klarazelenkova
napsal(a):
Halo kde jste kdo?
jó, tak tentokrát jsem zaspala já, jste to zase pěkně rozjeli holky, to mě těší.
Kláro, pes se mi líbí :-))) Sice pikardům nerozumím, ale u všech zvířecích chlapů se mi líbí, když mají ten správný chlapský výraz a nejsou to žádné barbíny :-), tak na tomhle je na první pohled vdět, že je to pan pes. To je super, že ti štěníci určitě moc pomohli, doufám, že se pořád držíš tak úžasně jako doteď.
Já se sstejně jako Hela bojím toho, že by mi doma zůstalo 8 obříků, že bych je neudala, přece jen to není čivava, že jo, tak leda až budem mít nějakých těch pár vysněných hektarů :-))). Ale tak Ája má zatím čas.
Mati, jsem staršně ráda za maloška, má fakt skvělou péči, tak doufám, že to s tím naším klukem dopadne dobře. Si nedovedu představit, že bych ho teď měla doma a musela chodit každý den do stáje, trvá mi skoro hodinu než se tam tím sněhem dobrodím.
A jinak vítám další nadšence a snad nám tu ta diskuze přece jen vzdrží :-)
maťa

XXX.XXX.80.144
luckai
napsal(a):
jó, tak tentokrát jsem zaspala já, jste to zase pěkně rozjeli holky, to mě těší.
Kláro, pes se mi líbí :-))) Sice pikardům nerozumím, ale u všech zvířecích chlapů se mi líbí, když mají ten správný chlapský výraz a nejsou to žádné barbíny :-), tak na tomhle je na první pohled vdět, že je to pan pes. To je super, že ti štěníci určitě moc pomohli, doufám, že se pořád držíš tak úžasně jako doteď.
Já se sstejně jako Hela bojím toho, že by mi doma zůstalo 8 obříků, že bych je neudala, přece jen to není čivava, že jo, tak leda až budem mít nějakých těch pár vysněných hektarů :-))). Ale tak Ája má zatím čas.
Mati, jsem staršně ráda za maloška, má fakt skvělou péči, tak doufám, že to s tím naším klukem dopadne dobře. Si nedovedu představit, že bych ho teď měla doma a musela chodit každý den do stáje, trvá mi skoro hodinu než se tam tím sněhem dobrodím.
A jinak vítám další nadšence a snad nám tu ta diskuze přece jen vzdrží :-)
Klárčí psala sem ti do toho našeho tématu Nezavřou hubu.....
Luci já su taky strašně ráda za prcka! Určo to dopadne dobře, je to evidentně bojovník a péči má přímo dokonalou
Moc držím palečky
Diskuze vám určo vydrží, se neboj! Takový krásný pesani jen tak nezapadnou A já se furt mám čím kochat a kde sbírat info, až jednou....jednouuuuu
A co vám říkaj pesani na ty tuny snížku? Řádí aspoň?
maťa

XXX.XXX.80.144
klarazelenkova
napsal(a):
Halo kde jste kdo?
Jooo a jak sem psala v našem tématu Nezavřou hubu....., tak to platí i pro vás, kdybyste měly chuť na Kaštánky, stavte se, dokud sou
maťa
napsal(a):
Jooo a jak sem psala v našem tématu Nezavřou hubu....., tak to platí i pro vás, kdybyste měly chuť na Kaštánky, stavte se, dokud sou
Díky za vzkazík na nezavřou hubu...máš pravdu opravdu už nan nich začíná být znát,že jsou to vllkodávci a to,že to nebudou žádný vořezávátka bylo jasný už když se narodili.
Jinak holky jsme moc ráda,že se vám líbí ženich pro Bijou,víc s emi teda líbí barva jako má moje ušatice nebo plavá...pikard v tomto zbarvení mi přijde míň vořechoidní,ale Beorn je prostě fantastickej,i když je tmavej,je takový šmrncovní
Ještě uvidíme co na to řekne Bijoule na jaře
Jinak mimátka dneska byla na dlaším průzkumu a dnes prvně smočili nožky ve sněhu,bohužel mi akorát došly baterky,tak fotky snad budou až zítra,uvidíme jaké bude počasí...zatím prozkoumávají poctivě stodolu,hrajou si mezi balíkama slámy a sena a vypadají ohromně spokojeně.Už sami baští kaši,maso s přílohou,tvaroh,zítra chci zkusit sýr a vajíčko.A dneska je nám přesně měsíc
klarazelenkova
napsal(a):
Díky za vzkazík na nezavřou hubu...máš pravdu opravdu už nan nich začíná být znát,že jsou to vllkodávci a to,že to nebudou žádný vořezávátka bylo jasný už když se narodili.
Jinak holky jsme moc ráda,že se vám líbí ženich pro Bijou,víc s emi teda líbí barva jako má moje ušatice nebo plavá...pikard v tomto zbarvení mi přijde míň vořechoidní,ale Beorn je prostě fantastickej,i když je tmavej,je takový šmrncovní
Ještě uvidíme co na to řekne Bijoule na jaře
Jinak mimátka dneska byla na dlaším průzkumu a dnes prvně smočili nožky ve sněhu,bohužel mi akorát došly baterky,tak fotky snad budou až zítra,uvidíme jaké bude počasí...zatím prozkoumávají poctivě stodolu,hrajou si mezi balíkama slámy a sena a vypadají ohromně spokojeně.Už sami baští kaši,maso s přílohou,tvaroh,zítra chci zkusit sýr a vajíčko.A dneska je nám přesně měsíc
holky,vy mně lákáte,já se už na Estelku nemůžu dočkat a protože budu letos pouštět Afrah,tak Estelku taky,štěnda jsou nádherná.A počítám,že to bude pořádný nášup..A hlavně se těším,jak moje malá vychovatelka Besča,menší westice bude vychovávat a buzerovat prcky
.A bojím,bojím,že to ta malá bestijačka zvládne levou zadní..Každopádně bude doma veselo a část chrtího azylu skončí jako odchovna štěnat,že chrtího dočasu nebude až tak moc zapotřebí.Spíš mně děsí,že se dají vlkodávci koupit už za lacino a bez PP,to není pes pro každého a vzhledem ke svým rozměrům má mít odpovídající péči...
janiska
napsal(a):
holky,vy mně lákáte,já se už na Estelku nemůžu dočkat a protože budu letos pouštět Afrah,tak Estelku taky,štěnda jsou nádherná.A počítám,že to bude pořádný nášup..A hlavně se těším,jak moje malá vychovatelka Besča,menší westice bude vychovávat a buzerovat prcky
.A bojím,bojím,že to ta malá bestijačka zvládne levou zadní..Každopádně bude doma veselo a část chrtího azylu skončí jako odchovna štěnat,že chrtího dočasu nebude až tak moc zapotřebí.Spíš mně děsí,že se dají vlkodávci koupit už za lacino a bez PP,to není pes pro každého a vzhledem ke svým rozměrům má mít odpovídající péči...
Bohužel máš pravdu,je to smutný už je tolik vlkodávků bezpapíráků,tedˇjsme viděla nabídku bez PP za 2000,- o "čistokrevnosti" si dovolím pochybovat
Z vlastní zkušenosti,můžu říct,že pokud dojde k nějaké neočekávané příhodě a je třeba veterinář tak náklady jsou fakt ohromné..nás třeba operace torze s následnou veterinární péčí vyšla na 15 tisíc
maťa

XXX.XXX.80.144
klarazelenkova
napsal(a):
Bohužel máš pravdu,je to smutný už je tolik vlkodávků bezpapíráků,tedˇjsme viděla nabídku bez PP za 2000,- o "čistokrevnosti" si dovolím pochybovat
Z vlastní zkušenosti,můžu říct,že pokud dojde k nějaké neočekávané příhodě a je třeba veterinář tak náklady jsou fakt ohromné..nás třeba operace torze s následnou veterinární péčí vyšla na 15 tisíc
Klárčí to je príma se štěndy, že už papají všecko A pořádně dobij baterky a vyfoť sněžná vlkodávčata, moc se na to těším!
Taky mě napadlo, že bys je mohla už nafotit jednotlivě Víš jak, každého zvlášť v sedu, nebo postoji, aby jednotlivě vynikla
Ale to je jen návrh že....mám totiž svého oblíbence a ráda bych ho viděla pořádně
A mně se právě na ženichovi Bijou líbí nejen jeho mohutnost, ale ta barva, ta je dokonalá Tahle barvička je prostě dle mého gusta
S těma bezpapírákama je to síla, by jeden neřekl, že to už postihne i takový ne zrovna rozšířený a obří plemeno
Klárčí co jehňátka, ještě nic?! A Bedříšek taky ještě nic, jo?
maťa
napsal(a):
Klárčí to je príma se štěndy, že už papají všecko A pořádně dobij baterky a vyfoť sněžná vlkodávčata, moc se na to těším!
Taky mě napadlo, že bys je mohla už nafotit jednotlivě Víš jak, každého zvlášť v sedu, nebo postoji, aby jednotlivě vynikla
Ale to je jen návrh že....mám totiž svého oblíbence a ráda bych ho viděla pořádně
A mně se právě na ženichovi Bijou líbí nejen jeho mohutnost, ale ta barva, ta je dokonalá Tahle barvička je prostě dle mého gusta
S těma bezpapírákama je to síla, by jeden neřekl, že to už postihne i takový ne zrovna rozšířený a obří plemeno
Klárčí co jehňátka, ještě nic?! A Bedříšek taky ještě nic, jo?
Mě se na pikardech taky nejvíc líbí barva jak je Bijou, i vlkodávky mám ráda světlé, ale z tohodle pesana, přesně jak píše Lucka, čiší ten samčí vzhled. Je to chlapák jak má být, fakt parádní a dokazuje to, že na barvě opravdu nezáleží aby se pesan líbil
pitimiti
napsal(a):
Mě se na pikardech taky nejvíc líbí barva jak je Bijou, i vlkodávky mám ráda světlé, ale z tohodle pesana, přesně jak píše Lucka, čiší ten samčí vzhled. Je to chlapák jak má být, fakt parádní a dokazuje to, že na barvě opravdu nezáleží aby se pesan líbil
Ahojky,taky jsme časem zjistila,že o barvě to není..úplně prvního vlkodava jsme chtěla plavýho tak Benji byl šedý s žíháním,druhý byl plavý tak jsme stonala po šedým s žíháním,Denny je plavá taky bych radši šedou s žíháním a Tessátko taky nebude šedý s žíháním
Jehňata zatím nic,ale včera manžel přiběhnul z maštale,že Eliška budˇrodí nebo umírá,tak jsme vyrazila do maštala atm ležela ovce na boku,pod sebou bobky a funěla,tak jsem mrkla samozřejmě nerodila,žádný vemínko nic co by nasvědčovalo blížícímu se porodu jsme nenašla,tak jsme milou ovci zatahala za vlnu,nakulila z boku na břicho ovce vyskočila,zavrávorala a vyrazila k jeslím na seno..se chuděrka převalila a nemohla se zvednout
Fotky jednotlivých štěňat budou dneska ,už jsou nafocené,měla jsme domluvenou kamarádku s fotˇákem na včerejšek,ale zradilo jí auto.Tedˇjen čekám až dorazí po mailu,protože u nás nešly stáhnout do počítače.Matˇo,že Tvým favoritem je Asscan(hnědý obojek(??
klarazelenkova
napsal(a):
Ahojky,taky jsme časem zjistila,že o barvě to není..úplně prvního vlkodava jsme chtěla plavýho tak Benji byl šedý s žíháním,druhý byl plavý tak jsme stonala po šedým s žíháním,Denny je plavá taky bych radši šedou s žíháním a Tessátko taky nebude šedý s žíháním
Jehňata zatím nic,ale včera manžel přiběhnul z maštale,že Eliška budˇrodí nebo umírá,tak jsme vyrazila do maštala atm ležela ovce na boku,pod sebou bobky a funěla,tak jsem mrkla samozřejmě nerodila,žádný vemínko nic co by nasvědčovalo blížícímu se porodu jsme nenašla,tak jsme milou ovci zatahala za vlnu,nakulila z boku na břicho ovce vyskočila,zavrávorala a vyrazila k jeslím na seno..se chuděrka převalila a nemohla se zvednout
Fotky jednotlivých štěňat budou dneska ,už jsou nafocené,měla jsme domluvenou kamarádku s fotˇákem na včerejšek,ale zradilo jí auto.Tedˇjen čekám až dorazí po mailu,protože u nás nešly stáhnout do počítače.Matˇo,že Tvým favoritem je Asscan(hnědý obojek(??
Ahojky,tak každý z prcků už má své fotky na rajčeti,právě stahuju fotky z dnešního dne,ale bohužel sníh dneska nevyšel
klarazelenkova
napsal(a):
Ahojky,tak každý z prcků už má své fotky na rajčeti,právě stahuju fotky z dnešního dne,ale bohužel sníh dneska nevyšel
Tak dnes se mimča po delší době konečně odhodlala vylézt na sníh
Matˇo hned jak to zvládnu odepíšu Ti na mail,momentálně nestíhám,vrhla jsme se na úklid v rámci akce zapoměnˇna blížící se chemoterapii.Také stále neúspěšně očekávám narození jehňat a také chodím okukovat králici jestli třeba aspoň ona nerodí(ale tu mám spočítanou až na pátek).No a abych se doma nenudila mám tu Pavlíka a manžel má dovolenou,takže úklid je opravdu nekonečný
klarazelenkova
napsal(a):
Tak dnes se mimča po delší době konečně odhodlala vylézt na sníh
Matˇo hned jak to zvládnu odepíšu Ti na mail,momentálně nestíhám,vrhla jsme se na úklid v rámci akce zapoměnˇna blížící se chemoterapii.Také stále neúspěšně očekávám narození jehňat a také chodím okukovat králici jestli třeba aspoň ona nerodí(ale tu mám spočítanou až na pátek).No a abych se doma nenudila mám tu Pavlíka a manžel má dovolenou,takže úklid je opravdu nekonečný
klarazelenkova
napsal(a):
Halo kde jste kdo?
ahoj všichni, tak vidím, že malošci rostou jako z vody .
A já mám taky jednu novinku, tak to vypadá, že teda budu následovat Sněhuli a půjdu mateřskou tentokrát já. Zatím je vše v pohodě, paní doktorka mě potěšila, že z toho nedělala vědu, bála jsem se, že po té loňské příhodě mě hodí hned na rizikové.Ale ani jsem ji nemusela přemlouvat, aby mě nechala ještě chvíli chodit do práce (pač být půl roku na neschpence teda i kvůli penzům žádná legrace) ani práci koleme koní mi nezakázala, akorát se musím samo šetřit. Tak doufejme, že na druhý pokus to dopadne všechno v pohodě.
Akorát musíme bohužel se Sněhlí přerušit naši \"počínající závodní kariéru \
Jinak Maťo kaštánky, to je moje, nejlepší čoko mňam, mňam.
A co psi ve sněhu? Naši jsou jako vždy totálně nadšení, přihodím vám sem fotky naší dvojky. Jistě pochopíte proč druhé Ájino jméno je teroristka :-)
luckai
napsal(a):
A já mám taky jednu novinku, tak to vypadá, že teda budu následovat Sněhuli a půjdu mateřskou tentokrát já. Zatím je vše v pohodě, paní doktorka mě potěšila, že z toho nedělala vědu, bála jsem se, že po té loňské příhodě mě hodí hned na rizikové.Ale ani jsem ji nemusela přemlouvat, aby mě nechala ještě chvíli chodit do práce (pač být půl roku na neschpence teda i kvůli penzům žádná legrace) ani práci koleme koní mi nezakázala, akorát se musím samo šetřit. Tak doufejme, že na druhý pokus to dopadne všechno v pohodě.
A co psi ve sněhu? Naši jsou jako vždy totálně nadšení, přihodím vám sem fotky naší dvojky. Jistě pochopíte proč druhé Ájino jméno je teroristka :-)
luckai
napsal(a):
luckai
napsal(a):
luckai
napsal(a):
Ahoj Lucko tak to moc gratuluju,já jsme si ještě před rokem říkala,že bych přeci jen třeba do třetice..,že bych se třeba mohla dočkat holčičky
a tedˇjsem ráda,že už jsme nic nezkoušeli.Jinak musím potvrdit,že být na neschopence teda fakt není nic moc,jsem díky nemoci každý měsíc tak o 4-5 tisíc lehčí než když jsme chodila do práce,ještě že mám uzavřený pojištění a po ukončení marození dostanu korunky
Jinak doma se nám to začíná toršinku komplikovat,mám od včerejšího dne Davídka v nemocnici,začal teplotovat a měl vyrážku takže jsme vyrazila honem rychle jestli to není meningokok a doktoři si nechali v nemocnici na pozorování,dostává antibiotika a prý má spíš purpuru,ale musí to ještě laboratorně potvrdit,což bude trvat tak týden..chudák kluk a to má příští týden prázdniny
Lucko a už Ája vyhazuje Ringa při hraní do vzduchu??Moji klucí si takhle hráli,Benji doběhnul k Danečkovi chytil ho za krkem a nadhodil do vzduchu,packama otočil a připlácnul k zemi..mají ty vlkodávci trošku brutální hry
klarazelenkova
napsal(a):
Ahoj Lucko tak to moc gratuluju,já jsme si ještě před rokem říkala,že bych přeci jen třeba do třetice..,že bych se třeba mohla dočkat holčičky
a tedˇjsem ráda,že už jsme nic nezkoušeli.Jinak musím potvrdit,že být na neschopence teda fakt není nic moc,jsem díky nemoci každý měsíc tak o 4-5 tisíc lehčí než když jsme chodila do práce,ještě že mám uzavřený pojištění a po ukončení marození dostanu korunky
Jinak doma se nám to začíná toršinku komplikovat,mám od včerejšího dne Davídka v nemocnici,začal teplotovat a měl vyrážku takže jsme vyrazila honem rychle jestli to není meningokok a doktoři si nechali v nemocnici na pozorování,dostává antibiotika a prý má spíš purpuru,ale musí to ještě laboratorně potvrdit,což bude trvat tak týden..chudák kluk a to má příští týden prázdniny
Lucko a už Ája vyhazuje Ringa při hraní do vzduchu??Moji klucí si takhle hráli,Benji doběhnul k Danečkovi chytil ho za krkem a nadhodil do vzduchu,packama otočil a připlácnul k zemi..mají ty vlkodávci trošku brutální hry
Ahoj Kláro, držím palce ať je malý v pořádku a ubydou ti starosti a je zas co nejvíc toho pozitivního.
Ája teda Ringa do vzduchu neháže, přece jen má 30 kilo, tak to naštěstí nezvládne, ale i tak ho zvládá terorizovat slušně :-)), Když si vzpomenu jaké jsem měla obavy než jsem Áju dovezla, aby na ni ten náš magorek nebyl agresivní a nerval se s ní ... a ono je to trochu jinak :-)))
maťa

XXX.XXX.80.144
luckai
napsal(a):
Ahoj Kláro, držím palce ať je malý v pořádku a ubydou ti starosti a je zas co nejvíc toho pozitivního.
Ája teda Ringa do vzduchu neháže, přece jen má 30 kilo, tak to naštěstí nezvládne, ale i tak ho zvládá terorizovat slušně :-)), Když si vzpomenu jaké jsem měla obavy než jsem Áju dovezla, aby na ni ten náš magorek nebyl agresivní a nerval se s ní ... a ono je to trochu jinak :-)))
Ahoj!
Klárko, smolím to mejlíka, snad ho dneska dosmolím
S Davídkem je mi to líto, ale co jsem jukala na web, píšeš že by to snad nemělo být vážné a lepší se to, tak moc moc držíme palečky, aby to bylo v pořádku
A jinak, ty fotky štěňat s hračkama a s Bijou, jakožto správně potrhlou tetou, nemají chybu!!! Kochala jsem se u toho jak blázen Fakt nádhera!!!
Hihi, a máš pravdu, můj oblíbenec je opravdu Asscan, jakpak jsi to poznala?
Luci nádherný hrací fotečky, hlavně ta, jak Ája chytá Ringa za hřbet Vypadá to až krvelačně čéče
To jsou tedy hrátky totok, neomdlíváš u toho občas?
A co Sněží, už je kulatá a spokojená? A malošek se hojí a nezlobká?
Byla jsem oba dny v Brně na výstavě, ale k IW sem se vůbec nedostala, ovšem potkávala jsem je venku, a zrovna takový tmavý žíhaniny, a mírně sem se roztíkala
Njn, to jediný zatím můžu
maťa
napsal(a):
Ahoj!
Klárko, smolím to mejlíka, snad ho dneska dosmolím
S Davídkem je mi to líto, ale co jsem jukala na web, píšeš že by to snad nemělo být vážné a lepší se to, tak moc moc držíme palečky, aby to bylo v pořádku
A jinak, ty fotky štěňat s hračkama a s Bijou, jakožto správně potrhlou tetou, nemají chybu!!! Kochala jsem se u toho jak blázen Fakt nádhera!!!
Hihi, a máš pravdu, můj oblíbenec je opravdu Asscan, jakpak jsi to poznala?
Luci nádherný hrací fotečky, hlavně ta, jak Ája chytá Ringa za hřbet Vypadá to až krvelačně čéče
To jsou tedy hrátky totok, neomdlíváš u toho občas?
A co Sněží, už je kulatá a spokojená? A malošek se hojí a nezlobká?
Byla jsem oba dny v Brně na výstavě, ale k IW sem se vůbec nedostala, ovšem potkávala jsem je venku, a zrovna takový tmavý žíhaniny, a mírně sem se roztíkala
Njn, to jediný zatím můžu
Vím,že máš ráda tmavou barvu tak jsme si tipla na AsscánkaToho si unás byl o víkendu prohlídnout budoucí páníček,myslím,že Asscánek s edostane do těch správných a milujících rukou...ale pán měl rozhodování hrozně těžký,Asscan se k němu vůbec neměl zato Abelard se mohl přetrhnout a ženský,který si vzal pán na pomoc do něj neustále hučely,aby šáhl po Abelardovi..musím říct,že kdy pán napsal,že bere oba vůbec bych se nedivila:-))
Dáda už je doma,příští pondělí máme kontrolu v nemocnici a přijodu všechny výsledky,al etedˇpro zm,ěnu marodí Pavlásek,má vysoké teploty,al evypadá to,že to taky zvládneme.Za to já jsme po první dávce chomoterapie tak ospalá,že jsme v noci nedokázala vylézt z postele a pohlídat si Kačenku,takže ta porodila a bohužel jeno z trojčat nepřežilo..podle pěny u huby a prťavosti usuzuju,že se narodilo mrtvý,ale CO KDYŽ bude hlodat hodně dlouho
klarazelenkova
napsal(a):
Vím,že máš ráda tmavou barvu tak jsme si tipla na AsscánkaToho si unás byl o víkendu prohlídnout budoucí páníček,myslím,že Asscánek s edostane do těch správných a milujících rukou...ale pán měl rozhodování hrozně těžký,Asscan se k němu vůbec neměl zato Abelard se mohl přetrhnout a ženský,který si vzal pán na pomoc do něj neustále hučely,aby šáhl po Abelardovi..musím říct,že kdy pán napsal,že bere oba vůbec bych se nedivila:-))
Dáda už je doma,příští pondělí máme kontrolu v nemocnici a přijodu všechny výsledky,al etedˇpro zm,ěnu marodí Pavlásek,má vysoké teploty,al evypadá to,že to taky zvládneme.Za to já jsme po první dávce chomoterapie tak ospalá,že jsme v noci nedokázala vylézt z postele a pohlídat si Kačenku,takže ta porodila a bohužel jeno z trojčat nepřežilo..podle pěny u huby a prťavosti usuzuju,že se narodilo mrtvý,ale CO KDYŽ bude hlodat hodně dlouho
Teda koukám,že píšu jak praseSnad to po mně rozluštíte
Ještě jsme chtěla napsat,že můj pubertˇák přijel z nemocnice v -6 v pyžamu,pantoflích a bundě a dědovi to vůbec nebylo divný,že David sebou nemá věci na převlečení....já se z nich fakt jednou picnu
maťa

XXX.XXX.80.144
klarazelenkova
napsal(a):
Teda koukám,že píšu jak praseSnad to po mně rozluštíte
Ještě jsme chtěla napsat,že můj pubertˇák přijel z nemocnice v -6 v pyžamu,pantoflích a bundě a dědovi to vůbec nebylo divný,že David sebou nemá věci na převlečení....já se z nich fakt jednou picnu
šmarjáááá, to je fakt něco, takhle dojet z nemocnice
Hlavně aby to neodmarodil, a jinak se tomu časem zasměješ Klárčí
Nooo, to teda pánovi nezávidím, to rozhodování Možná by to nebylo vůbec špatný, kdyby si vzal oba viď?
Klárčí to si nevyčítej s tím maličkým mrtvým mimčem, pusť to z hlavy, nebo dostaneš na zadek.... A to myslím vážně!!! Jak píšeš, nebylo by mu stejně už pomoci, a zvládáš toho i s chemoškou už tak víc než normální smrtelník, tak to zas nepřeháněj
Víš sama, že aspoň troška se šetřit musíš, a dušičku tuplem, žádný stresy.....ju??? Raduj se ze štěnítek, relativně zdravého Davídka a jistě brzo zdravého Pavlíka, dvou nových miminek a všeho a nemysli už na to, co bylo
maťa
napsal(a):
šmarjáááá, to je fakt něco, takhle dojet z nemocnice
Hlavně aby to neodmarodil, a jinak se tomu časem zasměješ Klárčí
Nooo, to teda pánovi nezávidím, to rozhodování Možná by to nebylo vůbec špatný, kdyby si vzal oba viď?
Klárčí to si nevyčítej s tím maličkým mrtvým mimčem, pusť to z hlavy, nebo dostaneš na zadek.... A to myslím vážně!!! Jak píšeš, nebylo by mu stejně už pomoci, a zvládáš toho i s chemoškou už tak víc než normální smrtelník, tak to zas nepřeháněj
Víš sama, že aspoň troška se šetřit musíš, a dušičku tuplem, žádný stresy.....ju??? Raduj se ze štěnítek, relativně zdravého Davídka a jistě brzo zdravého Pavlíka, dvou nových miminek a všeho a nemysli už na to, co bylo
Děvčata pozor začíná to u nás nabírat na obrátkách!§Tedˇjsem přišla z venku a našla jsem další dvě jehňata,naštěstí živá
klarazelenkova
napsal(a):
Halo kde jste kdo?
Ahoj, tak jak se daří? Kláro jak ti je, už máte odrozeno? :-)
Maťo jsem se tě chtěla zeptata na cos byla v Brně a zjistila jsem, že jsem nějak totálně zaspala ten duocacib, jsem si říkala, že mi něco říká, že před intercanisem ještě něco je. No aspoň jsem nemusela Áju trimovat, to zas bude práce na 14 dní, jak je chlupatá a ještě by jí bylo zima:-)
Jinak já včera porušila své předsevzetí, že na sebe budu super opatrná a nesednu na koně :-), tak jsem to trošku přehodnotila.
luckai
napsal(a):
Ahoj, tak jak se daří? Kláro jak ti je, už máte odrozeno? :-)
Maťo jsem se tě chtěla zeptata na cos byla v Brně a zjistila jsem, že jsem nějak totálně zaspala ten duocacib, jsem si říkala, že mi něco říká, že před intercanisem ještě něco je. No aspoň jsem nemusela Áju trimovat, to zas bude práce na 14 dní, jak je chlupatá a ještě by jí bylo zima:-)
Jinak já včera porušila své předsevzetí, že na sebe budu super opatrná a nesednu na koně :-), tak jsem to trošku přehodnotila.
Ahojky -Ty ty ty!!!!!!!
Luci v kolikátém jsi měsíci??
proxima
napsal(a):
Ahojky -Ty ty ty!!!!!!!
Luci v kolikátém jsi měsíci??
Ahojky!
Tak odrozeno ještě nemáme,stále čekají na porod 3 zwartblice,z toho jedna prvnička tak doufám,že vše dopadne dobře.Jinak zachráněné jehně je ok,ale jeho sestřička v pondělí umřela,viděla jsme jí ještě v 5 večer jak stojí u mámy a pije a kolem 8 večer jí našel manžel ležet studenou na zemi,jakoby v křeči,takže putovala domů do tepla,ale bohužel už jí nebylo pomoci.Já mám za sebou 3 sérii chemoterapie a zatím byla nejhorší,od neděle mi bylo blbě ,zvracela jsme,dostavil se průjem,bolesti celý Zelenkový,v úterý navíc 38,5 teplota,ale od středy už je mi jakžtakž a vracím se pomalu k normálu..já vím,že se budu opakovat,ale už se příšerně těším až bude květen a bude po všem
Štěníci rostou a jsou to macani,nejmenší má 9,5 kg a největší 11,5 kg!!!Zítra odjíždí první do světa,jede Asscánek do Frýdku - Místku bude mít úplně suprovýho páníčka a partˇáka mu bude dělat jeho vlastní babičkaVčera se ozval zájemce z Madˇarska tak uvidíme kdo pojede další
klarazelenkova
napsal(a):
Halo kde jste kdo?
nějaké novinky? Pište, pište :-)
Kláro jak je zdravotně?
U nás je teď hrůza ... Ája hárá :-))). Už 14 dní, ale teprve tento týden se Ringovi zatměl mozek totálně. Ája je na něj už alergická, jen co ho uvidí. Teď už jí nedá pokoj ani dvě vteřiny, Ája se pak naštve a zbije ho a pokouše a on je celý strachy bez sebe a stejně na ni jde skákat znova, takže Ája je z něj už skoro nepříčetná, takže už je k sobě skoro nepouštím, protože to nemá cenu, i na vycházky už musí zvlášť, pač když jsou spolu tak se ani jeden pořádně nevyvenčí. No prostě legrace.
luckai
napsal(a):
nějaké novinky? Pište, pište :-)
Kláro jak je zdravotně?
U nás je teď hrůza ... Ája hárá :-))). Už 14 dní, ale teprve tento týden se Ringovi zatměl mozek totálně. Ája je na něj už alergická, jen co ho uvidí. Teď už jí nedá pokoj ani dvě vteřiny, Ája se pak naštve a zbije ho a pokouše a on je celý strachy bez sebe a stejně na ni jde skákat znova, takže Ája je z něj už skoro nepříčetná, takže už je k sobě skoro nepouštím, protože to nemá cenu, i na vycházky už musí zvlášť, pač když jsou spolu tak se ani jeden pořádně nevyvenčí. No prostě legrace.
Ahojky!
Naštěstí už je mi dobře,ale týden po chemo mi bylo ouvej,hodně ouvej,bojím se co bude příští týden,to mi moření zase začínáBych se na to s chutí vysr...
Jinak se snažím užívat si,dělám jen to co mě baví a nic nestíhám:-)Prcci rostou jako z vody,největší Abelard už má 15,5 kg,Asscánek už je v novém domově,tedˇo víkendu by měl vyrazit do světa Adrigon a dnes se mi ozval zájemce na Arishku ze Španělska..nakonec jí zájemce z Madˇarska odmítnul,že by radši plavou fenku
Jinak Bijouterka dělala po dlouhatánský době zase obarnu,držel jí figurant,když já nemůžu a kousala na rukáv n adruhýho figuranta a myslím,že to zvládla vcelku dobře
klarazelenkova
napsal(a):
Ahojky!
Naštěstí už je mi dobře,ale týden po chemo mi bylo ouvej,hodně ouvej,bojím se co bude příští týden,to mi moření zase začínáBych se na to s chutí vysr...
Jinak se snažím užívat si,dělám jen to co mě baví a nic nestíhám:-)Prcci rostou jako z vody,největší Abelard už má 15,5 kg,Asscánek už je v novém domově,tedˇo víkendu by měl vyrazit do světa Adrigon a dnes se mi ozval zájemce na Arishku ze Španělska..nakonec jí zájemce z Madˇarska odmítnul,že by radši plavou fenku
Jinak Bijouterka dělala po dlouhatánský době zase obarnu,držel jí figurant,když já nemůžu a kousala na rukáv n adruhýho figuranta a myslím,že to zvládla vcelku dobře
Buď ráda, že nestíháš, aspoň nemáš čas myslet na to co nemáš :-). Máš teda rozptyl páníčků :-), jak se ti to podařilo ?
U nás už je vše v pohodě Ringo i Ája jsou zase normální :-)
luckai
napsal(a):
Buď ráda, že nestíháš, aspoň nemáš čas myslet na to co nemáš :-). Máš teda rozptyl páníčků :-), jak se ti to podařilo ?
U nás už je vše v pohodě Ringo i Ája jsou zase normální :-)
Tak na jednu stranu jsme ráda,že nestíhám na druhou mi to občas vadí a převážně je mi to srdečně buřt(jsem s ezařekla,že se nebudu nervovat tak se to snažím doodržovat,jen moje okolí je takové neohleduplné,ale to by bylo najiné povídání).V úterý odcestoval Adrigon na Slovensko,také má super páníčky a zatímmi tu zůstává Arishka,vypadá,že po nevydařeném Madˇarsku nevyjde ani Španělsko a Abelrd je snad začarovaný na toho s evyptává jeden tipař za druhým...momentálně ho mám doma na marodce protože přepečlivá maminka mu vyškubala stehy po operaci kýly
Držte mi palce tenhle týden mě zase moří..od pondělí je mi zle a včera jsem zvracela,ale už pomaounku počítám dávky do konce
Ahojky!
Koukám,že nám forum zapadlo hodně dolůTak štěnítka už se skoro všechny rozprchla do nových domovů,kluci jsou všichni pryč a fenky mi zůstaly doma,Tessinka je pěkný číslo krade boty,ničí věci a Arisha od té doby co dostala od maminky za vyučenou s echová jako hodná vlkodaví slečinka a přestala dělat rozbroje a vysírat se na všechny okolo sebe.Jinak tento týden mám zase chemošku tak na mě myslete a držte palce,začala jsme dostávat nějkaé nové léky abych to líp snášela a nezvracela tak uvidím eco to udělá,ale jsme strašně štˇastná,že už se blížím do cíle..už půjdu na kapačku jen 9x
Kláro taky jsem na tebe myslela, nestihla jsem napsat, ale přečetla jsem si to. Tak snad už máš to nejhorší za sebou. Zase informuj, jak to zvládáš.
Já si užívám, ode dneška zůstávám doma, tak mám před sebou pár doufám skvělých měsíců, kdy budu mít čas na všechno, tak jak jsem si vžycky představovala, i když všechno dělat nemůžu :-).
S Ájenkou si tak nějak plánuju, žebych mohla zkusit v květnu ZZO, co nám loni zrušili, akorát p těch loňských ostudných BH, tea nevim, nevim. navíc máme dopředu jednu nulu, pač aport je pro nás naprosto cizí věc ( a učit ji ten nucený, na to asi nemám nervy :-)
Jinak mám ještě dotaz, když mám teď tho času, tak si říkám, že budu pesanům víc vařit, dneska jsem koupila, plíce, uši a vepřové kosti . Vaříte to? Mě se to moc nechce dávat syrové, když člověk neví, jak dlouho jim to tam leží.
Ahojky!Injekce zabraly a držím a je mi dobře,jen mě bolí žebra,takže studuju a hrozím se co by to mohlo být,zatím jsem vystudovala cukrovku,zánět jater a slinivky,srdíčko..takže se tu modlím a doufám,že to je jen namožený nebo otlačený jak spím na boku.Včera jsme nafotily holky ve výstavním postoji,fotky jsou na stránkách,chtěla jsem je tu zvěřejnit,al estávkuje mi počítač a dneska zásadně nezveřejňuje fotky,už mi to udělal tady,na facebooku a na bazoši..takže mrkněte k nám na www.bijou.websnadno.cz
Jinak Bijou hárá,zítra jdu na stěr a pak podle výsledků frčíme do Německa,tak nám držte palce.
Lucko plíce určitě vařený a nejlíp s rýží jinak se psiska pose.. ouško bych dala s klidem syrový na žužlání
klarazelenkova
napsal(a):
Ahojky!Injekce zabraly a držím a je mi dobře,jen mě bolí žebra,takže studuju a hrozím se co by to mohlo být,zatím jsem vystudovala cukrovku,zánět jater a slinivky,srdíčko..takže se tu modlím a doufám,že to je jen namožený nebo otlačený jak spím na boku.Včera jsme nafotily holky ve výstavním postoji,fotky jsou na stránkách,chtěla jsem je tu zvěřejnit,al estávkuje mi počítač a dneska zásadně nezveřejňuje fotky,už mi to udělal tady,na facebooku a na bazoši..takže mrkněte k nám na www.bijou.websnadno.cz
Jinak Bijou hárá,zítra jdu na stěr a pak podle výsledků frčíme do Německa,tak nám držte palce.
Lucko plíce určitě vařený a nejlíp s rýží jinak se psiska pose.. ouško bych dala s klidem syrový na žužlání
no jsem právě měla zkušenost s játrama, že se pěkně po... , ale dala jsem jim toho moc najednou, tak dám asi hodně rýže :-). Hele a ty kosti, jsou to ty velké s kloubem a lopatka, vepřové. Ty by asi taky neměly vadit syrové, že?. A kdybych je uvařila, že by byl ještě vývar, tak by to vadilo? nebo spíš nevím, jestli tu budou syrové chtít, už se mi stalo, že některé syrové maso nechtěli, tak jestli to není nějak velký problém uvařit?
Jsem moc ráda, že pokračuješ takhle úžasně Kláro, prosímtě hlavně to nepřeháněj se studiem a nevymýšlej a neplánuj si diagnózy (znáš to nejhorší je laik s přístupem k odborným informacím :-)).
To už jsme zjistila,že heslo zlatá nevědomost má v bjoji s touhle chorobou cenu zlata,protže čím míň toho člověk ví tím míň s estresuje a užírá..bohužel občas mám takovou nutkavou potřebu všemu přijít na kloub a do detailu studuju a pak jsme z toho na prášky
Kosti pro změnu jedině syrový,vařený nebo pečený jsou pro psiska špatně stravitelný
Ahojky, tak plíce s rýží slavily obrovský úspěch a ještě máme namraženo. Dokonce se nekonal ani žádný průjm jako minule po játrech, co jsem jim dala, to bylo děsné (ale toho jsem jim tehdy dala asi moc). No a včera jsem jak museli být na ranči asi tři hoďky zavření v boxe, tak jsem jim pohodila ty kostičky syrové i s ještě s kousky masa a jen se po nich zaprášilo za tu dobu :-). A to na mě kdysi zkoušeli, že syrové masičko oni nepapají :-).
Kláro psiska vypadají super, Bijou má parádní barvu a tváří jako naprosto profesionální vlkodav :-)). Deny mi strašně připomíná Áju, člověče nevím, jestli bych je na nějaké neznáme fotce poznala od sebe :-), z toho vyplývá, že je samozřejmě nádherná :-), i když ájenka má asi světlejší oči. A co holky, nikdo se neozývá:-), jsem myslela, že první budou pryč fenky a ono kluci.
Hele svoji nutkavou potřebu po vzdělání si klidně doplňuj, já jsem taky zastánce toho, aby člověk neměl přístup: doktore jsem nemocný, tak se mnou něco dělej, ale sám se zajímal a ptal, koneckonců je to moje zdraví. Ale to sebou přináší právě tohle riziko, takže studuj ale nepanikař :-)
Ahojky!Jsme ráda,že psiskám chutnalo:-))Maso je maso,naše holky měly plíce minulý týden.Měla jsme tu ovečku co nedokázala vstát a byla krátce po porodu,takže skončila jako krmení pro psiska.Játra i plíce jsou projímavý proto je třeba je dávat s rýží!!
Bijoule dělá vždycky ve výstavním postoji vlkodava,jak jsme tak koukala na fotky z výstav našl ajsme jen pár pikardích jedinců co s eprezentují jako pikardi:-))Stěr dopadnul tak,že je ještě brzy a máme dorazit na další v sobotu,před chvílí jsme viděl aholky jak s evýznamně očichávají(Denny hárá už taky),al ezatím po sobě neskačou,tak uvidím jeslti na stěr nepůjdeme dřív
Taky mě překvapilo,že kluci našli páníčky bez problémů,no ona by určitě i Arishka byla dávno pryč zájemců byla spousta,hlavně ze zahraničí,ale Arishka měla bohužel kýlu a všichni v tom vidí hrozný problém..začínám mít obavy,že mi Arishka zůstaně doma taky,ona se potvůrka tak snaží..hází po mě očkama,natřásá se...,zůstane tu ještě pár dní a už nebudu mít sílu se s ní rozloučit,vlastně už tedˇje mi do breku,když si představím,že by najednou odjela
Před chvílí mi holka jedn ašikovná ukázala jak umí uklízet,zahlídla jsme jí jak běhá po dvoře a drží v hubě kyblík,zavola jsme na ní fuj a ona běžela s kyblíkem tam kde ho vzala,zahodila ho tam a přišla za mnou... no a tedˇmi řekni jak mám mít sílu s e"zbavit" alespoň jednoho člena rodiny,který po sobě umí uklízet
Kláro to je fakt, to je přímo bláznovství zbavovat se někoho kdo uklízí :-)). Přeju ať to všechno s nakrytím dopadne dobře.
A já se dneska dvakrát vykoupala. Áju jsem s Ringem dnes na ranči vzala na první pořádnou koupel, aby přežili polední cestu domů (chodíme přes pastvinu asi půl hoďky po děsném pařáku). Ája byla totálně nadšená neustále plavala, Ringo, jakovždy se nechtěl namočit celý a když jsem ho chtěla strčit, tak jak jsme se přetahovali, tak mě stáhl za nima i s riflema a botama. :-) No a podruhé doma, když jsem se vrátila, tak nám vytekla pračka .
jupííí, tak to je skvělá zpráva, s krytím je to smůla, ale myslým, že ta šťastná zpráva ti to úplně vynahradí.
U nás konečně přestlao pršet nonstop a prší už jen občas :-). S Ájkou nám zas nevyšly ty zkoušky co minule ZZO, tentokrát mou vinou, bylo potřeba 5 psů, byli 4 a já zavolala o den pozděj. Jsem se pořád rozmýšlel, jestli to bude s Ájou zase ostuda, její "nadšení", když nemá náladu (a tu jen tak nemá) je opravdu "bezmezné", navíc s 0 za aport. No a až jsem se rozhodla, tak smůla.
No a další smůla, mamčin pesan byl naoperaci s přetrhlým kolením vazem a asi mu to už podruhé ruplo, dnes jde na kontrolu, tak jsem zvědavá, jak se to bude řešit.
maťa

XXX.XXX.80.144
To je mi moc líto....ach jo Proč ti vlkodávci na to tak trpí
anko to je smutné, to je mi moc líto. Po dlouhé době se dívám na vlkodávky a zrovna taková děsná zpráva, co na to říct
My byli na Intercanisu, nakonec V4 a krásný posudek, tak nějak podle předpoklad, ale stejně jsem byla trochu zklamaná. Ája se asi p. rozhodčímu hodně líbila, jenže se zase bála a předvedla nulový pohyb, tak už nevím co s ní.
Tak jsme s holčičkama byla na klubovce,Tessa VN1 - primus minor,Arisha VN2,a ze Slovenska přijel Abelard N1
Tak vidím Klári, žes vlkodávky zas vytáhla a snad se nějaký nový nadšenec zas přidá.
Taky přidám i sem ke gratulacím a držím pěsti ať vše pokračuje tím správným směrem.
No a přihodím fotečku s naším novým členem Vilémem a už máme skoro měsíc.
Ahojky,tak to vidíš já ostuda jsem Ti chtěla napsat a poděkovat za úžasné fotky a nějak nestíhám....hlavně musím ocenit jak pěkně nosíš prcka,já si nikdy takhle netroufla jak si pořád zvrkávám nohy tak jsme s ebála,že by to nebylo pro prcka moc bezpečný:-))
Jinak tento týden jsme zjištˇovala jak vypadají miminka,Asscánek mě přijel navštívit osbně a má 85 cm a 63 kg,páníček dostal vyhubováno a az úkol psa z lehka ochrtnout,Adrigon 81 cm a 55 kg,tady do páníčků hučím,aby ho otrimovali a alespoň jednou vyrazili na výstavu,ale bohužel zatím nejsem úspěšná,Abelard má 87 cm a váhu s edozvím příští týden,ten jezdí po výstavách pravidelně a vyhrává no amoje divoženky,mají asi tak 78-79 cm a váhu odhaduju kolem 45-48 kg jsou hubenější,snažím se nezatěžovat klouby
Adrigon
Ahojky,forum nám zapado tak si dovoluju ho "oživit" a pochlubit seDnes jsme byla s Denny na sonu a na přelomu dubna a května se u nás narodí mimátka,já se tak těším
přidávám pár fotek kamarádčiných mimin.
Jedna fenka a tři kluci hledají ještě nové páníky.
klarazelenkova
napsal(a):
Ahojky,forum nám zapado tak si dovoluju ho "oživit" a pochlubit seDnes jsme byla s Denny na sonu a na přelomu dubna a května se u nás narodí mimátka,já se tak těším
Klárko, gratuluji a budu držet pěsti, aby všechno dobře dopadlo
Co ruka, už je v pořádku ? Ty jsi ale číslo
...jsem včera byla u Tebe na webu
ještě se musím pochlubit holčičkama Arishkou a Tessinkou,jsme na ně moc pyšná
Ahojky teda toto letí, už další mimísy, Kláro a nebojíš s, že je neudáš, já mít doma víc místa, taky do toho jdu, ale právě se toho dost bojím, takže do štěňat pujdu asi až budu mít dost místa na to kdyby mi to nějací zůstali doma, aby se tam vešli :-)). No a úplně mě dorazil článek paní Holkové, jak je u nás převlkodavováno. Jako tušila jsem, ale ta čísla mě docela zarazily.
No takže já se letos chystám snad na bonitaci. Doufám, že přemluvím Marka - nebo někoho z rodiny, pač cestování s malochem a psem sama nicmoc. No a pak někdy doufám, že se dočkám i štěňat, ale nějak to rychle utíká.
Jinak Kláro fotka je skvělááá. Holky vypadají nádherně, ty taky (a to jako vážně) - máš skvělé vlasy, no a postředí a stylizace taky moc vydařené.
no a nášemu malošovi budujeme od malinka kvalitní imunitní základ .
No ale mohl by se na fórum přidat zas nějaký nový vlkodav, a pak že je prej převlkoušováno a tady nic.
Ahojky,to je dobře,že se po delší době zase někdo ozval.Jasně,že začínám mít obavy,když jsme plánovala krytí tak jsem koukala,že skoro nikdo nekryje a najednou během 10 dnů se nakrylo asi 8 fen a všechny zabřezly,navíc jak se Denny kulatí ukazuje se,že má větší břicho než minule takže se obávám,že těch miminek tam tentokrát bude moc(prosila jsme Denny o 6),měla jsme pár zájemců a jak jsme tak koukala skoro všichni už štěně mají,takže uvidíme co přinese čas
Ale i přesto všechno já se tak staršně těším na mimátka,už pomalounku stříhám metr,za chviličku budu nastýlat porodnu,zítra mi přivezou hafo moc kolínek,ovesnejch vloček,masa a příští týden očekávám pár pytlů granulek,babička mi háčkuje oboječky abych se v mrňouskách vyznala(měla jsem takové rozlišovací obojky,ale já nevím jak je to možné všem na štěniskách držely a já pořád lezla a hledala...asi jsme měla větší divočáky no a dnes jsme byla obhlídnout nabídku vinoték abych mohla zakoupit nějaký dobrý mok na zapití,protože miminka se zapít musí,prostě na zdravíčko
Jinak děkuju za pochvalu,jsme na holčičky pyšná a sebekriticky uznávám,že jsme po té hnusné nemoci zkrásněla
si připadám jak v té pohádce o ošklivém káčátku
Koukám jak Vilémek pěkně povyrostl a Ringo jaká je skvělá chůvička
Kláááro, ty jsi nepsala, že kryješ v Llawondyssu!!!! No tož toto, tak to jsem zvědavá na mimča.
Dokážu si představit, jak se těšíš a moc ti to přeju, snad se mi taky někdy poštěstí.
Vildu už psiska i ´koně začínají zajímat a rád je pozoruje a hlavně ošahává. ringo je skvělá chůva, strašně rád ho olizuje a Vildovi se to moc líbí :-)). To Áju to malé mimino teda moc nebere, tváří se většinou strašně znuděně :-))
No vidíš,mně to vůbec nedošlo,že Ája je z Llawondyssu..nejen,že jsme zkrásněla,ale taky jsem malinko(víc) zblbla,ale už jsme si zvykla
Původně jsem měla domluvenýho ženicha v Německu,ale nakonec s eto všechno nějak zašmodrchalo a jela jsme za Bartem..a jsem moc ráda,jeho první štěňata vypadají hodně dobře.Tedˇjen,aby porod a všechno okolo proběhlo hladce.Denny je den ode dne víc a víc kulatá..před chvílí posvačila slepici..zdá se,že si mateřství užívá
Ahoj,dnes jsme fotili Denníčka,posílám fotky naší březulky:-))Držte nám palce už nás bude brzo víc
samozřejmě,že se můžete přidat,čim víc nás bude tím líp
Jinak hlásím,že od soboty čekám,že Denny už bude každou chvíli rodit a ona zatím nic a drží pohromaděVemínko má nalitý k prasknutí,je propadlá,má průhledný výtok,ale zatím se nic neděje,ale vypadá to,že tento týden bude určitě porodní smrštˇ- včera jsem našla teddy králíčátka,dnes normální králíčátka,tak tedˇuž je řada jen na Denny
No,potěš Vás,mamina je,jak veliká kulička.to bude přemiminkováno,hlavně,aby se mimča dostala do odpovědných a láskyplných pelíšků u nových majitelů.....Doufám,určo nejen za sebe,že dáte na moderku zprávu!
Dobrý večer!Jsem ráda,že se Vám líbí mé webovky a děkuju za držení palečků,doufám,že vše dobře dopadne jako minule,jsme den ode dne víc a víc nervozní...abych Denníčka nestresovala uklízím po domě a na dvoře,nutím manžela budovat a tak všelijak si různě zaměstnávám hlavu.A Denny se zatím k porodu nemá..před chvílí jsem jí byla okouknout a pohladit bříško,každý večer jí přikládám své chromé ruce na břicho a snažím se ucítit miminka,když s ehýbou a posledních pár dní jsme úspěšnáJá to prožívám jak vlastní těhotenství
Misho nezoufjte,můj manžel taky nechtěl dalšího vlkodava a dnes máme 3 holky - naučila jsme s emoc neptat a stavět ho před hotovu věc,on pak řve míň,ideální čas na pořízení nových zvířat u nás nastává většinou těsně před jeho cvičením(je voják) a nebo během cvičení
Konec konců až budou mimisci na světě mi budeme přijímat chovací a mazlicí návštěvy,třeba si dá říct
klarazelenkova
napsal(a):
Dobrý večer!Jsem ráda,že se Vám líbí mé webovky a děkuju za držení palečků,doufám,že vše dobře dopadne jako minule,jsme den ode dne víc a víc nervozní...abych Denníčka nestresovala uklízím po domě a na dvoře,nutím manžela budovat a tak všelijak si různě zaměstnávám hlavu.A Denny se zatím k porodu nemá..před chvílí jsem jí byla okouknout a pohladit bříško,každý večer jí přikládám své chromé ruce na břicho a snažím se ucítit miminka,když s ehýbou a posledních pár dní jsme úspěšnáJá to prožívám jak vlastní těhotenství
Misho nezoufjte,můj manžel taky nechtěl dalšího vlkodava a dnes máme 3 holky - naučila jsme s emoc neptat a stavět ho před hotovu věc,on pak řve míň,ideální čas na pořízení nových zvířat u nás nastává většinou těsně před jeho cvičením(je voják) a nebo během cvičení
Konec konců až budou mimisci na světě mi budeme přijímat chovací a mazlicí návštěvy,třeba si dá říct
Kdepak, tenhle obrik mi neprojde, alespon v nejblizsi dobe....snazila jsem se totiz nedavno, co mi sily stacily. Shaneli jsme vetsiho pejska k malymu domecku, protoze nas behem mesice navstivili 2x zlodeji (vykradli nam dilnu a auto u domu) a moje mala cubina (krizenec, 7 kg) nechce byt beze me venku (je z panelaku). Potrebovali jsme stenatko, protoze mame pulrocni miminko. No a ja jsem nekde v utulku objevila nadhernyho krizence Vlkodava, ale jakmile jsem ho ukazala manzelovi, ze si ho vezmem, tak pry ani nahodou, prece jenom by to byl velky skok z toho naseho prcka na Vlkodava. Tak mozna dalsi pes. Pristi tyden si totiz jedeme pro vlkosede stenatko NO
(vybral manzel). Ale jestli mi nekdy Vlkodav projde, tak Vas kontaktuju, protoze z Vasich webovek je videt, ze se u Vas maji pejsci a vubec vsechny zvirata skvele! Mejte se moc krasne a preju Vam a cele Vasi rodine (tam pocitam i zvirata
) hlavne zdravi a pak uz to vsechno pujde samo
Kláro, tak co užžž???????
Rocido, super, konečně někdo přibyl a nenáme tady soukromou diskuzi . Odkud je váš "malošek"?
Misho, hele jak píše Klára. Já doma půl roku prudila, co kdybychom si pořídili vlkouše ... nepřichází v úvahu ... stále stejné. Nakonec díky téhle diskuzi a zejména Kláře jsem se odhodlala udělat krok od svých snů k realizaci a zarezervovala si štěně, bez vědomí manžela. Doma byla 14 dní tichá domácnost s tím, že to musím OKAMŽITĚ zrušit. Na což jsem odvětila, že to už nepujde (což nebyla tak úplně pravda, že:-). Nutno říci, že ten samý rok jsem vpodsatě stejným způsobem "zařídila" i nezrovna levného ženicha pro naši kobylu, takže myslím, že to bylo pro manžela asi skoro infarktové období. Zpětně musím říci, že je to vážně neskutečně zlatý a klidný člověk, co se mnou vydrží :-), že Kláro :-))
Takže být tebou rozhodně neházím flintu do žita (taky už jsme měli jednoho psa - samo na můj popud, takže to taky není překážka :-)). A jestli máte vlastní baráček ... ideál ... zapoj své ženské zbraně :-)
Tady foto z našeho výletu i s babi
Jee, vy jste ale krasna rodinka! No my mame sedmiletou krizenku foxterier X JRT, pulrocni miminko a pristi sobotu jedeme pro tu ovcandu, k tomu jeste kocky, ktere se k nam zatoulaji nebo je nejakej "dobrodinec" hodi coby kotatka pres plot takze na nas domecek se zahradou (asi 600 m2) celkem dost. A taky materska neni zrovna nic moc, takze i vzhledem k financim (domek rekonstruujeme) si musim dat s dalsimi prirustky pokoj
Ale neni vsem dnum konec, zatim se budu kochat vasima psiskama a pomalu tyhle obriky manzelovi podsouvat
Pejsky mate umistene venku? Nebo v dome?
my mme taky maloša 7měsíců, tak to jsme na tom skoro stejně. Hm tak s baráčkem to nicmoc, my bydlíme u tchánů, tak zatím to je v pohodě, ale taky si už delší doby hledáme nějakou polosamtku, tak jestli na ni dojde, tak to bude asi sevším utrum kvůli penězům.
Náši psy jsou "jenom" vlkouška boxer (tedy kříženec boxera), ten malý je mamčin (původně dědův) útulkáček. Psiska mají venku boudy a takový řekněme velký kotec. Tam spávají, ráno po vycházce je beru domů, nebo jdou pak se mnou ke koním nebo rjzujem venku. Takže jsou tak napůlvenkovní.
Tady maloch už začíná jezdit .-)))
Tak konečně zase u internetu.Mrňous,tedy teď už tak trochu obřík,je od Znojma,z CHS BIG DAGDA.Roste,jak z vody a mám dojem,že zatím váhá,je-li pes,nebo kůň....
zdravím, jak se všichni máme?
My byli na bonitaci. ˇAja se líbila, dostali jsme krásný kód, jen mě mrzí, že teda naše kondice byla vyhodnocena jako výkrmná :-))). Po těch 2 letech, co vypadala jako špageta, je z ní naráz dinosaur :-), no to jsou dozvuky té zátěžovky, co měli v zimě :-))
počasí nám teda fakt moc nevyšlo.
Jo Kláro a co malí, už jsou všichni zadaní?
Ahoooojky,jsme nějak zapadli.Klára......zapomněla jsem přihlašovací údaje tak mám novou přezdívku
Děkujeme. Až někdy lituju, že jsem se s ním nedala na výstavní " kariéru". Kdo by to byl řekl, že ze štěněte, který nikdo nechtěl ( ) vyroste takovej fešáček. V mých očích nejkrásnější..
Tak by to mělo být,každý pes by měl být v očích svého majitele ten nej nej nej,atˇsi kdo chce co chce povídáTedy alespoň já to tak cítím
Posouvám téma vlkodavů, protože jsem slyšela, že tohle plemeno je v poslední době docela oblíbené.
Bohužel nám sníh tenhle rok moc nevydržel, přidávám jednu fotku alespoň s malým sněhovým popraškem. Ron miluje sníh, tak je škoda že ho moc nebylo. Tak teď čekáme na to, až zase začne pařit slunce. To potom nemůžeme na pořádný procházky, páč Aron teplo špatně snáší a nechce se ani zchladit ve vodě. Jak to mají vaši vlkodavové s vodou? Plavou?
Uživatel s deaktivovaným účtem

S plaváním to velká sláva není (zkusil jen jednou), ale vodu obecně miluje. Až moc, řekla bych. Aneb každá louže, každý potok a rybník znamená zalehnutí do něj až po krk, pokud možno A to bez ohledu na počasí, takže i když bylo kolem nuly, chlapec se chodil chladit. Při mínus pěti už jsem ale vydala zákaz.

Ahojky,Holky vodu milujou,není louže,potůček nebo rybník,aby unikl jejich pozornosti) a každá příležitost ke svlažení je samozřejmě vítaná,krom toho,že jako většina vlkodavů zalehnou do louží tak holčičky i plavou.Tessa je dokonce takový borec,že ráda plave i za mnou,stačí jen zavolat skočí do vody a už plave...jen mám co dělat jí uplavat neb se bojím,že by mě samou láskou mohla utopit.Řekla bych že soužití s pikardicí je naučilo spoustu věcí co většina běžných vlkodavů nedělají.Holky jsou neunavitelná torpéda,hlídají,poskakují,mám podezření,že už je Bijou naučila i dělat kotrmelec .Fotky někdy příště
Ahoj,tak se mi smečka kapku rozrostla, Patrick už není sám,ale vodomilný moc nejsou
Ty jo, Ron vlezl do vody maximálně po pupíček ( i když, i to je docela hodně, většina psů v tom místě už plave ). Taky si myslím že doma nemáme vůbec psa, ale uplně jiný zvíře. Myslím že kozu. Ron hrozně rád skáče a poskakuje, ačkoliv to má zakázáno, kvůli kloubům, občas se tak hrozně rozvášní, že je těžký ho potom zkorigovat..
Máme další psy, dva jorky a teď nově pěti měsíční štěně čivavy, tak mám strach aby z nich nebyli placičky.
Mimochodem, bílá se mi u vlkodavů moc líbí. Moc hezký pes.
lizbeth
napsal(a):
Ahoj všem milovníkům vlkodavů, chci se zeptat Vás zkušených (možná brzo přibudeme k vám ) když je štěně až do černa (3 týdný staré) s náprsenkou, jak bude cca vypadat v dospělosti? žíhání zatím nejde u něj vidět jako u ostatních sourozenců, díky za pomoc
Mám skúsenosť, že blednú, z čierneho asi bledosivý nebude ale rátajte s tým, že pravdepodobne bude tmavo sivé, to žíhanie by malo byť vidno už u šteňaťa ak ho nemá zrejme ho ani mať nebude. Náprsenka mu asi ostane ale môže sa zmenšiť. Ak sú obaja rodičia veľmi tmaví tak možno ostane také ako je.
katkaa1
napsal(a):
Mám skúsenosť, že blednú, z čierneho asi bledosivý nebude ale rátajte s tým, že pravdepodobne bude tmavo sivé, to žíhanie by malo byť vidno už u šteňaťa ak ho nemá zrejme ho ani mať nebude. Náprsenka mu asi ostane ale môže sa zmenšiť. Ak sú obaja rodičia veľmi tmaví tak možno ostane také ako je.
Díky moc, je reálné aby pes měl přibližně takovou barvu?
http://caerdallben.websnadno.cz/raf.jpg
jde mi o to, jen cca předvídat barvu, nikde na netu jsem nenašla porovnání černé nežíhané štěně a pak jak vyroslo
lizbeth
napsal(a):
Díky moc, je reálné aby pes měl přibližně takovou barvu?
http://caerdallben.websnadno.cz/raf.jpg
jde mi o to, jen cca předvídat barvu, nikde na netu jsem nenašla porovnání černé nežíhané štěně a pak jak vyroslo
Máte fotku akú má farbu teraz?