Packy. V takové nepřízni?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
28.1.2010 13:11

Jak ošetřujete psům packy v takovýchto mrazech? Je nějaká finta jak pejska ošetřit? Popřípadě jaké doporučujete masti nebo gely?

28.1.2010 13:19
llucinkaa2

XXX.XXX.123.107

ewanie napsal(a):
Jak ošetřujete psům packy v takovýchto mrazech? Je nějaká finta jak pejska ošetřit? Popřípadě jaké doporučujete masti nebo gely?

Packy něják moc neřeším,mám pastevce,kteří spí venu v mrazech takže problém nemají...jinak venčím v oblasti,kde se nesolí,takže na vycházky taky nic...ale když s nimi jdu do města a vím,že je tam extrémě moc soli,tak namažu packy vazelínou..je dobrá,že dlouho drží

28.1.2010 14:04
hankaapes

XXX.XXX.101.77

llucinkaa2 napsal(a):
Packy něják moc neřeším,mám pastevce,kteří spí venu v mrazech takže problém nemají...jinak venčím v oblasti,kde se nesolí,takže na vycházky taky nic...ale když s nimi jdu do města a vím,že je tam extrémě moc soli,tak namažu packy vazelínou..je dobrá,že dlouho drží

Jenom se vyhybám soli, ničím nemažu a nohy má pesan hladké, nepopraskané. U svého psa před tím jsem preventivně mazala sádlem, nebo lékařskou vazelínou, a nohy mu zchoulostivěly, takže měl každou chvilku rozpraskané.

9.2.2010 22:51
makca

XXX.XXX.144.219

hankaapes napsal(a):
Jenom se vyhybám soli, ničím nemažu a nohy má pesan hladké, nepopraskané. U svého psa před tím jsem preventivně mazala sádlem, nebo lékařskou vazelínou, a nohy mu zchoulostivěly, takže měl každou chvilku rozpraskané.

Vidím že máte psa s krátkýma chlupama, tito psi, kteří mají krátké a drobné chlupy na packách jsou dost náchylní na zimu ,, od pacek". Je dobré je něčím chránit a hlavně dávat pozor na to, aby jste se moc nepohybovali po místech, kde je nasypaná sůl. Já osobně používám na ,,exotické" plemeno botičky, ono přeci jenom tito psi, žili původně někde jinde než v zimě.

10.2.2010 09:09
mismanka

XXX.XXX.224.30

ewanie napsal(a):

Mám JRT a jak chodíme hodně ven i v mrazech, tak má packy takové zhrublé..koupila jsem ve zveráku mastičku s včelím voskem na pacičky, stačí namazat jednou za týden a je to v poho

Přidejte reakci

Přidat smajlík