DOROTKA hledá nový domov

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
15.1.2010 13:37
janiska

XXX.XXX.116.124

Hledám nové páníčky pro Dorotku,desetiletou černou afgánici s PP,na jedno očko slepou.To ji ani malinko nepřekáží,orientuje se čichem,je to velmi přítulná chrtí dáma..4.1. se zaběhla páníkovi v Příboře a skončila v kopřivnickém útulku,odtud byla 13.1.odvezena sem,do dočasného domova pro chrty.Dcera starým manželům darovala starší chrtici zvyklou ve smečce,paní je operaci páteře a pána Dorinka neposlechne,navíc tam soused prý tráví psy v okolí.Zkrátka-nejsou se o ni schopni dál starat.Poskytnete Dorince nový klidný domov na dožití? Nejlépe s druhým chrtem,celý život žila ve smečce...
.

24.1.2010 15:01
janiska

XXX.XXX.89.34

janiska napsal(a):
Hledám nové páníčky pro Dorotku,desetiletou černou afgánici s PP,na jedno očko slepou.To ji ani malinko nepřekáží,orientuje se čichem,je to velmi přítulná chrtí dáma..4.1. se zaběhla páníkovi v Příboře a skončila v kopřivnickém útulku,odtud byla 13.1.odvezena sem,do dočasného domova pro chrty.Dcera starým manželům darovala starší chrtici zvyklou ve smečce,paní je operaci páteře a pána Dorinka neposlechne,navíc tam soused prý tráví psy v okolí.Zkrátka-nejsou se o ni schopni dál starat.Poskytnete Dorince nový klidný domov na dožití? Nejlépe s druhým chrtem,celý život žila ve smečce...
.

dorotka už má novou smečku..

24.1.2010 15:03
hankaapes

XXX.XXX.101.77

janiska napsal(a):
dorotka už má novou smečku..

Vždycky mám obrovskou radost, když najde opuštěný pes novou smečku, super

24.1.2010 20:53
herycek

XXX.XXX.224.5

hankaapes napsal(a):
Vždycky mám obrovskou radost, když najde opuštěný pes novou smečku, super

Tak to je supeeeeer je moc hezonká

25.1.2010 00:25
janiska

XXX.XXX.97.214

herycek napsal(a):
Tak to je supeeeeer je moc hezonká

No a první útulkový počinek zůstane už se svou smečkou doma,pes Filipes je prostě osud,jako Dorka pro Lidku,tak Filip pro mně..Pan frajer už.....Už máme přes 16 kilo,mnašli ho,když měl 11,kg..Copak se dá tomu afgánskýmu dědkovi odolat?

Přidejte reakci

Přidat smajlík