Krásný fotky!! Obojek taky parádní. Já jí¨koupila jen jednou moc pěknej s kováním a ona mi ho mrška ztratila i se známkama, tak teď má tako¨vé obyč.
v v
napsal(a):
Krásný fotky!! Obojek taky parádní. Já jí¨koupila jen jednou moc pěknej s kováním a ona mi ho mrška ztratila i se známkama, tak teď má tako¨vé obyč.
To ztracení obojku mi připomíná, jak si přítel udělal na šediváka parádní kožené vodítko. Dokonce tam měl i kousíčky shozeného paroží. Vypadalo to efektně a bylo praktické. Znáte ten pocit, kdy si říkáte jak je ten pes hodný, že to snad ani není on? To já ten den cítila. Hodný byl, pěkně hajal v boudičce, ani nevylézal. Když jsme ho večer chtěli vzít na návštěvu k babičce, tak jsem sáhla pro vodítko...a ono nikde. Věděla jsem, že někdy když už chce venčit, tak si vodítko ze stojanu stáhne a odnese si ho do boudy, kde na něm leží. Bohužel teď udělal výjimku a na vodítku neležel. Celé ho zlikvidoval, protože mu moc chutnaly ty kousky parůžku. Bylo mi skoro do breku, když jsem přítelovi nesla rozcupované vodítko v hrsti Ale ten ňouma za to nemohl, prostě to bylo dobrý.
v v
napsal(a):
Obojek je od Merlina z e-shopu Je to znacka Ferplast a je jich jeste par dalsich taky moc hezkych...
Ja mam to VIP obojek i voditko k tomu (stejna barva) a je fakt pekny. Dalsi peknej obojek je ARENA C - je i hezky podlozene, tak treba bude dalsi v rade :-) Jinak obojek je nam trochu velkej, musela jsem pridelat dirku, boo mensi velikost by ji zas urcite byla mala :-))
Odkaz: (2 mezery vzdy pred slovem index)
http://www.psikralovstvi.cz/ index.php?main_page= index&cPath=10_31_37
lasiczka
napsal(a):
Obojek je od Merlina z e-shopu Je to znacka Ferplast a je jich jeste par dalsich taky moc hezkych...
Ja mam to VIP obojek i voditko k tomu (stejna barva) a je fakt pekny. Dalsi peknej obojek je ARENA C - je i hezky podlozene, tak treba bude dalsi v rade :-) Jinak obojek je nam trochu velkej, musela jsem pridelat dirku, boo mensi velikost by ji zas urcite byla mala :-))
To je škoda že to zničila. Naše můra niči všechno co jí napadne. V pondělí v noci dokonce načala gauč. Nejdřív asi vytrhla knoflík a pak se objevil molitan, tak ho vytahala a udělala tak dvacet čísel velkej kráter v sedačce. Mě braly mdloby. No a dneska si zase půjčila polštářek a vytahala z něj vnitřek jako to dělá plyšákům. Nechcete někdo strááááááášně hodnou malou ohařku
????
Ba ne nedám.
Taky jsou ti vaši takový kachny?? Surina by se furt koupala a ani jí nevadí že pomalu mrzne.
lasiczka
napsal(a):
Díky, jdu si vybrat
v v
napsal(a):
Jejda, tady ještě není zrzavo...napravíme
anabetynka
napsal(a):
Jejda, tady ještě není zrzavo...napravíme
On se sám tak krásně postavil, že to sem prostě musím dát:)
anabetynka
napsal(a):
On se sám tak krásně postavil, že to sem prostě musím dát:)
v v
napsal(a):
Tak jsme prezili vikend na Snezce a muzu poslat par fotek :-)
Takhle krasne jsme meli bohuzel jenom v nedeli... :-(
lasiczka
napsal(a):
Tak jsme prezili vikend na Snezce a muzu poslat par fotek :-)
Takhle krasne jsme meli bohuzel jenom v nedeli... :-(
V sobotu jsme sli na vrchol ( z chaty v 1000 m.n.m.) a i kdyz jsem mela pro Aishu nachystanej oblecek, tak jsme to nakonec nekde ve 1400metrech vzdali... Aisha chudak knucela silenym zpusobem, protoze nahore foukal strasne silnej vitr, takze jsme si u polskejch sousedu dali horkou cokoladu a mazali zase nazpatek. Pro predstavu pridavam fotku, jak to tam vypadalo :-) Zrzku jsem radsi pustila a nechala ji behat, protoze na voditku by mi asi zesilela :-)
lasiczka
napsal(a):
V sobotu jsme sli na vrchol ( z chaty v 1000 m.n.m.) a i kdyz jsem mela pro Aishu nachystanej oblecek, tak jsme to nakonec nekde ve 1400metrech vzdali... Aisha chudak knucela silenym zpusobem, protoze nahore foukal strasne silnej vitr, takze jsme si u polskejch sousedu dali horkou cokoladu a mazali zase nazpatek. Pro predstavu pridavam fotku, jak to tam vypadalo :-) Zrzku jsem radsi pustila a nechala ji behat, protoze na voditku by mi asi zesilela :-)
A abych teda koncila optimisticky
Ceste Obrim dolem..
anabetynka
napsal(a):
omlouvám se za opožděnou odpověd....fenečka se jmenuje deira z chejlavských lesů a je jí 9 měsíců
bebunka17
napsal(a):
omlouvám se za opožděnou odpověd....fenečka se jmenuje deira z chejlavských lesů a je jí 9 měsíců
Je moc hezká:) Plánujete s ní pracovat nebo ji máte jen jako člena rodiny? My jsme totiž Barnyho pořizovali jen jako psa do rodiny, ale když vidím, jak má ty vlohy v sobě říkám si, že by mě ten lovecký výcvik nakonec asi i bavil...Naši ale nechtějí, protože možná i díky tomu, že si nikdy nečuchl ke zvěři, ho zvěř a útěky za ní nijak neberou...
anabetynka
napsal(a):
Je moc hezká:) Plánujete s ní pracovat nebo ji máte jen jako člena rodiny? My jsme totiž Barnyho pořizovali jen jako psa do rodiny, ale když vidím, jak má ty vlohy v sobě říkám si, že by mě ten lovecký výcvik nakonec asi i bavil...Naši ale nechtějí, protože možná i díky tomu, že si nikdy nečuchl ke zvěři, ho zvěř a útěky za ní nijak neberou...
Ještě pořádně nevím. Máme za sebou už výstavu, kde si v dorostu vysloužila VN1 a na jaře pojedeme určitě na další. Ale zkoušky nevím no. Přemýšlela jsem, že v létě pojedeme někam na výcvikový tábor a pak se uvidí. Bud to půjde, nebo ne.
lasiczka
napsal(a):
A abych teda koncila optimisticky
Ceste Obrim dolem..
v v
napsal(a):
Vesele Vanoce vam vsem!
Uživatel s deaktivovaným účtem

santah
napsal(a):
Taky jedna zimní
Jedna zimní se sněhem :o)
Koukají kdy ta sněhová koule spadne a kdo ji chytí ...

napsal(a):
Jedna zimní se sněhem :o)
Koukají kdy ta sněhová koule spadne a kdo ji chytí ...
A jedna už bez sněhu .o(
hankaapes
napsal(a):
Ahojky,
tak jsem nás vytáhla ze 3tí strany
Co je u vás nového holky??? Co pesani a jak si užívají sníh, teda jestli tam u vás nějaký je
Já se vám musim pochlubit, nechala jsem k Vánocům nakreslit našeho dráťáka......úžasný...ale, posuďte sami
hankaapes
napsal(a):
Krásný portrét a pes
Ahoj, tak Vás po delší době zdravím a přeji krásný nový rok!!!!
Surina si sněhu moc užívá a lítá jak pometlo a honí koule.Vánoce jsme přežili skoro bez újmy,jen venkovní žárovky na stromečku nevydržely Suriny nápor a skončily na dva kusy a nesvítící....
vargo
napsal(a):
Ahojky,
tak jsem nás vytáhla ze 3tí strany
Co je u vás nového holky??? Co pesani a jak si užívají sníh, teda jestli tam u vás nějaký je
Já se vám musim pochlubit, nechala jsem k Vánocům nakreslit našeho dráťáka......úžasný...ale, posuďte sami
Teda, ten se povedl, krásný portrétek! No Barny se má dobře, užívá vycházek, blbne s kámošem NO, myslím si, že si během toho bláznění ani neuvědomuje, jaká je kosa, i když při večerních vycházkách občas kouká jako že "co je to jako, taková ziminka na pacičky", ale jen co hodíme sněhovou kouli, je vše zapomenuto a jde se vyvádět nanovo:)))
anabetynka
napsal(a):
Teda, ten se povedl, krásný portrétek! No Barny se má dobře, užívá vycházek, blbne s kámošem NO, myslím si, že si během toho bláznění ani neuvědomuje, jaká je kosa, i když při večerních vycházkách občas kouká jako že "co je to jako, taková ziminka na pacičky", ale jen co hodíme sněhovou kouli, je vše zapomenuto a jde se vyvádět nanovo:)))
Portrét je krásnej, taky o něčem takovém uvažuju.
Jak vyši pejsci snáší zimu? Surina dokud lítá tak je celkem v pohodě, ale jak má jít jen po cestě před náma, nebo je na stopovačce tak se klepe. Máte na ně někdo i obleček??? Já jí jen jak bylo před Vánocema těch hodně pod nulou tak jsem jí na delší vycházku oblíkla do nohavice z tepláků a vypadala vcelku spokojeně.
Nemáte někdo zkušenost ze zapřaháním ohaře třeba do sáněk?? Šije se nám postroj se dvěma očkama po straně,tak doufám že jí to bude bavit a trochu se tím i unaví.
v v
napsal(a):
Portrét je krásnej, taky o něčem takovém uvažuju.
Jak vyši pejsci snáší zimu? Surina dokud lítá tak je celkem v pohodě, ale jak má jít jen po cestě před náma, nebo je na stopovačce tak se klepe. Máte na ně někdo i obleček??? Já jí jen jak bylo před Vánocema těch hodně pod nulou tak jsem jí na delší vycházku oblíkla do nohavice z tepláků a vypadala vcelku spokojeně.
Nemáte někdo zkušenost ze zapřaháním ohaře třeba do sáněk?? Šije se nám postroj se dvěma očkama po straně,tak doufám že jí to bude bavit a trochu se tím i unaví.
Jj, obleček máme a právě třeba při večerní vycházce, kdy se jde už jen po cestě a nění to žádný velký megaběhání ho v tomhle hnusným počasí dáváme. Odpoledne většinou chodíme s tím NO pejskem, tak to kluci lítaj a zima jim není:)
S tím zapřaháním do sáněk zkušenost nemám:) Zní to zajímavě, když si to představím, asi by si ten, koho by Barny táhl pěkně natlouk čuňu:)) Ale tvoje feňulka je na nějaký větší tahání ještě dost mladá, ne?
anabetynka
napsal(a):
Jj, obleček máme a právě třeba při večerní vycházce, kdy se jde už jen po cestě a nění to žádný velký megaběhání ho v tomhle hnusným počasí dáváme. Odpoledne většinou chodíme s tím NO pejskem, tak to kluci lítaj a zima jim není:)
S tím zapřaháním do sáněk zkušenost nemám:) Zní to zajímavě, když si to představím, asi by si ten, koho by Barny táhl pěkně natlouk čuňu:)) Ale tvoje feňulka je na nějaký větší tahání ještě dost mladá, ne?
Jéé, to jsem ráda, že jsme se tu zase takhle sešly:-) Jinak postrét je opravdu krásný a jestli vám můžu doporučit, tak se podívejte na www.portretyzvirat.cz , taky tady na fauně je ta slečna a můžu jí jen doporučit, kreslila mi ještě přítelovo labradora a k mému překvapení z něj byl přítel opravdu nadšenej
Já teda se zapřáháním nemám zkušenosti a z oblečkama už vůbec ne, i když se občas náš klepe, ale jen když je hloupej a leží venku, místo v boudě a pak je to myslivecký pes, tak musí něco vydržet
Labrador
vargo
napsal(a):
Jéé, to jsem ráda, že jsme se tu zase takhle sešly:-) Jinak postrét je opravdu krásný a jestli vám můžu doporučit, tak se podívejte na www.portretyzvirat.cz , taky tady na fauně je ta slečna a můžu jí jen doporučit, kreslila mi ještě přítelovo labradora a k mému překvapení z něj byl přítel opravdu nadšenej
Já teda se zapřáháním nemám zkušenosti a z oblečkama už vůbec ne, i když se občas náš klepe, ale jen když je hloupej a leží venku, místo v boudě a pak je to myslivecký pes, tak musí něco vydržet
Labrador
A teď mi kreslila koníka pro kamarádku a taky se moc líbil, takže slečnu můžu jen doporučit
vargo
napsal(a):
Labrador
Hmhmhm, že bych si nadělila ještě dodatečný dárek k Vánocům a nechala si taky nakreslit portrétek...
S tím oblečkem, chápu, že ty psisku oblek nedáváš, je do dráťák, že, a ke všemu ho máte venku, takže je teď určitě dostatečně nasrstěnej. Ovšem, třeba maďaři jsou bez podsady a náš pes má skoro holé břicho, takže pokud je mráz a má jít jen na vodítku nebo když ho s sebou berem někam, kde vím, že budeme třeba nějakou dobu stát na jednom místě, tak prostě oblek dostane, jistota je jistata.
anabetynka
napsal(a):
Hmhmhm, že bych si nadělila ještě dodatečný dárek k Vánocům a nechala si taky nakreslit portrétek...
S tím oblečkem, chápu, že ty psisku oblek nedáváš, je do dráťák, že, a ke všemu ho máte venku, takže je teď určitě dostatečně nasrstěnej. Ovšem, třeba maďaři jsou bez podsady a náš pes má skoro holé břicho, takže pokud je mráz a má jít jen na vodítku nebo když ho s sebou berem někam, kde vím, že budeme třeba nějakou dobu stát na jednom místě, tak prostě oblek dostane, jistota je jistata.
Kreslí opravdu krásně
Jinak dráťák nemá tolika podsady a ani ta srst není nic moc hustá....proto se taky věčně klepe, ale je hloupej, když spí na lavičce a nezaleze si do boudy
vargo
napsal(a):
Kreslí opravdu krásně
Jinak dráťák nemá tolika podsady a ani ta srst není nic moc hustá....proto se taky věčně klepe, ale je hloupej, když spí na lavičce a nezaleze si do boudy
Tak to mu asi taková zima nebude, když se vyvaluje na lavičce;) No jo, když oni potřebují mít přehled, že? Viz. foto níže
anabetynka
napsal(a):
Tak to mu asi taková zima nebude, když se vyvaluje na lavičce;) No jo, když oni potřebují mít přehled, že? Viz. foto níže
anabetynka
napsal(a):
Jo ještě je to pubertální pakoš, ale chceme jí to postupně učit jen s prázdnejma saněma aby to uměla a mohla jsem pak vozit malý děcka. Mě by asi fakn neuvezla
O oblečku stále uvažuju, sice dokud lítá tak je v pohodě, ale jak říká Jana tak jakmile má jít v klidu nebo někde chvilku stát tak hned vybruje.Nebo když byla nemocná tak doma měla bejt zabalená v dece v teple a pak jsem jí šla venčit bez ničeho do zimy, tak na takovéhle případy to asi pořídíme. Spíš nějakou pláštěnku s flísem vespod.
Taky musíme mít přhled. Celé léto vysedávala na balkóně a sledovala ptáky.
v v
napsal(a):
Jo ještě je to pubertální pakoš, ale chceme jí to postupně učit jen s prázdnejma saněma aby to uměla a mohla jsem pak vozit malý děcka. Mě by asi fakn neuvezla
O oblečku stále uvažuju, sice dokud lítá tak je v pohodě, ale jak říká Jana tak jakmile má jít v klidu nebo někde chvilku stát tak hned vybruje.Nebo když byla nemocná tak doma měla bejt zabalená v dece v teple a pak jsem jí šla venčit bez ničeho do zimy, tak na takovéhle případy to asi pořídíme. Spíš nějakou pláštěnku s flísem vespod.
Taky musíme mít přhled. Celé léto vysedávala na balkóně a sledovala ptáky.
V lese je nej
santah
napsal(a):
Merisek
Tak copak děláte v téhle hrozné kose. Já Surince ještě obleček nepořídila, takže teď chodíme jen na kratší vycházky. Jo a začali jsme chodit na cvičák, tak snad se tím taky trochu unaví.
v v
napsal(a):
Tak copak děláte v téhle hrozné kose. Já Surince ještě obleček nepořídila, takže teď chodíme jen na kratší vycházky. Jo a začali jsme chodit na cvičák, tak snad se tím taky trochu unaví.
Našemu gaučákoj se do té kosy moc nechce, jen co vyleze, hned skáče po třech a otáčí se s pohledem, co to jako má být Obleček dáváme, ale v těchhle mrazech stejně nechodíme ven nijak na dlouho...
anabetynka
napsal(a):
Našemu gaučákoj se do té kosy moc nechce, jen co vyleze, hned skáče po třech a otáčí se s pohledem, co to jako má být Obleček dáváme, ale v těchhle mrazech stejně nechodíme ven nijak na dlouho...
anabetynka
napsal(a):
Abych to tu zas nezahltila;)
jen dávej fotky, jsou krásný. Já nějak v té zimně foťák ani nevytahuju,,takže zimní fotky ani moc nemám.
Surina právě venku bejt chce i v té kose, ale furt lítá a jak se zastaví tak se celá klepe a to i když přijdem domů, tak se stočí na gauč a sem tam se zaklepe,tak nevím jestli není fakt promrzlá ale jak venku blázní tak si ani nestačí uvědomit že je jí kosa.
v v
napsal(a):
jen dávej fotky, jsou krásný. Já nějak v té zimně foťák ani nevytahuju,,takže zimní fotky ani moc nemám.
Surina právě venku bejt chce i v té kose, ale furt lítá a jak se zastaví tak se celá klepe a to i když přijdem domů, tak se stočí na gauč a sem tam se zaklepe,tak nevím jestli není fakt promrzlá ale jak venku blázní tak si ani nestačí uvědomit že je jí kosa.
To jsou štěnda, Barny jeho první zimu taky pořád jen lítal, bylo mu ani ne půl roku a žádný obleček jsme nedávali, bylo by to spíš na škodu, protože se pořád brodil a měl by obleček určitě plnej sněhu:) Byl k nezastavení a zima mu určitě být nemohla:) Teď už je to dospělej choulostivka, no. Ne že by už nelítal jak střela, ale to vždycky jen chvilek, pak si jde něco čuchat a přečůrávat zprávy ostatních psů, takže u toho tolik toho pohybu nemá. Proto ten obleček.
santah
napsal(a):
Merisek
Ahoj
Tak si dovolíme se k Vám taky přidat Naše chlupatice si zimu docela užívají, ale poslední dva dny se jim ven příliš nechce
Krikri a dvě šedivé vopice Molly a Jessy
krikri
napsal(a):
Ahoj
Tak si dovolíme se k Vám taky přidat Naše chlupatice si zimu docela užívají, ale poslední dva dny se jim ven příliš nechce
Tady ještě jedno foto M@J...foceno myslím na Štědrý den...
krikri
napsal(a):
Ahoj
Jeeee sedivy chlupaty holky, co si tak branej naseho spolecnyho kamarada Chesse :-)
Zdravime!
Musim sem dat nejaky letni foto, protoze posledni dobou je mi porad zima, brrr.. :-) Uz teda i pri prohlizeni vsech tech zimnich fotecek.
Tady kdyz reknete oharum "podivej se do objektivu"
lasiczka
napsal(a):
Jeeee sedivy chlupaty holky, co si tak branej naseho spolecnyho kamarada Chesse :-)
Zdravime!
Musim sem dat nejaky letni foto, protoze posledni dobou je mi porad zima, brrr.. :-) Uz teda i pri prohlizeni vsech tech zimnich fotecek.
My jsme se taky pokouseli tahat, ale musela jsem trochu pomahat :-) Hold 20kilovy vižle to neni zrovna tahoun, kdyz nema zadnyho partaka :-)
alkaz

XXX.XXX.210.254
lasiczka
napsal(a):
My jsme se taky pokouseli tahat, ale musela jsem trochu pomahat :-) Hold 20kilovy vižle to neni zrovna tahoun, kdyz nema zadnyho partaka :-)
standardní situace vižla versus dlouhán, dlouhán po pár minutách už nestíhá, lehá si a odráží rafinované útoky ze zálohy a následně prohrává, kvalita sice nic moc, ale určitě je poznat rozdíl mezí tím tmavším a tím světlějším flekem
alkaz

XXX.XXX.210.254
alkaz
napsal(a):
standardní situace vižla versus dlouhán, dlouhán po pár minutách už nestíhá, lehá si a odráží rafinované útoky ze zálohy a následně prohrává, kvalita sice nic moc, ale určitě je poznat rozdíl mezí tím tmavším a tím světlějším flekem
mno a občas jí i stačí, ale to vždycky jen ze začátku
alkaz

XXX.XXX.210.254
alkaz
napsal(a):
mno a občas jí i stačí, ale to vždycky jen ze začátku
pejsci spadli z višně
lasiczka
napsal(a):
Zdravime!
Ano, ano...máme společného šedivého kámoše Takže taky moc zdravíme
Vopice to tahání docela baví, ale moc to nepřeháníme...hlavně teda s Jessy, přece jen je to přerostlé mimino
Dnes jsme s Molly po roce zkoušeli tahání na běžkách (někdo by to možná nazval skijöring...ovšem než by nás viděl) a fakt paráda:) Minulý rok jsem minimálně třikrát \"honila zajíce\", tentokrát bez pádu:)...je fakt, že jsem vyměnila vodítko kolem pasu za horolezecký úvazek, což to taky určitě ovlivnilo:) A navíc Molly asi pochopila, co se po ní chce
Stačilo jí ukázat směr a už frčela
Dokonce, když jsme narazili na stopu (lyžařskou:), tak utíkala vedle ní
Překvapila mě holka, až mi přestanou trnout chodidla, tak si to zopákneme
Tady přidávám jedno foto z našeho dnešního dobrodružství:))
anabetynka
napsal(a):
Holky jsou nádherný!!!
Ahoj zdravím jessy je to naše sestřička Jíra Z korunova dola
santah
napsal(a):
Zdravím všechny ohaře, ten náš zrzoun měl včera rok. Taky se venku docela klepe, na jednu stranu je gaučák, ale jak mu řeknu "jdeme ven" tak skáče, píská
Jen mi vrtá hlavou, jak to děláte, když nevydržej dlouho venku, pak doma zloběj ne?
denyk
napsal(a):
Zdravím všechny ohaře, ten náš zrzoun měl včera rok. Taky se venku docela klepe, na jednu stranu je gaučák, ale jak mu řeknu "jdeme ven" tak skáče, píská
Jen mi vrtá hlavou, jak to děláte, když nevydržej dlouho venku, pak doma zloběj ne?
denyk
napsal(a):
No mi sme to samý, ale venku to vcelku zvládá. Nejvíc se mu líbí když může celou hlavu zabořit do sněhu. Ale doma taky potom zlobká
denyk
napsal(a):
Super fotka! no Barny nechce být dlouho venku jen fakt v těch velkých mrazech, když je kolem 10 pod nulou a namrzá mu snih mezi polštářky, to teda fakt nesnáší...Jinak by ale lítal pořád:) Kupříkladu dneska sjme šli ven a protože jsme tu slušně zapadlí, šli jsme po silnici a Barny to odmítl, celou dobu se brodil v 70 cm sněhu na louce vedle silnice a dožadoval se házení hrud:)
anabetynka
napsal(a):
Super fotka! no Barny nechce být dlouho venku jen fakt v těch velkých mrazech, když je kolem 10 pod nulou a namrzá mu snih mezi polštářky, to teda fakt nesnáší...Jinak by ale lítal pořád:) Kupříkladu dneska sjme šli ven a protože jsme tu slušně zapadlí, šli jsme po silnici a Barny to odmítl, celou dobu se brodil v 70 cm sněhu na louce vedle silnice a dožadoval se házení hrud:)
anabetynka
napsal(a):
A už fakt poslední:)
No u nás moc sněhu není, ale jezdíme do lesa na ecce homo a taky mi dem po silnici a ten náš malinký miláček se brodí v tom nejvíc nahrnutým sněhu co vedle te silnice je po stranách sou kopce a ty si taky vyběhne aby mu náhodou něco neunilklo zvrchu
santah
napsal(a):
No u nás moc sněhu není, ale jezdíme do lesa na ecce homo a taky mi dem po silnici a ten náš malinký miláček se brodí v tom nejvíc nahrnutým sněhu co vedle te silnice je po stranách sou kopce a ty si taky vyběhne aby mu náhodou něco neunilklo zvrchu
Já jsem v týdnu potkala u nás v centru města (Jihlava) dlouhosrstého výmara, jinak se u nás moc nevidí, jsou to vážně krásní psi! Jsem hned vyrazila směrem k pánovi, že jako podebatuju, pak jsem si ale uvědomila, že sněží jak nevím co a je pěkná kosa a že by asi pán nebyl zrovna nadšenej, někde tam se mnou v tom stát a mrznout, tak jsem to přehodnotila, hodila jsem otočku a frčela jsem kam jsem měla původně namířeno Pak jsem si říkala, že jsem asi fakt s těma psama už šílená;)))
anabetynka
napsal(a):
plavec sněhový
Teda Jani, vy mate snehu!!! To ziram!
To u nas jsou rekordy, ze je tu vubec aspon neco :-) Normalne u nas snih nevydrzi do druhyho dne :-) Taky jsem dnes vyrazila po dlouhe dobe ven s fotakem, tak sem pridam nejaky fotky .
lasiczka
napsal(a):
Teda Jani, vy mate snehu!!! To ziram!
To u nas jsou rekordy, ze je tu vubec aspon neco :-) Normalne u nas snih nevydrzi do druhyho dne :-) Taky jsem dnes vyrazila po dlouhe dobe ven s fotakem, tak sem pridam nejaky fotky .
Jedna v letu
lasiczka
napsal(a):
Ten laskovnej vyraz :-)
A posledni,,, samospoust s panickou :-) Tak aspon jsme si placly do objektivu no :-)
santah
napsal(a):
Zdravíme brášku Jíru Ta podoba se vážně nezapře
Chystáte se na nějakou výstavu? Když tak vás rádi uvidíme
denyk
napsal(a):
No zloběj¨ Naposled např. rozkousali obložení na stěně
Naštěstí to šlo opravit a bylo to v jejich pokojíku
Tyhle stavy, když nevydržely venku moc dlouho, byly jen když teplota nevystoupala nad -15...jinak se jim samozřejmě domů nechce
I když Molly poslední dva dny nechce jít večer ven ani na čůrání
Ale jakmile se dostaneme na pole nebo do lesa, tak lítají jak šílenci
krikri
napsal(a):
Zdravíme brášku Jíru Ta podoba se vážně nezapře
Chystáte se na nějakou výstavu? Když tak vás rádi uvidíme
Tak už nám dorazil postroj a v neděli jsme zkoušeli Surinu zapřahat a bylo to supr. Foťák bohužel nebyl po ruce.Lítala se sáněma za sebou, tak jsme jí tak vzali na vycházku lesem.Z poloviny vycházky teda byla puštěná volně aby mohla lítat po polích.Občas je sice vyklopila, ale celkem jí to šlo. Dokonce jsme si domů dovezli z lesa i polínko Jinak celej víkend lítala na chalupě venku, v neděli celé odpoledne na cvičáku a večer a ještě v pondělí byla mrtvá. Akorát jí začalo téct z nosu a trochu kýchá ,tak se asi nastydla.
v v
napsal(a):
Tak už nám dorazil postroj a v neděli jsme zkoušeli Surinu zapřahat a bylo to supr. Foťák bohužel nebyl po ruce.Lítala se sáněma za sebou, tak jsme jí tak vzali na vycházku lesem.Z poloviny vycházky teda byla puštěná volně aby mohla lítat po polích.Občas je sice vyklopila, ale celkem jí to šlo. Dokonce jsme si domů dovezli z lesa i polínko Jinak celej víkend lítala na chalupě venku, v neděli celé odpoledne na cvičáku a večer a ještě v pondělí byla mrtvá. Akorát jí začalo téct z nosu a trochu kýchá ,tak se asi nastydla.
No szrašně rádi by sme se něčeho zůčastnily, ale jaksi nejsem v obraze kdy nějaká je a když už je tak se to dozvím pozdě. A navíc by to tam bylo vcelku zabávné protiže jaksi nevydrží stát na jednom místě taky ste tak aktivní jako my.
santah
napsal(a):
No szrašně rádi by sme se něčeho zůčastnily, ale jaksi nejsem v obraze kdy nějaká je a když už je tak se to dozvím pozdě. A navíc by to tam bylo vcelku zabávné protiže jaksi nevydrží stát na jednom místě taky ste tak aktivní jako my.
Tak koukni na www.intercanis.cz tam je většina výstav napsaná kde a kdy jsou.
My jdeme na mezinárodku v ČB 24.dubna bude to její první výstava tak jsme zvědaví jak dopadne. Na podzimní jsme se byli i s ní jen koukat aby se tam nebála. Ale i tak mi přišlo že všichni ti dědové v zelených hadrech kolem kruhů se na nás dívali dost divně, že si tam vůbec troufáme v normálním oblečení či co. Celkem jsme vyčnívali z jejich řad :-)
santah
napsal(a):
Seznam všech českých výstav je tady: http://cmku.cz/index2.php?stranka=vystavy
Co se klubových akcí týká, info tady: http://www.weimaraner-club.cz/
My byli v lednu v Olomouci, bohužel teda jen s Molly, Jessy měla popraskané tlapky. Maj to teď každou chvíli Někdy víc, někdy míň...ale musím to zaklepat, už asi týden nic
No s tím postojem...Jessy byla na jedné výtavě a kupodivu na to, jak je hyperaktivní, tak stála jak kdyby to dělala denně Neee, zase tak ideální to nebylo, ale překvapila
Ale jinak jsou obě dvě "nečasované bomby
Venku se nezastaví
Někdy chodíme venčit s kamarádem berňáčkem a ten je chudák absolutně nestíhá ani sledovat
A když on vypadá, že už mu pohyb stačí, tak šedivky za sebou mají teprve "rozehřívací kolo"
Tady důkaz, že je někdy obtížné je v pohybu vyfotit:
krikri
napsal(a):
Seznam všech českých výstav je tady: http://cmku.cz/index2.php?stranka=vystavy
Co se klubových akcí týká, info tady: http://www.weimaraner-club.cz/
My byli v lednu v Olomouci, bohužel teda jen s Molly, Jessy měla popraskané tlapky. Maj to teď každou chvíli Někdy víc, někdy míň...ale musím to zaklepat, už asi týden nic
No s tím postojem...Jessy byla na jedné výtavě a kupodivu na to, jak je hyperaktivní, tak stála jak kdyby to dělala denně Neee, zase tak ideální to nebylo, ale překvapila
Ale jinak jsou obě dvě "nečasované bomby
Venku se nezastaví
Někdy chodíme venčit s kamarádem berňáčkem a ten je chudák absolutně nestíhá ani sledovat
A když on vypadá, že už mu pohyb stačí, tak šedivky za sebou mají teprve "rozehřívací kolo"
Tady důkaz, že je někdy obtížné je v pohybu vyfotit:
přidávám mojí roční zrzavou krásku
denyk
napsal(a):
NAŠEMU PEJSKOVI BYL TAKY PŘED TÝDNEM ROK... nejsme příbuzní?
tak jí bude rok až příští týden :D takže asi ne...ikdyž člověk nikdy neví :D možná nějak vzdáleně :D
alkaz

XXX.XXX.210.254
v v
napsal(a):
Oživuju zapadlé téma, chytá mě v té vánici nostalgie, už si skoro nepamatuju jakej byl náš velkej malej, umuchlovala bych ho, člověk si to štěněčí období vůbec neužije a je pryč, navíc teď bude poprvé taťka tak se hrozně těším a jsem zvědavá na miminka, pochlubte se také vašimi ohářky malými a následně velkými
alkaz
napsal(a):
Oživuju zapadlé téma, chytá mě v té vánici nostalgie, už si skoro nepamatuju jakej byl náš velkej malej, umuchlovala bych ho, člověk si to štěněčí období vůbec neužije a je pryč, navíc teď bude poprvé taťka tak se hrozně těším a jsem zvědavá na miminka, pochlubte se také vašimi ohářky malými a následně velkými
Právě v pondělí jsem prohlížela Barnyho štěněčí fotky, strašně to uteče to štěněčí období. Tak hlavně ať se štěníci v pořádku narodí, jsou zdraví a podaří se najít prima páníčky!
alkaz
napsal(a):
velmi rychle pochopil, kde že je to nejpohodlnější...
alkaz
napsal(a):
prostě k sežrání A už dost, bych to tu mohla zahltit;)
anabetynka
napsal(a):
prostě k sežrání A už dost, bych to tu mohla zahltit;)
A ještě co nám z něj vyrostlo;)
anabetynka
napsal(a):
Ty mimina jsou boží jak mají nakrabacené čelo. Surina vypadla jak stařeček
v v
napsal(a):
Ty mimina jsou boží jak mají nakrabacené čelo. Surina vypadla jak stařeček
ale já se teda strašně těšila až vyroste a bude trochu poslouchat protože jako malá nás vůbec nepotřebovala a klidně si odcházela od nás do neznáma a dělala že neslyší, takže jsem si s ní nemohla chvilku sednou někde do trávy, hned byla v čudu.Nejdřív jsme si to i mysleli že je nahluchlá protože nereagovala vůbec na nic-mlaskání tleskání...no děs běs, ještě že už z toho vyrostla.Já první měsíce byla celkem dost nešťastná co jsem si to koupila
v v
napsal(a):
ale já se teda strašně těšila až vyroste a bude trochu poslouchat protože jako malá nás vůbec nepotřebovala a klidně si odcházela od nás do neznáma a dělala že neslyší, takže jsem si s ní nemohla chvilku sednou někde do trávy, hned byla v čudu.Nejdřív jsme si to i mysleli že je nahluchlá protože nereagovala vůbec na nic-mlaskání tleskání...no děs běs, ještě že už z toho vyrostla.Já první měsíce byla celkem dost nešťastná co jsem si to koupila
miminko
alkaz

XXX.XXX.210.254
anabetynka
napsal(a):
miminka , a ty ušoplesky jaký mají, ten nepoměr s hlavou je srandovní o těch zkrabacených čelíčkách a faldech ani nemluvě, já jsem si taky hrozně přála ať už je rychle velkej abysme mohli chodit na dlouhý procházky a byl trochu samostatnější, protože u nás to naopak byl hroznej ocásek, dneska už bych si to užívala úplně jinak
alkaz
napsal(a):
miminka , a ty ušoplesky jaký mají, ten nepoměr s hlavou je srandovní o těch zkrabacených čelíčkách a faldech ani nemluvě, já jsem si taky hrozně přála ať už je rychle velkej abysme mohli chodit na dlouhý procházky a byl trochu samostatnější, protože u nás to naopak byl hroznej ocásek, dneska už bych si to užívala úplně jinak
No tak jsem si to představovala, že se bude všeho bát a bude se držet u mě, ale on aprostě furt někam utíkala. Třeba jsme jí vzali k rybníku že tam kolem nás bude běhat a my odpočívat a ona si to rovnou namířila někam do polí a pryč a to jí byly třeba ty dva měsíce. No bylo to fakt šílený období. Já byla na prášky a jí jsem ani trochu neměla ráda. Byla jsem z ní zoufalá. Což včera ostatně taky. Vloupala se přes den když jsme byli v práci do koupelny a upravila jí podle sebe. rozlila 5l aviváže, scházela všechno co bylo na pračce a že tam byl zrovna benzím, ředidlo a podobný dobroty, ale naštěstí to neotevřela, ale hlavně už po druhý ukousala kabel od pračky a hadice na odpady pod vanou!!!Jsem měla málem inkfart. Tak jsem jí říkal, což já ale počkej až to uvidí páník....Jo a taky rozkousala kartáčky na zuby, tak jí musím nějakej taky pořídit.
v v
napsal(a):
No tak jsem si to představovala, že se bude všeho bát a bude se držet u mě, ale on aprostě furt někam utíkala. Třeba jsme jí vzali k rybníku že tam kolem nás bude běhat a my odpočívat a ona si to rovnou namířila někam do polí a pryč a to jí byly třeba ty dva měsíce. No bylo to fakt šílený období. Já byla na prášky a jí jsem ani trochu neměla ráda. Byla jsem z ní zoufalá. Což včera ostatně taky. Vloupala se přes den když jsme byli v práci do koupelny a upravila jí podle sebe. rozlila 5l aviváže, scházela všechno co bylo na pračce a že tam byl zrovna benzím, ředidlo a podobný dobroty, ale naštěstí to neotevřela, ale hlavně už po druhý ukousala kabel od pračky a hadice na odpady pod vanou!!!Jsem měla málem inkfart. Tak jsem jí říkal, což já ale počkej až to uvidí páník....Jo a taky rozkousala kartáčky na zuby, tak jí musím nějakej taky pořídit.
Já musím říct, že jsme byli z Barnyho taky přinejmenším zaskočeni:) pořídili jsme ho po tom, co nám odešel skoro 14 letý NO, tzn. klidný psí dědeček. A pak k nám přišel ten malý drak! Ve třech měsících jsem si taky říkala, že tohle jsme teda nezvládli, když jsme vybrali tuhle rasu, byl k neutahání, prej že štěnda hodně spěj, tak nám teda přišlo, že Barny nespí vůbec:) Naštěstí nebyl ničitel, krom pár rozkousaných pelíšků, asi dvou nabíječek a USB kabelů, sem tam ten odpadkovej koš, pár staženejch ubrusů i s věcma co byly původně na stole a jednou strhaných věcí z věšáku i s věšáky, to bylo celkem dobré. I když, jak jsem to tak napsala, zas tak málo toho nebylo...:) Každopádně, o nás si někdo musel myslet, že nás doma někdo mlátí, páč jsem byli neustále doškrábaní, dokousaní, postupem času jak miláček rostl jsem měla už i modřiny po nohách a rukách...Ale dneska bychom ho za nic nevyměili a jiné plemeno bych asi už nechtěla:)))
alkaz
napsal(a):
Teda, to jsem netusila, ze Cesta byl takovej usoun! :)
Miminecka jsou samozrejme vsechny krasny, nejkrasnejsi.... Ja jsem si teda neprala, aby Aisha vyrostla, ale stejne mi prislo, ze to uteklo desne rychle - rostou fakt kazdej den a hroznej kus :)
Na tyhle fotce je Aisha s jednou ze svych sestricek, jeste u maminky :)
lasiczka
napsal(a):
Teda, to jsem netusila, ze Cesta byl takovej usoun! :)
Miminecka jsou samozrejme vsechny krasny, nejkrasnejsi.... Ja jsem si teda neprala, aby Aisha vyrostla, ale stejne mi prislo, ze to uteklo desne rychle - rostou fakt kazdej den a hroznej kus :)
Na tyhle fotce je Aisha s jednou ze svych sestricek, jeste u maminky :)
Tady jedna z prvnich fotek doma :)
lasiczka
napsal(a):
Na tech stenecich fotkach mi teda dycky pripada, ze ma Aisha nejaky sikmy oci :-) Nastesti z toho vyrostla :-D
Jinak byla vzdycky hubenounka, nohata... Ale ted uz ji konecne ty zebirka nespocitam! :)
alkaz

XXX.XXX.210.254
lasiczka
napsal(a):
jak už je i na těch malých držtičkách vidět to jak budou v dospělosti vypadat, jsou všichni takový pohádkový, jinak Česťa bejval ušoun a pak se to nějak zastavilo a teď je má na výmara celkem krátký jako by mu ve 4 měsících přestali růst
lasiczka
napsal(a):
Na tech stenecich fotkach mi teda dycky pripada, ze ma Aisha nejaky sikmy oci :-) Nastesti z toho vyrostla :-D
Jinak byla vzdycky hubenounka, nohata... Ale ted uz ji konecne ty zebirka nespocitam! :)
Ne že by Barbucha nebo Ája na těch miminkovskejch fotkách neměli plachťáky Pamatuju si, jak si Barbucha vždycky omáchal půlku plachchťáků ve vývaru, do kterýho jsme mu namáčeli granule:) Chtěli jsme mu je vždycky sepnout gumičkou
alkaz
napsal(a):
jak už je i na těch malých držtičkách vidět to jak budou v dospělosti vypadat, jsou všichni takový pohádkový, jinak Česťa bejval ušoun a pak se to nějak zastavilo a teď je má na výmara celkem krátký jako by mu ve 4 měsících přestali růst
sou užasní když sou malý, ale jak sou vyrostou tak je sněma taky sranda mi budeme mít teď 18.2. rok a tky to tak strašně uteklo.
Tady naše první vycházka den před tím sme si ho přivezli
santah
napsal(a):
sou užasní když sou malý, ale jak sou vyrostou tak je sněma taky sranda mi budeme mít teď 18.2. rok a tky to tak strašně uteklo.
Tady naše první vycházka den před tím sme si ho přivezli
opět merisek
santah
napsal(a):
Ahoj
Po malé odmlce přídávám fotky i těch našich "miminek"
Nejdříve Molly:
krikri
napsal(a):
Ahoj
Nejdříve Molly:
Molly II.:
krikri
napsal(a):
Molly II.:
Tady nynější podoba (její nejnovější foto) :
krikri
napsal(a):
Ahoj
Nejdříve Molly:
A juniorek "Jessy":
krikri
napsal(a):
A juniorek "Jessy":
Je možné, že ten malý drak někdy volil tento "způsob dopravy"? :
krikri
napsal(a):
Je možné, že ten malý drak někdy volil tento "způsob dopravy"? :
A Jessy v nynější podobě (stejně jako u Molly se jedná o nejaktuálnější foto) :
alkaz

XXX.XXX.11.247
krikri
napsal(a):
Ahoj
Nejdříve Molly:
Ijáček hadr už jako štěně
alkaz
napsal(a):
Ijáček hadr už jako štěně
Ano, ano...podobnost už od štěněte čistě náhodná
krikri
napsal(a):
Ano, ano...podobnost už od štěněte čistě náhodná
Přidám pár fotek Rozárky
luda
napsal(a):
Tak pár novějších fotek na sněhu. Ale už nám to bohužel taje a na polích je pěknej sajrajt
v v
napsal(a):
Tak pár novějších fotek na sněhu. Ale už nám to bohužel taje a na polích je pěknej sajrajt
lovení hlodavců
v v
napsal(a):
Dneska jsem narazila na chudáka pointříka v útulku....
anabetynka
napsal(a):
ježiši to jsem se úplně lekla co to jechudák malej.
anabetynka
napsal(a):
Přežil jako jediný ze čtyřčlenné smečky...už je skoro měsíc v léčení v péči útulku a daří se mu o poznání lépe, jak je zžejmé z fotek...kdybyste věděli o komkoliv...tento pejsek si určitě nový laskavý domov zaslouží!!!
http://www.psidomov.cz/view.php? cisloclanku=2010012602
v v
napsal(a):
ježiši to jsem se úplně lekla co to jechudák malej.
a pak odpočinek doma
anabetynka
napsal(a):
Přežil jako jediný ze čtyřčlenné smečky...už je skoro měsíc v léčení v péči útulku a daří se mu o poznání lépe, jak je zžejmé z fotek...kdybyste věděli o komkoliv...tento pejsek si určitě nový laskavý domov zaslouží!!!
http://www.psidomov.cz/view.php? cisloclanku=2010012602
Ten pointřík.......hrůza na mě padla.....
anabetynka
napsal(a):
Přijde mi podle fotek, že Suri strašně dospěla, prostě z ní je už dospělá fena, co? Teda aspoň klame tělem;)))
To máš pravdu. Už je z ní úplně velká holka. Já jí mám furt za mimino, ale už má ten zjev takovej dospěláckej.Už to není to kouzelný mimíno, ale i tak se mi líbí moc. I když jsem měla představu že bude daloko světlejší, mě nějak zaskočila že většinu puntíků s dospíváním ztratila. I když se to asi dalo čekalt když oba rodiče jsou celo hnědý
hankaapes
napsal(a):
Ten pointřík.......hrůza na mě padla.....
Hanko ten je úžasnej
Surina s mamkou
v v
napsal(a):
Hanko ten je úžasnej
Surina s mamkou
Teď už je to velkej psí chlap
v v
napsal(a):
u stromku hrozně důležitej
Oni jsou ti "samci" přece jenom důležitější, jako mužský, aspoň si to myslí
hankaapes