Brno - spoluodběratel Vetamix

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

1.1.2010 21:28

Zdravím,
hledám někoho z Brna, kdo odebírá z Vetamixu a byl by ochotný se s námi podělit o objednávku. Z kapacitních důvodů se nám jedná přibližně o 30-35kg. Začíná nám to celkem spěchat...
Velmi děkuji!

1.1.2010 21:42
lotinka

XXX.XXX.187.159

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Zdravím,
hledám někoho z Brna, kdo odebírá z Vetamixu a byl by ochotný se s námi podělit o objednávku. Z kapacitních důvodů se nám jedná přibližně o 30-35kg. Začíná nám to celkem spěchat...
Velmi děkuji!

Ahoj , já taky beru z Vetamixu , ale těch 50kg je pro naše pesany moc. Takže se ráda podělím.

1.1.2010 22:20
majinka

XXX.XXX.18.58

lotinka napsal(a):
Ahoj , já taky beru z Vetamixu , ale těch 50kg je pro naše pesany moc. Takže se ráda podělím.

Ahoj, můžu se zeptat jak jste s Vetamixem spokojení? A ty ceny platí pouze při odběru nad 50 kg? Díky

1.1.2010 23:04
burunduk

XXX.XXX.98.178

majinka napsal(a):
Ahoj, můžu se zeptat jak jste s Vetamixem spokojení? A ty ceny platí pouze při odběru nad 50 kg? Díky

Já jsem naprosto spokojená. A ceny platí. Nevím, jestli to víte (nebo přispěvatelé nade mnou), ale 50 kilo nemusí být jen maso, ale COKOLIV. Takže vemete třeba 30 kilo masa a zbytek přílohy, konzervy, pamlsky, granule..

1.1.2010 23:23

burunduk napsal(a):
Já jsem naprosto spokojená. A ceny platí. Nevím, jestli to víte (nebo přispěvatelé nade mnou), ale 50 kilo nemusí být jen maso, ale COKOLIV. Takže vemete třeba 30 kilo masa a zbytek přílohy, konzervy, pamlsky, granule..

Ano, COKOLIV, takže už minule jsme brali 10kg rýže a 10kg těstovin, ale přestali jsme tím krmit, dáváme jen maso a zeleninu, takže nám CELÉ leží v kuchyni - kdyby měl někdo zájem...
Od vetamixu jsme brali zatím jen jednou a kromě sýru bylo všechno dobré a jsme spokojeni, zatím.
Jak jsem říkal, konkrétně my můžeme dát do mrazáku cca 30kg, takže co s 20kg plechovek? a to každou objednávku...
Když jsme u konzerv (chtěli jsme okoštovat pár), jaké je složení obsahu např. u Bono Rek, nebo u vetamixáckých konzerv, nevíte?

1.1.2010 23:40
burunduk

XXX.XXX.98.178

Ano, COKOLIV, takže už minule jsme brali 10kg rýže a 10kg těstovin, ale přestali jsme tím krmit, dáváme jen maso a zeleninu, takže nám CELÉ leží v kuchyni - kdyby měl někdo zájem...
Od vetamixu jsme brali zatím jen jednou a kromě sýru bylo všechno dobré a jsme spokojeni, zatím.
Jak jsem říkal, konkrétně my můžeme dát do mrazáku cca 30kg, takže co s 20kg plechovek? a to každou objednávku...
Když jsme u konzerv (chtěli jsme okoštovat pár), jaké je složení obsahu např. u Bono Rek, nebo u vetamixáckých konzerv, nevíte?

A co bylo s tím sýrem?

1.1.2010 23:51

burunduk napsal(a):
A co bylo s tím sýrem?

Prostě nebyl "nic moc". Chápu že od krmného sýru nic neočekávám, ale zelené barvy bylo až hodně, pytlíky protrhaný, drolil se na prach... Nic moc,no.

2.1.2010 00:01
burunduk

XXX.XXX.98.178

Prostě nebyl "nic moc". Chápu že od krmného sýru nic neočekávám, ale zelené barvy bylo až hodně, pytlíky protrhaný, drolil se na prach... Nic moc,no.

bleeee tak to bychom tedy nechtěli. Já to mám v pohodě - jezdíme s babičkou přímo do skladu, takže vidím, co mi dává pán do tašky. Často si i vymrčuju :)) Jako že - ne, tenhle balík s lososem ne, radši takovej, kde je víc masa a kůží.. než masa s páteřema. heh. ale je moc hodnej a vstřícnej.

2.1.2010 08:41

burunduk napsal(a):
bleeee tak to bychom tedy nechtěli. Já to mám v pohodě - jezdíme s babičkou přímo do skladu, takže vidím, co mi dává pán do tašky. Často si i vymrčuju :)) Jako že - ne, tenhle balík s lososem ne, radši takovej, kde je víc masa a kůží.. než masa s páteřema. heh. ale je moc hodnej a vstřícnej.

Hezké, ale "trochu" mimo téma.

2.1.2010 10:19
indi

XXX.XXX.131.120

Ahoj, jsme taky z Brna a ráda bych se přidala k objednávce...asi jen něco kolem 10kg. Z Vetamixu jsem ještě neobjednávala.

2.1.2010 10:35
kes

XXX.XXX.223.233

Zdravím,
Velmi děkuji!

Ahoj, my bereme 50kg (to do velkeho mrazaku nacpu-taktak), objednavam cca jednou za 2 mesice (jak to vyjde), pokud se nekdo chcete pridat, tak jsme Zidenice.

2.1.2010 10:36
kes

XXX.XXX.223.233

Zrovna ta ryze by se mi hodila:o)

2.1.2010 11:46
indi

XXX.XXX.131.120

kes napsal(a):
Ahoj, my bereme 50kg (to do velkeho mrazaku nacpu-taktak), objednavam cca jednou za 2 mesice (jak to vyjde), pokud se nekdo chcete pridat, tak jsme Zidenice.

A budete teď někdy objednávat?

2.1.2010 13:03
burunduk

XXX.XXX.98.178

K tématu už jsem přispěla, takže nevidím důvod tady nenapsat něco vzdálenějšího, byť stále týkající se tématu !

2.1.2010 18:11
kes

XXX.XXX.223.233

indi napsal(a):
A budete teď někdy objednávat?

Objednala jsem pred Vanocema, takze az nekdy v unoru, ted mam jeste masenka hodne..

2.1.2010 18:18
ferrarif50

XXX.XXX.80.221

Zdravím,
Velmi děkuji!

Nejobjednáváte někdo z Prahy? 50kg a náš malý mrazák nejde dohromady :)

2.1.2010 18:29
majinka

XXX.XXX.18.58

ferrarif50 napsal(a):
Nejobjednáváte někdo z Prahy? 50kg a náš malý mrazák nejde dohromady :)

Jen škoda, že u nás se to objednat nedá, jinak bych si také hned objednala.

2.1.2010 18:35
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.113.187

majinka napsal(a):

já měla za to, že to dovezou kamkoliv.

2.1.2010 18:38
burunduk

XXX.XXX.98.178

majinka napsal(a):

Můžete si to nechat dovézt kamkoliv po ČR. Ne že "u nás se to objednat nedá" :)

2.1.2010 19:19
majinka

XXX.XXX.18.58

burunduk napsal(a):
Můžete si to nechat dovézt kamkoliv po ČR. Ne že "u nás se to objednat nedá" :)

Dívala jsem se na vetamix.cz na ty trasy, kam jezdí a nic poblíž tady nebylo. Tak jsem myslela, že to jde dovézt jen na ty trasy.

2.1.2010 19:22
burunduk

XXX.XXX.98.178

majinka napsal(a):
Dívala jsem se na vetamix.cz na ty trasy, kam jezdí a nic poblíž tady nebylo. Tak jsem myslela, že to jde dovézt jen na ty trasy.

Zavolejte jim, domluvíte se přímo s operátorkou. Jsou ochotní.

2.1.2010 19:28
majinka

XXX.XXX.18.58

burunduk napsal(a):
Zavolejte jim, domluvíte se přímo s operátorkou. Jsou ochotní.

A platíte něco za dovoz???

2.1.2010 19:31
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.113.187

majinka napsal(a):
A platíte něco za dovoz???

ne, vozí to zdarma

2.1.2010 19:36
majinka

XXX.XXX.18.58

Inspektor Pišišvor napsal(a):
ne, vozí to zdarma

A nebyl by tu někdo z okolí Jesenicka kdo by se podělil o objednávku, protože 50 kg je strašně moc.

2.1.2010 20:18

majinka napsal(a):
A nebyl by tu někdo z okolí Jesenicka kdo by se podělil o objednávku, protože 50 kg je strašně moc.

Do čtvrtka bychom chtěli objednat, takže jestli se chce někdo přidat, budeme vděční!
Jsme z Brna, Líšně.

2.1.2010 20:29
bffb

XXX.XXX.116.58

Do čtvrtka bychom chtěli objednat, takže jestli se chce někdo přidat, budeme vděční!
Jsme z Brna, Líšně.

to majinka- ahoj, já jsem z jesenicka...bereme na cvičák každý měsíc...vždy koncem....můžeme se domluvit, písni mi bffb@seznam.cz

2.1.2010 20:41
indi

XXX.XXX.131.120

Jsme z Brna, Líšně.

Já bych se přidala...cca těch 10kg...víc asi do mrazáku nenacpu.

2.1.2010 20:47
indi

XXX.XXX.131.120

indi napsal(a):
Já bych se přidala...cca těch 10kg...víc asi do mrazáku nenacpu.

To bylo pro tonika.

11.6.2010 22:26
judita

XXX.XXX.224.229

Znovu otevírám diskuzi - nechystáte se někdo z Brna nakoupit maso od Vetamixu? Já osobně bych vzala tak 20kg.

Love vera

17.2.2016 20:19
Love vera

XXX.XXX.68.148

Hello good day i am happy to connect with you my name is vera i will be happy to Talk to you please send me mail so that you will know me more pleasure to read from you thanks
(verazokaya@hotmail.com)

Dobrý deň, dobrý deň Som rád, že sa s vami spojiť volám sa vera Budem rád s vami hovoriť, prosím pošlite mi e-mail, takže mi bude vedieť viac potešenie čítať z vás vďaka.

Přidejte reakci

Přidat smajlík