Zdravím pejskaře, již toto bylo v diskuzi, ale nějak nám to vyšumělo. Hledám též spoluodběratele pro Vetamix - moje představa je cca 50 kg měsíčně pro 3 - 4 odběratele. Jsem ochtná to vzít i na sebe (Lázně Bohdaneč). Moje fena šarplanince na zimu maso potřebuje a ve zveráku vyjde draho. Můžu vzít najednou max. 15 kg, místo zatím není.
conie
napsal(a):
Zdravím pejskaře, již toto bylo v diskuzi, ale nějak nám to vyšumělo. Hledám též spoluodběratele pro Vetamix - moje představa je cca 50 kg měsíčně pro 3 - 4 odběratele. Jsem ochtná to vzít i na sebe (Lázně Bohdaneč). Moje fena šarplanince na zimu maso potřebuje a ve zveráku vyjde draho. Můžu vzít najednou max. 15 kg, místo zatím není.
Od vetamixu odebírám pravidelně 1 - 2x měsíčně celkem na závoz 50-120 kg masa podle toho jak je uvolněný mrazák.Bydlím v Černé u Bohdanče
conie
napsal(a):
Taky mi to v předchozí diskuzi zaniklo:
Nabízím spoluodběr z Vetamixu - Zlín, Luhačovice, Uh. Brod... Bereme vždy kolem sto kilo, takže není problém přiobjednat třeba jenom pět.
Lucie
Dobrý večer a kolem Jablonce n Nis a Tanvaldem by se někdo nenašel?
A ješzě bych se chtěla zeptat, kdo jste v poslední době koupil kilovku lososa? Mají to v jiném obalu, ale po rozmrazení je to děs a hrůza. Vlastně jen samé páteře, kde se nenajde ani kousek masa . To už nekoupím. Petra
Dobrý den,
musím říct, že jsem byla také hrozně zklamaná, když jsem po delší pauze opět vzala lososa - dříve kousky masa s kůží, sice ploutvičky, kosti...ale bylo tam maso. Teď skutečně jen kosti a maso abyste na nich hledali lupou. Dokonce v některých balíčcích zřejmě na dováží na to kilo byli tak 2 velké hrsti JEN malých drobných kostiček (jako když vyberete z ryby kostičky a hodíte na hromadu) To bylo fakt hnus. Měli by to přejmenovat na kosti z lososa.
Já beru už 8 let někdy horší,ale vesměs to jde,nelépe se mi osvědčilo hovězí + drůbeží směs syrová,poku d berete dvoukilovky,je to levnější,pak beru 20KG drůbeží mleté,dršky,špatné bylo kachní salám-vyhodila jsem.Granule neskutečně předražené o stovky korun,ty tam neberu.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Dobrý den, sehnala jste někoho na společný odběr masa . Pokud ano dejte prosím kontakt měl bych také zájem zhruba o 10 kg měsíčně . Jsem z Dolní Lutyně.
Uživatel s deaktivovaným účtem

easter
napsal(a):
Ahojky nenašel by se někdo z Orlové nebo Karviná brala bych tak 15 kg měsíčně .A ještě jsem se chtěla zeptat jaké maso kupujete nejčastěji pro velké plemeno děkuji .
Dobrý den, sehnala jste někoho na společný odběr masa . Měl bych rovněž zájem zhruba o 10 kg měsíčně . Jsem z Dolní Lutyně. Děkuji za zprávu.
ja beru kazdy mesíc tak 50-60kg masa, když se nekdo bude chtít přidat tak není problem - TEPLICKO
conie
napsal(a):
Odběr na závoz je u Vetamixu tuším minimálně 70 kg (50 kg to bývávalo někdy před dvěma nebo 3 lety ). Ale nemusí to být jen maso, do těch kil se počítá i vše ostatní, ale upřímně příkrm a granule mají dost drahé ty se dají jinde sehnat levněji.
Angie1
napsal(a):
Zdravím, nebude někdo začátkem ledna objednávat z vetamixu? Potřebovala bych objednávku tak kolem 15 kilo víc se mi bohužel doma nevleze. Jsem z Frýdku. Kdyžtak mail maki.buranova@email.cz.
Zkuste skupinu Barfování na FB, tam je hodně lidí z celé ČR a myslím, že někoho najdete snáze.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.227.248
Angie1
napsal(a):
Zdravím, nebude někdo začátkem ledna objednávat z vetamixu? Potřebovala bych objednávku tak kolem 15 kilo víc se mi bohužel doma nevleze. Jsem z Frýdku. Kdyžtak mail maki.buranova@email.cz.
Objednávka není omezena na kila, ale na peníze.. objednávka min. za 1500, -