LETNÍ TRÉNINK :
http://www.youtube.com/watch?v=qFP28ANXLLA
jazzinka
napsal(a):
Fakt nádhera. Ale ty to nezkoušej, už vidím ty titulky: Smečka huskounů zdecimovala drůbež v okolí Plzně
To je opravdu úžasný. Nemohla jsme se vynadívat. Kde se shání takovýhle chlapy kteří rozumí psům? Jéé, ten můj by mě zabil kdyby si to přečetl.. Ještě že na moderku nechodí... úplně si teď říkám co mám doma za nevychovance i když si jinak myslím, že jsme celkem vychovaní...
sí

XXX.XXX.148.2
lilinka
napsal(a):
To je opravdu úžasný. Nemohla jsme se vynadívat. Kde se shání takovýhle chlapy kteří rozumí psům? Jéé, ten můj by mě zabil kdyby si to přečetl.. Ještě že na moderku nechodí... úplně si teď říkám co mám doma za nevychovance i když si jinak myslím, že jsme celkem vychovaní...
Já chci takyyyy! Fakt závidím!
hlozi
napsal(a):
Super
Taky se připojuju k dotazu, co je to za plemeno??Nějak v tom nemůžu nmic identifikovat...
Tipuji, že jde o evropské saňové psy - křížence ohařů, chrtů a huskounů, v současnosti nejrychlejší "plemeno" tažných psů. Taková poslušnost je u nich velmi neobvyklá, takže opravdu klobouk dolů.
memmory
napsal(a):
WOW
ahoj jazz (TCBČ) jen malinko upřesním
ESP - výchozí plemena : honiči, pointr, alaskan (tam je ten haskoun) grey
čím delší tratě, tím větší podíl alaskana (větší odolnost (srst), tvrdost a vytrvalost, menší nároky na péči)
na krátkých tratích bývá ve velkém procentu honič,(až 75%)pak pointr, alaskan
grey tak obvykle max do 25%, spíš 12,5% nejčastěji jen 6,25%
jinak mě na tom videu fascinovalo (mimo jiné) jak nádherně měli na háku
toho uštěkanýho neposluchu...a ta jeho panička krásně ječela...
lupus4
napsal(a):
ahoj jazz (TCBČ) jen malinko upřesním
ESP - výchozí plemena : honiči, pointr, alaskan (tam je ten haskoun) grey
čím delší tratě, tím větší podíl alaskana (větší odolnost (srst), tvrdost a vytrvalost, menší nároky na péči)
na krátkých tratích bývá ve velkém procentu honič,(až 75%)pak pointr, alaskan
grey tak obvykle max do 25%, spíš 12,5% nejčastěji jen 6,25%
jinak mě na tom videu fascinovalo (mimo jiné) jak nádherně měli na háku
toho uštěkanýho neposluchu...a ta jeho panička krásně ječela...
No otevřeně přiznávám, že bych je se SUPem taky potkat nechtěla, by nás z toho oba asi trefilo
marcha
napsal(a):
To je neuvěřitelný! Super!
To je super! To se málokdy vidí.
Jinak uživatel má další pěkná videa. A zde mají své stránky www.home.no/ movassbakken (jedna mezera). Takže, kdo se ptá,co je to za plemeno, trochu prozkoumejte .
Love vera

XXX.XXX.68.148
Hello good day i am happy to connect with you my name is vera i will be happy to Talk to you please send me mail so that you will know me more pleasure to read from you thanks
(verazokaya@hotmail.com)
Dobrý deň, dobrý deň Som rád, že sa s vami spojiť volám sa vera Budem rád s vami hovoriť, prosím pošlite mi e-mail, takže mi bude vedieť viac potešenie čítať z vás vďaka.