Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
26.11.2009 10:18
v v

XXX.XXX.164.184

Krásný fotky!! Obojek taky parádní. Já jí¨koupila jen jednou moc pěknej s kováním a ona mi ho mrška ztratila i se známkama, tak teď má tako¨vé obyč.

26.11.2009 10:38
alisch

XXX.XXX.109.7

v v napsal(a):
Krásný fotky!! Obojek taky parádní. Já jí¨koupila jen jednou moc pěknej s kováním a ona mi ho mrška ztratila i se známkama, tak teď má tako¨vé obyč.

To ztracení obojku mi připomíná, jak si přítel udělal na šediváka parádní kožené vodítko. Dokonce tam měl i kousíčky shozeného paroží. Vypadalo to efektně a bylo praktické. Znáte ten pocit, kdy si říkáte jak je ten pes hodný, že to snad ani není on? To já ten den cítila. Hodný byl, pěkně hajal v boudičce, ani nevylézal. Když jsme ho večer chtěli vzít na návštěvu k babičce, tak jsem sáhla pro vodítko...a ono nikde. Věděla jsem, že někdy když už chce venčit, tak si vodítko ze stojanu stáhne a odnese si ho do boudy, kde na něm leží. Bohužel teď udělal výjimku a na vodítku neležel. Celé ho zlikvidoval, protože mu moc chutnaly ty kousky parůžku. Bylo mi skoro do breku, když jsem přítelovi nesla rozcupované vodítko v hrsti Ale ten ňouma za to nemohl, prostě to bylo dobrý.

26.11.2009 10:57
lasiczka

XXX.XXX.144.71

v v napsal(a):

Obojek je od Merlina z e-shopu Je to znacka Ferplast a je jich jeste par dalsich taky moc hezkych...
Ja mam to VIP obojek i voditko k tomu (stejna barva) a je fakt pekny. Dalsi peknej obojek je ARENA C - je i hezky podlozene, tak treba bude dalsi v rade :-) Jinak obojek je nam trochu velkej, musela jsem pridelat dirku, boo mensi velikost by ji zas urcite byla mala :-))

Odkaz: (2 mezery vzdy pred slovem index)

http://www.psikralovstvi.cz/ index.php?main_page= index&cPath=10_31_37

26.11.2009 11:13
v v

XXX.XXX.164.184

lasiczka napsal(a):
Obojek je od Merlina z e-shopu Je to znacka Ferplast a je jich jeste par dalsich taky moc hezkych...
Ja mam to VIP obojek i voditko k tomu (stejna barva) a je fakt pekny. Dalsi peknej obojek je ARENA C - je i hezky podlozene, tak treba bude dalsi v rade :-) Jinak obojek je nam trochu velkej, musela jsem pridelat dirku, boo mensi velikost by ji zas urcite byla mala :-))

To je škoda že to zničila. Naše můra niči všechno co jí napadne. V pondělí v noci dokonce načala gauč. Nejdřív asi vytrhla knoflík a pak se objevil molitan, tak ho vytahala a udělala tak dvacet čísel velkej kráter v sedačce. Mě braly mdloby. No a dneska si zase půjčila polštářek a vytahala z něj vnitřek jako to dělá plyšákům. Nechcete někdo strááááááášně hodnou malou ohařku???? Ba ne nedám.

Taky jsou ti vaši takový kachny?? Surina by se furt koupala a ani jí nevadí že pomalu mrzne.

26.11.2009 11:18
hankaapes

XXX.XXX.101.77

lasiczka napsal(a):

Díky, jdu si vybrat

28.11.2009 00:34
anabetynka

XXX.XXX.220.229

v v napsal(a):

Jejda, tady ještě není zrzavo...napravíme

28.11.2009 00:37
anabetynka

XXX.XXX.220.229

anabetynka napsal(a):
Jejda, tady ještě není zrzavo...napravíme

On se sám tak krásně postavil, že to sem prostě musím dát:)

28.11.2009 00:38
anabetynka

XXX.XXX.220.229

anabetynka napsal(a):
On se sám tak krásně postavil, že to sem prostě musím dát:)

30.11.2009 21:15
lasiczka

XXX.XXX.144.71

v v napsal(a):

Tak jsme prezili vikend na Snezce a muzu poslat par fotek :-)
Takhle krasne jsme meli bohuzel jenom v nedeli... :-(

30.11.2009 21:16
lilith

XXX.XXX.218.243

anabetynka napsal(a):

posouvám,doufám,že tady ta fotka ještě nebyla

30.11.2009 21:21
lasiczka

XXX.XXX.144.71

lasiczka napsal(a):
Tak jsme prezili vikend na Snezce a muzu poslat par fotek :-)
Takhle krasne jsme meli bohuzel jenom v nedeli... :-(

V sobotu jsme sli na vrchol ( z chaty v 1000 m.n.m.) a i kdyz jsem mela pro Aishu nachystanej oblecek, tak jsme to nakonec nekde ve 1400metrech vzdali... Aisha chudak knucela silenym zpusobem, protoze nahore foukal strasne silnej vitr, takze jsme si u polskejch sousedu dali horkou cokoladu a mazali zase nazpatek. Pro predstavu pridavam fotku, jak to tam vypadalo :-) Zrzku jsem radsi pustila a nechala ji behat, protoze na voditku by mi asi zesilela :-)

30.11.2009 21:24
lasiczka

XXX.XXX.144.71

lasiczka napsal(a):
V sobotu jsme sli na vrchol ( z chaty v 1000 m.n.m.) a i kdyz jsem mela pro Aishu nachystanej oblecek, tak jsme to nakonec nekde ve 1400metrech vzdali... Aisha chudak knucela silenym zpusobem, protoze nahore foukal strasne silnej vitr, takze jsme si u polskejch sousedu dali horkou cokoladu a mazali zase nazpatek. Pro predstavu pridavam fotku, jak to tam vypadalo :-) Zrzku jsem radsi pustila a nechala ji behat, protoze na voditku by mi asi zesilela :-)

A abych teda koncila optimisticky
Ceste Obrim dolem..

4.12.2009 20:57
bebunka17

XXX.XXX.90.5

anabetynka napsal(a):

omlouvám se za opožděnou odpověd....fenečka se jmenuje deira z chejlavských lesů a je jí 9 měsíců

5.12.2009 21:56
anabetynka

XXX.XXX.220.229

bebunka17 napsal(a):
omlouvám se za opožděnou odpověd....fenečka se jmenuje deira z chejlavských lesů a je jí 9 měsíců

Je moc hezká:) Plánujete s ní pracovat nebo ji máte jen jako člena rodiny? My jsme totiž Barnyho pořizovali jen jako psa do rodiny, ale když vidím, jak má ty vlohy v sobě říkám si, že by mě ten lovecký výcvik nakonec asi i bavil...Naši ale nechtějí, protože možná i díky tomu, že si nikdy nečuchl ke zvěři, ho zvěř a útěky za ní nijak neberou...

6.12.2009 19:09
bebunka17

XXX.XXX.90.5

anabetynka napsal(a):
Je moc hezká:) Plánujete s ní pracovat nebo ji máte jen jako člena rodiny? My jsme totiž Barnyho pořizovali jen jako psa do rodiny, ale když vidím, jak má ty vlohy v sobě říkám si, že by mě ten lovecký výcvik nakonec asi i bavil...Naši ale nechtějí, protože možná i díky tomu, že si nikdy nečuchl ke zvěři, ho zvěř a útěky za ní nijak neberou...

Ještě pořádně nevím. Máme za sebou už výstavu, kde si v dorostu vysloužila VN1 a na jaře pojedeme určitě na další. Ale zkoušky nevím no. Přemýšlela jsem, že v létě pojedeme někam na výcvikový tábor a pak se uvidí. Bud to půjde, nebo ne.

20.12.2009 21:46
luda

XXX.XXX.107.199

lasiczka napsal(a):
A abych teda koncila optimisticky
Ceste Obrim dolem..

24.12.2009 13:55
lasiczka

XXX.XXX.144.71

v v napsal(a):

Vesele Vanoce vam vsem!

25.12.2009 14:11
anabetynka

XXX.XXX.220.229

lasiczka napsal(a):
Vesele Vanoce vam vsem!

My si Vánoce užíváme:)

25.12.2009 14:12
anabetynka

XXX.XXX.220.229

anabetynka napsal(a):
My si Vánoce užíváme:)

Tak co to tam máme?:)

26.12.2009 09:52
hankaapes

XXX.XXX.101.77

anabetynka napsal(a):
Tak co to tam máme?:)

26.12.2009 10:16
santah

XXX.XXX.42.82

hankaapes napsal(a):

Taky jedna zimní

Uživatel s deaktivovaným účtem

26.12.2009 20:42

santah napsal(a):
Taky jedna zimní

Jedna zimní se sněhem :o)
Koukají kdy ta sněhová koule spadne a kdo ji chytí ...

26.12.2009 20:42

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Jedna zimní se sněhem :o)
Koukají kdy ta sněhová koule spadne a kdo ji chytí ...

A jedna už bez sněhu .o(

8.1.2010 09:38
vargo

XXX.XXX.71.94

hankaapes napsal(a):

Ahojky,
tak jsem nás vytáhla ze 3tí strany
Co je u vás nového holky??? Co pesani a jak si užívají sníh, teda jestli tam u vás nějaký je
Já se vám musim pochlubit, nechala jsem k Vánocům nakreslit našeho dráťáka......úžasný...ale, posuďte sami

8.1.2010 10:00
hankaapes

XXX.XXX.101.77

vargo napsal(a):
Ahojky,
Co je u vás nového holky??? Co pesani a jak si užívají sníh, teda jestli tam u vás nějaký je
Já se vám musim pochlubit, nechala jsem k Vánocům nakreslit našeho dráťáka......úžasný...ale, posuďte sami

Krásný portrét a pes

8.1.2010 10:03
v v

XXX.XXX.164.184

hankaapes napsal(a):
Krásný portrét a pes

Ahoj, tak Vás po delší době zdravím a přeji krásný nový rok!!!!
Surina si sněhu moc užívá a lítá jak pometlo a honí koule.Vánoce jsme přežili skoro bez újmy,jen venkovní žárovky na stromečku nevydržely Suriny nápor a skončily na dva kusy a nesvítící....

8.1.2010 10:06
anabetynka

XXX.XXX.167.70

vargo napsal(a):
Ahojky,

Teda, ten se povedl, krásný portrétek! No Barny se má dobře, užívá vycházek, blbne s kámošem NO, myslím si, že si během toho bláznění ani neuvědomuje, jaká je kosa, i když při večerních vycházkách občas kouká jako že "co je to jako, taková ziminka na pacičky", ale jen co hodíme sněhovou kouli, je vše zapomenuto a jde se vyvádět nanovo:)))

8.1.2010 10:58
v v

XXX.XXX.164.184

anabetynka napsal(a):
Teda, ten se povedl, krásný portrétek! No Barny se má dobře, užívá vycházek, blbne s kámošem NO, myslím si, že si během toho bláznění ani neuvědomuje, jaká je kosa, i když při večerních vycházkách občas kouká jako že "co je to jako, taková ziminka na pacičky", ale jen co hodíme sněhovou kouli, je vše zapomenuto a jde se vyvádět nanovo:)))

Portrét je krásnej, taky o něčem takovém uvažuju.
Jak vyši pejsci snáší zimu? Surina dokud lítá tak je celkem v pohodě, ale jak má jít jen po cestě před náma, nebo je na stopovačce tak se klepe. Máte na ně někdo i obleček??? Já jí jen jak bylo před Vánocema těch hodně pod nulou tak jsem jí na delší vycházku oblíkla do nohavice z tepláků a vypadala vcelku spokojeně.
Nemáte někdo zkušenost ze zapřaháním ohaře třeba do sáněk?? Šije se nám postroj se dvěma očkama po straně,tak doufám že jí to bude bavit a trochu se tím i unaví.

8.1.2010 16:13
anabetynka

XXX.XXX.167.70

v v napsal(a):
Portrét je krásnej, taky o něčem takovém uvažuju.
Jak vyši pejsci snáší zimu? Surina dokud lítá tak je celkem v pohodě, ale jak má jít jen po cestě před náma, nebo je na stopovačce tak se klepe. Máte na ně někdo i obleček??? Já jí jen jak bylo před Vánocema těch hodně pod nulou tak jsem jí na delší vycházku oblíkla do nohavice z tepláků a vypadala vcelku spokojeně.
Nemáte někdo zkušenost ze zapřaháním ohaře třeba do sáněk?? Šije se nám postroj se dvěma očkama po straně,tak doufám že jí to bude bavit a trochu se tím i unaví.

Jj, obleček máme a právě třeba při večerní vycházce, kdy se jde už jen po cestě a nění to žádný velký megaběhání ho v tomhle hnusným počasí dáváme. Odpoledne většinou chodíme s tím NO pejskem, tak to kluci lítaj a zima jim není:)
S tím zapřaháním do sáněk zkušenost nemám:) Zní to zajímavě, když si to představím, asi by si ten, koho by Barny táhl pěkně natlouk čuňu:)) Ale tvoje feňulka je na nějaký větší tahání ještě dost mladá, ne?

8.1.2010 21:16
vargo

XXX.XXX.105.169

anabetynka napsal(a):
Jj, obleček máme a právě třeba při večerní vycházce, kdy se jde už jen po cestě a nění to žádný velký megaběhání ho v tomhle hnusným počasí dáváme. Odpoledne většinou chodíme s tím NO pejskem, tak to kluci lítaj a zima jim není:)
S tím zapřaháním do sáněk zkušenost nemám:) Zní to zajímavě, když si to představím, asi by si ten, koho by Barny táhl pěkně natlouk čuňu:)) Ale tvoje feňulka je na nějaký větší tahání ještě dost mladá, ne?

Jéé, to jsem ráda, že jsme se tu zase takhle sešly:-) Jinak postrét je opravdu krásný a jestli vám můžu doporučit, tak se podívejte na www.portretyzvirat.cz , taky tady na fauně je ta slečna a můžu jí jen doporučit, kreslila mi ještě přítelovo labradora a k mému překvapení z něj byl přítel opravdu nadšenej
Já teda se zapřáháním nemám zkušenosti a z oblečkama už vůbec ne, i když se občas náš klepe, ale jen když je hloupej a leží venku, místo v boudě a pak je to myslivecký pes, tak musí něco vydržet

Labrador

8.1.2010 21:17
vargo

XXX.XXX.105.169

vargo napsal(a):
Jéé, to jsem ráda, že jsme se tu zase takhle sešly:-) Jinak postrét je opravdu krásný a jestli vám můžu doporučit, tak se podívejte na www.portretyzvirat.cz , taky tady na fauně je ta slečna a můžu jí jen doporučit, kreslila mi ještě přítelovo labradora a k mému překvapení z něj byl přítel opravdu nadšenej
Já teda se zapřáháním nemám zkušenosti a z oblečkama už vůbec ne, i když se občas náš klepe, ale jen když je hloupej a leží venku, místo v boudě a pak je to myslivecký pes, tak musí něco vydržet

Labrador

A teď mi kreslila koníka pro kamarádku a taky se moc líbil, takže slečnu můžu jen doporučit

9.1.2010 10:36
anabetynka

XXX.XXX.220.229

vargo napsal(a):

Labrador

Hmhmhm, že bych si nadělila ještě dodatečný dárek k Vánocům a nechala si taky nakreslit portrétek...
S tím oblečkem, chápu, že ty psisku oblek nedáváš, je do dráťák, že, a ke všemu ho máte venku, takže je teď určitě dostatečně nasrstěnej. Ovšem, třeba maďaři jsou bez podsady a náš pes má skoro holé břicho, takže pokud je mráz a má jít jen na vodítku nebo když ho s sebou berem někam, kde vím, že budeme třeba nějakou dobu stát na jednom místě, tak prostě oblek dostane, jistota je jistata.

9.1.2010 12:44
vargo

XXX.XXX.105.169

anabetynka napsal(a):
Hmhmhm, že bych si nadělila ještě dodatečný dárek k Vánocům a nechala si taky nakreslit portrétek...
S tím oblečkem, chápu, že ty psisku oblek nedáváš, je do dráťák, že, a ke všemu ho máte venku, takže je teď určitě dostatečně nasrstěnej. Ovšem, třeba maďaři jsou bez podsady a náš pes má skoro holé břicho, takže pokud je mráz a má jít jen na vodítku nebo když ho s sebou berem někam, kde vím, že budeme třeba nějakou dobu stát na jednom místě, tak prostě oblek dostane, jistota je jistata.

Kreslí opravdu krásně
Jinak dráťák nemá tolika podsady a ani ta srst není nic moc hustá....proto se taky věčně klepe, ale je hloupej, když spí na lavičce a nezaleze si do boudy

9.1.2010 19:05
anabetynka

XXX.XXX.220.229

vargo napsal(a):
Kreslí opravdu krásně
Jinak dráťák nemá tolika podsady a ani ta srst není nic moc hustá....proto se taky věčně klepe, ale je hloupej, když spí na lavičce a nezaleze si do boudy

Tak to mu asi taková zima nebude, když se vyvaluje na lavičce;) No jo, když oni potřebují mít přehled, že? Viz. foto níže

9.1.2010 19:06
anabetynka

XXX.XXX.220.229

anabetynka napsal(a):
Tak to mu asi taková zima nebude, když se vyvaluje na lavičce;) No jo, když oni potřebují mít přehled, že? Viz. foto níže

11.1.2010 13:33
v v

XXX.XXX.164.184

anabetynka napsal(a):

Jo ještě je to pubertální pakoš, ale chceme jí to postupně učit jen s prázdnejma saněma aby to uměla a mohla jsem pak vozit malý děcka. Mě by asi fakn neuvezla

O oblečku stále uvažuju, sice dokud lítá tak je v pohodě, ale jak říká Jana tak jakmile má jít v klidu nebo někde chvilku stát tak hned vybruje.Nebo když byla nemocná tak doma měla bejt zabalená v dece v teple a pak jsem jí šla venčit bez ničeho do zimy, tak na takovéhle případy to asi pořídíme. Spíš nějakou pláštěnku s flísem vespod.

Taky musíme mít přhled. Celé léto vysedávala na balkóně a sledovala ptáky.

20.1.2010 22:46
santah

XXX.XXX.42.82

v v napsal(a):
Jo ještě je to pubertální pakoš, ale chceme jí to postupně učit jen s prázdnejma saněma aby to uměla a mohla jsem pak vozit malý děcka. Mě by asi fakn neuvezla

O oblečku stále uvažuju, sice dokud lítá tak je v pohodě, ale jak říká Jana tak jakmile má jít v klidu nebo někde chvilku stát tak hned vybruje.Nebo když byla nemocná tak doma měla bejt zabalená v dece v teple a pak jsem jí šla venčit bez ničeho do zimy, tak na takovéhle případy to asi pořídíme. Spíš nějakou pláštěnku s flísem vespod.

Taky musíme mít přhled. Celé léto vysedávala na balkóně a sledovala ptáky.

V lese je nej

20.1.2010 22:47
santah

XXX.XXX.42.82

santah napsal(a):
V lese je nej

Merisek

27.1.2010 11:11
v v

XXX.XXX.164.184

santah napsal(a):
Merisek

Tak copak děláte v téhle hrozné kose. Já Surince ještě obleček nepořídila, takže teď chodíme jen na kratší vycházky. Jo a začali jsme chodit na cvičák, tak snad se tím taky trochu unaví.

27.1.2010 11:24
anabetynka

XXX.XXX.167.70

v v napsal(a):
Tak copak děláte v téhle hrozné kose. Já Surince ještě obleček nepořídila, takže teď chodíme jen na kratší vycházky. Jo a začali jsme chodit na cvičák, tak snad se tím taky trochu unaví.

Našemu gaučákoj se do té kosy moc nechce, jen co vyleze, hned skáče po třech a otáčí se s pohledem, co to jako má být Obleček dáváme, ale v těchhle mrazech stejně nechodíme ven nijak na dlouho...

27.1.2010 11:26
anabetynka

XXX.XXX.167.70

anabetynka napsal(a):
Našemu gaučákoj se do té kosy moc nechce, jen co vyleze, hned skáče po třech a otáčí se s pohledem, co to jako má být Obleček dáváme, ale v těchhle mrazech stejně nechodíme ven nijak na dlouho...

27.1.2010 11:28
anabetynka

XXX.XXX.167.70

anabetynka napsal(a):

Abych to tu zas nezahltila;)

27.1.2010 11:39
v v

XXX.XXX.164.184

anabetynka napsal(a):
Abych to tu zas nezahltila;)

jen dávej fotky, jsou krásný. Já nějak v té zimně foťák ani nevytahuju,,takže zimní fotky ani moc nemám.
Surina právě venku bejt chce i v té kose, ale furt lítá a jak se zastaví tak se celá klepe a to i když přijdem domů, tak se stočí na gauč a sem tam se zaklepe,tak nevím jestli není fakt promrzlá ale jak venku blázní tak si ani nestačí uvědomit že je jí kosa.

27.1.2010 12:01
anabetynka

XXX.XXX.167.70

v v napsal(a):
jen dávej fotky, jsou krásný. Já nějak v té zimně foťák ani nevytahuju,,takže zimní fotky ani moc nemám.
Surina právě venku bejt chce i v té kose, ale furt lítá a jak se zastaví tak se celá klepe a to i když přijdem domů, tak se stočí na gauč a sem tam se zaklepe,tak nevím jestli není fakt promrzlá ale jak venku blázní tak si ani nestačí uvědomit že je jí kosa.

To jsou štěnda, Barny jeho první zimu taky pořád jen lítal, bylo mu ani ne půl roku a žádný obleček jsme nedávali, bylo by to spíš na škodu, protože se pořád brodil a měl by obleček určitě plnej sněhu:) Byl k nezastavení a zima mu určitě být nemohla:) Teď už je to dospělej choulostivka, no. Ne že by už nelítal jak střela, ale to vždycky jen chvilek, pak si jde něco čuchat a přečůrávat zprávy ostatních psů, takže u toho tolik toho pohybu nemá. Proto ten obleček.

27.1.2010 18:59
krikri

XXX.XXX.187.183

santah napsal(a):
Merisek

Ahoj
Tak si dovolíme se k Vám taky přidat Naše chlupatice si zimu docela užívají, ale poslední dva dny se jim ven příliš nechce
Krikri a dvě šedivé vopice Molly a Jessy

27.1.2010 19:03
krikri

XXX.XXX.187.183

krikri napsal(a):
Ahoj
Tak si dovolíme se k Vám taky přidat Naše chlupatice si zimu docela užívají, ale poslední dva dny se jim ven příliš nechce

Tady ještě jedno foto M@J...foceno myslím na Štědrý den...

27.1.2010 21:20
lasiczka

XXX.XXX.144.71

krikri napsal(a):
Ahoj

Jeeee sedivy chlupaty holky, co si tak branej naseho spolecnyho kamarada Chesse :-)
Zdravime!

Musim sem dat nejaky letni foto, protoze posledni dobou je mi porad zima, brrr.. :-) Uz teda i pri prohlizeni vsech tech zimnich fotecek.

Tady kdyz reknete oharum "podivej se do objektivu"

27.1.2010 21:26
lasiczka

XXX.XXX.144.71

lasiczka napsal(a):
Jeeee sedivy chlupaty holky, co si tak branej naseho spolecnyho kamarada Chesse :-)
Zdravime!

Musim sem dat nejaky letni foto, protoze posledni dobou je mi porad zima, brrr.. :-) Uz teda i pri prohlizeni vsech tech zimnich fotecek.

My jsme se taky pokouseli tahat, ale musela jsem trochu pomahat :-) Hold 20kilovy vižle to neni zrovna tahoun, kdyz nema zadnyho partaka :-)

27.1.2010 22:45
anabetynka

XXX.XXX.51.103

krikri napsal(a):
Ahoj

Holky jsou nádherný!!!

alkaz

28.1.2010 08:21
alkaz

XXX.XXX.210.254

lasiczka napsal(a):
My jsme se taky pokouseli tahat, ale musela jsem trochu pomahat :-) Hold 20kilovy vižle to neni zrovna tahoun, kdyz nema zadnyho partaka :-)

standardní situace vižla versus dlouhán, dlouhán po pár minutách už nestíhá, lehá si a odráží rafinované útoky ze zálohy a následně prohrává, kvalita sice nic moc, ale určitě je poznat rozdíl mezí tím tmavším a tím světlějším flekem

alkaz

28.1.2010 08:22
alkaz

XXX.XXX.210.254

alkaz napsal(a):
standardní situace vižla versus dlouhán, dlouhán po pár minutách už nestíhá, lehá si a odráží rafinované útoky ze zálohy a následně prohrává, kvalita sice nic moc, ale určitě je poznat rozdíl mezí tím tmavším a tím světlějším flekem

mno a občas jí i stačí, ale to vždycky jen ze začátku

alkaz

28.1.2010 08:28
alkaz

XXX.XXX.210.254

alkaz napsal(a):
mno a občas jí i stačí, ale to vždycky jen ze začátku

pejsci spadli z višně

28.1.2010 21:08
krikri

XXX.XXX.187.183

lasiczka napsal(a):
Zdravime!

Ano, ano...máme společného šedivého kámoše Takže taky moc zdravíme

Vopice to tahání docela baví, ale moc to nepřeháníme...hlavně teda s Jessy, přece jen je to přerostlé mimino

Dnes jsme s Molly po roce zkoušeli tahání na běžkách (někdo by to možná nazval skijöring...ovšem než by nás viděl) a fakt paráda:) Minulý rok jsem minimálně třikrát \"honila zajíce\", tentokrát bez pádu:)...je fakt, že jsem vyměnila vodítko kolem pasu za horolezecký úvazek, což to taky určitě ovlivnilo:) A navíc Molly asi pochopila, co se po ní chce Stačilo jí ukázat směr a už frčela Dokonce, když jsme narazili na stopu (lyžařskou:), tak utíkala vedle ní Překvapila mě holka, až mi přestanou trnout chodidla, tak si to zopákneme

Tady přidávám jedno foto z našeho dnešního dobrodružství:))

30.1.2010 09:40
santah

XXX.XXX.42.82

anabetynka napsal(a):
Holky jsou nádherný!!!

Ahoj zdravím jessy je to naše sestřička Jíra Z korunova dola

30.1.2010 12:28
denyk

XXX.XXX.211.82

santah napsal(a):

Zdravím všechny ohaře, ten náš zrzoun měl včera rok. Taky se venku docela klepe, na jednu stranu je gaučák, ale jak mu řeknu "jdeme ven" tak skáče, píská
Jen mi vrtá hlavou, jak to děláte, když nevydržej dlouho venku, pak doma zloběj ne?

30.1.2010 12:33
denyk

XXX.XXX.211.82

denyk napsal(a):
Zdravím všechny ohaře, ten náš zrzoun měl včera rok. Taky se venku docela klepe, na jednu stranu je gaučák, ale jak mu řeknu "jdeme ven" tak skáče, píská
Jen mi vrtá hlavou, jak to děláte, když nevydržej dlouho venku, pak doma zloběj ne?

30.1.2010 14:10
santah

XXX.XXX.42.82

denyk napsal(a):

No mi sme to samý, ale venku to vcelku zvládá. Nejvíc se mu líbí když může celou hlavu zabořit do sněhu. Ale doma taky potom zlobká

30.1.2010 15:13
anabetynka

XXX.XXX.220.229

denyk napsal(a):

Super fotka! no Barny nechce být dlouho venku jen fakt v těch velkých mrazech, když je kolem 10 pod nulou a namrzá mu snih mezi polštářky, to teda fakt nesnáší...Jinak by ale lítal pořád:) Kupříkladu dneska sjme šli ven a protože jsme tu slušně zapadlí, šli jsme po silnici a Barny to odmítl, celou dobu se brodil v 70 cm sněhu na louce vedle silnice a dožadoval se házení hrud:)

30.1.2010 15:17
anabetynka

XXX.XXX.220.229

anabetynka napsal(a):
Super fotka! no Barny nechce být dlouho venku jen fakt v těch velkých mrazech, když je kolem 10 pod nulou a namrzá mu snih mezi polštářky, to teda fakt nesnáší...Jinak by ale lítal pořád:) Kupříkladu dneska sjme šli ven a protože jsme tu slušně zapadlí, šli jsme po silnici a Barny to odmítl, celou dobu se brodil v 70 cm sněhu na louce vedle silnice a dožadoval se házení hrud:)

30.1.2010 15:17
anabetynka

XXX.XXX.220.229

anabetynka napsal(a):

plavec sněhový

30.1.2010 15:20
anabetynka

XXX.XXX.220.229

anabetynka napsal(a):
plavec sněhový

A už fakt poslední:)

30.1.2010 15:45
santah

XXX.XXX.42.82

anabetynka napsal(a):
A už fakt poslední:)

No u nás moc sněhu není, ale jezdíme do lesa na ecce homo a taky mi dem po silnici a ten náš malinký miláček se brodí v tom nejvíc nahrnutým sněhu co vedle te silnice je po stranách sou kopce a ty si taky vyběhne aby mu náhodou něco neunilklo zvrchu

30.1.2010 15:53
anabetynka

XXX.XXX.220.229

santah napsal(a):
No u nás moc sněhu není, ale jezdíme do lesa na ecce homo a taky mi dem po silnici a ten náš malinký miláček se brodí v tom nejvíc nahrnutým sněhu co vedle te silnice je po stranách sou kopce a ty si taky vyběhne aby mu náhodou něco neunilklo zvrchu

Já jsem v týdnu potkala u nás v centru města (Jihlava) dlouhosrstého výmara, jinak se u nás moc nevidí, jsou to vážně krásní psi! Jsem hned vyrazila směrem k pánovi, že jako podebatuju, pak jsem si ale uvědomila, že sněží jak nevím co a je pěkná kosa a že by asi pán nebyl zrovna nadšenej, někde tam se mnou v tom stát a mrznout, tak jsem to přehodnotila, hodila jsem otočku a frčela jsem kam jsem měla původně namířeno Pak jsem si říkala, že jsem asi fakt s těma psama už šílená;)))

30.1.2010 17:21
lasiczka

XXX.XXX.144.71

anabetynka napsal(a):
plavec sněhový

Teda Jani, vy mate snehu!!! To ziram!
To u nas jsou rekordy, ze je tu vubec aspon neco :-) Normalne u nas snih nevydrzi do druhyho dne :-) Taky jsem dnes vyrazila po dlouhe dobe ven s fotakem, tak sem pridam nejaky fotky .

30.1.2010 17:23
lasiczka

XXX.XXX.144.71

lasiczka napsal(a):
Teda Jani, vy mate snehu!!! To ziram!
To u nas jsou rekordy, ze je tu vubec aspon neco :-) Normalne u nas snih nevydrzi do druhyho dne :-) Taky jsem dnes vyrazila po dlouhe dobe ven s fotakem, tak sem pridam nejaky fotky .

Jedna v letu

30.1.2010 17:27
lasiczka

XXX.XXX.144.71

lasiczka napsal(a):
Jedna v letu

30.1.2010 17:29
lasiczka

XXX.XXX.144.71

lasiczka napsal(a):

Ten laskovnej vyraz :-)

30.1.2010 17:31
lasiczka

XXX.XXX.144.71

lasiczka napsal(a):
Ten laskovnej vyraz :-)

A posledni,,, samospoust s panickou :-) Tak aspon jsme si placly do objektivu no :-)

2.2.2010 12:24
krikri

XXX.XXX.187.183

santah napsal(a):

Zdravíme brášku Jíru Ta podoba se vážně nezapře Chystáte se na nějakou výstavu? Když tak vás rádi uvidíme

2.2.2010 12:45
krikri

XXX.XXX.187.183

denyk napsal(a):

No zloběj¨ Naposled např. rozkousali obložení na stěně Naštěstí to šlo opravit a bylo to v jejich pokojíku Tyhle stavy, když nevydržely venku moc dlouho, byly jen když teplota nevystoupala nad -15...jinak se jim samozřejmě domů nechce I když Molly poslední dva dny nechce jít večer ven ani na čůrání Ale jakmile se dostaneme na pole nebo do lesa, tak lítají jak šílenci

2.2.2010 13:25
v v

XXX.XXX.164.184

krikri napsal(a):
Zdravíme brášku Jíru Ta podoba se vážně nezapře Chystáte se na nějakou výstavu? Když tak vás rádi uvidíme

Tak už nám dorazil postroj a v neděli jsme zkoušeli Surinu zapřahat a bylo to supr. Foťák bohužel nebyl po ruce.Lítala se sáněma za sebou, tak jsme jí tak vzali na vycházku lesem.Z poloviny vycházky teda byla puštěná volně aby mohla lítat po polích.Občas je sice vyklopila, ale celkem jí to šlo. Dokonce jsme si domů dovezli z lesa i polínko Jinak celej víkend lítala na chalupě venku, v neděli celé odpoledne na cvičáku a večer a ještě v pondělí byla mrtvá. Akorát jí začalo téct z nosu a trochu kýchá ,tak se asi nastydla.

3.2.2010 21:47
santah

XXX.XXX.42.82

v v napsal(a):
Tak už nám dorazil postroj a v neděli jsme zkoušeli Surinu zapřahat a bylo to supr. Foťák bohužel nebyl po ruce.Lítala se sáněma za sebou, tak jsme jí tak vzali na vycházku lesem.Z poloviny vycházky teda byla puštěná volně aby mohla lítat po polích.Občas je sice vyklopila, ale celkem jí to šlo. Dokonce jsme si domů dovezli z lesa i polínko Jinak celej víkend lítala na chalupě venku, v neděli celé odpoledne na cvičáku a večer a ještě v pondělí byla mrtvá. Akorát jí začalo téct z nosu a trochu kýchá ,tak se asi nastydla.

No szrašně rádi by sme se něčeho zůčastnily, ale jaksi nejsem v obraze kdy nějaká je a když už je tak se to dozvím pozdě. A navíc by to tam bylo vcelku zabávné protiže jaksi nevydrží stát na jednom místě taky ste tak aktivní jako my.

4.2.2010 10:20
v v

XXX.XXX.164.184

santah napsal(a):
No szrašně rádi by sme se něčeho zůčastnily, ale jaksi nejsem v obraze kdy nějaká je a když už je tak se to dozvím pozdě. A navíc by to tam bylo vcelku zabávné protiže jaksi nevydrží stát na jednom místě taky ste tak aktivní jako my.

Tak koukni na www.intercanis.cz tam je většina výstav napsaná kde a kdy jsou.
My jdeme na mezinárodku v ČB 24.dubna bude to její první výstava tak jsme zvědaví jak dopadne. Na podzimní jsme se byli i s ní jen koukat aby se tam nebála. Ale i tak mi přišlo že všichni ti dědové v zelených hadrech kolem kruhů se na nás dívali dost divně, že si tam vůbec troufáme v normálním oblečení či co. Celkem jsme vyčnívali z jejich řad :-)

4.2.2010 21:35
krikri

XXX.XXX.187.183

santah napsal(a):

Seznam všech českých výstav je tady: http://cmku.cz/index2.php?stranka=vystavy
Co se klubových akcí týká, info tady: http://www.weimaraner-club.cz/
My byli v lednu v Olomouci, bohužel teda jen s Molly, Jessy měla popraskané tlapky. Maj to teď každou chvíli Někdy víc, někdy míň...ale musím to zaklepat, už asi týden nic
No s tím postojem...Jessy byla na jedné výtavě a kupodivu na to, jak je hyperaktivní, tak stála jak kdyby to dělala denně Neee, zase tak ideální to nebylo, ale překvapila Ale jinak jsou obě dvě "nečasované bomby Venku se nezastaví Někdy chodíme venčit s kamarádem berňáčkem a ten je chudák absolutně nestíhá ani sledovat A když on vypadá, že už mu pohyb stačí, tak šedivky za sebou mají teprve "rozehřívací kolo"
Tady důkaz, že je někdy obtížné je v pohybu vyfotit:

6.2.2010 15:06
bebunka17

XXX.XXX.90.5

krikri napsal(a):
Seznam všech českých výstav je tady: http://cmku.cz/index2.php?stranka=vystavy
Co se klubových akcí týká, info tady: http://www.weimaraner-club.cz/
My byli v lednu v Olomouci, bohužel teda jen s Molly, Jessy měla popraskané tlapky. Maj to teď každou chvíli Někdy víc, někdy míň...ale musím to zaklepat, už asi týden nic
No s tím postojem...Jessy byla na jedné výtavě a kupodivu na to, jak je hyperaktivní, tak stála jak kdyby to dělala denně Neee, zase tak ideální to nebylo, ale překvapila Ale jinak jsou obě dvě "nečasované bomby Venku se nezastaví Někdy chodíme venčit s kamarádem berňáčkem a ten je chudák absolutně nestíhá ani sledovat A když on vypadá, že už mu pohyb stačí, tak šedivky za sebou mají teprve "rozehřívací kolo"
Tady důkaz, že je někdy obtížné je v pohybu vyfotit:

přidávám mojí roční zrzavou krásku

7.2.2010 01:48
denyk

XXX.XXX.211.82

bebunka17 napsal(a):
přidávám mojí roční zrzavou krásku

NAŠEMU PEJSKOVI BYL TAKY PŘED TÝDNEM ROK... nejsme příbuzní?

7.2.2010 13:31
bebunka17

XXX.XXX.90.5

denyk napsal(a):
NAŠEMU PEJSKOVI BYL TAKY PŘED TÝDNEM ROK... nejsme příbuzní?

tak jí bude rok až příští týden :D takže asi ne...ikdyž člověk nikdy neví :D možná nějak vzdáleně :D

alkaz

11.2.2010 10:53
alkaz

XXX.XXX.210.254

v v napsal(a):

Oživuju zapadlé téma, chytá mě v té vánici nostalgie, už si skoro nepamatuju jakej byl náš velkej malej, umuchlovala bych ho, člověk si to štěněčí období vůbec neužije a je pryč, navíc teď bude poprvé taťka tak se hrozně těším a jsem zvědavá na miminka, pochlubte se také vašimi ohářky malými a následně velkými

11.2.2010 11:25
anabetynka

XXX.XXX.167.70

alkaz napsal(a):
Oživuju zapadlé téma, chytá mě v té vánici nostalgie, už si skoro nepamatuju jakej byl náš velkej malej, umuchlovala bych ho, člověk si to štěněčí období vůbec neužije a je pryč, navíc teď bude poprvé taťka tak se hrozně těším a jsem zvědavá na miminka, pochlubte se také vašimi ohářky malými a následně velkými

Právě v pondělí jsem prohlížela Barnyho štěněčí fotky, strašně to uteče to štěněčí období. Tak hlavně ať se štěníci v pořádku narodí, jsou zdraví a podaří se najít prima páníčky!

11.2.2010 11:28
anabetynka

XXX.XXX.167.70

alkaz napsal(a):

velmi rychle pochopil, kde že je to nejpohodlnější...

11.2.2010 11:30
anabetynka

XXX.XXX.167.70

alkaz napsal(a):

prostě k sežrání A už dost, bych to tu mohla zahltit;)

11.2.2010 11:43
anabetynka

XXX.XXX.167.70

anabetynka napsal(a):
prostě k sežrání A už dost, bych to tu mohla zahltit;)

A ještě co nám z něj vyrostlo;)

11.2.2010 12:09
v v

XXX.XXX.164.184

anabetynka napsal(a):

Ty mimina jsou boží jak mají nakrabacené čelo. Surina vypadla jak stařeček

11.2.2010 12:13
v v

XXX.XXX.164.184

v v napsal(a):
Ty mimina jsou boží jak mají nakrabacené čelo. Surina vypadla jak stařeček

ale já se teda strašně těšila až vyroste a bude trochu poslouchat protože jako malá nás vůbec nepotřebovala a klidně si odcházela od nás do neznáma a dělala že neslyší, takže jsem si s ní nemohla chvilku sednou někde do trávy, hned byla v čudu.Nejdřív jsme si to i mysleli že je nahluchlá protože nereagovala vůbec na nic-mlaskání tleskání...no děs běs, ještě že už z toho vyrostla.Já první měsíce byla celkem dost nešťastná co jsem si to koupila

11.2.2010 12:14
v v

XXX.XXX.164.184

v v napsal(a):
ale já se teda strašně těšila až vyroste a bude trochu poslouchat protože jako malá nás vůbec nepotřebovala a klidně si odcházela od nás do neznáma a dělala že neslyší, takže jsem si s ní nemohla chvilku sednou někde do trávy, hned byla v čudu.Nejdřív jsme si to i mysleli že je nahluchlá protože nereagovala vůbec na nic-mlaskání tleskání...no děs běs, ještě že už z toho vyrostla.Já první měsíce byla celkem dost nešťastná co jsem si to koupila

miminko

11.2.2010 12:18
v v

XXX.XXX.164.184

v v napsal(a):
miminko

a velká Surina

alkaz

11.2.2010 12:30
alkaz

XXX.XXX.210.254

anabetynka napsal(a):

miminka , a ty ušoplesky jaký mají, ten nepoměr s hlavou je srandovní o těch zkrabacených čelíčkách a faldech ani nemluvě, já jsem si taky hrozně přála ať už je rychle velkej abysme mohli chodit na dlouhý procházky a byl trochu samostatnější, protože u nás to naopak byl hroznej ocásek, dneska už bych si to užívala úplně jinak

11.2.2010 13:05
v v

XXX.XXX.164.184

alkaz napsal(a):
miminka , a ty ušoplesky jaký mají, ten nepoměr s hlavou je srandovní o těch zkrabacených čelíčkách a faldech ani nemluvě, já jsem si taky hrozně přála ať už je rychle velkej abysme mohli chodit na dlouhý procházky a byl trochu samostatnější, protože u nás to naopak byl hroznej ocásek, dneska už bych si to užívala úplně jinak

No tak jsem si to představovala, že se bude všeho bát a bude se držet u mě, ale on aprostě furt někam utíkala. Třeba jsme jí vzali k rybníku že tam kolem nás bude běhat a my odpočívat a ona si to rovnou namířila někam do polí a pryč a to jí byly třeba ty dva měsíce. No bylo to fakt šílený období. Já byla na prášky a jí jsem ani trochu neměla ráda. Byla jsem z ní zoufalá. Což včera ostatně taky. Vloupala se přes den když jsme byli v práci do koupelny a upravila jí podle sebe. rozlila 5l aviváže, scházela všechno co bylo na pračce a že tam byl zrovna benzím, ředidlo a podobný dobroty, ale naštěstí to neotevřela, ale hlavně už po druhý ukousala kabel od pračky a hadice na odpady pod vanou!!!Jsem měla málem inkfart. Tak jsem jí říkal, což já ale počkej až to uvidí páník....Jo a taky rozkousala kartáčky na zuby, tak jí musím nějakej taky pořídit.

11.2.2010 14:05
anabetynka

XXX.XXX.167.70

v v napsal(a):
No tak jsem si to představovala, že se bude všeho bát a bude se držet u mě, ale on aprostě furt někam utíkala. Třeba jsme jí vzali k rybníku že tam kolem nás bude běhat a my odpočívat a ona si to rovnou namířila někam do polí a pryč a to jí byly třeba ty dva měsíce. No bylo to fakt šílený období. Já byla na prášky a jí jsem ani trochu neměla ráda. Byla jsem z ní zoufalá. Což včera ostatně taky. Vloupala se přes den když jsme byli v práci do koupelny a upravila jí podle sebe. rozlila 5l aviváže, scházela všechno co bylo na pračce a že tam byl zrovna benzím, ředidlo a podobný dobroty, ale naštěstí to neotevřela, ale hlavně už po druhý ukousala kabel od pračky a hadice na odpady pod vanou!!!Jsem měla málem inkfart. Tak jsem jí říkal, což já ale počkej až to uvidí páník....Jo a taky rozkousala kartáčky na zuby, tak jí musím nějakej taky pořídit.

Já musím říct, že jsme byli z Barnyho taky přinejmenším zaskočeni:) pořídili jsme ho po tom, co nám odešel skoro 14 letý NO, tzn. klidný psí dědeček. A pak k nám přišel ten malý drak! Ve třech měsících jsem si taky říkala, že tohle jsme teda nezvládli, když jsme vybrali tuhle rasu, byl k neutahání, prej že štěnda hodně spěj, tak nám teda přišlo, že Barny nespí vůbec:) Naštěstí nebyl ničitel, krom pár rozkousaných pelíšků, asi dvou nabíječek a USB kabelů, sem tam ten odpadkovej koš, pár staženejch ubrusů i s věcma co byly původně na stole a jednou strhaných věcí z věšáku i s věšáky, to bylo celkem dobré. I když, jak jsem to tak napsala, zas tak málo toho nebylo...:) Každopádně, o nás si někdo musel myslet, že nás doma někdo mlátí, páč jsem byli neustále doškrábaní, dokousaní, postupem času jak miláček rostl jsem měla už i modřiny po nohách a rukách...Ale dneska bychom ho za nic nevyměili a jiné plemeno bych asi už nechtěla:)))

11.2.2010 14:14
lasiczka

XXX.XXX.144.71

alkaz napsal(a):

Teda, to jsem netusila, ze Cesta byl takovej usoun! :)
Miminecka jsou samozrejme vsechny krasny, nejkrasnejsi.... Ja jsem si teda neprala, aby Aisha vyrostla, ale stejne mi prislo, ze to uteklo desne rychle - rostou fakt kazdej den a hroznej kus :)

Na tyhle fotce je Aisha s jednou ze svych sestricek, jeste u maminky :)

11.2.2010 14:16
lasiczka

XXX.XXX.144.71

lasiczka napsal(a):
Teda, to jsem netusila, ze Cesta byl takovej usoun! :)
Miminecka jsou samozrejme vsechny krasny, nejkrasnejsi.... Ja jsem si teda neprala, aby Aisha vyrostla, ale stejne mi prislo, ze to uteklo desne rychle - rostou fakt kazdej den a hroznej kus :)

Na tyhle fotce je Aisha s jednou ze svych sestricek, jeste u maminky :)

Tady jedna z prvnich fotek doma :)

11.2.2010 14:18
lasiczka

XXX.XXX.144.71

lasiczka napsal(a):

Na tech stenecich fotkach mi teda dycky pripada, ze ma Aisha nejaky sikmy oci :-) Nastesti z toho vyrostla :-D
Jinak byla vzdycky hubenounka, nohata... Ale ted uz ji konecne ty zebirka nespocitam! :)

alkaz

11.2.2010 14:59
alkaz

XXX.XXX.210.254

lasiczka napsal(a):

jak už je i na těch malých držtičkách vidět to jak budou v dospělosti vypadat, jsou všichni takový pohádkový, jinak Česťa bejval ušoun a pak se to nějak zastavilo a teď je má na výmara celkem krátký jako by mu ve 4 měsících přestali růst

11.2.2010 15:36
anabetynka

XXX.XXX.167.70

lasiczka napsal(a):
Na tech stenecich fotkach mi teda dycky pripada, ze ma Aisha nejaky sikmy oci :-) Nastesti z toho vyrostla :-D
Jinak byla vzdycky hubenounka, nohata... Ale ted uz ji konecne ty zebirka nespocitam! :)

Ne že by Barbucha nebo Ája na těch miminkovskejch fotkách neměli plachťáky Pamatuju si, jak si Barbucha vždycky omáchal půlku plachchťáků ve vývaru, do kterýho jsme mu namáčeli granule:) Chtěli jsme mu je vždycky sepnout gumičkou

11.2.2010 15:48
santah

XXX.XXX.62.254

alkaz napsal(a):
jak už je i na těch malých držtičkách vidět to jak budou v dospělosti vypadat, jsou všichni takový pohádkový, jinak Česťa bejval ušoun a pak se to nějak zastavilo a teď je má na výmara celkem krátký jako by mu ve 4 měsících přestali růst

sou užasní když sou malý, ale jak sou vyrostou tak je sněma taky sranda mi budeme mít teď 18.2. rok a tky to tak strašně uteklo.
Tady naše první vycházka den před tím sme si ho přivezli

11.2.2010 15:49
santah

XXX.XXX.62.254

santah napsal(a):
sou užasní když sou malý, ale jak sou vyrostou tak je sněma taky sranda mi budeme mít teď 18.2. rok a tky to tak strašně uteklo.
Tady naše první vycházka den před tím sme si ho přivezli

opět merisek

11.2.2010 15:50
santah

XXX.XXX.62.254

11.2.2010 15:54
santah

XXX.XXX.62.254

14.2.2010 22:28
krikri

XXX.XXX.98.226

santah napsal(a):

Ahoj
Po malé odmlce přídávám fotky i těch našich "miminek"
Nejdříve Molly:

14.2.2010 22:29
krikri

XXX.XXX.98.226

krikri napsal(a):
Ahoj
Nejdříve Molly:

Molly II.:

14.2.2010 22:31
krikri

XXX.XXX.98.226

krikri napsal(a):
Molly II.:

Tady nynější podoba (její nejnovější foto) :

14.2.2010 22:35
krikri

XXX.XXX.98.226

krikri napsal(a):
Ahoj
Nejdříve Molly:

A juniorek "Jessy":

14.2.2010 22:37
krikri

XXX.XXX.98.226

krikri napsal(a):
A juniorek "Jessy":

Je možné, že ten malý drak někdy volil tento "způsob dopravy"? :

14.2.2010 22:39
krikri

XXX.XXX.98.226

krikri napsal(a):
Je možné, že ten malý drak někdy volil tento "způsob dopravy"? :

A Jessy v nynější podobě (stejně jako u Molly se jedná o nejaktuálnější foto) :

alkaz

15.2.2010 18:34
alkaz

XXX.XXX.11.247

krikri napsal(a):
Ahoj
Nejdříve Molly:

Ijáček hadr už jako štěně

17.2.2010 19:05
krikri

XXX.XXX.98.226

alkaz napsal(a):
Ijáček hadr už jako štěně

Ano, ano...podobnost už od štěněte čistě náhodná

21.2.2010 16:45
luda

XXX.XXX.32.181

krikri napsal(a):
Ano, ano...podobnost už od štěněte čistě náhodná

Přidám pár fotek Rozárky

21.2.2010 16:47
luda

XXX.XXX.32.181

luda napsal(a):
Přidám pár fotek Rozárky

26.2.2010 09:23
v v

XXX.XXX.164.184

luda napsal(a):

Tak pár novějších fotek na sněhu. Ale už nám to bohužel taje a na polích je pěknej sajrajt

26.2.2010 09:24
v v

XXX.XXX.164.184

v v napsal(a):
Tak pár novějších fotek na sněhu. Ale už nám to bohužel taje a na polích je pěknej sajrajt

lovení hlodavců

26.2.2010 09:25
anabetynka

XXX.XXX.167.70

v v napsal(a):

Dneska jsem narazila na chudáka pointříka v útulku....

26.2.2010 09:25
v v

XXX.XXX.164.184

v v napsal(a):
lovení hlodavců

26.2.2010 09:26
v v

XXX.XXX.164.184

anabetynka napsal(a):

ježiši to jsem se úplně lekla co to jechudák malej.

26.2.2010 09:27
anabetynka

XXX.XXX.167.70

anabetynka napsal(a):

Přežil jako jediný ze čtyřčlenné smečky...už je skoro měsíc v léčení v péči útulku a daří se mu o poznání lépe, jak je zžejmé z fotek...kdybyste věděli o komkoliv...tento pejsek si určitě nový laskavý domov zaslouží!!!
http://www.psidomov.cz/view.php? cisloclanku=2010012602

26.2.2010 09:27
v v

XXX.XXX.164.184

v v napsal(a):

a pak odpočinek doma

26.2.2010 09:32
anabetynka

XXX.XXX.167.70

v v napsal(a):

Přijde mi podle fotek, že Suri strašně dospěla, prostě z ní je už dospělá fena, co? Teda aspoň klame tělem;)))

26.2.2010 09:36
hankaapes

XXX.XXX.101.77

anabetynka napsal(a):
Přežil jako jediný ze čtyřčlenné smečky...už je skoro měsíc v léčení v péči útulku a daří se mu o poznání lépe, jak je zžejmé z fotek...kdybyste věděli o komkoliv...tento pejsek si určitě nový laskavý domov zaslouží!!!
http://www.psidomov.cz/view.php? cisloclanku=2010012602

Ten pointřík.......hrůza na mě padla.....

26.2.2010 09:53
v v

XXX.XXX.164.184

anabetynka napsal(a):
Přijde mi podle fotek, že Suri strašně dospěla, prostě z ní je už dospělá fena, co? Teda aspoň klame tělem;)))

To máš pravdu. Už je z ní úplně velká holka. Já jí mám furt za mimino, ale už má ten zjev takovej dospěláckej.Už to není to kouzelný mimíno, ale i tak se mi líbí moc. I když jsem měla představu že bude daloko světlejší, mě nějak zaskočila že většinu puntíků s dospíváním ztratila. I když se to asi dalo čekalt když oba rodiče jsou celo hnědý

26.2.2010 09:55
v v

XXX.XXX.164.184

hankaapes napsal(a):
Ten pointřík.......hrůza na mě padla.....

Hanko ten je úžasnej

Surina s mamkou

26.2.2010 10:01
hankaapes

XXX.XXX.101.77

v v napsal(a):
Hanko ten je úžasnej

Surina s mamkou

Teď už je to velkej psí chlap

26.2.2010 10:02
hankaapes

XXX.XXX.101.77