Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
19.12.2009 14:57
marky88

XXX.XXX.28.3

Hezký den, chtěla jsem vzít své psy na procházku, ale všimla jsem si, že můj dvouletý BSP kulhá na pravou přední, nemůže na ní ani došpálnout. Bohužel nevím, zda-li někde spadl, uklouzl,...Co myslíte, máme jet ihned na veterinu?

19.12.2009 17:17
veradisia

XXX.XXX.63.11

marky88 napsal(a):
Hezký den, chtěla jsem vzít své psy na procházku, ale všimla jsem si, že můj dvouletý BSP kulhá na pravou přední, nemůže na ní ani došpálnout. Bohužel nevím, zda-li někde spadl, uklouzl,...Co myslíte, máme jet ihned na veterinu?

No ja bych tam radeji zasla,kdyz na ni nemuze doslapnout muze tam mit neco pichnuteho nebo muze jit o neco vaznejsiho,ja bych nevahala

Uživatel s deaktivovaným účtem

19.12.2009 17:28
Uživatel s deaktivovaným účtem

marky88 napsal(a):

taková poučka jedna zní, že v případě, že pes nemůže na danou končetinu vůbec šlápnout, znamená to hned výjezd k veterináři. Teda za předpokladu, že jste prohlédla tlapku a nic tam nevidíte, ono kolikrát stačí trn aby se pes na nohu odmítal postavit.

Čekat má cenu jenom když pes kulhá, ale na nohu šlape. To často dělají naraženiny a podobné záležitosti a za den dva nebo i za pár hodin to je ok.

Přidejte reakci

Přidat smajlík