Prochajdy BRNO 35!!! ;)

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
29.1.2010 10:59
kitty2thorpe

XXX.XXX.76.205

hura dalsiiiii

ty ses plasak, luci
mozna se jeste prida i kamos s mladuchou angl. setra (a mozna jeho kamos se stafordem a vymarakem) ... snad by to nevadilo, ale kdovi jesi dojdou

29.1.2010 11:16
evinka01

XXX.XXX.57.45

kitty2thorpe napsal(a):
hura dalsiiiii

ty ses plasak, luci
mozna se jeste prida i kamos s mladuchou angl. setra (a mozna jeho kamos se stafordem a vymarakem) ... snad by to nevadilo, ale kdovi jesi dojdou

jo Lucko DNESKAne včeraa je to Slatina sídlištěčím větším hromada tím líp aspoň se vylítají... Týna na mě sice nečumí, ale tváří se stylem "co jako bude, nudím se"

29.1.2010 11:17
evinka01

XXX.XXX.57.45

kitty2thorpe napsal(a):
hura dalsiiiii

ty ses plasak, luci

pěknej Mufecto je super výraz takhle shora focený...

tomuhle já říkám výraz "dejte mi korunu na kostičky"

29.1.2010 11:22
llucinkaa2

XXX.XXX.123.107

evinka01 napsal(a):
pěknej Mufecto je super výraz takhle shora focený...

tomuhle já říkám výraz "dejte mi korunu na kostičky"

OK,tak já tam budu tedy noo..možná bych vzala přítele se 7 měsíčním štěniskem(kříženec staforda,pita,NO a myslím,že toho tam je ještě víc)

30.1.2010 21:51
kitty2thorpe

XXX.XXX.76.195

llucinkaa2 napsal(a):
OK,tak já tam budu tedy noo..možná bych vzala přítele se 7 měsíčním štěniskem(kříženec staforda,pita,NO a myslím,že toho tam je ještě víc)

hoooj!!!
az ted sem se dostala k netu, tak sem prihazuju nejaky fotky z patku, vetsina se nepovedla nebo je mazla, tak sorry
(hlasuju aby priste fotila zkusena fotografka)
nakonec sme sly jen tri, vsichni ostatni nas zradili!!!!! (zeee, tonici!), ale i tak se vyblbli (aspon ten muj, ikdyz to furt nevypadalo, doma zalehl a spal) a nikdo se neporval

30.1.2010 21:53
kitty2thorpe

XXX.XXX.76.195

kitty2thorpe napsal(a):
hoooj!!!
az ted sem se dostala k netu, tak sem prihazuju nejaky fotky z patku, vetsina se nepovedla nebo je mazla, tak sorry
(hlasuju aby priste fotila zkusena fotografka)
nakonec sme sly jen tri, vsichni ostatni nas zradili!!!!! (zeee, tonici!), ale i tak se vyblbli (aspon ten muj, ikdyz to furt nevypadalo, doma zalehl a spal) a nikdo se neporval

muf a jeho ladies

30.1.2010 21:56
kitty2thorpe

XXX.XXX.76.195

llucinkaa2 napsal(a):

(muf i taruska v raji)

30.1.2010 21:58
kitty2thorpe

XXX.XXX.76.195

llucinkaa2 napsal(a):

workoholicky pako tyna

30.1.2010 22:04
kitty2thorpe

XXX.XXX.76.195

llucinkaa2 napsal(a):

30.1.2010 22:10
kitty2thorpe

XXX.XXX.76.195

llucinkaa2 napsal(a):

v marianskym sme se s evkou obcerstvili () a pokracovali dal - pridala se k nam boxerka bara

30.1.2010 22:14
kitty2thorpe

XXX.XXX.76.195

llucinkaa2 napsal(a):

30.1.2010 22:23
kitty2thorpe

XXX.XXX.76.195

llucinkaa2 napsal(a):

jinak, uz dopredu, dalsi patek bych sla rada znovu - kdykoli kdekoli tak pokud byste nekdo mel zajem tak napiste a davejte sem fotky, at je na co koukat!!!

30.1.2010 22:44
evinka01

XXX.XXX.57.45

kitty2thorpe napsal(a):
jinak, uz dopredu, dalsi patek bych sla rada znovu - kdykoli kdekoli tak pokud byste nekdo mel zajem tak napiste a davejte sem fotky, at je na co koukat!!!

pěkný fotkyworkoholička sbírá síly na další řádění, ale zítra frčíme na celej týden až do neděle , takže my až leda potom další týden...

2.2.2010 21:13
kitty2thorpe

XXX.XXX.121.171

evinka01 napsal(a):
pěkný fotkyworkoholička sbírá síly na další řádění, ale zítra frčíme na celej týden až do neděle , takže my až leda potom další týden...

baby jedny! zadna nechcete v patek vencit?
my byli dnes s tou fenkou anglickyho setra, ma necelej pulrok, takze idealni spolecnik pro toho myho obludixe...ale teda vic neposlusnyho psa sem nevidela

2.2.2010 21:21
kitty2thorpe

XXX.XXX.121.171

evinka01 napsal(a):

s vama je nuda vam reknu

2.2.2010 23:35
kitty2thorpe

XXX.XXX.121.171

kitty2thorpe napsal(a):
s vama je nuda vam reknu

btw, ve ctvrtek odpoledne jdeme znova, mezi podoli a lisen do poli a bereme i boby, je tam super kopec... kdo chce, muze se pridat

3.2.2010 09:33
sunin

XXX.XXX.71.48

kitty2thorpe napsal(a):
btw, ve ctvrtek odpoledne jdeme znova, mezi podoli a lisen do poli a bereme i boby, je tam super kopec... kdo chce, muze se pridat

Jááááá chciiii
půjdu s Váma aji kdyby trakaře měli padat
ve čtvrtek i v pátek,vlastně máme čas i dneska ale jsem v Obřanech a učím se s mini bratrem.Tak prosím o napsání kdy a kde a dostavíme se v plné polní i s foťákem

5.2.2010 20:34
kitty2thorpe

XXX.XXX.92.191

sunin napsal(a):
Jááááá chciiii
půjdu s Váma aji kdyby trakaře měli padat
ve čtvrtek i v pátek,vlastně máme čas i dneska ale jsem v Obřanech a učím se s mini bratrem.Tak prosím o napsání kdy a kde a dostavíme se v plné polní i s foťákem

tak misi, snad jindy to je zacarovanej kruh ...nakonec vcera sme ani bobovat nesli, nedala sem zkousku (jako jedina), tak sem to odrekla z duvodu uceni na dnesek....takze si o nic neprisla, ale pristi tyden chcu jit urcite
jinak dnes sem sla jen s kamosem s boxerkou barou, litali 2h, ted jeste s jednim psem a FURT na me cumi jako jesi dneska uz konec, jesi jeste nekam nepujdem su mrtva za neho a on nic!!!!!...hyperaktivec jeden

...romantika u nas na poli

ps. zitra se du podivat na vystavu psu, nejak dopo...nejdete nekdooo?

8.2.2010 11:58
kevin

XXX.XXX.80.235

kitty2thorpe napsal(a):
tak misi, snad jindy to je zacarovanej kruh ...nakonec vcera sme ani bobovat nesli, nedala sem zkousku (jako jedina), tak sem to odrekla z duvodu uceni na dnesek....takze si o nic neprisla, ale pristi tyden chcu jit urcite
jinak dnes sem sla jen s kamosem s boxerkou barou, litali 2h, ted jeste s jednim psem a FURT na me cumi jako jesi dneska uz konec, jesi jeste nekam nepujdem su mrtva za neho a on nic!!!!!...hyperaktivec jeden

...romantika u nas na poli

ps. zitra se du podivat na vystavu psu, nejak dopo...nejdete nekdooo?

Ahoj, mi jsme se byli podívat v sobotu kolem poledne. Koupila jsi něco?

10.2.2010 12:05
kevin

XXX.XXX.80.235

kevin napsal(a):
Ahoj, mi jsme se byli podívat v sobotu kolem poledne. Koupila jsi něco?

Tady je nuda.

17.2.2010 13:47
kevin

XXX.XXX.80.235

kevin napsal(a):
Tady je nuda.

hop
máte někdo aspoň ještě nějaké fotky?

23.2.2010 12:04
llucinkaa2

XXX.XXX.2.148

kevin napsal(a):
hop
máte někdo aspoň ještě nějaké fotky?

Holky,vy jako spíte,nebo co?
Poj'dte dnes někdo na prochajdu,Karolína už se nudí...
HMM???

23.2.2010 12:50
kitty2thorpe

XXX.XXX.196.41

llucinkaa2 napsal(a):
Holky,vy jako spíte,nebo co?
Poj'dte dnes někdo na prochajdu,Karolína už se nudí...
HMM???

hooj nespim
ja mam skolu uz, ale mam cas ctvrtek i patek odpoledne tak kdyby mel nekdo zajem a napad kam jit....

26.2.2010 12:49
sunin

XXX.XXX.224.85

kitty2thorpe napsal(a):
hooj nespim
ja mam skolu uz, ale mam cas ctvrtek i patek odpoledne tak kdyby mel nekdo zajem a napad kam jit....

Cauky tak uz jsem zpatky mezi živými konečně mám net doma tak bude lepší domluva.Ale to počasí je teda pěkně na prd

26.2.2010 13:36
kevin

XXX.XXX.80.235

sunin napsal(a):
Cauky tak uz jsem zpatky mezi živými konečně mám net doma tak bude lepší domluva.Ale to počasí je teda pěkně na prd

Po sluníčku se mi stýská.

26.2.2010 14:34
kevin

XXX.XXX.80.235

kevin napsal(a):
Po sluníčku se mi stýská.

To šero je fakt hnusný.

26.2.2010 15:52
kevin

XXX.XXX.80.235

kevin napsal(a):
To šero je fakt hnusný.

Ty nové fotky jsou hezké. http://dobrmanaron.unas.cz/

26.2.2010 15:52
kevin

XXX.XXX.80.235

kevin napsal(a):
Ty nové fotky jsou hezké. http://dobrmanaron.unas.cz/

Čipovy se ten déšť moc nelíbí.

28.2.2010 22:15
llucinkaa2

XXX.XXX.228.135

kevin napsal(a):
Čipovy se ten déšť moc nelíbí.

No,tak chtělo by to prochajdu a tečka ..já mám teď celý týden volno,takže můžu v podstatě kdykoliv..jo,vlastně krom středy

28.2.2010 23:10
evinka01

XXX.XXX.57.45

llucinkaa2 napsal(a):
No,tak chtělo by to prochajdu a tečka ..já mám teď celý týden volno,takže můžu v podstatě kdykoliv..jo,vlastně krom středy

my spíš ne, háráme, takže když už leda s holkama

1.3.2010 15:12
sunin

XXX.XXX.71.48

evinka01 napsal(a):
my spíš ne, háráme, takže když už leda s holkama

Ahooooj......konečně se tu někdo zjevil :-)) my můžem zítra ale net mi nějak nefunguje,ale snad to večer bude už OK.

1.3.2010 15:14
sunin

XXX.XXX.71.48

sunin napsal(a):
Ahooooj......konečně se tu někdo zjevil :-)) my můžem zítra ale net mi nějak nefunguje,ale snad to večer bude už OK.

akorát teda zítra končím o půl 4 v práci tak nejlepe někde kolem

1.3.2010 18:12
hillary

XXX.XXX.124.230

sunin napsal(a):
akorát teda zítra končím o půl 4 v práci tak nejlepe někde kolem

Ahoj,my bychom se taky přidali,i bychom dojeli..tento týden skoro kdykoliv.:-)

1.3.2010 19:12
sunin

XXX.XXX.5.48

hillary napsal(a):
Ahoj,my bychom se taky přidali,i bychom dojeli..tento týden skoro kdykoliv.:-)

A máte někdo nápad kam??my asi moc daleko nedojedem aby bylo ještě světlo

1.3.2010 19:33
axl

XXX.XXX.43.119

kitty2thorpe napsal(a):
hura dalsiiiii

ty ses plasak, luci

Ahojte, ve stredu nechcete jit odpo nekdo ven? Jsme z Lisne.

1.3.2010 21:30
hillary

XXX.XXX.124.230

axl napsal(a):

Uterý, středa, čtvtrek, my můžem asi kdykoliv,ale tak do půl paté max..pak musím domů a do práce.

2.3.2010 08:56
llucinkaa2

XXX.XXX.228.135

axl napsal(a):

Ahoj,co máš za psíka?pokud ti nebudou vadit medvědi,tak klidně půjdeme

2.3.2010 10:06
sunin

XXX.XXX.181.61

llucinkaa2 napsal(a):
Ahoj,co máš za psíka?pokud ti nebudou vadit medvědi,tak klidně půjdeme

Ahojky........úžasná zpráva hned takhle po ránu........vzala sem si dovolenku do konce týdne .......tákže jsem nastartovaná na vychajdu........dneska můžu od jedné

2.3.2010 12:35
megalitka

XXX.XXX.104.141

sunin napsal(a):
Ahojky........úžasná zpráva hned takhle po ránu........vzala sem si dovolenku do konce týdne .......tákže jsem nastartovaná na vychajdu........dneska můžu od jedné

Ahoj,můžu se k Vám přidat?Máme štěňátko trpasličího pinče a hledáme kamarády na prochajdy!!Prozatím jsme z Bystrce,ale během týdne se budeme stěhovat blíž do centra.Nebudou nám vadit ani medvídci KAO a SAO,za sebe budu moc ráda.Hlavně,aby byli snášenliví k našemu prdolovi,budou nám tři měsíce...V rámci Brna si dojedeme kamkoliv,takže není problém vyrazit na nějakou menší vychajdu někde do parku nebo někam dál...Kris

2.3.2010 12:43
kitty2thorpe

XXX.XXX.196.50

megalitka napsal(a):
Ahoj,můžu se k Vám přidat?Máme štěňátko trpasličího pinče a hledáme kamarády na prochajdy!!Prozatím jsme z Bystrce,ale během týdne se budeme stěhovat blíž do centra.Nebudou nám vadit ani medvídci KAO a SAO,za sebe budu moc ráda.Hlavně,aby byli snášenliví k našemu prdolovi,budou nám tři měsíce...V rámci Brna si dojedeme kamkoliv,takže není problém vyrazit na nějakou menší vychajdu někde do parku nebo někam dál...Kris

jeee a tak vyhovuje vam vsem treba ten ctvrtek?at se nejak hneme a domluvime..teda nevim jak je to se stavkou mhd, ale snad bych se taky dostala kamkoli a muzu celej den (to stejny v patek) a radi pozname novy kamarady! tak naky tipy na vylet?

2.3.2010 12:49
sunin

XXX.XXX.181.61

megalitka napsal(a):

ahoj......určitě se můžeš přidat,budem jen rádi.......ale teda staří "Brňáci" tady na to nějak zapoměli........konečně mám čas a nikde nikdo

2.3.2010 12:57
sunin

XXX.XXX.181.61

sunin napsal(a):
ahoj......určitě se můžeš přidat,budem jen rádi.......ale teda staří "Brňáci" tady na to nějak zapoměli........konečně mám čas a nikde nikdo

Kači a kterou denní dobu????My bysme brali tak nějak dopoledne,ale moc nápadů kam...to nemám.....nejlépe nikde nikdo a v lese

2.3.2010 13:47
kitty2thorpe

XXX.XXX.196.50

sunin napsal(a):
Kači a kterou denní dobu????My bysme brali tak nějak dopoledne,ale moc nápadů kam...to nemám.....nejlépe nikde nikdo a v lese

rikam ze muzu kdykoli ale podle ty stavky jako abych se mohla nekam dostavit, auto bohuzel furt nemam..a ani ridicak kdyz sme u toho spis po obede, treba kolem 13...hm? a kam vyrazit me fakt nenapada

2.3.2010 14:08
sunin

XXX.XXX.181.61

kitty2thorpe napsal(a):
rikam ze muzu kdykoli ale podle ty stavky jako abych se mohla nekam dostavit, auto bohuzel furt nemam..a ani ridicak kdyz sme u toho spis po obede, treba kolem 13...hm? a kam vyrazit me fakt nenapada

myslíš že to s tou stávkou bude tak horký??? taky mě nenapadá kam,neznáte někdo nějakej plánovač výletů??či něco takovýho?? napdá mě Mariánský,ale to spíš dopo páč tam bude určo hromada lidí

2.3.2010 15:53
hillary

XXX.XXX.124.230

sunin napsal(a):
myslíš že to s tou stávkou bude tak horký??? taky mě nenapadá kam,neznáte někdo nějakej plánovač výletů??či něco takovýho?? napdá mě Mariánský,ale to spíš dopo páč tam bude určo hromada lidí

Já bych trasu klidně naplánovala,ale tady u nás,jinde to bohužel moc neznám.:-(((Čtvrtek,pátek,i zítra můžeme.

2.3.2010 17:22
kitty2thorpe

XXX.XXX.98.68

sunin napsal(a):

mam trosku komplikace a mozna tu nakonec ve ctvrtek nebudu...ale zitra dopoledne by to taky slo, to bysme mohli dat to mariansky....kristy ty muzes taky dopo?treba kolem 10

2.3.2010 18:55
megalitka

XXX.XXX.104.141

kitty2thorpe napsal(a):
mam trosku komplikace a mozna tu nakonec ve ctvrtek nebudu...ale zitra dopoledne by to taky slo, to bysme mohli dat to mariansky....kristy ty muzes taky dopo?treba kolem 10

Kdyby jste šli zítra,tak bych se s malou přidala

2.3.2010 19:00
axl

XXX.XXX.43.119

megalitka napsal(a):
Kdyby jste šli zítra,tak bych se s malou přidala

Ahoj, ja zitra jdu urcite. Mam 2letyho JRT a asi rocni krizenku. Pujdem asi na Velkou Klajdovku tak kolem treti hodinky. Prida se nekdo?

2.3.2010 19:43
kitty2thorpe

XXX.XXX.100.137

axl napsal(a):
Ahoj, ja zitra jdu urcite. Mam 2letyho JRT a asi rocni krizenku. Pujdem asi na Velkou Klajdovku tak kolem treti hodinky. Prida se nekdo?

ja muzu jen dopoledne, odpoledne mam v 16 skolu....tak kdyby mel nekdo zajem jit dopoledne kolem te 10, asi teda kamkoli - muzu dojet... tak se mi ozvete na mobil (728463011), na net uz asi neprijdu..jinak ja mam 1,5rocniho blaznivyho boxera

2.3.2010 20:06
axl

XXX.XXX.43.119

kitty2thorpe napsal(a):
ja muzu jen dopoledne, odpoledne mam v 16 skolu....tak kdyby mel nekdo zajem jit dopoledne kolem te 10, asi teda kamkoli - muzu dojet... tak se mi ozvete na mobil (728463011), na net uz asi neprijdu..jinak ja mam 1,5rocniho blaznivyho boxera

Kdyby se nekomu chtelo odpoledne pridat, tak pisnite na 737712914. Ahojte

2.3.2010 20:07
evinka01

XXX.XXX.57.45

sunin napsal(a):

Míšo nebreč, my půjdem rády, ale až doháráme... fakt neplánuju štěniska

3.3.2010 12:24
sunin

XXX.XXX.71.48

evinka01 napsal(a):
Míšo nebreč, my půjdem rády, ale až doháráme... fakt neplánuju štěniska

Evi ale víš jak by byli úúúúúžasný....... takovej DOBROFLET by jistě šel na dračku

No ja bych se připojovala k tý Klajdovce na tu třetí zítra,pokud mi to vyjde tak ti Ivet napíšu na ten mobil.

3.3.2010 12:32
kevin

XXX.XXX.80.235

sunin napsal(a):
Evi ale víš jak by byli úúúúúžasný....... takovej DOBROFLET by jistě šel na dračku

No ja bych se připojovala k tý Klajdovce na tu třetí zítra,pokud mi to vyjde tak ti Ivet napíšu na ten mobil.

Ahojte, šeli by jste dnes na Velkou Klajdovku. Šla bych na menší prochajdu.

3.3.2010 12:36
kevin

XXX.XXX.80.235

kevin napsal(a):
Ahojte, šeli by jste dnes na Velkou Klajdovku. Šla bych na menší prochajdu.

Míšo ta Velká Klajdovka byla myšlena na dnešek. Zítra ji myslím nikdo neplánuje.

3.3.2010 12:54
kevin

XXX.XXX.80.235

kevin napsal(a):
Míšo ta Velká Klajdovka byla myšlena na dnešek. Zítra ji myslím nikdo neplánuje.

Aspoň to tu nevidím. Ty dnes nemůžeš, že?

3.3.2010 13:55
evinka01

XXX.XXX.57.45

sunin napsal(a):

ježišmarja nestraš... víš co by to bylo za poděsy? dyť by to ani nechodilo nohama po zemi, akorát by to lítalo

3.3.2010 14:20
sunin

XXX.XXX.71.48

evinka01 napsal(a):
ježišmarja nestraš... víš co by to bylo za poděsy? dyť by to ani nechodilo nohama po zemi, akorát by to lítalo

Heuréka ........lítající štěňátka,to nikdo nemá.......přesně jak říkám.....utrhli by nám ruce

3.3.2010 19:43
kitty2thorpe

XXX.XXX.98.68

sunin napsal(a):
Heuréka ........lítající štěňátka,to nikdo nemá.......přesně jak říkám.....utrhli by nám ruce

takze damy
zitra (ctvrtek 4.3.) je naplanovana prochajda - sraz je v 14h na konecne 4ky v obranech, vsichni sou srdecne zvani zatim jdu ja s mufinem, misa s aronkem, kristy s tonickem (pokud nezaspi) a lucka s medvedicema karinkou a taruskou...
snad se konecne vsecky potkame, uz se tesim!!

3.3.2010 21:29
llucinkaa2

XXX.XXX.228.135

kitty2thorpe napsal(a):
takze damy
zitra (ctvrtek 4.3.) je naplanovana prochajda - sraz je v 14h na konecne 4ky v obranech, vsichni sou srdecne zvani zatim jdu ja s mufinem, misa s aronkem, kristy s tonickem (pokud nezaspi) a lucka s medvedicema karinkou a taruskou...
snad se konecne vsecky potkame, uz se tesim!!

OK,snad budou ty moje obludy v klidu

4.3.2010 08:51
sunin

XXX.XXX.71.48

llucinkaa2 napsal(a):
OK,snad budou ty moje obludy v klidu

Ahojky.....jsem u mamice na netu a potvrzuju účast......Aronek už se moc moc těší a já taky.......beru sebou fotyho přístroj tak úsměvy s sebou

Luci super fotka medvědic,Tara je tvoje nebo bráchova?? Každopádně to holkám spolu sluší

4.3.2010 09:27
llucinkaa2

XXX.XXX.228.135

sunin napsal(a):
Ahojky.....jsem u mamice na netu a potvrzuju účast......Aronek už se moc moc těší a já taky.......beru sebou fotyho přístroj tak úsměvy s sebou

Luci super fotka medvědic,Tara je tvoje nebo bráchova?? Každopádně to holkám spolu sluší

Míšo,Tara BYLA bratrova..už je moje ..jsem se ho snažila ukecat i na bandoga,ale žeprý nic..:D

4.3.2010 09:36
sunin

XXX.XXX.71.48

llucinkaa2 napsal(a):
Míšo,Tara BYLA bratrova..už je moje ..jsem se ho snažila ukecat i na bandoga,ale žeprý nic..:D

Tak to je super a holky spolu vychazi dobre??

Pujde s nama jeste kamaradka se dvema pejsanama

4.3.2010 09:36
megalitka

XXX.XXX.183.237

llucinkaa2 napsal(a):

Tak já se předběžně taky hlásím

4.3.2010 09:44
sunin

XXX.XXX.71.48

megalitka napsal(a):
Tak já se předběžně taky hlásím

super,čím víc tím líp

4.3.2010 10:24
kitty2thorpe

XXX.XXX.83.240

sunin napsal(a):
super,čím víc tím líp

smarjaaaa kolik nas teda pujde
miso jaci dva psi? napis, at se muzu tesit
to bude megaprochazka roku a super ze beres fotak, budou aspon umelecky fotky

4.3.2010 10:29
sunin

XXX.XXX.71.48

kitty2thorpe napsal(a):
smarjaaaa kolik nas teda pujde
miso jaci dva psi? napis, at se muzu tesit
to bude megaprochazka roku a super ze beres fotak, budou aspon umelecky fotky

pujde Terezka s pitbulatkama

4.3.2010 10:38
kitty2thorpe

XXX.XXX.83.240

sunin napsal(a):
pujde Terezka s pitbulatkama

aaaaaaa ja se asi poseru to je super!!! konecne je uvidim mufacek se zblazni

normalne vcera sme s mufem potkali mou vysnenou jedinou....fenku bullmastifa, byla nadherna, plava s cernou maskou, kamaradska, naramne si vyhrali a ja se do tech psu jeste vic zamilovala

4.3.2010 11:14
sunin

XXX.XXX.71.48

kitty2thorpe napsal(a):
aaaaaaa ja se asi poseru to je super!!! konecne je uvidim mufacek se zblazni

normalne vcera sme s mufem potkali mou vysnenou jedinou....fenku bullmastifa, byla nadherna, plava s cernou maskou, kamaradska, naramne si vyhrali a ja se do tech psu jeste vic zamilovala

kamoska ma takovou bulmastifku,je úžasná akorat teda dost drsná má ji společně ještě se třema kavkazákama .....libila by se ti

4.3.2010 12:46
megalitka

XXX.XXX.104.141

sunin napsal(a):
kamoska ma takovou bulmastifku,je úžasná akorat teda dost drsná má ji společně ještě se třema kavkazákama .....libila by se ti

tak přítel zaařídil,že některé věci budeme převážet už dneska,takže já dneska nejdu.Tak snad příště

4.3.2010 13:12
sunin

XXX.XXX.71.48

kitty2thorpe napsal(a):
hura dalsiiiii

ty ses plasak, luci

jéééé hele co sem našla připrohrabování starých fotek.........takovej byl sladkej

no a já už se jdu pomalu oblíkat

4.3.2010 18:14
sunin

XXX.XXX.71.48

sunin napsal(a):
jéééé hele co sem našla připrohrabování starých fotek.........takovej byl sladkej

no a já už se jdu pomalu oblíkat

Tak jsem u našich.......Kristy ještě že jste nešli s náma kolem té řeky........můj odhad času a délky trasy je naprosto mimo........došla jsem teď před chvilkou.....cesta nám trvala víc jak hodinu chudinky moje nožičky,jsem pěkně vyřízená

4.3.2010 18:16
sunin

XXX.XXX.71.48

sunin napsal(a):
Tak jsem u našich.......Kristy ještě že jste nešli s náma kolem té řeky........můj odhad času a délky trasy je naprosto mimo........došla jsem teď před chvilkou.....cesta nám trvala víc jak hodinu chudinky moje nožičky,jsem pěkně vyřízená

ještě dva kousky tam chybí

4.3.2010 18:16
sunin

XXX.XXX.71.48

sunin napsal(a):
ještě dva kousky tam chybí

4.3.2010 18:18
sunin

XXX.XXX.71.48

sunin napsal(a):

úžasně se nám všichni sprasili........ale diplom a medaili získává s přehledem Tara

4.3.2010 18:19
sunin

XXX.XXX.71.48

sunin napsal(a):
úžasně se nám všichni sprasili........ale diplom a medaili získává s přehledem Tara

4.3.2010 18:22
sunin

XXX.XXX.71.48

sunin napsal(a):

......byli tam oba jak na výstavce

4.3.2010 18:23
sunin

XXX.XXX.71.48

sunin napsal(a):
......byli tam oba jak na výstavce

kuk

4.3.2010 18:24
sunin

XXX.XXX.71.48

sunin napsal(a):
kuk

a s paničkou

4.3.2010 18:25
sunin

XXX.XXX.71.48

4.3.2010 18:29
kitty2thorpe

XXX.XXX.83.240

sunin napsal(a):

hej tak tahle je uplne uzasna!
kurna priste je musime vyfotit vsecky! ja uz su v posteli, udelala sem si caj a du se lecit...muf vytuhl taky, tak snad bude spat i zitra
par fotek z mobilu

4.3.2010 18:32
kitty2thorpe

XXX.XXX.83.240

sunin napsal(a):

antonio jak cumi

4.3.2010 18:37
kitty2thorpe

XXX.XXX.83.240

sunin napsal(a):

lady aron na lavicce
jinak cesta domu byla ok, muf s tonikem si zacali na zastavce na voditkach hrat muf zacal provokativne stekat a tonda mrmlat, no uzasny

4.3.2010 18:51
sunin

XXX.XXX.71.48

kitty2thorpe napsal(a):
lady aron na lavicce
jinak cesta domu byla ok, muf s tonikem si zacali na zastavce na voditkach hrat muf zacal provokativne stekat a tonda mrmlat, no uzasny

hezký fotečky no jo Aronek dámička......přeci nebude sedět na zemi

musíme to brzo zopaknout.A je dobře že si s Toníkem hráli,třeba se nakonec velkejch černejch pesanů nebude bát já jdu jíst a pak umřít.....teda ještě vlastně cesta dom vůbec se mi nechce

5.3.2010 10:10
kevin

XXX.XXX.80.235

sunin napsal(a):
hezký fotečky no jo Aronek dámička......přeci nebude sedět na zemi

musíme to brzo zopaknout.A je dobře že si s Toníkem hráli,třeba se nakonec velkejch černejch pesanů nebude bát já jdu jíst a pak umřít.....teda ještě vlastně cesta dom vůbec se mi nechce

Co se sejít i dnes? Sice by to bylo pro mě třetí den posobě, ale prochajdu bych chtěla. Snad bude počasí přát.

5.3.2010 10:11
kevin

XXX.XXX.80.235

kevin napsal(a):
Co se sejít i dnes? Sice by to bylo pro mě třetí den posobě, ale prochajdu bych chtěla. Snad bude počasí přát.

Hezké fotky.

5.3.2010 10:23
sunin

XXX.XXX.71.48

kevin napsal(a):
Hezké fotky.

No já bych prochajdu chtěla zopáknout co nejdřív.......asi mi při ní někdo vyměnil psa.....bez keců šel spát na místo a ne do postele,u ranního venčení byl jak beránek....no zajímavý a taky sežral celou misku na posezení a to je u žížaláka co říct teda
Dneska ale nemůžu,musím do města a pak se staví sestřenka.

5.3.2010 13:14
kevin

XXX.XXX.80.235

sunin napsal(a):
No já bych prochajdu chtěla zopáknout co nejdřív.......asi mi při ní někdo vyměnil psa.....bez keců šel spát na místo a ne do postele,u ranního venčení byl jak beránek....no zajímavý a taky sežral celou misku na posezení a to je u žížaláka co říct teda
Dneska ale nemůžu,musím do města a pak se staví sestřenka.

Kristýno, máš ještě tu fenečku?

5.3.2010 18:11
axl

XXX.XXX.43.119

kevin napsal(a):
Kristýno, máš ještě tu fenečku?

Ahojte! Ve stredu jsme se seznamili s Kukim (JRT) s novymi kamarady. A musim uznat, ze ti vasi pejsanci jsou uzasni. Vsichni kolem me maji spise kavkazany, pitbuliky ... a uplne jsem cucela na "maly" civavy, jaky jsou to uzasny stvoreni . Opravdu maly telem, velky duchem . A nemuzu zapomenout ani na papilonky, ktery jsem videla na vlastni oci snad poprve a i tohle plemeno mi prijde velice prijemne a komunikujici. No proste jsou SUPER

8.3.2010 12:41
kevin

XXX.XXX.80.235

axl napsal(a):
Ahojte! Ve stredu jsme se seznamili s Kukim (JRT) s novymi kamarady. A musim uznat, ze ti vasi pejsanci jsou uzasni. Vsichni kolem me maji spise kavkazany, pitbuliky ... a uplne jsem cucela na "maly" civavy, jaky jsou to uzasny stvoreni . Opravdu maly telem, velky duchem . A nemuzu zapomenout ani na papilonky, ktery jsem videla na vlastni oci snad poprve a i tohle plemeno mi prijde velice prijemne a komunikujici. No proste jsou SUPER

Ahojte,
jaký jste měli víkend?
Já jsem konečně viděla psa, kterého má kamoška. Myslím, že má 6 měs a je to fenka howavarda. Pohladit se moc nenechala, ale chtějí se přidat na procházky a to je super.

10.3.2010 14:09
kevin

XXX.XXX.80.235

kevin napsal(a):
Ahojte,
jaký jste měli víkend?
Já jsem konečně viděla psa, kterého má kamoška. Myslím, že má 6 měs a je to fenka howavarda. Pohladit se moc nenechala, ale chtějí se přidat na procházky a to je super.

Haló lidi tady se zase hraje na mlčenou?

10.3.2010 14:16
megalitka

XXX.XXX.13.138

kevin napsal(a):
Haló lidi tady se zase hraje na mlčenou?

AhojMáte zítra někdo čas na procházečku?Můžu celý den..

11.3.2010 11:14
sunin

XXX.XXX.71.48

megalitka napsal(a):
AhojMáte zítra někdo čas na procházečku?Můžu celý den..

Dneska ve 14:00 na vybehu na Lesne,pisu narychlo pac sem o tom nevedela,chvilu budem ve vybehu a pak se jdem kuknout na Lichu na meho byvaleho konika.

11.3.2010 12:16
sunin

XXX.XXX.71.48

sunin napsal(a):
Dneska ve 14:00 na vybehu na Lesne,pisu narychlo pac sem o tom nevedela,chvilu budem ve vybehu a pak se jdem kuknout na Lichu na meho byvaleho konika.

tak zmena nakonec nikam nejdu,mam dost velkej problem doma a musim ho vyresit.

11.3.2010 16:56
megalitka

XXX.XXX.13.138

sunin napsal(a):
tak zmena nakonec nikam nejdu,mam dost velkej problem doma a musim ho vyresit.

Jééé,tak můžem někdy jindy!Na koníka ráda juknu!Tady v Brně mi strašně chybí

11.3.2010 18:39
evinka01

XXX.XXX.57.45

megalitka napsal(a):
Jééé,tak můžem někdy jindy!Na koníka ráda juknu!Tady v Brně mi strašně chybí

příští týden už bychom taky mohly, to už bude Týna po háráníakorát středa, čtvrtek máme odpoledne plno, ale třeba pátek by šel

11.3.2010 22:27
kitty2thorpe

XXX.XXX.76.73

kitty2thorpe napsal(a):
hura dalsiiiii

ty ses plasak, luci

hoj,
ja su cela otravena z toho pocasi
me se na prochazku hodi treba taky ten patek, dobiram antibiotika tak uz bude jen dobre navic pak v noci z patka na sobotu ten dalsi tyden jedu do tropical islands (hec), do nemecka a tak musim zanechat svyho ctyrnohyho milacka moji rodine co nejvic unavenyho aby s nim meli co nejmin starosti
ps. jeste muzu pondeli nebo utery tak po 15.h...ale zalezi na pocasi

12.3.2010 09:49
megalitka

XXX.XXX.13.138

kitty2thorpe napsal(a):
hoj,
ja su cela otravena z toho pocasi
me se na prochazku hodi treba taky ten patek, dobiram antibiotika tak uz bude jen dobre navic pak v noci z patka na sobotu ten dalsi tyden jedu do tropical islands (hec), do nemecka a tak musim zanechat svyho ctyrnohyho milacka moji rodine co nejvic unavenyho aby s nim meli co nejmin starosti
ps. jeste muzu pondeli nebo utery tak po 15.h...ale zalezi na pocasi

Tak my by jsme se podle počasí,školy a práce taky přidaly s mrnětem

12.3.2010 16:01
kevin

XXX.XXX.80.235

megalitka napsal(a):
Tak my by jsme se podle počasí,školy a práce taky přidaly s mrnětem

Tak já plánuji procházku ještě dnes, ale ne někam moc daleko.

13.3.2010 06:15
axl

XXX.XXX.43.119

kevin napsal(a):
Tak já plánuji procházku ještě dnes, ale ne někam moc daleko.

Nechce jit nekdo s nama odpo do lesa? Omlouvam se, nejsem z Lisne, ale ze Zidenic. Cvakla jsem to omylem. Kdyz se nekomu bude chtit, pisnite na 737712914

13.3.2010 10:23
kevin

XXX.XXX.80.235

axl napsal(a):
Nechce jit nekdo s nama odpo do lesa? Omlouvam se, nejsem z Lisne, ale ze Zidenic. Cvakla jsem to omylem. Kdyz se nekomu bude chtit, pisnite na 737712914

Včera to byla procházka. Přidala se jen kamoška která má psy po zákroku, takže se daleko nešlo.

Možná bych šla dnes kousek Mariánského údolí.

14.3.2010 12:01
kevin

XXX.XXX.80.235

kevin napsal(a):
Včera to byla procházka. Přidala se jen kamoška která má psy po zákroku, takže se daleko nešlo.

Možná bych šla dnes kousek Mariánského údolí.

Předevčírem to byla pohodička, ale včera jsem na žádnou prochajdu nešla a dnes nevim jestli někdo na chvíli půjde.

18.3.2010 09:27
kevin

XXX.XXX.80.235

kevin napsal(a):
Předevčírem to byla pohodička, ale včera jsem na žádnou prochajdu nešla a dnes nevim jestli někdo na chvíli půjde.

Ahojte,
zase se tu začínáme strácet. Poslední vycházky mi nevyšly. Půjde někdo dnes ven?

18.3.2010 11:45
megalitka

XXX.XXX.13.138

kevin napsal(a):
Ahojte,
zase se tu začínáme strácet. Poslední vycházky mi nevyšly. Půjde někdo dnes ven?

AhojMy dneska nemůžem,mám odpoledníA je tam tak krásně...

18.3.2010 15:41
kevin

XXX.XXX.80.235

megalitka napsal(a):
AhojMy dneska nemůžem,mám odpoledníA je tam tak krásně...

ahoj, krásně tam je!

19.3.2010 17:02
kevin

XXX.XXX.80.235

kevin napsal(a):
ahoj, krásně tam je!

Jsem včera ještě šla na cvičák na Zetor, ale nestihla jsem se tu zeptat jestli se někdo nepřidá. Dnes jsem byla na výletě s Klárkou a opět super. Tady je trochu mrtvo.

19.3.2010 18:35
megalitka

XXX.XXX.13.138

kevin napsal(a):
Jsem včera ještě šla na cvičák na Zetor, ale nestihla jsem se tu zeptat jestli se někdo nepřidá. Dnes jsem byla na výletě s Klárkou a opět super. Tady je trochu mrtvo.

Tak my jsme dneska byli jen v parku,nikde víc jsme nestihli..Ale Airy si tam skvěle vyhrála s jednou jack russelicí

19.3.2010 18:37
megalitka

XXX.XXX.13.138

megalitka napsal(a):
Tak my jsme dneska byli jen v parku,nikde víc jsme nestihli..Ale Airy si tam skvěle vyhrála s jednou jack russelicí

Celkem si ty dvě sedly:-)

19.3.2010 18:38
megalitka

XXX.XXX.13.138

megalitka napsal(a):
Celkem si ty dvě sedly:-)

Tak ještě jednu

23.3.2010 13:57
sunin

XXX.XXX.71.48

Jeeee super akcni fotky:-)
A teda koukam co nam to vyrobili s ifaunou........docela fajn.....jen nez se zorientuju:-))
Sla bych ven,ale nejak nevychazi cas.....snad to bude pristi tyden lepsi:-):-)

23.3.2010 21:07
kitty2thorpe

XXX.XXX.97.61

ahoj hoj:-)
tyjo, taky koukam jak se to tady zmenilo, chce to trochu zvyku:-)
a to pocasi, tleskam!:-) na prochazku bych nekam zasla, nejlp co nejbliz slatine:-))...muzu zitra dopoledne nebo ctvrtek odpoledne..nebo i patek odpoledne...a vlastne o vikendu asi taky...tak se kdytak nekdo ozvete:-):-)
foto s nasi nejvetsi laskou baruskou:-)

24.3.2010 10:48
kitty2thorpe

XXX.XXX.97.61

fakt nikdo nikam nejdete? aaaa je tam tak pekne a ja mam skolu az v 16:-)) tak nic, du vybrat prochazku a vyrazime sami:-)

24.3.2010 12:13
llucinkaa2

XXX.XXX.2.239

Ahojte holky,tak po sto letech jsem tu..ale zase na chvíli,protože jsem opět bez počítače:-( ..já bych na prochajdu klidně šla,ale né moc daleko,protože moje medvědice nemůžou dýchat sotva vylezou na Stránskou,takže tak...
Jina,příští týden v pátek tady ASI budu mít Brijanu(bandoga) do soboty,pač v sobotu s ní jdu na obrany,takže pokud bych jí měla už v ten pátek něják přes den,tak bych 100% chtěla jít na prochajdu,protože feňule se s cizíma psíkama moc nepotkává,tak alespoň já chci trochu socializovat,když už na to brácha kašle...

25.3.2010 10:20
sunin

XXX.XXX.71.48

Holky ja uz chci taky nekam vyrazit jenze se mnou je domluva na prd......ted mam toho vyrizovani az nad hlavu,doufam ze az se nam to rozjede to co planujem tak to bude OK.Navic jsem ted na neschopence a uz jsem mela doma kontrolu tak mam strach aby se jim u me nezalibilo a nechodili casteji:-(

25.3.2010 10:44
kevin

XXX.XXX.80.235

Co pak ti je?

27.3.2010 14:58
kevin

XXX.XXX.80.235

Dnes je vplánu procházka v Mariánském údolí. Měly by jsme odjíždět autobusem z Novolíšeňské v 15:56.

29.3.2010 21:48
hillary

XXX.XXX.124.230

Ahoj dámy:-), neměl by někdo zájem o víkendovou procházku?Nebo v našem okolí (Kohoutovice, Lískovec, Bystrc) i přes týden..:-)

30.3.2010 14:40
hillary

XXX.XXX.213.125

Jo a holky, nemáte někoho kdo by se mohl ujmout štěňátek kříženců?Mrkněte kdyžtak na moderku: Najde se pomoc?

31.3.2010 10:56
kitty2thorpe

XXX.XXX.79.20

my se tondy bojime:-)):-))
s tema stenatkama je to smutny, ale nemuzu pomoct...nikdo v mym okoli psa nehleda a ti co by i chteli si to nemuzou dovolit bud ze uz psa maji a nebo jim to nedovoli okoli, jak v mym pripade rodina :-(
hej s tou prochazkou - o vikendu tady asi nejsu, jedina moznost by byla zitra, ale jezdit az k tobe se mi nechce:-) jako dnes je to pocasi na prd, kdovi co bude zitra...ale kdyztak bych se ozvala na mobil:-)

31.3.2010 12:44
kevin

XXX.XXX.80.235

Když to napíšete sem, tak se třeba bude moci někdo přidat, ale jak chcete. Fotka z výletíku v Mariánském údolí, Jsou na ní tři malí psi, ale vidět je spíš jeden jak je to zmenšené.

31.3.2010 12:46
kevin

XXX.XXX.80.235

31.3.2010 12:49
kevin

XXX.XXX.80.235

naštěstí se fotky po kliknutí zvětší, tak třeba najdete všechny 3 psy :-) a jestli ne, tak tady toho třetího uvidíte

31.3.2010 12:51
kevin

XXX.XXX.80.235

31.3.2010 13:00
kevin

XXX.XXX.80.235

chybí mi tu upravování příspěvků
neviditelní psi?:-)

31.3.2010 13:03
kevin

XXX.XXX.80.235

31.3.2010 13:11
kevin

XXX.XXX.80.235

2.4.2010 11:37
kevin

XXX.XXX.80.235

Byli jsme v Mariánském údolí i včera a bylo to super. Byla jsem tam s novou kamarádkou Petrou, která má 2 feny. O víkendu bych šla třeba v neděli na Velkou Klajdovku. Šel by někdo?

Přidejte reakci

Přidat smajlík