nada
napsal(a):
A zakládám nové
jo jo Nadi , začíná přebarvovat čekání na Lucku a Airiku
marie m
napsal(a):
tak se dočkala
marie m
napsal(a):
tak se dočkala
Zdravím Vás holkyyyy..Tak jak proběhlo seznamování???
marie m
napsal(a):
ahojky, tak něco málo s dnešního srazíku no a takhle nějak jsme ho začali
Helča a Brook NO
marie m
napsal(a):
ahojky, tak něco málo s dnešního srazíku no a takhle nějak jsme ho začali
Helča a Brook NO
Batir RG
marie m
napsal(a):
Buran
marie m
napsal(a):
Bar Bar NO
marie m
napsal(a):
Kid
marie m
napsal(a):
Demona PK hurá na šupáka
marie m
napsal(a):
marie m
napsal(a):
marie m
napsal(a):
Arka AD
marie m
napsal(a):
omladina si také užilaDeryl a Bathory
marie m
napsal(a):
omladina si také užilaDeryl a Bathory
a jěště Bathory ,vzácná chvilka klidu holky a ted je to na Vás ,něco hodit do placu
marie m
napsal(a):
a jěště Bathory ,vzácná chvilka klidu holky a ted je to na Vás ,něco hodit do placu
No, Maruš něco přidám ,ale moc toho není došla baterka
many
napsal(a):
No, Maruš něco přidám ,ale moc toho není došla baterka
A tady výstavní postoj ,a pak že nepostojí, je to hodná holka
many
napsal(a):
Děkuji Lucce za vystavení Koróla
No a víc nemám, tak to bude na Naďě, ta toho má víc,ještě Buran( alias )Tomík s kamarádkou,bohužel jsem zapoměla její jméno, ale Tomíček byl do ní moc zamilovanej .
marie m
napsal(a):
Aničko já myslím že Tomík byl dnes zamilovanej do káždé psí holky a jěště Deryl NO
nada
napsal(a):
A zakládám nové
Ahoj všem , tak konečně přidám něco z Žižic
Brook + Wolga
nada
napsal(a):
A zakládám nové
Joo Maruš skoro máš pravdu
A poslední Bar-Bárek na přepadení
Jinak přes nepřízeň počasí se nás pár bláznú v Žižicích sešlo , takže to bylo fajn jako obvykle
A kdo nepřijel , špatně udělal
nada
napsal(a):
Joo Maruš skoro máš pravdu
A poslední Bar-Bárek na přepadení
Jinak přes nepřízeň počasí se nás pár bláznú v Žižicích sešlo , takže to bylo fajn jako obvykle
A kdo nepřijel , špatně udělal
A jedna Adascha alias Dášenka s "kamarádkou" , která zatím přežívá společnou domáctnost
many
napsal(a):
Děkuji Lucce za vystavení Koróla
Ahojky všicni....pěkný fotky přidávám Arku Atlyn-Depe...Aničko neni zač Korisek je hodnej kluk.
arka
napsal(a):
Ahojky všicni....pěkný fotky přidávám Arku Atlyn-Depe...Aničko neni zač Korisek je hodnej kluk.
nada
napsal(a):
A jedna Adascha alias Dášenka s "kamarádkou" , která zatím přežívá společnou domáctnost
Pár zimních foteček Idol Lištička
easter
napsal(a):
Pár zimních foteček Idol Lištička
sních si opravdu užíváme
easter
napsal(a):
Ještě jedna a poslední Idol s Danuškou jeho učitelka
nada
napsal(a):
A zakládám nové
je tu nějak mrtvo,snad jste všichni nezapadali sněhem Bathory po snídani
marie m
napsal(a):
je tu nějak mrtvo,snad jste všichni nezapadali sněhem Bathory po snídani
Maru, nezapadli, to nás asi čeká až v neděli. Zatím tu máme arktické mrazy, které ovšem Atyš vyřešila po svém Vysmyčila si ze suterénu koberec a na něm se uvelebila na svém hlídacím míste
Je to chytrá holka
lmusa
napsal(a):
Maru, nezapadli, to nás asi čeká až v neděli. Zatím tu máme arktické mrazy, které ovšem Atyš vyřešila po svém Vysmyčila si ze suterénu koberec a na něm se uvelebila na svém hlídacím míste
Je to chytrá holka
Libo nejsou to žádné trupky ti naši pesani Bathory to dělá taky když chce ležet venku tak si sebou vezme deku a leží na ní
no nedělě se taky děsím ,hlási sněžění a mráz
snad už to bude poslední vlna zimního počasí
marie m
napsal(a):
Libo nejsou to žádné trupky ti naši pesani Bathory to dělá taky když chce ležet venku tak si sebou vezme deku a leží na ní
no nedělě se taky děsím ,hlási sněžění a mráz
snad už to bude poslední vlna zimního počasí
Ahojky všichni...sních je pěknej,ale už ho bylo na můj vkus trochu moc.nevim jak Vy ale já chci jaroooooAle to budou psíci zase jako prasata.To pak máme na zahradě bahení lázně,když sleze sních a přestane mrznout,ale kdo ne
nada
napsal(a):
Cindik
ahojky, tak u nás zase od včerejška padá a padá svačinka na sněhu
Nadi pěkná smečka a jak pěkně spořádaně čekají na mlsku
Bathory MCH
nada
napsal(a):
Maruš , ta svačinka na sněhu je Sísa ?
Chudinka jedna malá
Nado ty jedna , svačinka byla packa,Sisa jen zákusek
marie m
napsal(a):
Nado ty jedna , svačinka byla packa,Sisa jen zákusek
U nás taky sněžilo,ale nic moc, no už by si to tam mohlo zůstat,Nadi smečka supr vzorná a Bátory má pěknou hračku
many
napsal(a):
U nás taky sněžilo,ale nic moc, no už by si to tam mohlo zůstat,Nadi smečka supr vzorná a Bátory má pěknou hračku
Anny je v posteli raděj sama a takhle dopadl Tomík
nada
napsal(a):
A zakládám nové
chudáček Tomík ani do postele ho nepustí no Aničko když velký holky si sní hrát nechtějí tak to odnesla Sisa
many
napsal(a):
Anny je v posteli raděj sama a takhle dopadl Tomík
Tomík slavil osm měsíců
marie m
napsal(a):
chudáček Tomík ani do postele ho nepustí no Aničko když velký holky si sní hrát nechtějí tak to odnesla Sisa
No to je dobrá že si to nechá líbit chuděrka maličká
marie m
napsal(a):
Ahoj všici, u nás ani vločka nového sněhu, ale zato tu máme zimu jako v Rusku.
Předevčírem ukazovali, že v Moskvě mínus 20 a u nás na severu nemlich to samé
lmusa
napsal(a):
To jo, jsem zvědavá, co budeme mít ráno na teploměru. Pokud nezamrzne i on
Maru, koblihy mňam Já je smažila v sobotu a na víkend budou zase
. Teď mám zaděláno za picu
To jste holky šikovný , já dodělala rajskou a mažu do práce
Tak doufám,že budou všichni zalezlý aby nerazmrzli
nada
napsal(a):
To jste holky šikovný , já dodělala rajskou a mažu do práce
Tak doufám,že budou všichni zalezlý aby nerazmrzli
vím, že to sem tak uplně nepatří...ale kdyby jsete náhodou věděli kdo shání pastevce, tak v olomouckém útulku jsou dva asiati, pes a fenka... =) http://www.djax. cz/olomouckyutulek/ gallery.php?akce=obrazek_ukaz& media_id=2502
hankakoska
napsal(a):
vím, že to sem tak uplně nepatří...ale kdyby jsete náhodou věděli kdo shání pastevce, tak v olomouckém útulku jsou dva asiati, pes a fenka... =) http://www.djax. cz/olomouckyutulek/ gallery.php?akce=obrazek_ukaz& media_id=2502
Zkuste to dát ještě tady : http://forum.stredoasiat.info/viewforum.php?f=18
lmusa
napsal(a):
Zkuste to dát ještě tady : http://forum.stredoasiat.info/viewforum.php?f=18
já jen rovnám pořadí
ipk
napsal(a):
To už se zase rodí jehňátka ? / zase jsme o rok starší.../ U nás je letos také hodně sněhu . Mé holky si hrají tak, že si do něj lehnou, a se zvednutým zadkem, čumákem snad na zemi , do půl těla schované v tom prašanu jezdí ve sněhu jak buldozer...možná tam něco cítí, ale museli by jste je vidět...
.
irij
napsal(a):
To už se zase rodí jehňátka ? / zase jsme o rok starší.../ U nás je letos také hodně sněhu . Mé holky si hrají tak, že si do něj lehnou, a se zvednutým zadkem, čumákem snad na zemi , do půl těla schované v tom prašanu jezdí ve sněhu jak buldozer...možná tam něco cítí, ale museli by jste je vidět...
.
skoro odrozeno a rok se překulil nějak moc rychle
nada
napsal(a):
Ahooj Iveto :-)
Ještě aby se ti rok rychle nepřekulil,když jste si to tam na druhým konci tak pěkně užívali
A nebyly by nějaké fotečky ???
Nám dnes taky ZASE začalo sněžit. Ale aspoň se zvedla ta teplota,trochu teda.S.
corinka
napsal(a):
Létající Fandík .
corinka
napsal(a):
Silná trojka
Fandička objevila super hračku , už je bez vršku
.
corinka
napsal(a):
Silná trojka
Ahoj Soni je vidět že pesani jsou ve svém živlu vid a jeden unavený Idol
easter
napsal(a):
Ahoj Soni je vidět že pesani jsou ve svém živlu vid a jeden unavený Idol
easter
napsal(a):
Taky je velký kazisvět jako Idol at najde co najde déle než hodka to nevydrží vlastně nic nenechá na pokoji darebáci to jsou. Kdyby byl tak hodný jako je na té fotce
easter
napsal(a):
Taky je velký kazisvět jako Idol at najde co najde déle než hodka to nevydrží vlastně nic nenechá na pokoji darebáci to jsou. Kdyby byl tak hodný jako je na té fotce
Ester!!! Nádherné fotky .
Taky jedna velmi neobvyklá - Fandinka v klidu .
corinka
napsal(a):
Ester!!! Nádherné fotky .
Taky jedna velmi neobvyklá - Fandinka v klidu .
A vydržela ještě na jednu fotku a pak šlus - šla zase řádit .
corinka
napsal(a):
Ahoj Soni a všichni ostatní kavkazští kamarádi, naše holky si taky dnes na prochajdě užívaly čerstvého prašanu a řádily v závějích jak pominuté- hlavně Debra a Barunka se jen tak občas přidala. Škoda že jsem nevzala foťák, tak třeba příště. Zdraví Marcela
mreh
napsal(a):
Ahoj Soni a všichni ostatní kavkazští kamarádi, naše holky si taky dnes na prochajdě užívaly čerstvého prašanu a řádily v závějích jak pominuté- hlavně Debra a Barunka se jen tak občas přidala. Škoda že jsem nevzala foťák, tak třeba příště. Zdraví Marcela
Tak ho prosím tě nezapomeň a holky nafoť, Marci, já zase prošvihla "zkoušku kvality sněhu", jak Car zavrtává hlavu do čerstvé hromady , no a Fandinka se hned přidala, takže byli jak dva bezhlaví jezdci, ze sněhu trčela jen těla, od krku dál
Tady byl děs,přes noc -24, přes den -15 až -19, konečně je tam líp, ale zase se zvedá vítr, asi to, co bylo na západě dopoledne jde teď teprve k nám.
Taky jsme dnes stihli dlouhé prochajdy, i na chvilinku vylezlo sluníčko, tak se holky "opalovaly",ale klouzalo to, pod tím čerstvě napadeným je pořád ledovka, nepomůžou traktorky, nic...S.
corinka
napsal(a):
Tak ho prosím tě nezapomeň a holky nafoť, Marci, já zase prošvihla "zkoušku kvality sněhu", jak Car zavrtává hlavu do čerstvé hromady , no a Fandinka se hned přidala, takže byli jak dva bezhlaví jezdci, ze sněhu trčela jen těla, od krku dál
Tady byl děs,přes noc -24, přes den -15 až -19, konečně je tam líp, ale zase se zvedá vítr, asi to, co bylo na západě dopoledne jde teď teprve k nám.
Taky jsme dnes stihli dlouhé prochajdy, i na chvilinku vylezlo sluníčko, tak se holky "opalovaly",ale klouzalo to, pod tím čerstvě napadeným je pořád ledovka, nepomůžou traktorky, nic...S.
Ahoj Naďo, no jak chceš, ale aby to nebylo chápáno jak provokace
tak prosím
ipk
napsal(a):
Ahoj Naďo, no jak chceš, ale aby to nebylo chápáno jak provokace
tak prosím
ještě v sobotu
ipk
napsal(a):
no tak asi tak poslední - protože žádný kavkazák tam nebyl
nada
napsal(a):
Teda Iveto to je náádhera
Tak jste si pořádně užili
A co ten sněhový šok v Čechách ? Neni ti větší zima než obvykle ??
Uvidíme se v Brně tak budeš vyprávět
Jo šok v rozdílu 40 stupňů A pokud to bude takhle pokračovat - tak Brno jedině na lyžích - musí Ivan začít trénovat.
nada
napsal(a):
A zakládám nové
Ahoj všem, tak nám dnes naše Arsinka BB porodila štěňátka, vypadá to na 7 ratolestí
marie m
napsal(a):
velká gratulace Arsince ,hlavně at jsou všichni zdraví ,Arsík má hodné mlička ,mimískům hodné pánečky
už se na prcky těším až je uvidím
děkuji, jsem fakt zvědavá, co z nich vyroste za rarachy
mangiara
napsal(a):
děkuji, jsem fakt zvědavá, co z nich vyroste za rarachy
Arsince též velkou gratulaci a štěňďatům perfektní páníčky.A jedna Jagginka z "opičích hor"
skalap
napsal(a):
Arsince též velkou gratulaci a štěňďatům perfektní páníčky.A jedna Jagginka z "opičích hor"
A ještě jeden Baša
nada
napsal(a):
Nojo ,stejné myšlenky
Baša děkuje a počká si na některou z holčin,jaro už na něho pěkně leze
lmusa
napsal(a):
Jak vidím ty hromady sněhu, tak s tím jarem to bude asi předčasné
Líbo tomu sněhu není ještě konec,připravujeme se na další...........Dnes zatím jen tak 10 cm a další padá a do toho i pěkně fouká.
skalap
napsal(a):
Líbo tomu sněhu není ještě konec,připravujeme se na další...........Dnes zatím jen tak 10 cm a další padá a do toho i pěkně fouká.
Naďo až ledy povolí,tak do Žižic určitě dorazíme.Bude taky i jarní bonitace,zatím nevíme kde.Tu holku doma má,ale na jaře má doma smůlu,musí si počkat nejdřív do podzimu,tak shání náhradu.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Nahlášeno.