Ahoj,omlouvám se za toto nepsí téma.Ale pan domácí mi vypověděl nájemní smlouvu,takže bych se tady chtěla poptat jestli nevíte o nějakém podnájmu v Brně.Mám trpasličího pinče a pro většinu pronajímatelů je to problém.Preferuji samostatný pokoj,solidní cena.Nabízím případnou pomoc se zvířátky v domě již bydlícími.děkuji,kris
megalitka
napsal(a):
Ahoj,omlouvám se za toto nepsí téma.Ale pan domácí mi vypověděl nájemní smlouvu,takže bych se tady chtěla poptat jestli nevíte o nějakém podnájmu v Brně.Mám trpasličího pinče a pro většinu pronajímatelů je to problém.Preferuji samostatný pokoj,solidní cena.Nabízím případnou pomoc se zvířátky v domě již bydlícími.děkuji,kris
Ahoj, zkus pohledat na internetu
http://www.realcity.cz/ pronajem-10000000000-225528_ 1-BRNO%20M%C4%9ASTO_-0-CZ K-a-0-0-a-0-0- a-0-0-a-0-20-7a-0-0.htm - od nejlevnějších cca 2tis. ( cena za pokoj ) až po byt za několik desítek tisíc za měsíc
www.pronajem-bytu-brno.cz/
megalitka
napsal(a):
Zkus toto: https://www.ifauna.cz/rubriky /mdiskuse/show.php?tema=607 764&r=7&m=2&page=1.
megalitka
napsal(a):
ahoj....
nechodíš náhodou na masaryčku? na ISu funguje celkem dobrá ubytovací inzerce....
megalitka
napsal(a):
Sestra hledá k sobě do bytu jednoho člověka, jsou to Židenice. K dispozici by byl samostatný pokoj velký, cena 4 tis měsíčně se vším všudy. Pokud pejsan není nesamostatný a nebude celý den výt nebo ničit, tak není vůbec problém. Kdyby jsi měla stále zájem, volej na číslo 724 647 711 a zkusíme se domluvit na prohlídce mezi svátkama. Volné je to ihned. Snad to mezitím už někomu neslíbila, to zjistím.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Ahoj,
aktuálně...
možnost pronájmu bytu -zařízený-2kk cca 52m,Brno-Slatina,novostavba,4.patro bez výtahu,pes možno,
slušným lidem,12.000kč/měsíčně vč.inkasa atd..,více info na meilu
Zkus se podívat tady: http://www.spolubydlici.cz/cz/nabidka.php?action=go
# Studentky VFU Brno hledají 1 spolubydlící do bytu Brno - Vinohrady- Kompletně zařízené neprůchozí pokoje v bytě 3+1 (vždy pro 2 osoby), moderní kuchyně, koupelna, připojení k internetu. Nájem vč. inkasa: 2250 Kč/osoba, internet 80 Kč. Možnost mít zvíře. V blízkosti zastávka MHD, supermarket a příroda pro venčení psů.
# Kontakty: <a href="mailto:ivet.mart@seznam.cz">ivet.mart@seznam.cz</a>, <a href="mailto:vrbka.martina@seznam.cz">vrbka.martina@seznam.cz</a>
# Studentky VFU Brno hledají 2 spolubydlící do rodinného domu- k dispozici
# samostatný pokoj pro dva. Kompletně moderně zařízené neprůchozí pokoje,
# připojení k internetu, k dispozici zahrada. Dům je situován v moderním
# satelitním městečku v Brně-Králově poli, ze zastávky Hogrova 10 minut MHD do
# školy. Nástup možný od července. Nájem vč. inkasa a internetu: 2250 Kč/osoba
# Kontakty:
# 776 109 669, 731 475 965,777 109 814
Toto nám přišlo na školní mail, jestli ještě něco nemáš, třeba se to bude hodit a půjde to i pro jednoho.