Pomoc pejskovi-dočasně

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
9.11.2009 17:35
zviratko

XXX.XXX.202.242

Všechny Vás zdravím,mám prosbičku za svého kamaráda.Jeho mamča se vážně nemocná a musí do nemocnice.Má doma malého krátkosrstého pejska,kterého nemá kam dát po dobu pobytu v nemocnici.Kamarád je od rána do noci v práci a pejsek strašně truchlí,nežere a je smutný.Nenašla by se tu nějaká dobrá duše,která by pejska pohlídala?

9.11.2009 17:53
impact

XXX.XXX.209.78

zviratko napsal(a):
Všechny Vás zdravím,mám prosbičku za svého kamaráda.Jeho mamča se vážně nemocná a musí do nemocnice.Má doma malého krátkosrstého pejska,kterého nemá kam dát po dobu pobytu v nemocnici.Kamarád je od rána do noci v práci a pejsek strašně truchlí,nežere a je smutný.Nenašla by se tu nějaká dobrá duše,která by pejska pohlídala?

Ještě by chtělo odkud jsou.

9.11.2009 18:52
jannah

XXX.XXX.36.69

zviratko napsal(a):

Takhle nějak jsem měla doma psa "na týden" 8! let

9.11.2009 21:42
shantal88

XXX.XXX.250.238

jannah napsal(a):
Takhle nějak jsem měla doma psa "na týden" 8! let

Pomohla bych,ale máme momentálně štěnda
Tak aspon držím palečky at se někdo najde a pejskovi pomůže

10.11.2009 17:00
bilkson

XXX.XXX.245.152

shantal88 napsal(a):
Pomohla bych,ale máme momentálně štěnda
Tak aspon držím palečky at se někdo najde a pejskovi pomůže

A zkama jste? I když mám doma pět fen, ráda vypomůžu.Jižní Morava.

11.11.2009 06:15
zviratko

XXX.XXX.202.242

bilkson napsal(a):
A zkama jste? I když mám doma pět fen, ráda vypomůžu.Jižní Morava.

Ahojky všem,díky za Váš zájem pomoci.Upřesňuji,že dočasný opatrovatel by měl být z okolí-Námestě nad oslavou,Třebíče,Znojma nebo Mohelna.
Kdyby náhodou musel pejsek zůstat dočasně-napořád,vezmu si ho já,takže se nikdo nemusí obávat,že by u něj zůstal na trvalo.Vzala bych si ho i dočasně,jenže jsem ze severních čech a kamarád ho chce vídat,proto chce někoho okolí.

11.11.2009 06:20
zviratko

XXX.XXX.202.242

zviratko napsal(a):
Ahojky všem,díky za Váš zájem pomoci.Upřesňuji,že dočasný opatrovatel by měl být z okolí-Námestě nad oslavou,Třebíče,Znojma nebo Mohelna.
Kdyby náhodou musel pejsek zůstat dočasně-napořád,vezmu si ho já,takže se nikdo nemusí obávat,že by u něj zůstal na trvalo.Vzala bych si ho i dočasně,jenže jsem ze severních čech a kamarád ho chce vídat,proto chce někoho okolí.

Přikládám foto,je sice nekvalitní,ale alespoň pro představu.Je to takvý malý šmudla asi typu jack russell

Přidejte reakci

Přidat smajlík