Uživatel s deaktivovaným účtem

Zdravím,
hledám někoho z Brna, kdo odebírá z Vetamixu a byl by ochotný se s námi podělit o objednávku. Z kapacitních důvodů se nám jedná přibližně o 30-35kg. Začíná nám to celkem spěchat...
Velmi děkuji!
napsal(a):
Zdravím,
hledám někoho z Brna, kdo odebírá z Vetamixu a byl by ochotný se s námi podělit o objednávku. Z kapacitních důvodů se nám jedná přibližně o 30-35kg. Začíná nám to celkem spěchat...
Velmi děkuji!
Ahoj , já taky beru z Vetamixu , ale těch 50kg je pro naše pesany moc. Takže se ráda podělím.
majinka
napsal(a):
Ahoj, můžu se zeptat jak jste s Vetamixem spokojení? A ty ceny platí pouze při odběru nad 50 kg? Díky
Já jsem naprosto spokojená. A ceny platí. Nevím, jestli to víte (nebo přispěvatelé nade mnou), ale 50 kilo nemusí být jen maso, ale COKOLIV. Takže vemete třeba 30 kilo masa a zbytek přílohy, konzervy, pamlsky, granule..

burunduk
napsal(a):
Já jsem naprosto spokojená. A ceny platí. Nevím, jestli to víte (nebo přispěvatelé nade mnou), ale 50 kilo nemusí být jen maso, ale COKOLIV. Takže vemete třeba 30 kilo masa a zbytek přílohy, konzervy, pamlsky, granule..
Ano, COKOLIV, takže už minule jsme brali 10kg rýže a 10kg těstovin, ale přestali jsme tím krmit, dáváme jen maso a zeleninu, takže nám CELÉ leží v kuchyni - kdyby měl někdo zájem...
Od vetamixu jsme brali zatím jen jednou a kromě sýru bylo všechno dobré a jsme spokojeni, zatím.
Jak jsem říkal, konkrétně my můžeme dát do mrazáku cca 30kg, takže co s 20kg plechovek? a to každou objednávku...
Když jsme u konzerv (chtěli jsme okoštovat pár), jaké je složení obsahu např. u Bono Rek, nebo u vetamixáckých konzerv, nevíte?
napsal(a):
Ano, COKOLIV, takže už minule jsme brali 10kg rýže a 10kg těstovin, ale přestali jsme tím krmit, dáváme jen maso a zeleninu, takže nám CELÉ leží v kuchyni - kdyby měl někdo zájem...
Od vetamixu jsme brali zatím jen jednou a kromě sýru bylo všechno dobré a jsme spokojeni, zatím.
Jak jsem říkal, konkrétně my můžeme dát do mrazáku cca 30kg, takže co s 20kg plechovek? a to každou objednávku...
Když jsme u konzerv (chtěli jsme okoštovat pár), jaké je složení obsahu např. u Bono Rek, nebo u vetamixáckých konzerv, nevíte?
A co bylo s tím sýrem?

burunduk
napsal(a):
A co bylo s tím sýrem?
Prostě nebyl "nic moc". Chápu že od krmného sýru nic neočekávám, ale zelené barvy bylo až hodně, pytlíky protrhaný, drolil se na prach... Nic moc,no.
napsal(a):
Prostě nebyl "nic moc". Chápu že od krmného sýru nic neočekávám, ale zelené barvy bylo až hodně, pytlíky protrhaný, drolil se na prach... Nic moc,no.
bleeee tak to bychom tedy nechtěli. Já to mám v pohodě - jezdíme s babičkou přímo do skladu, takže vidím, co mi dává pán do tašky. Často si i vymrčuju :)) Jako že - ne, tenhle balík s lososem ne, radši takovej, kde je víc masa a kůží.. než masa s páteřema. heh. ale je moc hodnej a vstřícnej.

burunduk
napsal(a):
bleeee tak to bychom tedy nechtěli. Já to mám v pohodě - jezdíme s babičkou přímo do skladu, takže vidím, co mi dává pán do tašky. Často si i vymrčuju :)) Jako že - ne, tenhle balík s lososem ne, radši takovej, kde je víc masa a kůží.. než masa s páteřema. heh. ale je moc hodnej a vstřícnej.
Hezké, ale "trochu" mimo téma.
napsal(a):
Zdravím,
Velmi děkuji!
Ahoj, my bereme 50kg (to do velkeho mrazaku nacpu-taktak), objednavam cca jednou za 2 mesice (jak to vyjde), pokud se nekdo chcete pridat, tak jsme Zidenice.
napsal(a):
Zrovna ta ryze by se mi hodila:o)
napsal(a):
Zdravím,
Velmi děkuji!
Nejobjednáváte někdo z Prahy? 50kg a náš malý mrazák nejde dohromady :)

majinka
napsal(a):
A nebyl by tu někdo z okolí Jesenicka kdo by se podělil o objednávku, protože 50 kg je strašně moc.
Do čtvrtka bychom chtěli objednat, takže jestli se chce někdo přidat, budeme vděční!
Jsme z Brna, Líšně.
Love vera

XXX.XXX.68.148
Hello good day i am happy to connect with you my name is vera i will be happy to Talk to you please send me mail so that you will know me more pleasure to read from you thanks
(verazokaya@hotmail.com)
Dobrý deň, dobrý deň Som rád, že sa s vami spojiť volám sa vera Budem rád s vami hovoriť, prosím pošlite mi e-mail, takže mi bude vedieť viac potešenie čítať z vás vďaka.