Nechybí někomu berňák? (Bohumín a okolí)

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
9.11.2009 11:01
rain

XXX.XXX.79.18

Teď mi psal přítel, že při venčení narazil na volně pobíhajícího berňáka, podle dělníků co u nás opravují dům se toulá už několik dní....
Podle něj je to nejspíš pes, kolem dvou let - hodně orientační údaje.
Tak jsem ho hned zdrbla a má za úkol ho odlovit nebo za tím účelem zavolat MP.
Nepostrádá ho někdo?

9.11.2009 12:42
agro

XXX.XXX.17.86

rain napsal(a):
Teď mi psal přítel, že při venčení narazil na volně pobíhajícího berňáka, podle dělníků co u nás opravují dům se toulá už několik dní....
Podle něj je to nejspíš pes, kolem dvou let - hodně orientační údaje.
Tak jsem ho hned zdrbla a má za úkol ho odlovit nebo za tím účelem zavolat MP.
Nepostrádá ho někdo?

Až bude nějaké podrobnější info (číslo tetování, fotka apod...), tak to mohu poslat chovatelům berňáků v místě nálezu a okolí.

9.11.2009 12:58
rain

XXX.XXX.79.18

agro napsal(a):
Až bude nějaké podrobnější info (číslo tetování, fotka apod...), tak to mohu poslat chovatelům berňáků v místě nálezu a okolí.

Jo, to je mi jasné, že je třeba víc info.....já jenom předběžně, kdyby vyloženě někomu odsud chyběl...

10.11.2009 07:31
alda

XXX.XXX.52.179

rain napsal(a):
Jo, to je mi jasné, že je třeba víc info.....já jenom předběžně, kdyby vyloženě někomu odsud chyběl...

Tak jak to s ním dopadlo ?Mám totiž jednoho takového lumpíka doma.

10.11.2009 07:50
rain

XXX.XXX.79.18

alda napsal(a):
Tak jak to s ním dopadlo ?Mám totiž jednoho takového lumpíka doma.

Zatím nijak, včera už jsme ho nepotkali a dneska jsme oba v práci, 30km daleko .

debri

10.11.2009 07:52
debri

XXX.XXX.16.138

rain napsal(a):
Zatím nijak, včera už jsme ho nepotkali a dneska jsme oba v práci, 30km daleko .

nechápu proč jste ho venku nechali

debri

10.11.2009 08:07
debri

XXX.XXX.16.138

debri napsal(a):
nechápu proč jste ho venku nechali

omlouvám se čtu jen něco

10.11.2009 08:16
rain

XXX.XXX.79.18

debri napsal(a):
omlouvám se čtu jen něco

Ne, v pohodě... Jak říkám, já seděla v práci, na icq se přítel mezi řečí zmínil, že viděl venku pobíhat psa, dělňasi mu řekli, že už ho tu viděli vícekrát. On zas není takový milovník psů aby chytal cizího, velkého, špinavého psa, přivedl mi ho do bytu a začal to řešit .
Každopádně jsem ho instruovala, včera jsme si dali ještě dvě procházky, když jsem se vrátila z práce, koukali jsme, ale pes nikde....
Ono, přecejenom, nejsme úplně nejmenší město .

Přidejte reakci

Přidat smajlík