Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
27.10.2009 08:26
sonja

XXX.XXX.98.152

Zakládám další (tak konečně si to také jednou vyzkouším ).... už se nám to opět neposouvá

27.10.2009 08:27
sonja

XXX.XXX.98.152

sonja napsal(a):
Zakládám další (tak konečně si to také jednou vyzkouším ).... už se nám to opět neposouvá

Ahoj Maro,
jéééé, feňule je pěkná Tak si to s malou pěkně užijte.
Ty fotky o kterých mluvíš - myslíš ty ze srazíku? Nééé, nic jsem s nima nedělala. Fotky jsou tak jak byly tam kde byly a všechny co tam byly http://sonaplo.rajce.id nes.cz/2009_08_15_Set kani_ACD_u_Blue_Heeler/ (dvě mezery)

27.10.2009 09:34
helvan1

XXX.XXX.10.251

sonja napsal(a):

a já si myslela, že se nic neděje a ono se to jen zase neposouvalo

Soňo, zvládla si založení nového úžasně

27.10.2009 09:46
sonja

XXX.XXX.98.152

helvan1 napsal(a):
a já si myslela, že se nic neděje a ono se to jen zase neposouvalo

Soňo, zvládla si založení nového úžasně

žééééé ??

27.10.2009 13:36
ztracenka

XXX.XXX.219.118

sonja napsal(a):
žééééé ??

Po delší době hlásím, že u nás nic nového nenastalo. Brut se tváří jako rozvážný, klidný a hlavně důležitý pes. Piraňa neustále blbne, loví, leze po výškách, zkrátka pořád něco vymýšlí.
Teď byli s páníčkem 4 dny sami doma a moc si vzájemnou společnost užívali. Jen nevím, jestli stejné nadšení projevoval i Martin. V každém případě mé dnešní ranní venčení okomentoval slovy: "Konečně si nemusím nastavovat budík a rozespalej vylejzat do toho venkovního hnusu...."

Soni, fotečky jsem jen zběžně prolétla a jsou moc vydařené. Škoda, že se srazíky většinou s něčím kryjí. Snad příště vše vyjde ....

27.10.2009 21:34
abbey

XXX.XXX.176.76

ztracenka napsal(a):
Po delší době hlásím, že u nás nic nového nenastalo. Brut se tváří jako rozvážný, klidný a hlavně důležitý pes. Piraňa neustále blbne, loví, leze po výškách, zkrátka pořád něco vymýšlí.
Teď byli s páníčkem 4 dny sami doma a moc si vzájemnou společnost užívali. Jen nevím, jestli stejné nadšení projevoval i Martin. V každém případě mé dnešní ranní venčení okomentoval slovy: "Konečně si nemusím nastavovat budík a rozespalej vylejzat do toho venkovního hnusu...."

Soni, fotečky jsem jen zběžně prolétla a jsou moc vydařené. Škoda, že se srazíky většinou s něčím kryjí. Snad příště vše vyjde ....

Ahojky Soni a děvčata. Moc nás mrzí, že jsme se nezůčastnili srazíku .... snad příště. Věřím , že jste si to parádně užili.Přejeme všem krásný podzim
Heli co Diázek a uchovňování?

27.10.2009 21:39
abbey

XXX.XXX.176.76

abbey napsal(a):
Ahojky Soni a děvčata. Moc nás mrzí, že jsme se nezůčastnili srazíku .... snad příště. Věřím , že jste si to parádně užili.Přejeme všem krásný podzim
Heli co Diázek a uchovňování?

Naše parkurové skákání Tyhle překajdy se jí obzvlášť líbily

27.10.2009 21:42
abbey

XXX.XXX.176.76

abbey napsal(a):
Naše parkurové skákání Tyhle překajdy se jí obzvlášť líbily

Ještě jedna z parkurových závodů , kde jsme si jen tak zaskákali na koňských překážkách

28.10.2009 08:41
helvan1

XXX.XXX.10.251

abbey napsal(a):
Ještě jedna z parkurových závodů , kde jsme si jen tak zaskákali na koňských překážkách

Ty jo, Ivčo. Ebča skáče jak na pérkách. To je neuvěřitelná výška...
V sobotu máme bonitaci a tím to bude asi uzavřené. Rentgeny máme, výstavu taky, takže už je skoro hotovo

29.10.2009 14:53
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

sonja napsal(a):

Taky zdravím po delší době, čau!!!

Soňo fotky ze srazu super, hlavně kravičky a vidím že Tokra byl moc a moc šikovnej

Ivčo, Ebča je parádní skokanka, že pozdravuji i Kačku

No a u nás se čekají miminka... už za necelé tři týdny

A jelikož jsem už letos ukončila výstavní sezonu věnujeme se pilně výcviku a jous v plánu zkoušky s Austy, tak uvidíme jak to půjde...

29.10.2009 14:54
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

oddorrinky napsal(a):
Taky zdravím po delší době, čau!!!

Soňo fotky ze srazu super, hlavně kravičky a vidím že Tokra byl moc a moc šikovnej

Ivčo, Ebča je parádní skokanka, že pozdravuji i Kačku

No a u nás se čekají miminka... už za necelé tři týdny

A jelikož jsem už letos ukončila výstavní sezonu věnujeme se pilně výcviku a jous v plánu zkoušky s Austy, tak uvidíme jak to půjde...

Jo a Helčo ať to uchovnění dotáhnete do úspěšného konce

29.10.2009 16:11
haka

XXX.XXX.31.18

oddorrinky napsal(a):
Jo a Helčo ať to uchovnění dotáhnete do úspěšného konce

Zdravím,
když je řeč o uchovnění, nedá mi, abych se nezeptala?
Co všechno je potřeba k uchovnění? Hledala jsem to na netu, leč neúspěšně

29.10.2009 16:40
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

haka napsal(a):
Zdravím,
když je řeč o uchovnění, nedá mi, abych se nezeptala?
Co všechno je potřeba k uchovnění? Hledala jsem to na netu, leč neúspěšně

já to mám na stránkách
*
minimální věk - pes od 18 měsíců neomezeně, fena od 18.měsíců do 8 let věku
*
absolvování jedné výstavy pořádané klubem v jakékoliv třídě kromě dorostu se známkou výborný nebo velmi dobrý
*
absolvování bonitace
*

vyhodnocení RTG DKK do stupně 3/3 Jeden z chovného páru už nemusí mít DKK 0/0!

Nově!! - vyšetření na PRA informativní ve 4 letech (povinné pro účely statistiky, bez vyřazování) Povinnost vyšetření PRA platí pro psy a feny narozené od 1.1.2004

Povolen jeden vrh ročně!

30.10.2009 17:25
kaskada

XXX.XXX.126.6

oddorrinky napsal(a):
já to mám na stránkách
*
minimální věk - pes od 18 měsíců neomezeně, fena od 18.měsíců do 8 let věku
*
absolvování jedné výstavy pořádané klubem v jakékoliv třídě kromě dorostu se známkou výborný nebo velmi dobrý
*
absolvování bonitace
*

vyhodnocení RTG DKK do stupně 3/3 Jeden z chovného páru už nemusí mít DKK 0/0!

Nově!! - vyšetření na PRA informativní ve 4 letech (povinné pro účely statistiky, bez vyřazování) Povinnost vyšetření PRA platí pro psy a feny narozené od 1.1.2004

Povolen jeden vrh ročně!

ahoj,
aktuální znění chovných podmínek naleznete na klubových stránkách www.kchmpp.cz v sekci plemena - ACD - podmínky chovnosti.

Je zařazován do chovu na základě bonitace a jedné výstavy pořádané klubem v jakékoliv třídě, kromě dorostu se známkou výborný nebo velmi dobrý.
U psů i fen povinné vyhodnocení RTG DKK do stupně 3/3 (D) včetně, vyšetření PRA informativní ve 4 letech (povinné pro účely statistiky, bez vyřazování) Povinnost vyšetření PRA platí pro psy a feny narozené od 1.1.2004
Věk pro zařazení do chovu: pes od 18 měsíců neomezeně, fena od 18 měsíců do 8 let věku.
Počet vrhů : 1 vrh ročně s ponecháním všech standardních štěňat.

31.10.2009 07:22
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

sonja napsal(a):

Tak jsem poprvé dělala stopu dle ZM tak jak má být, jak to Austy šlo můžete mrknout tady http://www.stream.cz/video/ 381717-jch-ch-australia-od-dorrinky-stopa

31.10.2009 09:35
haka

XXX.XXX.31.18

kaskada napsal(a):
ahoj,
aktuální znění chovných podmínek naleznete na klubových stránkách www.kchmpp.cz v sekci plemena - ACD - podmínky chovnosti.

Je zařazován do chovu na základě bonitace a jedné výstavy pořádané klubem v jakékoliv třídě, kromě dorostu se známkou výborný nebo velmi dobrý.
U psů i fen povinné vyhodnocení RTG DKK do stupně 3/3 (D) včetně, vyšetření PRA informativní ve 4 letech (povinné pro účely statistiky, bez vyřazování) Povinnost vyšetření PRA platí pro psy a feny narozené od 1.1.2004
Věk pro zařazení do chovu: pes od 18 měsíců neomezeně, fena od 18 měsíců do 8 let věku.

Děkuju za vypsání, asi jsem to špatně hledala...

1.11.2009 19:17
abbey

XXX.XXX.176.76

helvan1 napsal(a):
Ty jo, Ivčo. Ebča skáče jak na pérkách. To je neuvěřitelná výška...
V sobotu máme bonitaci a tím to bude asi uzavřené. Rentgeny máme, výstavu taky, takže už je skoro hotovo

Darča a já přejeme krásný celý týden
Fotka je z Huberta u naší kamarádky na ranči. Tady zbytek fotek , kdo by chtěl kuknout na koníky .papa Ivana a Ebča
http://galerie.albumfotek.cz/29044/

1.11.2009 19:19
abbey

XXX.XXX.176.76

abbey napsal(a):
Darča a já přejeme krásný celý týden
Fotka je z Huberta u naší kamarádky na ranči. Tady zbytek fotek , kdo by chtěl kuknout na koníky .papa Ivana a Ebča
http://galerie.albumfotek.cz/29044/

Káča a Danýtek, na kterém jela.

1.11.2009 19:25
abbey

XXX.XXX.176.76

abbey napsal(a):
Káča a Danýtek, na kterém jela.

Heli Diázek bude supr chovný pejsan. Moc se na to těšíme a držíme palce !!!
Míšo jsem zvědavá na další vaše mimča. Jestli budou tak krásná ,jak ti z minulých vrhů, tak to se máme na co těšit
A ještě jedna smutnější zprávička. Naší známé se při venčení ztratila fenečka acd modrá s PP.Jen jsem nějak pozapomněla chovku. Myslí si, že ji někdo ukradl. U domu. 5 měsíců. Všude to nahlásili, tak doufáme, že se najde.Lidi jsou někdy bestie......

1.11.2009 19:34
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

abbey napsal(a):
Heli Diázek bude supr chovný pejsan. Moc se na to těšíme a držíme palce !!!
Míšo jsem zvědavá na další vaše mimča. Jestli budou tak krásná ,jak ti z minulých vrhů, tak to se máme na co těšit
A ještě jedna smutnější zprávička. Naší známé se při venčení ztratila fenečka acd modrá s PP.Jen jsem nějak pozapomněla chovku. Myslí si, že ji někdo ukradl. U domu. 5 měsíců. Všude to nahlásili, tak doufáme, že se najde.Lidi jsou někdy bestie......

ajéééé chudák mimčo malé, snad se najde...
a odkud jsou Ivi?

No a mimča uvidíme... zítra valíme na veterinu, protože se odpoledne Jessi porvala se Spice a Arunou, čůzi cítí že je slabá a tak bojují o postavní
Tak držte pěsti ať je na sonu vše ok...

A v sobotu jsem taky byla na hubertu, dělám i krátké videjko...

já a Sylva (na jaře jí bude 20 let)

1.11.2009 20:01
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

oddorrinky napsal(a):
ajéééé chudák mimčo malé, snad se najde...
a odkud jsou Ivi?

No a mimča uvidíme... zítra valíme na veterinu, protože se odpoledne Jessi porvala se Spice a Arunou, čůzi cítí že je slabá a tak bojují o postavní
Tak držte pěsti ať je na sonu vše ok...

A v sobotu jsem taky byla na hubertu, dělám i krátké videjko...

já a Sylva (na jaře jí bude 20 let)

krátké video z Hubertovy jízdy
http://www.stream.cz/video/382564- hubertova-jizda-prusinovice-2009/0
mezera před hubertova

3.11.2009 21:03
jimmik

XXX.XXX.206.192

sonja napsal(a):

ahojky tak jsem to zase všechno zkoukla, děláte všichni moc pěkný fotky....no a ta hubertovka...mm úplně jsem slintala...jak já bych taky ráda jela...jenže mam koňa rozbitýho...tak snad příští rok
Jsem se chtěla zeptat, kdo všechno pojedete v sobotu do Prahy???

4.11.2009 07:57
helvan1

XXX.XXX.10.251

jimmik napsal(a):
ahojky tak jsem to zase všechno zkoukla, děláte všichni moc pěkný fotky....no a ta hubertovka...mm úplně jsem slintala...jak já bych taky ráda jela...jenže mam koňa rozbitýho...tak snad příští rok
Jsem se chtěla zeptat, kdo všechno pojedete v sobotu do Prahy???

Ivčo, tak referuj, jestli se štěndo najde. Taky se občas bojím, aby Diázka někdo neukradl ze zahrady. Vím, že někdy v srpnu někdo ukradl z kotce ACD fenku v Ústí nad Labem
Chci se jet v sobotu podívat do Prahy, ale ještě nevím, jestli nebudu muset jet na chalupu dělat dřevo... To se uvidí zítra podle předpovědi počasí.

4.11.2009 11:52
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

helvan1 napsal(a):
Ivčo, tak referuj, jestli se štěndo najde. Taky se občas bojím, aby Diázka někdo neukradl ze zahrady. Vím, že někdy v srpnu někdo ukradl z kotce ACD fenku v Ústí nad Labem
Chci se jet v sobotu podívat do Prahy, ale ještě nevím, jestli nebudu muset jet na chalupu dělat dřevo... To se uvidí zítra podle předpovědi počasí.

Tak hlásím že Jessi i miminka jsou ok a máme tam tak pět kousků
Všem co jedou do Prahy drřím pěsti a dejte vědět jak to tam vypadalo, jak se Vám líbilo posuzování, hafoši atd...
Ať jsem v obraze když budu sedět doma, má mi rodit čivavka tak se od ní nehnu...
A dejte nějaké nové fotky

4.11.2009 15:20
zirrael

XXX.XXX.47.18

oddorrinky napsal(a):
Tak hlásím že Jessi i miminka jsou ok a máme tam tak pět kousků
Všem co jedou do Prahy drřím pěsti a dejte vědět jak to tam vypadalo, jak se Vám líbilo posuzování, hafoši atd...
Ať jsem v obraze když budu sedět doma, má mi rodit čivavka tak se od ní nehnu...
A dejte nějaké nové fotky

Lucko, my jedeme, a predpokladam ze budem spolu ve tride

Miso, teda tobe ty fenky rodi zasadne v terminech vystav na ktere se chystame, co ? A ja se tesila ze ti budu osobne referovat jaky je Balicek uzasny tak budu muset zase mailikem.

Jsem moc zvedava co Bali v kruhu vymysli tentokrat, zatim mne pokazde necim prekvapil treba by se mohl vztekat na ostatni psy z kruhu, to jeste nezkousel

5.11.2009 12:14
proxima

XXX.XXX.104.193

zirrael napsal(a):
Lucko, my jedeme, a predpokladam ze budem spolu ve tride

Miso, teda tobe ty fenky rodi zasadne v terminech vystav na ktere se chystame, co ? A ja se tesila ze ti budu osobne referovat jaky je Balicek uzasny tak budu muset zase mailikem.

Jsem moc zvedava co Bali v kruhu vymysli tentokrat, zatim mne pokazde necim prekvapil treba by se mohl vztekat na ostatni psy z kruhu, to jeste nezkousel

Ahojky holky,
podvívejte jaké si Aron adoptoval dětičky

http://www.youtube.com/watch?v=LgIf70xhDps

7.11.2009 18:26
zirrael

XXX.XXX.47.18

sonja napsal(a):

Tak přináším výsledky dnešních Letňan . Výstava celkem pěkná, jen rozhodčí dost skoupý na výborné a tituly

psi - třída štěňat
Al Capone Keira Anima - VN1
Aron Dee Keira Anima - VN2

psi - třída mladých
De Buffon Kazari Toyo-Ken - VD2
Ballarat od Dorrinky - VD1

psi - třída otevřená
Dionýs Elbrus Blue Heeler - nenastoupil
Bastian Gold Florén - VD1

psi - třída šampionů
Hobart Bullit Star - V2, r.CAC, r. CACIB
Cayman Kazari Toyo-Ken - V1, CAC, CACIB

feny - třída štěňat
Anna Nina Blue Keira Anima - VN1

feny - třída dorostu
Blue Eli Dry Land Ketty Hanny - VN1
Blackie Dry Land Ketty Hannyy - nenastoupila

feny - třída mladých
Boorowa od Dorrinky - VD1
Artemis Silarillion - VD2

feny - třída otevřená
Danae Sue Blue Heeler - nenastoupila
Melbourne Beauty Cidabro - V2, r. CAC
Aginella - Blue Green Ranch - V1, CAC, r. CACIB

feny - třída šampionů
Cara Mia Kazari Toyo-Ken - V1, CAC, CACIB, BOB

feny - třída veteránů
Zeecidrabo des Poenjaap - nenastoupila

7.11.2009 18:50
jimmik

XXX.XXX.206.192

zirrael napsal(a):
Tak přináším výsledky dnešních Letňan . Výstava celkem pěkná, jen rozhodčí dost skoupý na výborné a tituly

psi - třída štěňat
Al Capone Keira Anima - VN1
Aron Dee Keira Anima - VN2

psi - třída mladých
De Buffon Kazari Toyo-Ken - VD2
Ballarat od Dorrinky - VD1

psi - třída otevřená
Dionýs Elbrus Blue Heeler - nenastoupil
Bastian Gold Florén - VD1

psi - třída šampionů
Hobart Bullit Star - V2, r.CAC, r. CACIB
Cayman Kazari Toyo-Ken - V1, CAC, CACIB

feny - třída štěňat
Anna Nina Blue Keira Anima - VN1

feny - třída dorostu
Blue Eli Dry Land Ketty Hanny - VN1
Blackie Dry Land Ketty Hannyy - nenastoupila

feny - třída mladých
Boorowa od Dorrinky - VD1
Artemis Silarillion - VD2

feny - třída otevřená
Danae Sue Blue Heeler - nenastoupila
Melbourne Beauty Cidabro - V2, r. CAC
Aginella - Blue Green Ranch - V1, CAC, r. CACIB

feny - třída šampionů
Cara Mia Kazari Toyo-Ken - V1, CAC, CACIB, BOB

feny - třída veteránů
Zeecidrabo des Poenjaap - nenastoupila

Ahojky ale hlavně že si to naši klucí užili

8.11.2009 13:38
zirrael

XXX.XXX.47.18

jimmik napsal(a):
Ahojky ale hlavně že si to naši klucí užili

Jojo, super, ze si tak padli do oka ! Oni si zablbli, my pokecaly, tak myslim ze spokojenost na vsech stranach

8.11.2009 18:51
jimmik

XXX.XXX.206.192

zirrael napsal(a):
Jojo, super, ze si tak padli do oka ! Oni si zablbli, my pokecaly, tak myslim ze spokojenost na vsech stranach

No to teda!!! A jak jsme odcházeli tak jsme měli ještě menší trapas u stánku s hračkama....jak se rozdováděl s Balíčkem tak prostě musel "na záchod"...mnoo tak to tam hodil přímo doprostřed uličky no coo, to se prostě stává . Jsem hrozně zvědavá na ty fotky,tyjo...

8.11.2009 19:16
zirrael

XXX.XXX.47.18

jimmik napsal(a):
No to teda!!! A jak jsme odcházeli tak jsme měli ještě menší trapas u stánku s hračkama....jak se rozdováděl s Balíčkem tak prostě musel "na záchod"...mnoo tak to tam hodil přímo doprostřed uličky no coo, to se prostě stává . Jsem hrozně zvědavá na ty fotky,tyjo...

A jeje No je fakt ze tam blbli vydatne a strevni peristaltika je holt neuprosna

S tema fotkama je to docela tragedie, 90% procent je rozmazanych, a v tom zbytku jsou psi foceni z dvoumetrove vysky, takze jsou z nich australsti honacti jezevcici, nebo je do zaberu strceny kus bundy, atd. Ale nejake pouzitelne tam najdu, ted akorat na tom pracuju, tak tu dam malou ochutnavku

8.11.2009 19:17
zirrael

XXX.XXX.47.18

zirrael napsal(a):
A jeje No je fakt ze tam blbli vydatne a strevni peristaltika je holt neuprosna

S tema fotkama je to docela tragedie, 90% procent je rozmazanych, a v tom zbytku jsou psi foceni z dvoumetrove vysky, takze jsou z nich australsti honacti jezevcici, nebo je do zaberu strceny kus bundy, atd. Ale nejake pouzitelne tam najdu, ted akorat na tom pracuju, tak tu dam malou ochutnavku

valecna porada nad katalogem .....

8.11.2009 19:18
zirrael

XXX.XXX.47.18

zirrael napsal(a):
valecna porada nad katalogem .....

....jak brachove....

8.11.2009 19:21
zirrael

XXX.XXX.47.18

zirrael napsal(a):
....jak brachove....

...a takhle nam to sluselo v kruhu, bohuzel na vsech fotkach psiska stoji zadkama k fotaku....

8.11.2009 19:41
zirrael

XXX.XXX.47.18

zirrael napsal(a):
...a takhle nam to sluselo v kruhu, bohuzel na vsech fotkach psiska stoji zadkama k fotaku....

A dalsi fotky na http://flareba.rajce.idnes.cz/Vystava_Letnany/ , jsou tam predevsim fotky Balika, Jimmika a Bobiny.

Lucko, kdyz budes chtit dam ti nekam i ty mazle, treba se ti jeste nektera bude libit, pripadne ti je muzu vsechny vypalit na CD a predat na nejake dalsi akci

8.11.2009 20:48
jimmik

XXX.XXX.206.192

zirrael napsal(a):
A dalsi fotky na http://flareba.rajce.idnes.cz/Vystava_Letnany/ , jsou tam predevsim fotky Balika, Jimmika a Bobiny.

Lucko, kdyz budes chtit dam ti nekam i ty mazle, treba se ti jeste nektera bude libit, pripadne ti je muzu vsechny vypalit na CD a predat na nejake dalsi akci

Fotky jsem zkoukla, je fakt,že jsme vždycky stáli bokem k nějakýmu objektivu....ale ty fotky cos dala sem jsou asi nejpovedenější Určitě se zase na náký akci potkáme, plánuju jít do Litoměřic, co Ty?

11.11.2009 10:18
ztracenka

XXX.XXX.219.118

jimmik napsal(a):
Fotky jsem zkoukla, je fakt,že jsme vždycky stáli bokem k nějakýmu objektivu....ale ty fotky cos dala sem jsou asi nejpovedenější Určitě se zase na náký akci potkáme, plánuju jít do Litoměřic, co Ty?

Koukla jsem na fotky a pěkný

Holky, není tu někdo ze Svitavska? Kamarádka prodala štěně ovčáka a majitelka hledá někoho na venčení a socializaci. Jsou čerstvě přestěhovaní a nikoho tam neznají .... tak jsem slíbila, že se pozeptám

Jinak u nás nic nového. Brut opět kulhal, opět po Aluščiným "lovení nožiček". Nevím, jestli jsou její sourozenci stejní, ale ona je tím tak pověstná, že už si s ní nechce v okolí žádný pes hrát. Sice na okřiknutí reaguje dobře, ale v rámci hry vše zapomene a za ty zadní prostě psa chytne a otočí. Nějak nemůžu přijít na způsob, jak jí to odnaučit ....

15.11.2009 16:47
abbey

XXX.XXX.176.76

ztracenka napsal(a):
Koukla jsem na fotky a pěkný

Holky, není tu někdo ze Svitavska? Kamarádka prodala štěně ovčáka a majitelka hledá někoho na venčení a socializaci. Jsou čerstvě přestěhovaní a nikoho tam neznají .... tak jsem slíbila, že se pozeptám

Jinak u nás nic nového. Brut opět kulhal, opět po Aluščiným "lovení nožiček". Nevím, jestli jsou její sourozenci stejní, ale ona je tím tak pověstná, že už si s ní nechce v okolí žádný pes hrát. Sice na okřiknutí reaguje dobře, ale v rámci hry vše zapomene a za ty zadní prostě psa chytne a otočí. Nějak nemůžu přijít na způsob, jak jí to odnaučit ....

Jedna fotečka ze včerejšího tréninku. Fotila kamarádka Lucka. Kdo umí ,umí !!!

15.11.2009 16:49
abbey

XXX.XXX.176.76

abbey napsal(a):

Ahoj Míšo netrpělivě čekáme na zprávičku o mimčách Jessky? Už???

15.11.2009 16:58
abbey

XXX.XXX.176.76

abbey napsal(a):

Ebča a pubertální synoveček Redík.

15.11.2009 17:41
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

abbey napsal(a):
Ebča a pubertální synoveček Redík.

to je perfektní fotka fakt moc a moc hezká, chvíli jsem dokonce musela přemýšlet kdo je kdo
Děti máme zatím akorát čivaví
Jessinka tipuju zítra nebo v úterý

15.11.2009 19:50
abbey

XXX.XXX.176.76

oddorrinky napsal(a):
to je perfektní fotka fakt moc a moc hezká, chvíli jsem dokonce musela přemýšlet kdo je kdo
Děti máme zatím akorát čivaví
Jessinka tipuju zítra nebo v úterý

JESSINCE DRŽÍME PALCE

18.11.2009 13:05
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

sonja napsal(a):

nadílka je tady :-)
C vrh od Dorrinky
4 modré holky, dva červení kluci a jeden modrej

18.11.2009 16:56
abbey

XXX.XXX.176.76

oddorrinky napsal(a):
C vrh od Dorrinky

TY VAGO MÍŠO TO JE NADÍLKA!!! MOC VÁM GRATULUJEME AŤ MIMČA KRÁSNĚ ROSTOU.

19.11.2009 08:11
kaskada

XXX.XXX.126.6

oddorrinky napsal(a):
C vrh od Dorrinky

Tak my se taky připojíme - 2 kluci, 2 holky

19.11.2009 08:13
kaskada

XXX.XXX.126.6

kaskada napsal(a):
Tak my se taky připojíme - 2 kluci, 2 holky

a ještě jedna s mamkou ( vhr O- Cidabro ).

19.11.2009 11:36
alma

XXX.XXX.143.78

kaskada napsal(a):
a ještě jedna s mamkou ( vhr O- Cidabro ).

Gratulace ke všem miminkům !

My se snažíme trošku cvičit, snad nám to půjde nadále jako teď. Jinak, nechce se mi hledat standard, ale v jakém výškovém rozpětí by se měly pohybovat feny?

19.11.2009 11:39
alma

XXX.XXX.143.78

alma napsal(a):
Gratulace ke všem miminkům !

My se snažíme trošku cvičit, snad nám to půjde nadále jako teď. Jinak, nechce se mi hledat standard, ale v jakém výškovém rozpětí by se měly pohybovat feny?

a na procházce...

jinak máme založeno další album na picassu, neboť jedno jsme již zaplnili.

Staré je zde: http://picasaweb.google.cz/ foto.dali.nahledy
mezera před slovem foto

a nové tady: http://picasaweb.google.cz/ foto.2010.1
opět umáznout mezeru před foto

19.11.2009 12:00

alma napsal(a):
a na procházce...

jinak máme založeno další album na picassu, neboť jedno jsme již zaplnili.

Staré je zde: http://picasaweb.google.cz/ foto.dali.nahledy
mezera před slovem foto

a nové tady: http://picasaweb.google.cz/ foto.2010.1
opět umáznout mezeru před foto

Ahojky já myslím, že feny mají mít od 43 do 48 cm.

19.11.2009 15:23
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

abbey napsal(a):
Ahojky já myslím, že feny mají mít od 43 do 48 cm.

jj, přesně jak píše Ivča uvádí standard

A jen cvičtě, přeji ať se daří!!! Austy čeká v sobotu reparát ZZO tak snad už to bude lepšejší. Jinak se super počasí tak už trénujem na jaro na vyšší zkoušky, ale to zas bude možná mít miminka i Austy tak uvidíme

19.11.2009 17:00
alma

XXX.XXX.143.78

sonja napsal(a):

Vím, že to je fórum pro austrlaksé honácké a ne australské ovčáky, ale zkusím to tady taky.

Máme ještě posledního velmi nadějného pejska. Po obou rodičích import. Malý se jmenuje Fenomén a říkáme mu Fram, je DNA CEA i PRA NORMAL(CLEAR) a je opravdu velmi slibného exteriéru a povahy ! Má pečlivou socializaci a bude vhodný na výstavy i chov a sport i výcvik.

Je to můj favorit, ale psy samce máme tři tak moc doufám, že se super páník najde a my nebudeme mít čtyři z tanku

21.11.2009 12:59
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

oddorrinky napsal(a):
jj, přesně jak píše Ivča uvádí standard

A jen cvičtě, přeji ať se daří!!! Austy čeká v sobotu reparát ZZO tak snad už to bude lepšejší. Jinak se super počasí tak už trénujem na jaro na vyšší zkoušky, ale to zas bude možná mít miminka i Austy tak uvidíme

Tak ZZO úspěšně složeno na 57 bodů z 60 - prospěla výborně
mám radost

21.11.2009 16:36
helvan1

XXX.XXX.222.200

oddorrinky napsal(a):
Tak ZZO úspěšně složeno na 57 bodů z 60 - prospěla výborně
mám radost

Super!!! Míšo velké gratulace!!

4.12.2009 09:59
ztracenka

XXX.XXX.219.118

alma napsal(a):
Vím, že to je fórum pro austrlaksé honácké a ne australské ovčáky, ale zkusím to tady taky.

Máme ještě posledního velmi nadějného pejska. Po obou rodičích import. Malý se jmenuje Fenomén a říkáme mu Fram, je DNA CEA i PRA NORMAL(CLEAR) a je opravdu velmi slibného exteriéru a povahy ! Má pečlivou socializaci a bude vhodný na výstavy i chov a sport i výcvik.

Je to můj favorit, ale psy samce máme tři tak moc doufám, že se super páník najde a my nebudeme mít čtyři z tanku

Koukám, že jsme se propadli někam do hlubin fauny.

U nás hárá Aluška a tak mám o "zábavu" postaráno. Brut se sice chová relativně klidně ( tzn. nevyje, neřve, jen píská a snaží se na každého naskakovat), ale i přes zvýšený přísun krmení výrazně hubne. Když si představím ještě dalích téměř 14 dní, tak z něj budou chodit kosti. Piraňa je pro změnu abnormálně tichá, baští, mazlí se, ale odmítá si hrát a to ani s balonkem. Jediné, co jí baví, je skákání do řeky a lovení kachen nebo labutí

10.12.2009 22:38
haka

XXX.XXX.251.175

sonja napsal(a):

Ahojky všichni,
koukám, že jsme nějak zapadli. Tak nás trošku šoupnu.
Jak zvládáte předváníční náladu? Já teda nic moc. Všude je moc lidí, ale naštěstí dárky mám už koupené.
Jen Linn měla asi falešku, tak jsme doma měli mončičáka, který pořád pískal. Taky vám to feňule dělají? Navíc mi hárá druhá fenka, tak jen doufám, že nebude i Linn, protože máme jet 2x na hory a budou tam i ostatní psi a to by nebylo moc fajn...
Jinak, tady na fotečce je vzpomínka, na ty krásné podzimní/zimní dny...

22.12.2009 21:44
jimmik

XXX.XXX.206.192

haka napsal(a):
Ahojky všichni,
koukám, že jsme nějak zapadli. Tak nás trošku šoupnu.
Jak zvládáte předváníční náladu? Já teda nic moc. Všude je moc lidí, ale naštěstí dárky mám už koupené.
Jen Linn měla asi falešku, tak jsme doma měli mončičáka, který pořád pískal. Taky vám to feňule dělají? Navíc mi hárá druhá fenka, tak jen doufám, že nebude i Linn, protože máme jet 2x na hory a budou tam i ostatní psi a to by nebylo moc fajn...
Jinak, tady na fotečce je vzpomínka, na ty krásné podzimní/zimní dny...

ácéďáci, nějak se záhadně propadáme
Vše nej,nej a hlavně pohodu do novýho roku a taky hooodně úspěchů se svými hafíky Vám přeju

23.12.2009 08:08
helvan1

XXX.XXX.10.251

jimmik napsal(a):
ácéďáci, nějak se záhadně propadáme
Vše nej,nej a hlavně pohodu do novýho roku a taky hooodně úspěchů se svými hafíky Vám přeju

Ahoj všem! Já nějak letos Vánoce ani moc neprožívám. Dárky mám, výzdobu taktéž, takže jsme ready na štědrý den.

Diázek se má samozřejmě výborně. Pořídila jsem mu novou boudu, takže by si jeden myslel, že bude víc na zahradě, ale samozřejmě není -. Když je hodně veliká zima, tak ho máme pěkně doma v teplíčku Ale bouda se povedla. Nakreslila jsem jí jednomu truhláři a udělal jí přesně podle mých představ.

Jinak všem přejeme příjemné svátky, hodně cukroví a br. salátu a samozřejmě radosti s pejskem.

24.12.2009 17:48
irokez

XXX.XXX.35.206

sonja napsal(a):

Pohodové prožití vánočních svátků a a úspěšný rok 2010 přejem z Podivína.

31.12.2009 13:23
ztracenka

XXX.XXX.219.118

irokez napsal(a):
Pohodové prožití vánočních svátků a a úspěšný rok 2010 přejem z Podivína.

Hezký Silvestr, šťastný rok 2010 a hlavně hodně zdraví Vám všem a také všem chlupáčům

5.1.2010 12:27
sonja

XXX.XXX.98.152

ztracenka napsal(a):
Hezký Silvestr, šťastný rok 2010 a hlavně hodně zdraví Vám všem a také všem chlupáčům

Zdravím všechny majitele a příznivce úžasného plemene australského honáckého psa

Předem přeji vše nekrásnější do Nového roku - hlavně samé radosti s pejsky

Ráda bych vás všechny tímto pozvala na speciální coursingovou akci, určenou především pro ACD (ACD s i bez PP i křížence ACD - není podmínkou coursingová licence, akce je především pro amatéry), pořádanou ve spolupráci se Sdružením Moravskoslezského couursingu.
Coursingový speciální závod pro ACD se uskuteční v sobotu 05.06.2010 v obci Slavětín u Slavonic.
Víkendová akce pro ACD bude probíhat společně s Hokyho pohárem (speciál pro plemeno Louinsianský leopardí pes) a závodem o klubového vítěze MSC (účastnit se mohou i nečlenové sdružení - nutno se včas přihlásit).

Propozice s pozvánkou a podrobnými informacemi na víkendovou akci jsem zasílala mailem na ty zvás, které mám. Pokud vám během dnešního dne mail nedorazil a zajímala by vás akce, prosím napiště mi na mail sona@plocr.cz a propozice vám hned ráda pošlu.

Budeme moc rádi za vaši účast - vždyť co je krásnějšího než více australáků pohromadě!!!

Více informací na stránkách MSC
http://www.mscoursing.com/

5.1.2010 16:13
ztracenka

XXX.XXX.219.118

sonja napsal(a):
Zdravím všechny majitele a příznivce úžasného plemene australského honáckého psa

Předem přeji vše nekrásnější do Nového roku - hlavně samé radosti s pejsky

Ráda bych vás všechny tímto pozvala na speciální coursingovou akci, určenou především pro ACD (ACD s i bez PP i křížence ACD - není podmínkou coursingová licence, akce je především pro amatéry), pořádanou ve spolupráci se Sdružením Moravskoslezského couursingu.
Coursingový speciální závod pro ACD se uskuteční v sobotu 05.06.2010 v obci Slavětín u Slavonic.
Víkendová akce pro ACD bude probíhat společně s Hokyho pohárem (speciál pro plemeno Louinsianský leopardí pes) a závodem o klubového vítěze MSC (účastnit se mohou i nečlenové sdružení - nutno se včas přihlásit).

Propozice s pozvánkou a podrobnými informacemi na víkendovou akci jsem zasílala mailem na ty zvás, které mám. Pokud vám během dnešního dne mail nedorazil a zajímala by vás akce, prosím napiště mi na mail sona@plocr.cz a propozice vám hned ráda pošlu.

Budeme moc rádi za vaši účast - vždyť co je krásnějšího než více australáků pohromadě!!!

Více informací na stránkách MSC
http://www.mscoursing.com/

Jen bych dodala, že pro speciál australáků je vyhrazena sobota od 9 do 15 hod ( cca), takže podmínkou samozřejmě není účast na celé víkendovce.

6.1.2010 17:39
haka

XXX.XXX.251.175

ztracenka napsal(a):
Jen bych dodala, že pro speciál australáků je vyhrazena sobota od 9 do 15 hod ( cca), takže podmínkou samozřejmě není účast na celé víkendovce.

Zdravím všechny,
je to sice mimo pejskařské téma, ale nechtěl by někdo koťátko? Je jí okolo 4 měsíců. Má krásnou symetrickou kresbu na těle.
Je to kočička, je zvyklá doma i venku, chodí na kočkolit a co víc? Je zvyklá na psy!! :)

Pokud by měl někdo zájem, tak ať se prosím ozve. Je poslední z vrhu, všechny sourozence má už pryč, tak ať není sama.

Tady přikládám fotku - no ta trochu se psema souvisí :D

6.1.2010 20:49
jimmik

XXX.XXX.206.192

haka napsal(a):
Zdravím všechny,
je to sice mimo pejskařské téma, ale nechtěl by někdo koťátko? Je jí okolo 4 měsíců. Má krásnou symetrickou kresbu na těle.
Je to kočička, je zvyklá doma i venku, chodí na kočkolit a co víc? Je zvyklá na psy!! :)

Pokud by měl někdo zájem, tak ať se prosím ozve. Je poslední z vrhu, všechny sourozence má už pryč, tak ať není sama.

Tady přikládám fotku - no ta trochu se psema souvisí :D

ahojky všem,
tak nám začal nový rok a s tim i další vlna výstav....a tak se Vás ptám - kdo plánujete jet na výstavu do Litoměřic - samosebou vystavovat?

6.1.2010 21:21
ztracenka

XXX.XXX.219.118

jimmik napsal(a):
ahojky všem,
tak nám začal nový rok a s tim i další vlna výstav....a tak se Vás ptám - kdo plánujete jet na výstavu do Litoměřic - samosebou vystavovat?

Hani, děkuji, ale jednu kočičku máme a musím říct, že to má mezi plesnivcema docela těžký

Lucko, Litoměřice neplánujeme. Ale snad klubovku a Prahu... teda pokud piraňa nebude hárat a) záleží na termínech...)
Nechceš jet na speciál?

11.1.2010 15:51
sonja

XXX.XXX.98.152

ztracenka napsal(a):
Hani, děkuji, ale jednu kočičku máme a musím říct, že to má mezi plesnivcema docela těžký

Lucko, Litoměřice neplánujeme. Ale snad klubovku a Prahu... teda pokud piraňa nebude hárat a) záleží na termínech...)
Nechceš jet na speciál?

Ráda bych upozornila všechny majitele ACD, kteří by se rádi zúčastnili coursingového spesiálu a ještě neposlali přihlášku, aby tak učinili co nejdříve. Místečka na závody i ubytování se pomalu ale jistě zaplňují. A bude nás tam hodně a když se přihlásíte i vy opozdilci, bude nás tam ještě víc
Takže neváhejte a vzhůru na coursing

11.1.2010 20:49
jimmik

XXX.XXX.206.192

ztracenka napsal(a):

Nechceš jet na speciál?

My nepojedem, je to pro nás docela daleko...a nějak nemam v cajku auto,tak to nechci riskovat...ale doufám že budete dělat fotky, moc ráda se podívam

12.1.2010 20:04
alma

XXX.XXX.143.78

sonja napsal(a):

Ahojky, máme další fotečky, jak si užíváme zimy.

Najdete je na : http://picasaweb.google.cz/ foto.2010.1/ RadeniNaZahrade#
- mezera před slovem foto a Radeni

Všechny naše fotky pak najdete na:
http://picasaweb.google.cz/ foto.2010.1 - mezera před foto

12.1.2010 20:05
alma

XXX.XXX.143.78

alma napsal(a):

13.1.2010 22:10
mari5demi

XXX.XXX.119.114

kaskada napsal(a):
ahoj,

Krásný štěňátko.
Mám taky dotázek ještě jeden. Fena nebo pes je chovný ale i před tím vyšetřením PRA, ne? Když je to až od 4 let..
A ta bonitace pokud vím je jen měření výšky, že?
Děkuji. :)

13.1.2010 22:16
mari5demi

XXX.XXX.119.114

jimmik napsal(a):
ahojky všem,

Já asi neplánuju Litoměřice, i když tam bydlím.. Ale rozhodně plánuju, že tam navštívím australáky i s Artemis. :)
Já zkusím ještě pár výstav a uvidíme, zda Artemis uchovním či ne.. Ti co nás viděli na výstavě si určitě povšimli, že jsme nějak moc přerostli...

13.1.2010 22:19
mari5demi

XXX.XXX.119.114

sonja napsal(a):
Ráda bych upozornila všechny majitele ACD, kteří by se rádi zúčastnili coursingového spesiálu a ještě neposlali přihlášku, aby tak učinili co nejdříve. Místečka na závody i ubytování se pomalu ale jistě zaplňují. A bude nás tam hodně a když se přihlásíte i vy opozdilci, bude nás tam ještě víc
Takže neváhejte a vzhůru na coursing

Chtěla bych se zeptat.. Je tam jen závod? Nebo se to tam může jen vyzkoušet? S Arte sme to ještě nikdy nedělali, i když bych chtěla začít, ale tady na severu čech jsem zatím nenašla bohužel klub, který by coursing trénoval.. Zítra vyplním přihlášku a 100% tam jedeme.

14.1.2010 08:10
helvan1

XXX.XXX.10.251

mari5demi napsal(a):
Chtěla bych se zeptat.. Je tam jen závod? Nebo se to tam může jen vyzkoušet? S Arte sme to ještě nikdy nedělali, i když bych chtěla začít, ale tady na severu čech jsem zatím nenašla bohužel klub, který by coursing trénoval.. Zítra vyplním přihlášku a 100% tam jedeme.

Je to závod (vlastně ani nevím jestli to bude jen pro licence nebo pro všechny), ale myslím, že bude určitě šance si to i vyzkoušet, S Barčou je v poho domluva. Víte někdo ty licence?

14.1.2010 08:13
helvan1

XXX.XXX.10.251

mari5demi napsal(a):

jo a coursing v Liberci pořádá podještědská smečka

14.1.2010 09:31
sonja

XXX.XXX.146.157

mari5demi napsal(a):

Veroniko, ohledně chovnosti ti neporadím, na to nejsem ten pravý odborník...
Ale ohledně coursingu - je to závod, al enení to jen pro závodníky. Je to závod s různými kategoriemi - štěňata a amatéři.... bude tam hodně psů, kteří coursing nikdy neběželi. Ti kdo nemají licenci poběží v amatérech a ti kdo licenci mají poběží za profíky. A musím říct, že profíků už je tam nahlášeno plno
Jestli pojedeš, bude to super . V sobotu se běží závod ACD (i pro vás amatéry) a v neděli je pak ofic. závod MSC. Ale myslím že i tam jsou kategorie amatérů. Na to je třeba se zeptat Báry, jak budeš posílat přihlášku.

14.1.2010 11:14
ztracenka

XXX.XXX.219.118

sonja napsal(a):
Veroniko, ohledně chovnosti ti neporadím, na to nejsem ten pravý odborník...
Ale ohledně coursingu - je to závod, al enení to jen pro závodníky. Je to závod s různými kategoriemi - štěňata a amatéři.... bude tam hodně psů, kteří coursing nikdy neběželi. Ti kdo nemají licenci poběží v amatérech a ti kdo licenci mají poběží za profíky. A musím říct, že profíků už je tam nahlášeno plno
Jestli pojedeš, bude to super . V sobotu se běží závod ACD (i pro vás amatéry) a v neděli je pak ofic. závod MSC. Ale myslím že i tam jsou kategorie amatérů. Na to je třeba se zeptat Báry, jak budeš posílat přihlášku.

Na neděli se můžou hlásit i amatéři... někteří z účastníků sobotního speciálu už jsou přihlášení i na neděli... jen se to musí do přihlášky přpsat, aby v tom Bára neměla nepořádek.
Jinak je zatím ofiko přihlášených 14 australáčků, 2 jsou rozjednaní a na tři další bych měla dostat do konce týdne kontakt ( nemají webovky a ani na ně není jiné spojení).

Čím víc australáčků se přihlásí, tím větší bude legrace a myslím, že i předání informací, pokecání o našich chlupáčích atd.

14.1.2010 12:11
sonja

XXX.XXX.146.157

ztracenka napsal(a):
Na neděli se můžou hlásit i amatéři... někteří z účastníků sobotního speciálu už jsou přihlášení i na neděli... jen se to musí do přihlášky přpsat, aby v tom Bára neměla nepořádek.
Jinak je zatím ofiko přihlášených 14 australáčků, 2 jsou rozjednaní a na tři další bych měla dostat do konce týdne kontakt ( nemají webovky a ani na ně není jiné spojení).

Čím víc australáčků se přihlásí, tím větší bude legrace a myslím, že i předání informací, pokecání o našich chlupáčích atd.

Jak jsem psala již na jiném fóru - Zdaleka ne na všechny majitele máme mail a budeme rádi, pokud si informace předáte mezi sebou, svým odchovům, kamarádů, známým.
Byli by jsme rádi, kdyby přijelo co nejvíce majitelů se svými pejsky. Jsou zajištěné i pěkné ceny... Ale hlavně jde o to, aby se majitelé dali dohromady, mohli si popovídat o tom našem úžasném plemeni...aby se pesani vyblbli a zařádili... a o to přeci jde, udělat jim i nám pěkný den/víkend

19.1.2010 20:08
mari5demi

XXX.XXX.119.114

alma napsal(a):

Tak na acd coursing už pojedeme s naší novou malou australandou. Někteří už viděli fotečky a ti kteří ne, tak se můžou pokochat tady fotkou.

20.1.2010 06:58
sonja

XXX.XXX.98.152

mari5demi napsal(a):
Tak na acd coursing už pojedeme s naší novou malou australandou. Někteří už viděli fotečky a ti kteří ne, tak se můžou pokochat tady fotkou.

Už se na vás móóóc těšíme!!!

20.1.2010 15:11
kaskada

XXX.XXX.126.6

mari5demi napsal(a):
Krásný štěňátko.
Mám taky dotázek ještě jeden. Fena nebo pes je chovný ale i před tím vyšetřením PRA, ne? Když je to až od 4 let..
A ta bonitace pokud vím je jen měření výšky, že?
Děkuji. :)

Veroniko,

o podmínkách chovnosti tě měl v prvé řadě informovat chovatel, je to jeho/její povinností.
AUSTRALSKÝ HONÁCKÝ PES je zařazován do chovu na základě bonitace přístupné psům/fenám nejdříve od 15 měsíců věku a jedné výstavy pořádané klubem v jakékoliv třídě, kromě dorostu se známkou výborný nebo velmi dobrý. U psů i fen povinné vyhodnocení RTG DKK do stupně 2/2 (C) včetně, vyšetření PRA již není povinné, ale pouze doporučené vyšetření (vhodné kontrolovat každoročně).
Mezi další vyšetření doporučená pro plemeno patří DLK (dysplazie lokte), DNA - prcd2 test (firma Optigen, mezinárodně uznávané certifikáty), BAER test (audiometrické vyšetření sluchu).
Věk pro zařazení do chovu: pes od 18 měsíců neomezeně, fena od 18 měsíců do 8 let věku. Ke změnám došlo od 1.1.2010.

Na bonitaci se pes posuzuje v pohybu i v postoji, mnohem detailněji než je tomu na výstavách. U ACD se měří i výška a délka. Rovněž se kontroluje skus a počet zubů, u psů varlata.

Chovnost je psovi/feně zaznamenána do PP po splnění všech podmínek.

jimmik

20.1.2010 23:13
jimmik

XXX.XXX.206.192

mari5demi napsal(a):

....Se už těšim na ty fotky....
...a malá je opravdu skvělá, vypadá jak pěknej rarach uličnickej
Jinak jsem se můžete juknout na minividejko....tady odkaz:
http://www. stream.cz/video/422699-acd- jimmy
- mezera před stream a jimmy

22.1.2010 10:46
sonja

XXX.XXX.146.157

jimmik napsal(a):
....Se už těšim na ty fotky....
...a malá je opravdu skvělá, vypadá jak pěknej rarach uličnickej
Jinak jsem se můžete juknout na minividejko....tady odkaz:
http://www. stream.cz/video/422699-acd- jimmy
- mezera před stream a jimmy

Milí majitelé australáků,
ráda bych vás tímto informovala, že počet australských honáckých psů přihlášených na coursingový speciál konaný 05.06.2010 brzy dosáhne maximálního počtu. Vzhledem k tomu že naše akce se pořádá společně se speciálem louisianských leopardích psů a kapacita dráhy je omezena, bude s největší pravděpodobností brzy vyhlášen stop stav.
Proto bych vás ráda vyzvala, vás kteří zvažujete přihlášení na tuto akci a ještě jste tak neučinili, aby jste se co nejdříve přihlásili u předsedkyně MSC Barbory Zdráhalové BarboraZdrahalova@seznam.cz
Bez zaslané přihlášky není přihlášení platné.
Těším se na setkání s vámi

28.1.2010 10:16
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

sonja napsal(a):
Už se na vás móóóc těšíme!!!

Všechny zdravím po delší době
Na coursing jsme přihlášení, tak se na všechny moc a moc těšíme
Miminka už jsou velká, takže o zábavu postaráno

28.1.2010 10:17
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

oddorrinky napsal(a):

Jessinka vraždí synáčka

28.1.2010 10:18
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

oddorrinky napsal(a):
Jessinka vraždí synáčka

a takhle na mě vyplazují jazýčky

28.1.2010 11:13
sonja

XXX.XXX.146.157

oddorrinky napsal(a):

Ahojky Míšo - je to super, že na coursing jedeš..... a mimča jsou super! Bezva fotečky

Jinak hlásím, že na coursingový speciál je k dnešnímu dni přihlášeno úúúúžasnýýýých 21ACD a poslední 4 místečka jsou volná. Bude to supéér akce, mnoho krásných cen, budou se dělat i profi fotky + další doprovodný program..... Na všechny se už moc těšíme!!!!

29.1.2010 13:46
abbey

XXX.XXX.176.76

sonja napsal(a):
Ahojky Míšo - je to super, že na coursing jedeš..... a mimča jsou super! Bezva fotečky

Jinak hlásím, že na coursingový speciál je k dnešnímu dni přihlášeno úúúúžasnýýýých 21ACD a poslední 4 místečka jsou volná. Bude to supéér akce, mnoho krásných cen, budou se dělat i profi fotky + další doprovodný program..... Na všechny se už moc těšíme!!!!

Ahojte všichni. Moc nás s Ebčou mrzí, že datum coursingu je shodné s našima závodama , co pořádáme ve Zlíně - agility. Tím pádem se nemůžeme zůčastnit.Domácí klub potřebuje výpomocné síly při organizaci. Jinak už se těšíme, jak nám začne běhací sezona. Na první závody odjíždíme do nedalekých Kostelan a pak do Vilémovic a Ostravy. Už aby to bylo. Ebča je celá natěšená na skákání a tam se teprve ukáže, jestli naše zimní trénování mělo nějaký smysl.Tak vám všem přejeme hlavně zdravé pesánky, krásná štěňátka a snad se s některýma brzo potkáme. pa Ivana , Kačka a Ebča .

29.1.2010 13:48
abbey

XXX.XXX.176.76

abbey napsal(a):
Ahojte všichni. Moc nás s Ebčou mrzí, že datum coursingu je shodné s našima závodama , co pořádáme ve Zlíně - agility. Tím pádem se nemůžeme zůčastnit.Domácí klub potřebuje výpomocné síly při organizaci. Jinak už se těšíme, jak nám začne běhací sezona. Na první závody odjíždíme do nedalekých Kostelan a pak do Vilémovic a Ostravy. Už aby to bylo. Ebča je celá natěšená na skákání a tam se teprve ukáže, jestli naše zimní trénování mělo nějaký smysl.Tak vám všem přejeme hlavně zdravé pesánky, krásná štěňátka a snad se s některýma brzo potkáme. pa Ivana , Kačka a Ebča .

Jedna relaxující..... to nebývá tak často

29.1.2010 13:50
abbey

XXX.XXX.176.76

abbey napsal(a):
Jedna relaxující..... to nebývá tak často

Naše Aljaška za barákem

1.2.2010 11:50
sonja

XXX.XXX.98.152

abbey napsal(a):
Naše Aljaška za barákem

Ivi, ta Ebča je teda modelka Fotečky opět super
S tím coursingem nás to mrzí, že se to kryje s vašimi agi závody. Škoda že nepřijedeš za náma.... Tak se uvidíme snad někdy příště. Pěkně si ty vaše závody užijte a ať Ebča vše skvěle zvládne...

12.2.2010 19:29
haka

XXX.XXX.251.175

sonja napsal(a):
Ivi, ta Ebča je teda modelka Fotečky opět super
S tím coursingem nás to mrzí, že se to kryje s vašimi agi závody. Škoda že nepřijedeš za náma.... Tak se uvidíme snad někdy příště. Pěkně si ty vaše závody užijte a ať Ebča vše skvěle zvládne...

Ahojky všichni,
trošku zapadáme a nejen sněhem :), tak nás trošku posunu.
Jakpak se všichni máte? A užíváte si sněhu? My nic moc, už se těším, až bude obleva a bude se moct něco dělat, protože v tomhle sněhu to nejde.
Naštěstí u nás v parku vede parovod, tak máme úzký prožek nezmrzlé hlíny, tak tam se něco malinko dá dělat.

Míšo: Sice pozdě, ale přeci - Moc gratuluju ke štěňátkům! Jsou nádherná, člověk se do nich zamiluje. Tak ať krásně rostou a mají hodné páníčky!

Ivčo: Budeme držet palečky na závody, je škoda, že nepojedete na coursing, ale aspoň uvidíte, jak moc se vyplatily tréninky v hale. My jedeme za týden konečně na agi trénink do Prahy do haly, tak jsem zvědavá a taky se moc těším, přeci jen jsou psí sporty moje "úchylka"

Hodně zábavy
Taky je jedna "pouštní" fotka

13.2.2010 10:49
helvan1

XXX.XXX.96.38

haka napsal(a):
Ahojky všichni,
trošku zapadáme a nejen sněhem :), tak nás trošku posunu.
Jakpak se všichni máte? A užíváte si sněhu? My nic moc, už se těším, až bude obleva a bude se moct něco dělat, protože v tomhle sněhu to nejde.
Naštěstí u nás v parku vede parovod, tak máme úzký prožek nezmrzlé hlíny, tak tam se něco malinko dá dělat.

Míšo: Sice pozdě, ale přeci - Moc gratuluju ke štěňátkům! Jsou nádherná, člověk se do nich zamiluje. Tak ať krásně rostou a mají hodné páníčky!

Ivčo: Budeme držet palečky na závody, je škoda, že nepojedete na coursing, ale aspoň uvidíte, jak moc se vyplatily tréninky v hale. My jedeme za týden konečně na agi trénink do Prahy do haly, tak jsem zvědavá a taky se moc těším, přeci jen jsou psí sporty moje "úchylka"

Hodně zábavy
Taky je jedna "pouštní" fotka

AHoj Hani, a jak pokračujete s flyballem? Trénujete někde v hale nebo máte zimní pauzu?

14.2.2010 17:42
haka

XXX.XXX.251.175

helvan1 napsal(a):
AHoj Hani, a jak pokračujete s flyballem? Trénujete někde v hale nebo máte zimní pauzu?

Ahojky,
no, bohužel netrénujeme.Takže tréninky se rozjedou naplno, jen co trochu sleze sníh, ale určitě pojedeme na závody - myslím na aegr´s cup, snad to stihneme všechno nacvičit. Ono je pro nás problém skloubit závody flyballu a agility, protože vetšina lidí dělá oboje. A hlavně se musíme řídit podle Jitky Slánské, to je náš šéfik - nikdo z nás totiž neví o flyballu moc a na závody bez ní si netroufneme :) Jsme přeci jen ještě zajíci :D
Právě proto asi nepojedeme na Sladké naděje, což mě mrzí.
Linn před začátkem sněhu už přešla na box, tak uvidíme, jak jí to půjde:)

A co vy? Vy trénujete? Jedete do Belgie?
Mějte se

15.2.2010 06:53
helvan1

XXX.XXX.96.38

haka napsal(a):
Ahojky,
no, bohužel netrénujeme.Takže tréninky se rozjedou naplno, jen co trochu sleze sníh, ale určitě pojedeme na závody - myslím na aegr´s cup, snad to stihneme všechno nacvičit. Ono je pro nás problém skloubit závody flyballu a agility, protože vetšina lidí dělá oboje. A hlavně se musíme řídit podle Jitky Slánské, to je náš šéfik - nikdo z nás totiž neví o flyballu moc a na závody bez ní si netroufneme :) Jsme přeci jen ještě zajíci :D
Právě proto asi nepojedeme na Sladké naděje, což mě mrzí.
Linn před začátkem sněhu už přešla na box, tak uvidíme, jak jí to půjde:)

A co vy? Vy trénujete? Jedete do Belgie?
Mějte se

Nazdárek,
teď ve čtvrtek jdeme poprvé letos na trénink. Potřebuji Diaze trochu srovnat, protože začíná dělat blbosti a štípat psy vracející se zpátky proti němu. Takže pokud se srovná, tak bychom měli jet do Belgie. Minule jsme si to strašně užili, pesci běhali nádherně, družstvo úžasné a pařby taky. Atmosféra byla výborná Nerada bych o to přišla. Eagers bychom taky měli jet, tak se uvidíme tam. Sladký naděje nemám moc ráda, protože bývá většinou strašné vědro a občas je mi těch pejsků až líto. Ale, jelikož to organizujeme, tak tam být budu muset. Letos nám přibudou nové turnaje (nějaký v Liberci a snad v Plzni.) Možná bude letos víc příležitostí...
Tak pozdravuj Jitku.

26.2.2010 07:12
haka

XXX.XXX.251.175

helvan1 napsal(a):
Nazdárek,
teď ve čtvrtek jdeme poprvé letos na trénink. Potřebuji Diaze trochu srovnat, protože začíná dělat blbosti a štípat psy vracející se zpátky proti němu. Takže pokud se srovná, tak bychom měli jet do Belgie. Minule jsme si to strašně užili, pesci běhali nádherně, družstvo úžasné a pařby taky. Atmosféra byla výborná Nerada bych o to přišla. Eagers bychom taky měli jet, tak se uvidíme tam. Sladký naděje nemám moc ráda, protože bývá většinou strašné vědro a občas je mi těch pejsků až líto. Ale, jelikož to organizujeme, tak tam být budu muset. Letos nám přibudou nové turnaje (nějaký v Liberci a snad v Plzni.) Možná bude letos víc příležitostí...
Tak pozdravuj Jitku.

Ahojky,
mám na vás všechny prosbičku. Nevíte o někom ze středočeského kraje, kdo by měl kravičky nebo ovečky a nechal nás s Linn se na ně kouknout? Třeba za výpomoc ve stáji nebo tak.. Zjistila jsem, že se z ní vyklubal městský pes a moc těmhle zvířatům nevěří, proto bych jí chtěla ukázat, že ne nadarmo je honácký pes :)
Nejlépe kdyby i ten majitel měl očáckého psa - aby Linn zjistila, že ovečky nic nedělají. U nás v okolí nikdo takový bohužel není.

Děkuju moc
Mějte se

4.3.2010 21:09
jimmik

XXX.XXX.206.192

haka napsal(a):
Ahojky,
mám na vás všechny prosbičku. Nevíte o někom ze středočeského kraje, kdo by měl kravičky nebo ovečky a nechal nás s Linn se na ně kouknout? Třeba za výpomoc ve stáji nebo tak.. Zjistila jsem, že se z ní vyklubal městský pes a moc těmhle zvířatům nevěří, proto bych jí chtěla ukázat, že ne nadarmo je honácký pes :)
Nejlépe kdyby i ten majitel měl očáckého psa - aby Linn zjistila, že ovečky nic nedělají. U nás v okolí nikdo takový bohužel není.

Děkuju moc
Mějte se

Ahoj,
tak k nám bys přijet mohla, máme ovečky, kravičky i drůbež. ale do K:Varů je to pro tebe asi z ruky....trošku,vid

5.3.2010 07:23
zirrael

XXX.XXX.47.18

haka napsal(a):
Ahojky,

Děkuju moc
Mějte se

Hani, tady je to skoro nemozny nekoho sehnat, bud tu kravy nejsou, nebo je maji zavrene a nepusti k nim jen tak nekoho, obzvlast ne psa, aby je prohnal :(. Ale aby Bali uplne neotupel, tak aspon obcas chodime koukat na ty skolni ovecky a kozy, a jinak budto tady na Suchdole po polich, nebo ve Stromovce potkas i celkem casto koniky. Sice si pesan nezapase, ale aspon se koukne ze na svete neco takoveho existuje, a clovek si procvici nervy u privolani (minimalne u nas, Bali konicky miluje ze vseho nejvic :)))

5.3.2010 20:23
haka

XXX.XXX.251.175

zirrael napsal(a):
Hani, tady je to skoro nemozny nekoho sehnat, bud tu kravy nejsou, nebo je maji zavrene a nepusti k nim jen tak nekoho, obzvlast ne psa, aby je prohnal :(. Ale aby Bali uplne neotupel, tak aspon obcas chodime koukat na ty skolni ovecky a kozy, a jinak budto tady na Suchdole po polich, nebo ve Stromovce potkas i celkem casto koniky. Sice si pesan nezapase, ale aspon se koukne ze na svete neco takoveho existuje, a clovek si procvici nervy u privolani (minimalne u nas, Bali konicky miluje ze vseho nejvic :)))

Luci, děkuju za nabídku, ale je bohužel moc daleko :(
zirrael: to tedy problém je, já navíc nejsem z PH - sice tam jezdím do školy, ale psa si tam neberu, neměla bych jí kam dát. Co škola? Jakpak ti to jde?
Koně u nás jsou v pohodě, na ně kouká, ale ok. Těch se nebojí. Teda, aspoň co měla možnast vidět před půl rokem. Slepice - ty by prohnala s ooobrovskou chutí!
No uvidíme, asi budu muset dělat větší túry a koukat se po okolí, jestli nenarazim na krávy nebo ovce...

Zítra mi držte palečky, jedu s Linn na její první závody. Zkusíme frisbee!
O ní si strach nedělám, ta je do nich úplně hotová, jen já mám nervy, moc daleko házet neumím.. Si udělám ostudu Bude to sranda
PS: chodíte někdo s honáčkama na dogtrekky?
Kámoška mě přemlouvá, abychom zkusili, ale pro začátek jdeme jen 25km na Polabí. Vytrénovat se a pak časm na hurá na 100km..

Koukám, že u nás ve městě přibývají honáčci, ale spíš jen ti modří.

6.3.2010 17:57
kaskada

XXX.XXX.126.6

haka napsal(a):
Luci, děkuju za nabídku, ale je bohužel moc daleko :(
zirrael: to tedy problém je, já navíc nejsem z PH - sice tam jezdím do školy, ale psa si tam neberu, neměla bych jí kam dát. Co škola? Jakpak ti to jde?
Koně u nás jsou v pohodě, na ně kouká, ale ok. Těch se nebojí. Teda, aspoň co měla možnast vidět před půl rokem. Slepice - ty by prohnala s ooobrovskou chutí!
No uvidíme, asi budu muset dělat větší túry a koukat se po okolí, jestli nenarazim na krávy nebo ovce...

Zítra mi držte palečky, jedu s Linn na její první závody. Zkusíme frisbee!
O ní si strach nedělám, ta je do nich úplně hotová, jen já mám nervy, moc daleko házet neumím.. Si udělám ostudu Bude to sranda
PS: chodíte někdo s honáčkama na dogtrekky?
Kámoška mě přemlouvá, abychom zkusili, ale pro začátek jdeme jen 25km na Polabí. Vytrénovat se a pak časm na hurá na 100km..

Koukám, že u nás ve městě přibývají honáčci, ale spíš jen ti modří.

Hanko,

velmi známá u také úspěšná v dogtrekkingu je Nany ( Narrandera Red Cidabro ). Více o jejích akcích a fotky zde:

http://www.narrandera-acd.mysteria.cz/akce.htm

Majitel by určitě na dalším treku uvítal i další australáky. Občas někdo vyrazí na MID (kratší vzdálenost). Já upřímně obdivuji každého, kdo těch cca 100km na dogtrekku zvládne

16.3.2010 19:07
abbey

XXX.XXX.176.76

kaskada napsal(a):
Hanko,

velmi známá u také úspěšná v dogtrekkingu je Nany ( Narrandera Red Cidabro ). Více o jejích akcích a fotky zde:

http://www.narrandera-acd.mysteria.cz/akce.htm

Majitel by určitě na dalším treku uvítal i další australáky. Občas někdo vyrazí na MID (kratší vzdálenost). Já upřímně obdivuji každého, kdo těch cca 100km na dogtrekku zvládne

Ahojte všichni. Mám dobrou zprávu. Náš klub agility Argus ve Zlíně se ujal organizace již třetího ročníku MČR ACD v agility.Po domluvě s organizátorkou minulých ročníků - Verčou Stratilovou - Zlechov, která nás o to požádala.Hned jak budou propozice, je tady zveřejním. Prozatím jen datum a místo.
28.9.2010 - je to úterý, státní svátek - v Ludslavicích u Holešova.Je to asi 15km od Zlína. Fotbalové hřiště s výborným zázemím a hospodou, krásné venčící místa
Doufám , že se sejdeme v hojném počtu!!! Už si tohle datum blokněte.Pa Ivana a Ebča

17.3.2010 10:50
zirrael

XXX.XXX.47.18

abbey napsal(a):
Ahojte všichni. Mám dobrou zprávu. Náš klub agility Argus ve Zlíně se ujal organizace již třetího ročníku MČR ACD v agility.Po domluvě s organizátorkou minulých ročníků - Verčou Stratilovou - Zlechov, která nás o to požádala.Hned jak budou propozice, je tady zveřejním. Prozatím jen datum a místo.
28.9.2010 - je to úterý, státní svátek - v Ludslavicích u Holešova.Je to asi 15km od Zlína. Fotbalové hřiště s výborným zázemím a hospodou, krásné venčící místa
Doufám , že se sejdeme v hojném počtu!!! Už si tohle datum blokněte.Pa Ivana a Ebča

Hani mne nejak nedoslo ze LInn do skoly neberes, tak to nic Ted tu skolu celkem flakam, mame sice asi milion predmetu, ale v praci vazne onemocnela kolegyne, tak jsem tam denne a se psy na tu skolu zbyva casu jen na ty nejnutnejsi cviceni, budu mit tohle silenstvi nastesti jen do kvetna, tak doufam ze to do zkouskoveho zas dozenu Jak to vubec jde tobe ?

Chystate se nekdo na vystavu do Letnan ? Porad premyslim jeslti se jeste prihlasit nebo ne......

Ivo, teda tos mne docela nahlodala, pokud se mi povede sehnat odvoz, tak bych docela vazne uvazovala ze se prihlasime Bali se totiz rozhodl ze chce byti agilitakem sice zatim umime celkem prd, ale tak aspon pro pobaveni publika jen skoda ze je to taaaaak dalekoooo

19.3.2010 08:17
sonja

XXX.XXX.146.157

zirrael napsal(a):
Hani mne nejak nedoslo ze LInn do skoly neberes, tak to nic Ted tu skolu celkem flakam, mame sice asi milion predmetu, ale v praci vazne onemocnela kolegyne, tak jsem tam denne a se psy na tu skolu zbyva casu jen na ty nejnutnejsi cviceni, budu mit tohle silenstvi nastesti jen do kvetna, tak doufam ze to do zkouskoveho zas dozenu Jak to vubec jde tobe ?

Chystate se nekdo na vystavu do Letnan ? Porad premyslim jeslti se jeste prihlasit nebo ne......

Ivo, teda tos mne docela nahlodala, pokud se mi povede sehnat odvoz, tak bych docela vazne uvazovala ze se prihlasime Bali se totiz rozhodl ze chce byti agilitakem sice zatim umime celkem prd, ale tak aspon pro pobaveni publika jen skoda ze je to taaaaak dalekoooo

Zirrael, pro pobavení publika tam jedeme my, že Ivi Loni když jsme se s Tokratem účastnili, tak to byl Tokšův asi třetí běh v životě (myslím tím potřetí v životě viděl překážky) a tolik pohromadě jich nikdy předtím ještě neviděl. Ale ten třetí běh už byl super . Největší sranda byla vždy na slalomu, kde jsem ho lákala mezi tyčky a mladý pán vždy s rozvahou prošel (občas se odešel někam začuchat a pak opět zamířil mezi ty dvě tyčky, kde jsem stála a lákala k sobě). Párkrát jsem se také stratila na trase, Tokra stál před překážkou a čučel na mě, co jako že ta panička vymyslí ale diváci vždy ochotně poradili No byla to sranda a 3x disk mluví za vše. Takže pokud chcete dojet, neváhejte. Bude to jistě super tak jako loni . A u nás půjde asi opět jen o setkání než o agiliti, protože od loňského závodu Tok nic nedělal a pochybuji, že se dokopu někam na překážky zajít a natrénovat
Akorát vidím trošku problém v tom úterý, budu to muset nějak vymyslet v práci....no snad se podaří...

20.3.2010 20:00
abbey

XXX.XXX.176.76

Ahojky Soni. A vy u vás pracujete ve státní svátek?My naštěstí neee.
Tady malá ukázka mého snažení na tréninku , jinak většinou běhá Káča.
http://www.stream.cz/video/441865-trenink-agility-25-2-2010-maminka
Jinak doufám, že se nás opět sejde na závodech dost a naše řady se ještě rozšíří :-) Doufám , že nikoho neodradí změna místa konání , ale slečna organizátorka- i s krásnýma cenama pro všechny účastníky- zůstává stejná.Veronika Stratilová.pa a hezký víkend.

21.3.2010 18:57
haka

XXX.XXX.251.175

Ahojky,
teď jsem nějak moc nestíhala a navíc jsem zapomněla napsat jak jsme dopadli na frisbee. No, myslím že katastrofálně :D Ale moc jsme si to užili. 1. disciplína - hod na přesnost, to kazila panička, protože byla notně nervózní, takže jsme byli až poslední.
Ve 2. to bylo lepší - to bylo na dálku. Tam jsme byli 29. z 36. což už není špatný.
Největší problém byl nejen v paničce, ale i v Linn, protože jí trvalo než mi pustila disk, jelikož ho nejdřív musela pořádně "zabít" :D Ale bylo to super, takže v květnu jedeme znova, do té doby snad něco dopilujeme.

Zirrael: do školy jí neberu, protože každý den, co tam jsem,tak máme cviko a tm psi nesmí. Tak je doma. Jinak škola nic moc. Čekala jsem od toho oboru víc..
Ty už to budeš mít za chvíli z krku a bude z tebe paní inženýrka :-)

Abby: Moc hezké videjko:) Jste holky šikovný. Však všechny zimní tréninky zúročíte na závodech.
My zatím netrénujeme, protože Linn se rozhárala, takže nechci nabourávat morálku na cvičáku :D
Moc se těším na MČR ACD, minule jsme se tam byli jen podívat, teď budeme asi i běhat, ale myslím, že jako minule bude hárat.
Mějte se hezky v 1. jarní den

Foto Linn z jejích 1. závodů - frisbee

22.3.2010 11:43
ztracenka

XXX.XXX.219.118

Všechny po delší době zdravíme :-)

U nás není nic nového mimo psa horolezce...teda měla bych spíš podotknout, že Aluška je horolezkyně. Brut jí odspodu jistí zrakem :-)):-))
Ta koza je neskutečné šídlo a neustále vymýšlí nějaké novoty, strategie, aby se dostala na co nejmíň přístupná místa. Nakonec to dopadá tak, že když odcházíme z baráku, tak je musím zavřít doma, aby se náhodou nedostala přes zeď k sousedům nebo na ulici. :-)

Ivčo, možná se na podzim pojedeme kouknout, ale na nás je termín ještě daleko a navíc vůbec netuším, kdy piraňa bude hárat.

Jak se Vám líbí nový kabátek stránek? Já z něj teda moc nadšená nejsem....

25.3.2010 19:17
abbey

XXX.XXX.176.76

TAK PŘIHLAŠOVÁNÍ JE SPUŠTĚNO NA MČR ACD 28.9.2010 V LUDSLAVICÍCH U HOLEŠOVA.
http://www.arguszlin.cz/news/zavody-o-zlinsky-ranec-5-6-2010/

29.3.2010 19:06
haka

XXX.XXX.251.175

Ahojky,:-)
obracím na všechny fundované lidičky ohledně bonitace. Už delší dobu si pohrávám s myšlenkou se tam jít podívat, jak to všechno chodí atd.. Mohl by mi někdo prosím říct, jestli tam může kdokoliv a popřípadě i se psem, kterého nebude bonitovat? Tedy jestli to probíhá podobně jako na výstavě.
Za další, jestli jsem se opravdu nepřehlídla a bonitační poplatek stojí 3000kč??

A ohledně DKK - jestli má klub nějakého speciálního veterináře na vyhodnocení nebo to může udělat jakýkoliv vet s oprávněním?
Děkuju :-)

Přidávám foto Linzie, jak je krásně utahaná po krátké procházce - tedy 22km. :-)) Zúčastnili jsme se totiž
2. dogtrekkingových hrátek v krásném polabském okolí. To usla asi po 5 minutách, co jsme došli do cíle :-)

4.4.2010 07:43
helvan1

XXX.XXX.222.200

Zdar všem. Tak po zime nám přichází jaro a my opět začínáme sezónu úrazem. Diázek si skalpoval nohu a tak jsme museli jet na šití, aby mu tam kůži přišili zpátky. Prostě magor. Kdyby nedělal blbosti se sousedovic psem, tak by byl v pohodě.
Hani, na bonitaci se můžeš jet klidně podívat i se psem. Je to to taková delší výstava, nic víc. Pokud se staneš členem KCHMP, pak tě bonitace stojí 400,- (ale nevím, jestli nezvedli ceny od loňského roku). Minule jsem taky zaplatila myslím 3000,- a přímo na boniatci jsem ještě odevzdala přihlášku do klubu a oni mi peníze vrátili.

4.4.2010 20:37
abbey

XXX.XXX.176.76

Ahojky. Všem vám přejeme krásné Velikonoce :-) Zítra jedeme na koníky , tak se Eba už těší, jak se nažere:-) kobyláků.Panděro má vždycky , jak balon :-) pa Ivana

4.4.2010 20:38
abbey

XXX.XXX.176.76

16.4.2010 16:37
abbey

XXX.XXX.176.76

Ahojte. Tak jsme byli na výletě v Moravském krasu a paráda :-)):-) Ebča dokonce doběhla na závodech agility jeden běh bez diskvalifikace , takže spokojenost :-) Tady je fotečka z tůry s Ebči kamarádkou Ginou.
Helčo co Diázkova packa? Doufám, že se to hojí pěkně..... dobře to známe..... držte se pa

16.4.2010 16:42
abbey

XXX.XXX.176.76

V písečném lomu lítala , jak střeštěná nahoru , dolů :-)

16.4.2010 16:48
abbey

XXX.XXX.176.76

Moje dvě holky nejmilejší :-)
Taky vám tak psiska bez pudu sebezáchovy lozí po skalách? Musím ji hlídat, jak ostříž. Skočí odkudkoliv a vyleze kamkoliv.... strašné!!!

18.4.2010 17:59
alma

XXX.XXX.128.30

Byli jsme na klubovce v Mladé Bol. a bylo krásně. Pohodová výstava. Jen mě mrzí, že nebyly závěrečné soutěže, kvůli truchlícímu Polsku, což je vzhledem k tomu, že veškeré fotbalové, hokejové zápasy běžely, dostihy, sázky... velmi podivné :-(

Ale i tak jsme si to fajn užili. Jarní počasí všem zlepší náladu a dobré výsledky samozřejmě taky.

20.4.2010 14:27
sonja

XXX.XXX.98.152

Teda Diázku, co jsi to zase vyváděl.....No snad bude packa brzy v pořádku a nikterak to neohrozí tvůj příjezd na velkou coursingovou akci.
Jinak musíme se pochlubit - v sobotu proběhly u nás na cvičáku každoroční závody o putovní pohár starosty obce Únanova. Gwyneček zaválel u umístil se na krásném třetím místě (jen o dva bodíky uteklo druhé místo). A co víc - konečně se nám s Gwynem podařilo složit zkoušku ZVV1!!!! :-) Jsem na něho pyšná!!!! :-)

20.4.2010 22:00
abbey

XXX.XXX.176.76

Ahojky Soni. Moc gratulujeme ke zkouzšce ZVV1. Obrovskááááááá pochvala :-):-)
Almo : malé to fakt moc sluší. Vyrostla z ní velká fešanda :-)

21.4.2010 09:09
alma

XXX.XXX.128.30

sonja napsal(a):
Teda Diázku, co jsi to zase vyváděl.....No snad bude packa brzy v pořádku a nikterak to neohrozí tvůj příjezd na velkou coursingovou akci.
Jinak musíme se pochlubit - v sobotu proběhly u nás na cvičáku každoroční závody o putovní pohár starosty obce Únanova. Gwyneček zaválel u umístil se na krásném třetím místě (jen o dva bodíky uteklo druhé místo). A co víc - konečně se nám s Gwynem podařilo složit zkoušku ZVV1!!!! :-) Jsem na něho pyšná!!!! :-)

Gwynečkovi a tedy hlavně paničce moc gratulujeme ! ZVV1 - to je super, tam se asi nikdy nedohrabem.

Jste oba fakt třída :-)

27.4.2010 07:53
helvan1

XXX.XXX.184.13

Soni, moc gratulujeme! Už se strašně těšíme na coursing. Vězte, že kdyby se nám něco přihodilo, tak se tam i doplazíme po čtyrech.
Diázek už je v pohodě, akorát tam má pěknou skobu, která mu asi nezaroste. Ale vypadá jako tvrďas a pořádnej chlap :-):-):-)

Přidejte reakci

Přidat smajlík