ahoj, potřebuju poradit, myslíte, že je to štěně RTW , DOBRMANA nebo jejich či jiný kříženec?...díky
bffb
napsal(a):
ahoj, potřebuju poradit, myslíte, že je to štěně RTW , DOBRMANA nebo jejich či jiný kříženec?...díky
...
bffb
napsal(a):
...
mě připadá spíše jako kříženec, ale nejsem odborník na tyto plemena...
bffb
napsal(a):
Zdravím, mám křížence rotvika s dobrmanem a v některých rysech tam vidím obojí. Každopádně myslím, že je to kříženec a rotvík tam určitě bude. Bohužel nemám fotky pro porovnání, kdy ten můj byl štěně.
badyna
napsal(a):
Zdravím, mám křížence rotvika s dobrmanem a v některých rysech tam vidím obojí. Každopádně myslím, že je to kříženec a rotvík tam určitě bude. Bohužel nemám fotky pro porovnání, kdy ten můj byl štěně.
díky...mě hlava připadá do dobrmana a zbytek RTW , ale kdo ví....každopádně děkuju
bffb
napsal(a):
díky...mě hlava připadá do dobrmana a zbytek RTW , ale kdo ví....každopádně děkuju
není zač. Takhle vypadá ten můj v dospělosti.
badyna
napsal(a):
není zač. Takhle vypadá ten můj v dospělosti.
Ahojky,já mám sice čistého dobrouška ale řekla bych že štěndo má v genech RTW,dobrmano a možná i NO
bffb
napsal(a):
Já mám pro tyto čumáčky slabost. Na te první fotce vypadá, že z něj bude mamlasno je kouzelný/á. To je vaše štěně?? A ten dobrman je taky krásný.