pročítám zase tohle téma... lidé ještě jsou schopni milovat.
Všem pejskům v říši za duhou přeji dobrou noc.

20.8.2010 12:31
axl

XXX.XXX.43.119

AXL *23.10. 2000 - 21.10. 2007 Blondacku, stale nam tu moc chybis smajlík

23.8.2010 14:21
madow

XXX.XXX.121.112

předloni 4.4.2008 odešla na věčnost moje srdeční záležitost BENJI pyrenejský ovčák...měla na to věk 20.4.2008 by jí bylo 15.
byla už nemocná (rakovina dělohy) tak jsme jí nenechali trápit...ted je jí už dobře...nikdy nezapomeneme

27.8.2010 21:31
zdenula

XXX.XXX.11.36

Dnes je to přesně 8 let, co odešel za Duhový most můj první milovaný pes, anglický špringršpaněl Ben. Fotku sem bohužel nemám. Benečku, nikdy na tebe nezapomenu!
Letos 10.6. musela kvůli nemoci odejít i má milovaná fenečka-velššpringršpanělka Corinka, moje veliké zlatíčko.
Corinko, denně na tebe vzpomínám a je mi strašně po tobě smutno. Jediné, co mě utěšuje je, že se už netrápíš.
Věřím, že se jednou všichni sejdeme. Čekejte na mě a na Nellynku, moji miláčci!
Přikládám fotku milované Corinky, která zemřela měsíc před svými osmými narozeninami.

29.8.2010 18:45
axl

XXX.XXX.43.119

30.9.2010 23:43
corin

XXX.XXX.127.17

Drahý Corinku,
7.9.2010 jsme se museli naposledy navždy rozloučit . . .
Byl jsi mi věrným kamarádem, spolehlivým ochráncem i parťákem do nepohody. Prožil jsi se mnou půlku mého života a je velmi těžké být tu teď bez Tebe . . .
Děkuji, že jsem mohla s Tebou a Tvou krásnou duší strávit celých 15 let !
V mém srdci zůstáváš navždy !
Jednou se setkáme . . .

1.10.2010 01:06
awake

XXX.XXX.184.85

kříženec špice 1992 - 1997 (zemřela na potratovou injekci) + Dobrmanka Donuška 1995 - 1996 (napadli jí a honili dva NO kteří vyběhli z nezajištěné zahrady. Ona se snažila zabránit útoku útěkem. Bohužel vběhla do silnice a srazilo jí auto)

1.10.2010 01:10
awake

XXX.XXX.184.85

Dobrmanka Angie 1997 - 2008 (torze žaludku), Beauceronka Altea 1997 - 2008 (zřejmě mrtvička) a její dcera Alisa 2000 - 2010 (rakovina)

1.10.2010 05:40
lmusa

XXX.XXX.41.2

23. září tomu byly dva roky, co nás opustila naše první kavkazanka, milovaná Chiara smajlík

19.9.2011 12:27
zanyk

XXX.XXX.21.164

Těžko se s Tebou loučí, těžké je bez Tebe žít, láska však smrtí nekončí, v srdci Tě stále budeme mít. Nikdy nezapomenu!!! smajlík

Eny *20.4.1996 - †19.9.2011

19.9.2011 12:41
bilkson

XXX.XXX.241.38

Krásný věk, řvu jak debil.......smajlík

19.9.2011 12:55
zanyk

XXX.XXX.21.164

bilkson napsal(a):
Krásný věk, řvu jak debil.......smajlík

Děkuji, od rána nedělám nic jinéhosmajlíksmajlík
Je to kus života, který se nesmazatelně vryl do mé paměti a je jen velká škoda, že ten psí život je až tak moc krátký, na to, co člověk s nimi prožije smajlík

19.9.2011 12:59
bilkson

XXX.XXX.241.38

já to znám, vím jak vám je...navíc mě to zanedlouho čeká....každý pes je jedinečný, co kus to originál...je to k zoufalství. Nechcete si pořídit nového pejska? Ach jo, cítím s váma...Držte se!

19.9.2011 13:15
jafar

XXX.XXX.30.22

Už je to sice déle, ale pořád vzpomínám. *1988 - +2004 Anett Cseko, zemřela na stáří, 16 let.

19.9.2011 13:18
jafar

XXX.XXX.30.22

Druhý odešel Garis Rescátor *1995 - + 2007 12 let, to už bylo horší, nádory na žaludku a střevech. Byl zlatíčko. Fotka asi 2 měsíce, než odešel za duhový most a mysleli jsme, jak se štěňátkem omládl a pak ...

19.9.2011 17:27
elwig

XXX.XXX.52.88

elwig napsal(a):

A po dalších letech od napsání článku vzpomínáme na další naše holky, každá byla jiná-originál a odchod každé z nich velmi bolel.
Annabella "Žanetka" Panky *15.12.1993 +11.2.2008
Berenica " Kikina" Panky *19.7.1994 +3.1.2010
Atawallpa Inka Pazzda * 29.8.2000 + 27.7.2010 ...na fotografii. Ta bolela nejvíc?!, prostě strašně moc. Objevili se jí nádory, jedna operace, druhá operace....během rekonvalescence, pět dní po operaci jsem musela já na těžkou kardiochirurgickou operaci. Inuška se se mnou rozloučila a tvářila se jakoby jí bylo o moc a moc lépe, vlastně nic...jinak bych ji nikdy neopustila. Rozloučili jsme se a kladla jsem jí na srdce, aby mi to doma ohlídala, byla vůdce smečky. Dodnes ji vidím ležérně ležet na sedačce...jak na mně kouká a já jí říkám, že se určitě vrátím....nepočkala na mně....zemřela pět hodin po mém odchodu z domova, v náruči mých dcer. Když jsem se o tom, pět dní po těžké operaci dozvěděla, myslela jsem, že mi to spravené srdce pukne.....dodnes pláču. Prostě měla ještě čas a následné naše narozeniny (měly jsme stejný den) byly ty nejhorší v životě.
Ginny od Zlaté Samanty *leden 1996 +5.7.2011

Věřím, že se setkám se všema svýma holkama.....někdy a někde.

Lenka Bláhová, www.panky.cz

19.9.2011 17:29
elwig

XXX.XXX.52.88

A po dalších letech od napsání článku vzpomínáme na další naše holky, každá byla jiná-originál a odchod každé z nich velmi bolel.
Annabella "Žanetka" Panky *15.12.1993 +11.2.2008
Berenica " Kikina" Panky *19.7.1994 +3.1.2010
Atawallpa Inka Pazzda * 29.8.2000 + 27.7.2010 ...na fotografii. Ta bolela nejvíc?!, prostě strašně moc. Objevili se jí nádory, jedna operace, druhá operace....během rekonvalescence, pět dní po operaci jsem musela já na těžkou kardiochirurgickou operaci. Inuška se se mnou rozloučila a tvářila se jakoby jí bylo o moc a moc lépe, vlastně nic...jinak bych ji nikdy neopustila. Rozloučili jsme se a kladla jsem jí na srdce, aby mi to doma ohlídala, byla vůdce smečky. Dodnes ji vidím ležérně ležet na sedačce...jak na mně kouká a já jí říkám, že se určitě vrátím....nepočkala na mně....zemřela pět hodin po mém odchodu z domova, v náruči mých dcer. Když jsem se o tom, pět dní po těžké operaci dozvěděla, myslela jsem, že mi to spravené srdce pukne.....dodnes pláču. Prostě měla ještě čas a následné naše narozeniny (měly jsme stejný den) byly ty nejhorší v životě.
Ginny od Zlaté Samanty *leden 1996 +5.7.2011

Věřím, že se setkám se všema svýma holkama.....někdy a někde.

Lenka Bláhová, www.panky.czCitovat | Odpovědět

19.9.2011 22:57
zdenula

XXX.XXX.30.202

zanyk napsal(a):
Těžko se s Tebou loučí, těžké je bez Tebe žít, láska však smrtí nekončí, v srdci Tě stále budeme mít. Nikdy nezapomenu!!! smajlík

Eny *20.4.1996 - †19.9.2011

Moc dobře vím, jak Vám právě je. Prožila jsem to již dvakrát a vždy jsem z toho byla doslova nemocná. Rozbrečelo mě to a znovu oživilo mou velikou bolest. Můj příspěvek, kde vzpomínám na své dva miláčky je trochu výše, z 27.8.2010. Buďte šťastná, že jste se svým miláčkem mohla prožít víc jak 15 let, dožila se krásného věku! Moje krásná a moudrá Corinka neměla ještě ani 8 let .... O to větší je moje bolest. Myslím na Vás a držte se!

3.1.2014 10:55

Roneček 12 let
odešel jsi mi včera a moc to bolí , nikdy na tebe nezapomenu.

3.1.2014 23:18
ukulemba

XXX.XXX.100.30

Baby..
Byla verne po mem boku krasnych 13 let.. patrily jsme k sobe,zily jedna pro druhou. Stale moc chybi,nikdy chybet neprestane. Byl to muj zivotni pes a prozila jsem s ni detstvi, dospivani a dospelost,jak jeji, tak moji..nikdy me nenechala ve stychu a milovala me celym svym psim srdcem tak jako ja ji tim mym,lidskym a verim, ze na me tam nahore ceka..
Spolu s ni odeslo kus me a kus jí ve me zustalo...

29.10.1998 - 12.2.2012

Love vera

17.2.2016 20:00
Love vera

XXX.XXX.68.148

Hello good day i am happy to connect with you my name is vera i will be happy to Talk to you please send me mail so that you will know me more pleasure to read from you thanks
(verazokaya@hotmail.com)

Dobrý deň, dobrý deň Som rád, že sa s vami spojiť volám sa vera Budem rád s vami hovoriť, prosím pošlite mi e-mail, takže mi bude vedieť viac potešenie čítať z vás vďaka.

Přidejte reakci

Přidat smajlík