kook
napsal(a):
Dobrý den,
mám doma 5,5 letého bišonka a poslední dobou mu zapáchá z tlamy.
Všimla jsem si, že má na zubech trochu žlutou barvy. Dásně vypadaji dobře. Asi bychom měli vyčistit zuby?Jaká pasat se hodí na čištění?Nebo může být jiný problém??
Když našemu štěněti smrdělo z tlamky dávala jsem mu na pití odvar z heřmánku...nejdřív jsem vyzkoušela všelijaké kostičky na svěží dech, ale nijak moc to nezabralo. A pak se nachladil a začala jsem mu právě dělat odvar a bylo po problému. Mezi zápachem z tlamky a nachlazením byl cca měsíc, takže si myslím, že to spolu nesouviselo. Každopádně zkusit to můžete...kupte v obchodě heřmánkový čaj, vylouhujte a podávejte. Heřmánek je protizánětlivý.
indi
napsal(a):
Když našemu štěněti smrdělo z tlamky dávala jsem mu na pití odvar z heřmánku...nejdřív jsem vyzkoušela všelijaké kostičky na svěží dech, ale nijak moc to nezabralo. A pak se nachladil a začala jsem mu právě dělat odvar a bylo po problému. Mezi zápachem z tlamky a nachlazením byl cca měsíc, takže si myslím, že to spolu nesouviselo. Každopádně zkusit to můžete...kupte v obchodě heřmánkový čaj, vylouhujte a podávejte. Heřmánek je protizánětlivý.
Kupte Orozyme gel a čistěte mu zuby
indi
napsal(a):
No s tím heřmánkem to nepude.Pít ho dobrovolně z misky nebude a dávat mu to stříkačkou, tak to by se mi zase dusil.
kook
napsal(a):
No s tím heřmánkem to nepude.Pít ho dobrovolně z misky nebude a dávat mu to stříkačkou, tak to by se mi zase dusil.
zkuste ho trochu potýrat a nedat mu vodu, ale jenom slabučkej odvar,(ať už z heřmánku nebo třeba makovic), myslím že ho to donutí a ublížit by mu to nemělo...
stroup
napsal(a):
teď už nikde.. v létě se sbírají zelené makovice. Houbičky podle toho kdy rostou, já osobně doporučuju vochomůrku červenou..
Díky, začnu Vochomůrkou s Křemílkem a na zelené makovice si skočím někam do vojenského prostoru
Myslela jsem, že je to nějaký čajík, který se prodává ve správně namíchaných dávkách