Sháním labradora nebo hovíka,POMOZTE

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.1.2010 22:25
zviratko

XXX.XXX.78.66

Zdravím všechny lidičky.Pomozte mi najít ke koupi štěně labradora nebo hovíka v ústeckém nebo plzeňském kraji.Kamarádce otrávili fundláka,bylo mu 12let.A její přítel se z toho zhroutil,tak chceme,aby přišel na jiné myšlenky.Měla by to být fenka bez PP,třeba i kříženec.Prosím rýpaly,ať se zdrží komentáře.Děkuji

Uživatel s deaktivovaným účtem

7.1.2010 22:33
Uživatel s deaktivovaným účtem

zviratko napsal(a):
Zdravím všechny lidičky.Pomozte mi najít ke koupi štěně labradora nebo hovíka v ústeckém nebo plzeňském kraji.Kamarádce otrávili fundláka,bylo mu 12let.A její přítel se z toho zhroutil,tak chceme,aby přišel na jiné myšlenky.Měla by to být fenka bez PP,třeba i kříženec.Prosím rýpaly,ať se zdrží komentáře.Děkuji

Na "bazosi" nabízí krásnou Žížalku z Loun.

7.1.2010 23:19
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.113.187

zviratko napsal(a):

zkus taky kouknout na útulky, ale nevím jestli nebudou mít problém dát psa prostředníkovi, kterej ho bude předávat další osobě.

7.1.2010 23:19
hamarbox

XXX.XXX.207.1

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Na "bazosi" nabízí krásnou Žížalku z Loun.

Tady v Jindřichově Hradci mají také štěňata hovíků bez PP. Jsou moc pěkná a teď k odběru. Určitě jsou na Bazoši. Je to sem k nám sice štreka, ale i to se dá zvládnout.

7.1.2010 23:59
sapinka

XXX.XXX.199.30

Inspektor Pišišvor napsal(a):
zkus taky kouknout na útulky, ale nevím jestli nebudou mít problém dát psa prostředníkovi, kterej ho bude předávat další osobě.

Toto mi přišlo na mail, víc nevím:
Teprve pětiměsíční hovíková hledá nové páníčky
Prosím o pomoc při hledání nového pánička pro zdravou, temperamentní černoznakatou pětiměsíční fenku bez PP, kterou
majitelka daruje. Jinak ji hrozí utracení. Tel. kontakt : 603289275
Fenka se nachází ve Slatině u Bílovce s paničkou sem mluvila nemají na ní čas fenka je hodná je to ještě štěndo fotka bude po víkendu narozená je 31.7.09 otec je s PP matka je bez PP.

8.1.2010 10:24
kris

XXX.XXX.16.187

sapinka napsal(a):
Toto mi přišlo na mail, víc nevím:
Teprve pětiměsíční hovíková hledá nové páníčky
Prosím o pomoc při hledání nového pánička pro zdravou, temperamentní černoznakatou pětiměsíční fenku bez PP, kterou
majitelka daruje. Jinak ji hrozí utracení. Tel. kontakt : 603289275
Fenka se nachází ve Slatině u Bílovce s paničkou sem mluvila nemají na ní čas fenka je hodná je to ještě štěndo fotka bude po víkendu narozená je 31.7.09 otec je s PP matka je bez PP.

http://www.retrivri.estranky.cz/
http://www.stene-v-nouzi.estranky.cz/

Přidejte reakci

Přidat smajlík