Cedule Pozor pes! inspirace

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
22.5.2006 22:12

Máte nějakou inspiraci pro výstražné cedule? Plastové "Tady hlidam ja" se mi zdá ohrané. Něco funkčního, ale taky vtipného. Popřípadě, kdo takové cedule vyrábí? Rád bych to spojil s kovaným plotem. Děkuji

23.5.2006 07:16

fajo napsal(a):
Máte nějakou inspiraci pro výstražné cedule? Plastové "Tady hlidam ja" se mi zdá ohrané. Něco funkčního, ale taky vtipného. Popřípadě, kdo takové cedule vyrábí? Rád bych to spojil s kovaným plotem. Děkuji

Tak tohle kdyby bylo v cestine, uz to mam na vratech...

23.5.2006 09:22

wami napsal(a):
Tak tohle kdyby bylo v cestine, uz to mam na vratech...

mysliš něco takového??? vytisknout zalaminovat a usadit do kovového rámečku a je to

23.5.2006 10:16

standa napsal(a):
mysliš něco takového??? vytisknout zalaminovat a usadit do kovového rámečku a je to

Někde jsem četla tuto ceduli a hned mne utkvěla v paměti,kór když za plotem byla čivava.

.TENTO OBJEKT JE STŘEŽEN NEBEZPEČNÝM PSEM. POKUD SE S NÍM STŘETNETE,OKAMŽITĚ ULEHNĚTE NA ZEM A VYČKEJTE POMOCI, POKUD NEPŘIJDE,PŘEJEME vÁM HODNĚ ŠTĚSTÍ!

23.5.2006 10:35

berunka napsal(a):
Někde jsem četla tuto ceduli a hned mne utkvěla v paměti,kór když za plotem byla čivava.

.TENTO OBJEKT JE STŘEŽEN NEBEZPEČNÝM PSEM. POKUD SE S NÍM STŘETNETE,OKAMŽITĚ ULEHNĚTE NA ZEM A VYČKEJTE POMOCI, POKUD NEPŘIJDE,PŘEJEME vÁM HODNĚ ŠTĚSTÍ!

Berunka: tuto cedulu jsem měla doma, koupila jsem ji na mezinárodce v Brně, asi před 5 rokama, ale někdo mi ji ukradl, měla jsem ji nalepenou na dveřích bytu i s hlavou ovčáka!
Přesné znění bylo toto:

POZOR!
Tento objekt je střežen nebezpečným psem!
V případě, že se s ním střetnete, ulehněte na zem a počkejte na pomoc!
Pokud žádná nepřijde, mnoho štěstí!

Dala se k tomu nalepit samolepka jakéhokoliv plemene. Tu cedulu jsem znova hledala na Propetu, ale bohužel jsem jí už neviděla. Ani na netu sem o ní nic nenašla. Škoda, koupila bych si do zásoby alespoň deset takových super cedulek

23.5.2006 10:36

mata napsal(a):
Berunka: tuto cedulu jsem měla doma, koupila jsem ji na mezinárodce v Brně, asi před 5 rokama, ale někdo mi ji ukradl, měla jsem ji nalepenou na dveřích bytu i s hlavou ovčáka!
Přesné znění bylo toto:

POZOR!
Tento objekt je střežen nebezpečným psem!
V případě, že se s ním střetnete, ulehněte na zem a počkejte na pomoc!
Pokud žádná nepřijde, mnoho štěstí!

Dala se k tomu nalepit samolepka jakéhokoliv plemene. Tu cedulu jsem znova hledala na Propetu, ale bohužel jsem jí už neviděla. Ani na netu sem o ní nic nenašla. Škoda, koupila bych si do zásoby alespoň deset takových super cedulek

to Mata: tak se omlouvám,že jsem to zkomolila,ale je to už cca 6 let.
Ale cedule se mi taky líbila, klidně bych si ji koupila.

sejtanova smecka

23.5.2006 10:42
sejtanova smecka

berunka napsal(a):

Kamarádka má toto

POZOR PES ! NEVSTUPUJTE BEZ JEHO SOUHLASU!

23.5.2006 10:43

berunka napsal(a):

Berunka: o nic nejde, taky bych si to nepamatovala, kdybych ji neměla vyfocenou Fotku bych sem fikla, jenže je to normál fotka, né digitál, a je to tak pitomě vidět, že sem to luštila s lupou....

23.5.2006 10:46

mata napsal(a):
Berunka: o nic nejde, taky bych si to nepamatovala, kdybych ji neměla vyfocenou Fotku bych sem fikla, jenže je to normál fotka, né digitál, a je to tak pitomě vidět, že sem to luštila s lupou....

Teď mám obyčejnou plastovou cedulku bez samolepky psa, na které je napsáno:

POZOR PES!
VSTUP NA VLASTNÍ NEBEZPEČÍ!!!

No, kdyby zloději tušili, že jedinej, kdo je ohrožuje, je stará fenka chrápající v peřinách a miniaturní Papillon, asi by nás fakt nevykradli, páč by se počůrali smíchy....

23.5.2006 10:51

mata napsal(a):
Teď mám obyčejnou plastovou cedulku bez samolepky psa, na které je napsáno:

POZOR PES!
VSTUP NA VLASTNÍ NEBEZPEČÍ!!!

No, kdyby zloději tušili, že jedinej, kdo je ohrožuje, je stará fenka chrápající v peřinách a miniaturní Papillon, asi by nás fakt nevykradli, páč by se počůrali smíchy....

já viděla kdysi taky jednu dobrou

POZOR PES, žere jednou denně a dneska to ještě nebylo.

taky tam měli za plotem jenom krysaříka nebo co to bylo za blechu.

23.5.2006 12:48

dora napsal(a):
já viděla kdysi taky jednu dobrou

POZOR PES, žere jednou denně a dneska to ještě nebylo.

taky tam měli za plotem jenom krysaříka nebo co to bylo za blechu.

My máme na vratech smaltovanou cedulu "Pozor psí smečka".
Dostala jsem jí od sestřenky- vypovídá to alespoň něco o tom, že je tam víc, než jeden pes
Tyhle cedulky nekdo vyrábí- myslím v Praze a napíší Vám tam co chcete a myslím že i namalují, jen nevím co je to za firmu.
Cca před 2 lety inzerovali tuto výrobu i v psích časopisech...Tedy ale hledat to nebudu

23.5.2006 12:57

monika s napsal(a):
My máme na vratech smaltovanou cedulu "Pozor psí smečka".
Dostala jsem jí od sestřenky- vypovídá to alespoň něco o tom, že je tam víc, než jeden pes
Tyhle cedulky nekdo vyrábí- myslím v Praze a napíší Vám tam co chcete a myslím že i namalují, jen nevím co je to za firmu.
Cca před 2 lety inzerovali tuto výrobu i v psích časopisech...Tedy ale hledat to nebudu

POZOR PES,
občas i dva!

Jeden jen štěká, druhý kouše.
Typni si který.

23.5.2006 13:11

fajo napsal(a):

tak asi nějak tak

23.5.2006 13:11

fajo napsal(a):

další

23.5.2006 13:12

fajo napsal(a):

a ještě

23.5.2006 13:12

fajo napsal(a):

a ještě ...

23.5.2006 13:13

fajo napsal(a):

no jo no ještě

23.5.2006 13:13

fajo napsal(a):

předposlední

23.5.2006 13:14

fajo napsal(a):

a už opravdu poslední

23.5.2006 13:16

fajo napsal(a):

Převzato z http://shop.schnauzer.cz

23.5.2006 13:21

fajo napsal(a):

Kdysi jsem viděla cedulku s obrázkem psa a textem:
"Já jsem u branky za 2 vteřiny. A Ty?"

Foto bohužel nemám.

23.5.2006 13:53

fajo napsal(a):

http://voditka.webpark.cz/?X
tady ten pán vyrábí cedule se dvěmi "ohranými" texty, ale zato tam dá jakékoli plemeno

23.5.2006 14:57

sofa napsal(a):
http://voditka.webpark.cz/?X
tady ten pán vyrábí cedule se dvěmi "ohranými" texty, ale zato tam dá jakékoli plemeno

www.yorkieland.cz

zkontaktujte je, nechaji vam vyrobit ceduli na prani - fotka + text

23.5.2006 15:55

fajo napsal(a):

Já mám na vratech :

KDYŽ TI VADÍ PES
TAK K NÁM NELEZ !!!

Chtěla jsem to původně vymyslet nějak v množném čísle ( máme 6 psů), ale to se nerýmovalo

23.5.2006 17:13

danyna napsal(a):
Já mám na vratech :

KDYŽ TI VADÍ PES
TAK K NÁM NELEZ !!!

Chtěla jsem to původně vymyslet nějak v množném čísle ( máme 6 psů), ale to se nerýmovalo

My doma mame ceduli, ktera je tedy v anglickem jazyce(nezijeme v CR) -
BREAK IN
MAKE THEIR DAY!
preklad:
Vloupej se dovnitr, udelas jim skvely den! + foto nasich Beauceronu

23.5.2006 17:27

danyna napsal(a):
Já mám na vratech :

KDYŽ TI VADÍ PES
TAK K NÁM NELEZ !!!

Ja bych tam dala: Kdyz ti vadi psi, jdi do jine vsi!

23.5.2006 17:28

laila napsal(a):
My doma mame ceduli, ktera je tedy v anglickem jazyce(nezijeme v CR) -
BREAK IN
MAKE THEIR DAY!
preklad:
Vloupej se dovnitr, udelas jim skvely den! + foto nasich Beauceronu

to je dost dobrý s těma bauceronama

23.5.2006 17:38

sabina napsal(a):
to je dost dobrý s těma bauceronama

co tohle:
,, návod k použitíˇˇ¨
VYPÁČIT- ROZBÍT - POTKAT MĚ - UTÍKAT!!!

23.5.2006 17:40

sabina napsal(a):
co tohle:
,, návod k použitíˇˇ¨
VYPÁČIT- ROZBÍT - POTKAT MĚ - UTÍKAT!!!

A DALŠÍ

Předem upozorňuji : nevině se jen dívám!

23.5.2006 17:44

fajo napsal(a):

A co takhle " pozor množitel " ? Kolik chovatelů by mělo asi tuto ceduli na vrátkách ? .

23.5.2006 19:29

fajo napsal(a):

Ja jsem viděla cedulku s huskym
KE VSTUPU JE NUTNÝ PÍSEMNÝ SOUHLAS PSA

23.5.2006 19:30

fajo napsal(a):

Pozor, nešlápněte mi na psa!

A před vraty ležela malá čivava. Četla jsem to v loni na výletě v Českém středohoří.

babeta135

23.5.2006 21:42
babeta135

fajo napsal(a):

Já jsem viděla:

Přeskoč plot a zbyde z Tebe šrot!

24.5.2006 12:49

fajo napsal(a):

Muj pes se jmenuje Ford, na cedulce mam jeho fotku, maly napis "Pozor pes!" a velky napis "Co Ford schvati, to uz nenavrati!!!" Coz je naprosta pravda

maťa

13.7.2007 15:50
maťa

fajo napsal(a):

Tak já už svoje cedulky na brance mám S vlastním textem a svýma psiskama

maťa

13.7.2007 15:51
maťa

fajo napsal(a):

Bližší pohled

maťa

13.7.2007 15:51
maťa

fajo napsal(a):

A na brance

maťa

13.7.2007 15:52
maťa

fajo napsal(a):

Mám i klíčenky se svýma psama

maťa

maťa

fajo napsal(a):

maťa

maťa

fajo napsal(a):

A též samolepky na auto se svýma psama

maťa

13.7.2007 15:57
maťa

luku napsal(a):
Muj pes se jmenuje Ford, na cedulce mam jeho fotku, maly napis "Pozor pes!" a velky napis "Co Ford schvati, to uz nenavrati!!!" Coz je naprosta pravda

S tím Fordem je to dobré!

My zas máme na okně do ulice heslo:

Tam kde vládne Agbar, nic nepřijde nazmar! To vymyslela mamka

13.7.2007 18:58

fajo napsal(a):

Známí mají na ceduli takovej milej nápis: BYDLÍ TU S NÁMI NEJLEPŠÍ PŘÍTEL ČLOVĚKA.

13.7.2007 20:18

dejna napsal(a):
Známí mají na ceduli takovej milej nápis: BYDLÍ TU S NÁMI NEJLEPŠÍ PŘÍTEL ČLOVĚKA.

Nevíte někdo kde by se dala sehnat nějaká slušná samolepka na auto ( Pes v autě - nebo tak něco), někdy jsem docela nervózní jak se ti pospíchálci vzadu na mě lepí. Já vím, že to moc nepomůže, ale přece jen. Díky za tipy.

maťa

13.7.2007 20:59
maťa

atika napsal(a):
Nevíte někdo kde by se dala sehnat nějaká slušná samolepka na auto ( Pes v autě - nebo tak něco), někdy jsem docela nervózní jak se ti pospíchálci vzadu na mě lepí. Já vím, že to moc nepomůže, ale přece jen. Díky za tipy.

Atika:

Já tuto cedulku na auto kupovala na benzince někde na dálnici Je tam POZOR! PES V AUTĚ!

Na některých benzinkách mají výběr vcelku velký, dítě v autě, začátečník, pes v autě atp.
Tak se zkuste poptat na větších benzinkáchc A nebo si to nechte za pár šlupek udělat

15.7.2007 01:09

maťa napsal(a):
Atika:

Já tuto cedulku na auto kupovala na benzince někde na dálnici Je tam POZOR! PES V AUTĚ!

Na některých benzinkách mají výběr vcelku velký, dítě v autě, začátečník, pes v autě atp.
Tak se zkuste poptat na větších benzinkáchc A nebo si to nechte za pár šlupek udělat

Ahoj tak mi máme cedulek na plotě víc ale mnoho jich tu již zaznělo akorát tuto jsem tu neviděla:

Prosím,oslovujte mě laskavě,aniž by jste zvíšili hlas,nebo se dívali nevlídně,protože sebemenčí rozčilování vyvolá u mě zrychlení krevního oběhu,což má za následek zvýšení hladiny žaludečních štáv a v tom okamžiku se mohu stát velmi rychle nepříjemným...!!!!!!!!! Foto krvelačné ND která která má v ústech již jen hlavu člověka :)

15.7.2007 10:36

asteka napsal(a):
Ahoj tak mi máme cedulek na plotě víc ale mnoho jich tu již zaznělo akorát tuto jsem tu neviděla:

Prosím,oslovujte mě laskavě,aniž by jste zvíšili hlas,nebo se dívali nevlídně,protože sebemenčí rozčilování vyvolá u mě zrychlení krevního oběhu,což má za následek zvýšení hladiny žaludečních štáv a v tom okamžiku se mohu stát velmi rychle nepříjemným...!!!!!!!!! Foto krvelačné ND která která má v ústech již jen hlavu člověka :)

Maťo, ty cedulky, klíčenky a lepky jsou skvělí. Mohu se zeptat, kde se to vyrábí a jestli mají netové stránky?
Moc ráda bych měla taky svýho pejska na klíčence.
Dík moc .

Mája

PS. Máš nádherný pejsky .

maťa

15.7.2007 11:43
maťa

majdrous napsal(a):
Maťo, ty cedulky, klíčenky a lepky jsou skvělí. Mohu se zeptat, kde se to vyrábí a jestli mají netové stránky?
Moc ráda bych měla taky svýho pejska na klíčence.
Dík moc .

Mája

PS. Máš nádherný pejsky .

Májo, ty cedulky a všechno jsou odsud:

http://www.arbeus.info/

Paní je milá, ochotná a vstřícná, ceny jsou úplně bezvadné

Za pejsky děkuju, pochvalu jsem jim vyřídila a už jsou úplně hrdí

15.7.2007 12:37

maťa napsal(a):

Cedulky jsou úžasný, jen bych ráda upozornila na nesmysl v našem zákoníku že v případě, že je na ceduli na plotě pozor zlý, nebezpečný, apod. pes, tak v případě, že někdo vleze dovnitř a pes ho kousne, je vina zcela na straně majitele psa, protože věděl že pes je nebezpečný a neměl ho náležitě zabezpečeného.

15.7.2007 15:04

maťa napsal(a):

Ahoj stránky se mi neotevřeli, není to třeba chybně napsaný.

maťa

15.7.2007 15:06
maťa

fajo napsal(a):

Omlouváme se!
Vypadá to na problém s připojením k naší databázi. Dejte nám prosím chvilku na zprovoznění obchodu. Děkujeme.

Tohle se otevřelo teďka mně, takže si adresu prosím uložte, určo to bude brzy fungovat

15.7.2007 16:35

maťa napsal(a):
Omlouváme se!
Vypadá to na problém s připojením k naší databázi. Dejte nám prosím chvilku na zprovoznění obchodu. Děkujeme.

Tohle se otevřelo teďka mně, takže si adresu prosím uložte, určo to bude brzy fungovat

Jj děkujuu

16.7.2007 15:21

fajo napsal(a):

My tam máme - Náš pitbull vám dává křííídla

sabora

17.7.2007 13:46
sabora

slecnanikdo napsal(a):

Pozoz, objekt střežen nebezpečnými psy, v případě, že se s nimi střetnete, lehněte na zem a vyčkejte na pomoc.
Pokud žádná nepřijde........ , mnoho štěstí!

a tohle mame na brance a stejně tam lidi vlezou, protože nevěří, a když pak pejsáčci přilítnou s vyceněnou tlamou , lidi se moooooooooooc diví!

18.7.2007 10:57

danyna napsal(a):
Já mám na vratech :

KDYŽ TI VADÍ PES
TAK K NÁM NELEZ !!!

To je dobrý

18.7.2007 11:01

slecnanikdo napsal(a):

To nemá chybu

19.7.2007 11:19

maťa napsal(a):
A též samolepky na auto se svýma psama

Ahoooj, ty klíčenky jsou uplně super, mrkala jsem na tu stránku a přivedla jsi mě na úžasný nápad. Ostěhovala jsem se teď docela daleko do svých blízkých a tak mě napadlo, nechat jim udělat dárečky na památku s naší fotkou-já přítel a pesan :-)
Myslím, že je to pěkný dárek, hm? Jen se bojím, aby tam bylo něco vidět :-( poradíš? jsou tam ty fotky pěkně vidět? Chci nechat udělat pár klíčenek a pár magnetek...
A fakt dík za tip :-)

Aleš Zavoral

14.4.2016 15:32
Aleš Zavoral

XXX.XXX.90.102

Trocha inspirace.. ;)
http://originalni-cedule.webnode.cz

Neregistrovaný uživatel

15.4.2016 09:00
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.15.1

Tak když reklamu, tak za mě pozorpes.cz

15.4.2016 11:58
poliriki

XXX.XXX.97.164

Tak to je naše cedulka s naším psíkem smajlík

15.4.2016 13:27
conie

XXX.XXX.206.202

Vzhledem k tomu, že nám pozemek, dům, nás a celý náš další početný zvěřinec hlídají již 2 pastevci, dbám zákonného označení plotů - po 3-4 m máme umístěné cedule s textem OBJEKT STŘEŽEN PSY a pod nápisem foto 4 ze 7 našich psích miláčků. Cedule jsou umístěné v různé výši od 50 cm od země po 150 cm a fotky jsou vybrané spíše respekt budící než roztomilé. Podle porady s právníkem splňujeme vše - nápis, obrázek pro negramotné či cizince, různá výška pro různý vzrůst a přitom bez vyhrožování - zlý pes, nebezpečný pes apod. Cedule máme pro praktické upotřebení, ne pro legraci. Po nedovoleném vstupu na náš pozemek bych za nic neručila, zatím to nikdo nezkusil! Na domovních dveřích a pak na dalších dveřích uvnitř je to už jiné - tam už je to pro zábavu a zasmání.

15.4.2016 15:13
ainu

XXX.XXX.200.132

Já mám na dveřích samolepku od Ululé HRYZSYSTEM ALARM a funguje spolehlivě
Mají vtipné motivy a vstřícné ceny:
http://www.fler.cz/shop/ulule.

Uživatel s deaktivovaným účtem

16.4.2016 10:13
16.4.2016 11:26
aj

XXX.XXX.5.173

Nápis " Pozor, objekt střežen nebezpečnými psy, v případě, že se s nimi střetnete, lehněte na zem a vyčkejte na pomoc " byl na hájence nedaleko nás střežené 8 asiaty ( CHS). V žádném případě nebyl myšlen jako vtipná cedule. Ale myslím, že ani nikoho nenapadlo vkročit na pozemek.

Přidejte reakci

Přidat smajlík