Ahoj, chodíte někdo v Českých Budějovicích někam cvičit??Chtěla bych někam začít chodit, tak bych ráda slyšela vaše reference na různá cvičiště.
Několik jsem si jich vyjela na netu a celkem se mi líbí www.agilitypark.cz nebo www.aleacb.cz a www.cvicak-cb.com
Mám deseti měsíční ohařku, na lovečinu ani zkoušky se nechystáme, ale nějakej základ poslušnosti potřebujem dopilovat a taky uvítám kde si bude moct vyhrát s pejskama.
v v
napsal(a):
Ahoj, chodíte někdo v Českých Budějovicích někam cvičit??Chtěla bych někam začít chodit, tak bych ráda slyšela vaše reference na různá cvičiště.
Několik jsem si jich vyjela na netu a celkem se mi líbí www.agilitypark.cz nebo www.aleacb.cz a www.cvicak-cb.com
Mám deseti měsíční ohařku, na lovečinu ani zkoušky se nechystáme, ale nějakej základ poslušnosti potřebujem dopilovat a taky uvítám kde si bude moct vyhrát s pejskama.
Tak já přidám www.vycvikhurikan.cz je teď nově otevřený přímo na výstavišti (cvičí se v hale).
Příjemná výcvikářka, dobré ceny, .... Katku už znám nějakou dobu a podle mě je dobrá a psům rozumí.
My tam chodíme na agility
dines
napsal(a):
Tak já přidám www.vycvikhurikan.cz je teď nově otevřený přímo na výstavišti (cvičí se v hale).
Příjemná výcvikářka, dobré ceny, .... Katku už znám nějakou dobu a podle mě je dobrá a psům rozumí.
My tam chodíme na agility
Díky, koukala jsem na stránky a moc se mi to líbilo, tak to tam zkusíme a uvidíme jak nám to půjde.
ahoj , taky bych potřebovala se svým 3,5 mesíčním ohařo-bavorským barvářem chodit na cičák a zkoušela jsem otevřít www.vycvikhurikan.cz ale piše mi to že stránka neexistuje .Nemáte tedy nějaké kontakty telefon atd? DĚKUJI MOC
Nový rok, nové zkušenosti
Jak je to s Hurikánem v současné době netuším - po pár měsících jsme zběhla ke "konkurenci"
Ale já se s čubou věnuji jen agility, proto chodím na jiný cvičák jen na agi.
Otázka je co s pesanem chcete, ale tuším že na obyč poslušnost a socializaci není špatný cvičák v Mladém http://www.vycvik-agility.cz/