Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
30.1.2010 11:03
vandat

XXX.XXX.91.34

vandat napsal(a):

příšeráááááááááááá

30.1.2010 11:04
vandat

XXX.XXX.91.34

vandat napsal(a):
příšeráááááááááááá

taneček

30.1.2010 11:04
vandat

XXX.XXX.91.34

30.1.2010 11:07
vandat

XXX.XXX.91.34

vandat napsal(a):
.

a tak teda už poslední

30.1.2010 12:53
svejdy

XXX.XXX.179.167

vandat napsal(a):
a tak teda už poslední

Jůů, ta se vytáhla nebo mi to přijde? Roste, tak je taková nohatá, holka jedna.
My jsme právě dorazili z našeho na dlouho posledního výcviku s naší bandou, jsme totálně unavení přístí víkend nás čeká ještě společná cvičáková procházka a pak zalezeme na nějaký čas do ústraní.
Hezký víkend všem!

30.1.2010 14:07
vandat

XXX.XXX.91.34

svejdy napsal(a):
Jůů, ta se vytáhla nebo mi to přijde? Roste, tak je taková nohatá, holka jedna.
My jsme právě dorazili z našeho na dlouho posledního výcviku s naší bandou, jsme totálně unavení přístí víkend nás čeká ještě společná cvičáková procházka a pak zalezeme na nějaký čas do ústraní.
Hezký víkend všem!

Nepříjde, je to takový obřík , nějak mi nikdo nechce věřit že ji ještě nejsou ani 4 měsíce

30.1.2010 18:40
ircanka

XXX.XXX.180.120

vandat napsal(a):
Nepříjde, je to takový obřík , nějak mi nikdo nechce věřit že ji ještě nejsou ani 4 měsíce

moc hezký Vandi

jako co bys chtěla - vždyť oni byli od malička takoví obříci

30.1.2010 18:50
brouk

XXX.XXX.152.11

vandat napsal(a):

Nádherne jsou v tom sněhu vsechny fotky , jen ta zima
Několikrát se nám stalo jak běhá v hlubokém sněhu že se mu jakoby otočí spodni vícko. jinak ne . Je to vidět na této fotce ale ještě je to malo .Někdy to má hodně videt ale pak se to doma srovná

30.1.2010 18:51
brouk

XXX.XXX.152.11

brouk napsal(a):
Nádherne jsou v tom sněhu vsechny fotky , jen ta zima
Několikrát se nám stalo jak běhá v hlubokém sněhu že se mu jakoby otočí spodni vícko. jinak ne . Je to vidět na této fotce ale ještě je to malo .Někdy to má hodně videt ale pak se to doma srovná

30.1.2010 19:28
ircanka

XXX.XXX.180.120

brouk napsal(a):

krásný fotky...tady má asi někdo novou techniku, nebo né???

Tááák děti, ukažte zoubky...

30.1.2010 19:34
ircanka

XXX.XXX.180.120

ircanka napsal(a):
krásný fotky...tady má asi někdo novou techniku, nebo né???

Tááák děti, ukažte zoubky...

pusinkůůů

30.1.2010 19:43
brouk

XXX.XXX.152.11

ircanka napsal(a):
pusinkůůů

Ahoj Šárko , už od lěta Canon 500D +18-55 a 55-250 ale pořád se stím učíme
Chudák Garp, ty potvůrky ho sežerou asi......

30.1.2010 19:43
ircanka

XXX.XXX.180.120

ircanka napsal(a):
pusinkůůů

hádanka - kolik pejsků je na fotce?

30.1.2010 19:44
svejdy

XXX.XXX.179.167

ircanka napsal(a):
pusinkůůů

takhle tahle hromadná je super, to je ta vaše kámoška nemýlím-li se, Daisy nebo tak hm? Super, že si takhle rozumí
Erník, to je kus chlapa a taky jsem koukala, že fotky nějak prokoukli, takže v tom určo bude nový foťáček nebo nové ruce???

30.1.2010 19:51
ircanka

XXX.XXX.180.120

svejdy napsal(a):
takhle tahle hromadná je super, to je ta vaše kámoška nemýlím-li se, Daisy nebo tak hm? Super, že si takhle rozumí
Erník, to je kus chlapa a taky jsem koukala, že fotky nějak prokoukli, takže v tom určo bude nový foťáček nebo nové ruce???

no jo vlastně - tak se lepšíš, fotky jsou moc hezký.

jj, vytáhla jsem všechny 4 pesany ven Garp, Angi, ovčanda Daisy a špagetka Kirbi - ale ta odpadla asi po 2 metrech tunelovaní ve sněhu, tak jsem jí vrátila

30.1.2010 19:54
ircanka

XXX.XXX.180.120

ircanka napsal(a):

jj, vytáhla jsem všechny 4 pesany ven Garp, Angi, ovčanda Daisy a špagetka Kirbi - ale ta odpadla asi po 2 metrech tunelovaní ve sněhu, tak jsem jí vrátila

komando...

30.1.2010 19:57
brouk

XXX.XXX.152.11

svejdy napsal(a):

nevim jestli už jsem nedávala odkaz na www ernyho ale nemeli jsme přes vánoce co na práci tak amatérsky jsme je stvořili Je tam od malička alespoň je tam možná vidět jak ho máme rádi jako vy ty vaše mazlíčky ;-)
Zravíme všechny čténáře ze zasněžené Telče .......
www.erny1.estranky.cz

30.1.2010 19:58
pitimiti

XXX.XXX.1.189

ircanka napsal(a):

Prostě Garp a babinec

Zdravíme Erníka Se v tom sněhu pěkně koupe
Míťa dnes taky zapadla do závěje, že skoro ani nebyla vidět

30.1.2010 20:05
ircanka

XXX.XXX.180.120

brouk napsal(a):
nevim jestli už jsem nedávala odkaz na www ernyho ale nemeli jsme přes vánoce co na práci tak amatérsky jsme je stvořili Je tam od malička alespoň je tam možná vidět jak ho máme rádi jako vy ty vaše mazlíčky ;-)
www.erny1.estranky.cz

no jo, je to tak, Garp a babinec ale zatím má na ty 3 holky ještě váhovou převahu

30.1.2010 20:08
pitimiti

XXX.XXX.1.189

ircanka napsal(a):
no jo, je to tak, Garp a babinec ale zatím má na ty 3 holky ještě váhovou převahu

30.1.2010 20:11
pitimiti

XXX.XXX.1.189

brouk napsal(a):
www.erny1.estranky.cz

Na stránky jsem už koukala. Jsem moc ráda, že se má dobře "drobeček" Mám hrozně ráda fotky Enyho s žakoušem
Ale úplně od malička tam fotky teda nemá, kdyžtak něco naposílám

30.1.2010 20:15
ircanka

XXX.XXX.180.120

pitimiti napsal(a):
Na stránky jsem už koukala. Jsem moc ráda, že se má dobře "drobeček" Mám hrozně ráda fotky Enyho s žakoušem

to jo, fotek tam zatim moc nemá, to chce napravit - já mám asi 2 Erníky z Konopiště, tak taky můžu poslat a určitě to tam sluší Erníkovi víc, jak tady Garpíkovi (není to moc vidě, ale povšiměte si precizně srolovaného ouška)

30.1.2010 20:16
brouk

XXX.XXX.152.11

pitimiti napsal(a):

Lenko , budeme moc rádi když nám nejaké pošleš hned je přidáme ! Ještě se zeptáme na to víčko , už asi 3x se stalo že se mu otočilo jakoby vnitrní víčko jak skáče ve sněhu ale pak doma se to zase srovná . je to vidět na jedné dnes posílané fotce asi druhé. Děkujeme

30.1.2010 20:24
pitimiti

XXX.XXX.1.189

brouk napsal(a):
Lenko , budeme moc rádi když nám nejaké pošleš hned je přidáme ! Ještě se zeptáme na to víčko , už asi 3x se stalo že se mu otočilo jakoby vnitrní víčko jak skáče ve sněhu ale pak doma se to zase srovná . je to vidět na jedné dnes posílané fotce asi druhé. Děkujeme

Koukala jsem na to ... nevím co přesně to je, spíš bych řekla že mu možná vyhřezává žlázka ne? Ale každopádně pokud se mu to doma v klidu vždy zatáhne tak bych to asi neřešila. Akorát bych mu koupila borovou vodu nebo něco podobného a oči vykapávala. Nesmí s těma očima tak koulet

30.1.2010 20:26
pitimiti

XXX.XXX.1.189

ircanka napsal(a):
to jo, fotek tam zatim moc nemá, to chce napravit - já mám asi 2 Erníky z Konopiště, tak taky můžu poslat a určitě to tam sluší Erníkovi víc, jak tady Garpíkovi (není to moc vidě, ale povšiměte si precizně srolovaného ouška)

Šárko, kdyby si viděla jak dokáže občas srolovat ucho Míťa, to až rozum zlůstává stát. Spička jí trčí nahoru ale pod tím to má minimálně třikrát různě ohnuté, přelomené ... a většinou jí to i nějakou chvíli vydrží ale ještě jsem to nestihla vyfotit.

30.1.2010 20:30
brouk

XXX.XXX.152.11

pitimiti napsal(a):
Koukala jsem na to ... nevím co přesně to je, spíš bych řekla že mu možná vyhřezává žlázka ne? Ale každopádně pokud se mu to doma v klidu vždy zatáhne tak bych to asi neřešila. Akorát bych mu koupila borovou vodu nebo něco podobného a oči vykapávala. Nesmí s těma očima tak koulet

Právě on koulí jak skáče v tom hlubokém sněhu pořád Ty fotečky postupně přidáváme. Co máme ten foták tak jich máme už tisíce a snažíme se ty nejhezčí tam dávat Děkujeme za radu...

30.1.2010 20:35
ircanka

XXX.XXX.180.120

brouk napsal(a):
Právě on koulí jak skáče v tom hlubokém sněhu pořád Ty fotečky postupně přidáváme. Co máme ten foták tak jich máme už tisíce a snažíme se ty nejhezčí tam dávat Děkujeme za radu...

no jo, ona Míťa je na to vůbec taková šikovná - i xichtíky jí moc pěkně jdou
s očičkama moc neporadím, ty jediný máme bez problémů

30.1.2010 20:35
pitimiti

XXX.XXX.1.189

vandat napsal(a):

pro majcika: (snad jsem to jméno nezkomolila) za prvé vítám nového člena do party
No a krmení ... tak určitě to zkonzultujte s chovatelkou, třeba ty samé granule u nás k dostání taky budou. Jinak je to těžké radit, každý má to své oblíbené. Já krmím převážně masem a když granule tak od firmy Happy Dog. Pokud si jedete pro štěňátko a chcete krmit granulemi, tak za sebe doporučuju vzít takové, které mají nižší obsah bílkovin (kolem 23 - 25 %) aby štěňátko zbytečně rychle nerostlo do výšky. A k tomu přidávat nějaká chondroprotektiva. Ale každý vám k tomu určitě řekne své a co uznává jeden může druhý odsuzovat. To jsou věčné debaty jaké granule, jestli granule, nebo maso ... a tak dál

30.1.2010 20:36
pitimiti

XXX.XXX.1.189

ircanka napsal(a):
no jo, ona Míťa je na to vůbec taková šikovná - i xichtíky jí moc pěkně jdou
s očičkama moc neporadím, ty jediný máme bez problémů

Mítě jdou hlavně kraviny

30.1.2010 20:47
ircanka

XXX.XXX.180.120

pitimiti napsal(a):
pro majcika: (snad jsem to jméno nezkomolila) za prvé vítám nového člena do party
No a krmení ... tak určitě to zkonzultujte s chovatelkou, třeba ty samé granule u nás k dostání taky budou. Jinak je to těžké radit, každý má to své oblíbené. Já krmím převážně masem a když granule tak od firmy Happy Dog. Pokud si jedete pro štěňátko a chcete krmit granulemi, tak za sebe doporučuju vzít takové, které mají nižší obsah bílkovin (kolem 23 - 25 %) aby štěňátko zbytečně rychle nerostlo do výšky. A k tomu přidávat nějaká chondroprotektiva. Ale každý vám k tomu určitě řekne své a co uznává jeden může druhý odsuzovat. To jsou věčné debaty jaké granule, jestli granule, nebo maso ... a tak dál

si říkám, že Lenka už si píše zcesty ale on ten dotaz je v minulém foru.

Také vítám, a připojuji se k Lence ohledně granulek - ikdyž mi krmíme Acanou - jen ranní svačinku a jinak také hlavně masíčko. Já krmila Garpa od mala masem a já za sebe si myslím, že jen grnule jim nestačí...ale když chce mít někdo "jistotu" tak určitě hodně kvalitní s bílkovinami kolem těch 23%.
přejeme ať vám malá dělá jen radost a doufám, že nám jí taky hned ukážete

tady ještě moje princezna - sice né caník, ale zato štěník

30.1.2010 21:59
majcika

XXX.XXX.89.69

ircanka napsal(a):
si říkám, že Lenka už si píše zcesty ale on ten dotaz je v minulém foru.

Také vítám, a připojuji se k Lence ohledně granulek - ikdyž mi krmíme Acanou - jen ranní svačinku a jinak také hlavně masíčko. Já krmila Garpa od mala masem a já za sebe si myslím, že jen grnule jim nestačí...ale když chce mít někdo "jistotu" tak určitě hodně kvalitní s bílkovinami kolem těch 23%.
přejeme ať vám malá dělá jen radost a doufám, že nám jí taky hned ukážete

tady ještě moje princezna - sice né caník, ale zato štěník

Díky za rady,mám doma sice pejsky ale malá plemena.Určitě se stravováním nejsou tak nároční.Uvidíme co u chovatelky poberu za rady a info ale už se moc těším!

31.1.2010 14:26
svejdy

XXX.XXX.179.167

majcika napsal(a):
Díky za rady,mám doma sice pejsky ale malá plemena.Určitě se stravováním nejsou tak nároční.Uvidíme co u chovatelky poberu za rady a info ale už se moc těším!

Vítám novou caničkovou paničku a doufám, že brzy uvidíme fotky malého cvalíka My krmíme vařeným masem, těstoviny, vločky nebo rýže, maso hodně střídám, objednávám z vetamixu. Ale na druhou stranu Atrey vyrostl na granulích, nechtěla jsem nic pokazit, nedokázala bych štěněcí stravu tak dokonale vyvážit, abych mu bývala vařila, takže byl do roku a půl na Purině Proplan.
Hodím sem dnešní fotky a mažu na brigádu, papa, hezkou neděli!!!

31.1.2010 14:27
svejdy

XXX.XXX.179.167

svejdy napsal(a):
Vítám novou caničkovou paničku a doufám, že brzy uvidíme fotky malého cvalíka My krmíme vařeným masem, těstoviny, vločky nebo rýže, maso hodně střídám, objednávám z vetamixu. Ale na druhou stranu Atrey vyrostl na granulích, nechtěla jsem nic pokazit, nedokázala bych štěněcí stravu tak dokonale vyvážit, abych mu bývala vařila, takže byl do roku a půl na Purině Proplan.
Hodím sem dnešní fotky a mažu na brigádu, papa, hezkou neděli!!!

a ještě jednu společnou

31.1.2010 17:54
ircanka

XXX.XXX.180.120

svejdy napsal(a):
a ještě jednu společnou

hezký fotky
na tom sněhu jsou fakt hezký, ale mě už to docela stačilo a klidně bych už brala oteplení

31.1.2010 18:11
pitimiti

XXX.XXX.1.189

ircanka napsal(a):
hezký fotky
na tom sněhu jsou fakt hezký, ale mě už to docela stačilo a klidně bych už brala oteplení

Ten fousek nebo co je to zač je fakt boží
Mě sníh ještě pořád baví ale jaro už by bylo taky fajn. Teda ale bojím se toho až ten sníh bude tát, to bude bordelu z toho

31.1.2010 18:18
ircanka

XXX.XXX.180.120

pitimiti napsal(a):
Ten fousek nebo co je to zač je fakt boží
Mě sníh ještě pořád baví ale jaro už by bylo taky fajn. Teda ale bojím se toho až ten sníh bude tát, to bude bordelu z toho

tahle je moc hezká, jak si Míťulka nese úlovek

no mě by taky bavil, ale já nemám kam chodit ven, malá mi všude zapadne a nikde nejsou ani malé cestičky...je to hrůza....ale až to začne tát tak to bude taky moc pěkný, to se zas budem brodit po kolena v bahně

31.1.2010 18:25
sapinka

XXX.XXX.199.30

ircanka napsal(a):
tahle je moc hezká, jak si Míťulka nese úlovek

no mě by taky bavil, ale já nemám kam chodit ven, malá mi všude zapadne a nikde nejsou ani malé cestičky...je to hrůza....ale až to začne tát tak to bude taky moc pěkný, to se zas budem brodit po kolena v bahně

Ahoj všém po dlouhé době Nějak nic nestíhám, už aby bylo zkouškový za mnou. Tak přidám taky pár foteček

31.1.2010 18:26
sapinka

XXX.XXX.199.30

sapinka napsal(a):
Ahoj všém po dlouhé době Nějak nic nestíhám, už aby bylo zkouškový za mnou. Tak přidám taky pár foteček

31.1.2010 21:19
arny

XXX.XXX.72.3

sapinka napsal(a):

Ty jo Aší pěkně vyrostla.! Holky parádní fotky. Až se stydim sem něco po dlouhý době mrsknout:D Nám svítilo sluníčko 1 den a ten den mi škola končí v 17:00! Takže máme jen západ slunceale na pochopení Arnyho požitku ze sněhu to stačí.

31.1.2010 21:21
arny

XXX.XXX.72.3

arny napsal(a):
Ty jo Aší pěkně vyrostla.! Holky parádní fotky. Až se stydim sem něco po dlouhý době mrsknout:D Nám svítilo sluníčko 1 den a ten den mi škola končí v 17:00! Takže máme jen západ slunceale na pochopení Arnyho požitku ze sněhu to stačí.

tak čísloo 2

31.1.2010 21:22
svejdy

XXX.XXX.179.167

arny napsal(a):

Ano, fousek, ti dám nebo co to je

31.1.2010 21:22
arny

XXX.XXX.72.3

arny napsal(a):
tak čísloo 2

Proč má jen můj pes pokaždý sněhovou masku?!

31.1.2010 21:23
arny

XXX.XXX.72.3

arny napsal(a):
Proč má jen můj pes pokaždý sněhovou masku?!

Ještě jeden detail

31.1.2010 21:24
svejdy

XXX.XXX.179.167

svejdy napsal(a):

a tady všichni moji chlapi pohromadě

31.1.2010 21:25
arny

XXX.XXX.72.3

arny napsal(a):
Ještě jeden detail

31.1.2010 21:26
arny

XXX.XXX.72.3

svejdy napsal(a):

Tak tahle fotka je dokonalá

31.1.2010 21:27
arny

XXX.XXX.72.3

arny napsal(a):
Tak tahle fotka je dokonalá

né špatnej příspěvek:D sem se netrefila, ale tahle je taky hezká, ale ten fousek fakt super

31.1.2010 21:55
brixie

XXX.XXX.43.2

svejdy napsal(a):
a tady všichni moji chlapi pohromadě

Lucko, krásná fotka...jen teda nějak nestíhám pobírat ty tvý chlapy...

1.2.2010 17:08
svejdy

XXX.XXX.179.167

vandat napsal(a):

Aaa, kdopak nás to vystřídal na stránkách klubu jako foto měsíce, že by Darlý????

1.2.2010 17:49
arny

XXX.XXX.72.3

svejdy napsal(a):
Aaa, kdopak nás to vystřídal na stránkách klubu jako foto měsíce, že by Darlý????

Tak já sem zase něco mrsknu, nám zase dneska aspoň na chviličku vysvitlo

1.2.2010 17:50
arny

XXX.XXX.72.3

arny napsal(a):
Tak já sem zase něco mrsknu, nám zase dneska aspoň na chviličku vysvitlo

Chytání sněhové koule

1.2.2010 17:51
arny

XXX.XXX.72.3

arny napsal(a):
Chytání sněhové koule

a ještě jednu malinko důstojnější

2.2.2010 15:54
vandat

XXX.XXX.91.34

svejdy napsal(a):

Lucko hihi, že by????

Dnes jsem našla jehlu v kupce sena, teda zub v hromadě sněhu, stoličku, není to brzo když malá bude mít teprve příští pondělí 4 měsíce?? Na místě vypadlého zoubku už se jí vytlačil i kus nového

2.2.2010 16:01
pitimiti

XXX.XXX.1.189

vandat napsal(a):
Lucko hihi, že by????

Dnes jsem našla jehlu v kupce sena, teda zub v hromadě sněhu, stoličku, není to brzo když malá bude mít teprve příští pondělí 4 měsíce?? Na místě vypadlého zoubku už se jí vytlačil i kus nového

Brzo nebrzo, hlavně že tam má novej

2.2.2010 16:05
vandat

XXX.XXX.91.34

pitimiti napsal(a):
Brzo nebrzo, hlavně že tam má novej

Uff jj, má hubu plnou zubů

2.2.2010 16:22
pitimiti

XXX.XXX.1.189

vandat napsal(a):
Uff jj, má hubu plnou zubů

To teda. Si mi dnes taky stěžoval chovatel malých Peeťátek že chodí doma neustále se štěňatama na nohavicích

Mě se dnes venku podařil dobrý úlovek - ani ne tak foto, ale vyfotit jsem to musela. Na tkaničkách od jedný boty se mi udělaly celkem vtipný sněhový bambule ... ani nešly dolů mršky

2.2.2010 16:40
ircanka

XXX.XXX.180.120

pitimiti napsal(a):
To teda. Si mi dnes taky stěžoval chovatel malých Peeťátek že chodí doma neustále se štěňatama na nohavicích

Mě se dnes venku podařil dobrý úlovek - ani ne tak foto, ale vyfotit jsem to musela. Na tkaničkách od jedný boty se mi udělaly celkem vtipný sněhový bambule ... ani nešly dolů mršky

týjo, tak to je fakt dobrý, já myslela, že ty bambule tam jsou origoš

fotky supr, fousek senzační, Arník taky moc pěkný to tak bývá, že jediný den co je hezky člověk není doma...já taky vžedycky zasněně koukám z ona v práci jak je tam krásně a přijdu domu a je po sluníčku.

Darlý na stránkách moc pěkná ...tak kdopak nám tam z ifauňáků ještě chybí...

2.2.2010 16:55
pitimiti

XXX.XXX.1.189

ircanka napsal(a):
týjo, tak to je fakt dobrý, já myslela, že ty bambule tam jsou origoš

fotky supr, fousek senzační, Arník taky moc pěkný to tak bývá, že jediný den co je hezky člověk není doma...já taky vžedycky zasněně koukám z ona v práci jak je tam krásně a přijdu domu a je po sluníčku.

Darlý na stránkách moc pěkná ...tak kdopak nám tam z ifauňáků ještě chybí...

Tak to já už neřeším, výhoda toho být svým pánem Akorát zas se někdy donutit něco dělat ...

2.2.2010 17:06
ircanka

XXX.XXX.180.120

pitimiti napsal(a):
Tak to já už neřeším, výhoda toho být svým pánem Akorát zas se někdy donutit něco dělat ...

no jo, no...to se někdo má, že si může dělat kdy chce co chce

apropo...co ty nové stránky s tvojí živností?

2.2.2010 17:10
pitimiti

XXX.XXX.1.189

ircanka napsal(a):
no jo, no...to se někdo má, že si může dělat kdy chce co chce

apropo...co ty nové stránky s tvojí živností?

Stránky, no stáááále ještě nejsou ... ale už jsem s tím maličko hnula... ale zase nějak opět nedodělala

2.2.2010 17:13
ircanka

XXX.XXX.180.120

pitimiti napsal(a):
Stránky, no stáááále ještě nejsou ... ale už jsem s tím maličko hnula... ale zase nějak opět nedodělala

no ty seš mi ale podnikatelka

2.2.2010 17:17
pitimiti

XXX.XXX.1.189

ircanka napsal(a):
no ty seš mi ale podnikatelka

Za chvíli zkrachuju Bych měla spíš plakat než se smát
Dnes jsem byla koupit nový barvy a nechala jsem tam 2 tisíce (a před 14 dny objednávka kování za 5 tis. - blééé) .... ale mám teď na chvíli pokoj Ještě chci objednat nové nitě a kování z Německa (to bude taky dost dobrá pálka) ... a budu zásobená Ale fakt netuším, kde na to pořád brát, protože tak rychle to teda neotočím

2.2.2010 17:25
ircanka

XXX.XXX.180.120

pitimiti napsal(a):
Za chvíli zkrachuju Bych měla spíš plakat než se smát
Dnes jsem byla koupit nový barvy a nechala jsem tam 2 tisíce (a před 14 dny objednávka kování za 5 tis. - blééé) .... ale mám teď na chvíli pokoj Ještě chci objednat nové nitě a kování z Německa (to bude taky dost dobrá pálka) ... a budu zásobená Ale fakt netuším, kde na to pořád brát, protože tak rychle to teda neotočím

no jo, se nediv, když se vůbec neraklamuješ...stránky nemáš...kde to info maj lidi brát
mi tě teda doporučujem všude, ale to víš, to stačit nebude

dneska se mi konečně podařilo v yfotit to moje malý komando hezky v trysku proti mě...

2.2.2010 17:42
pitimiti

XXX.XXX.1.189

ircanka napsal(a):
no jo, se nediv, když se vůbec neraklamuješ...stránky nemáš...kde to info maj lidi brát
mi tě teda doporučujem všude, ale to víš, to stačit nebude

dneska se mi konečně podařilo v yfotit to moje malý komando hezky v trysku proti mě...

No jo no, nějak to vše nezvládám

Já taky vzala dnes zas foťák ven - využíváme sluníčka a sněhu co to jde - ale fotek mám už stovky a zatím ani jedna, která by mě nadchla Asi se jí už nedočkám Příště zkusím vzít krátkej objektiv a vyfotit zas něco jinýho, takhle je to děsnej stereotyp

2.2.2010 17:47
pitimiti

XXX.XXX.1.189

pitimiti napsal(a):
No jo no, nějak to vše nezvládám

Já taky vzala dnes zas foťák ven - využíváme sluníčka a sněhu co to jde - ale fotek mám už stovky a zatím ani jedna, která by mě nadchla Asi se jí už nedočkám Příště zkusím vzít krátkej objektiv a vyfotit zas něco jinýho, takhle je to děsnej stereotyp

2.2.2010 17:55
ircanka

XXX.XXX.180.120

pitimiti napsal(a):

no jo, to si taky říkám...fotky dobrý ale nic extra úžasnýho...hlavně mě hrozně rozčiluje ta malá potvora. Ona se vůbec nedá fotit, je jak neposedný šídlo a nedá se vyfotit v klidu...
ono co taky fotit jiného než běhání ve sněhu...a to po pár fotkách už je nůďo

2.2.2010 18:02
pitimiti

XXX.XXX.1.189

ircanka napsal(a):
no jo, to si taky říkám...fotky dobrý ale nic extra úžasnýho...hlavně mě hrozně rozčiluje ta malá potvora. Ona se vůbec nedá fotit, je jak neposedný šídlo a nedá se vyfotit v klidu...
ono co taky fotit jiného než běhání ve sněhu...a to po pár fotkách už je nůďo

Já ale chci parádní fotku běhání ve sněhu Ale nějak to je furt jen to běhání ve sněhu - pěkný ale ne dost pěkný
Ale už nevím co udělat aby to bylo lepší. Včera díky Vandině fotce jsem ve photoshopu našla další funkci na úpravy o které jsem nevěděla a v tom sněhu se velmi hodí ... takže jedno plus mám ale ... ještě něco vyfotit. A to už mám myslím celkem zmáknutý kontrast černého na bílém ale ... nuda nuda nuda

2.2.2010 18:10
ircanka

XXX.XXX.180.120

pitimiti napsal(a):
Já ale chci parádní fotku běhání ve sněhu Ale nějak to je furt jen to běhání ve sněhu - pěkný ale ne dost pěkný
Ale už nevím co udělat aby to bylo lepší. Včera díky Vandině fotce jsem ve photoshopu našla další funkci na úpravy o které jsem nevěděla a v tom sněhu se velmi hodí ... takže jedno plus mám ale ... ještě něco vyfotit. A to už mám myslím celkem zmáknutý kontrast černého na bílém ale ... nuda nuda nuda

no však já vím..já taky nechci fotit jen to běhání a vždy u toho zkončím...pózování v odložení ve sněhu taky nic moc...pozadí furt stejný - resp prostředí furt stejný...takdy už nevím coby..táákováhle nuda toje

jo, a jakou funkci, se pochlub, nám se taky bude určo hodit

2.2.2010 18:34
pitimiti

XXX.XXX.1.189

ircanka napsal(a):
no však já vím..já taky nechci fotit jen to běhání a vždy u toho zkončím...pózování v odložení ve sněhu taky nic moc...pozadí furt stejný - resp prostředí furt stejný...takdy už nevím coby..táákováhle nuda toje

jo, a jakou funkci, se pochlub, nám se taky bude určo hodit

Holt je moc sněhu a už jsme toho moc namlsaný ... a vymýšlíme kraviny

Já mám CS3 takže tam to je v image - adjustments - shadows/highlights
"kupodivu" to vyvažuje poměr mezi stíny a jasem - tudíž můžu hnout jen se stíny (černým psem) a jas (sníh) mi zůstavá a ne jak doposdu s kontrastem a jasem, kde se ti to hne celý a buď je sníh v pohodě a ze psa černá skvrna a nebo pes prokreslený ale sníh přepálený. Vím, že jsem neobjevila španělskou vesnici ale i tak z toho mám radost Používám naučený funkce a ostatních si většinou nevšímám, takže když už něco takového najdu tak je to paráda No ale stejně je přepodklad, vyfotit fotku tak, aby bylo co upravovat že

2.2.2010 19:17
ircanka

XXX.XXX.180.120

pitimiti napsal(a):
Holt je moc sněhu a už jsme toho moc namlsaný ... a vymýšlíme kraviny

Já mám CS3 takže tam to je v image - adjustments - shadows/highlights
"kupodivu" to vyvažuje poměr mezi stíny a jasem - tudíž můžu hnout jen se stíny (černým psem) a jas (sníh) mi zůstavá a ne jak doposdu s kontrastem a jasem, kde se ti to hne celý a buď je sníh v pohodě a ze psa černá skvrna a nebo pes prokreslený ale sníh přepálený. Vím, že jsem neobjevila španělskou vesnici ale i tak z toho mám radost Používám naučený funkce a ostatních si většinou nevšímám, takže když už něco takového najdu tak je to paráda No ale stejně je přepodklad, vyfotit fotku tak, aby bylo co upravovat že

no jo, čoveče...to tady mám taky a už jsem nato i párkrát koukala co to asi bude dělat, ale nikdy jsem to neaplikovala (docela pěkně to vykreslí)...to budu muset taky zařadit do používaných funkcí...

2.2.2010 19:31
pitimiti

XXX.XXX.1.189

ircanka napsal(a):
no jo, čoveče...to tady mám taky a už jsem nato i párkrát koukala co to asi bude dělat, ale nikdy jsem to neaplikovala (docela pěkně to vykreslí)...to budu muset taky zařadit do používaných funkcí...

2.2.2010 20:22
vandat

XXX.XXX.91.34

pitimiti napsal(a):

jedete někdo o víkendu do Brna???

2.2.2010 20:27
pitimiti

XXX.XXX.1.189

vandat napsal(a):
jedete někdo o víkendu do Brna???

Jo jo, jedeme

2.2.2010 20:29
vandat

XXX.XXX.91.34

pitimiti napsal(a):
Jo jo, jedeme

na celý víkend?

2.2.2010 20:31
pitimiti

XXX.XXX.1.189

vandat napsal(a):
na celý víkend?

Ano V sobotu tam, v neděli domů.

2.2.2010 20:33
vandat

XXX.XXX.91.34

pitimiti napsal(a):
Ano V sobotu tam, v neděli domů.

z tebe aby to čék páčil heverem já chci přijet v neděli

2.2.2010 20:38
pitimiti

XXX.XXX.1.189

vandat napsal(a):
z tebe aby to čék páčil heverem já chci přijet v neděli

Hi hi
Tak to se tam potkáme

2.2.2010 20:42
vandat

XXX.XXX.91.34

pitimiti napsal(a):
Hi hi
Tak to se tam potkáme

chci vzít s sebou malou aby se trošku rozkoukala tak mi tam z ní asi půjde hlava kolem

2.2.2010 20:46
pitimiti

XXX.XXX.1.189

vandat napsal(a):
chci vzít s sebou malou aby se trošku rozkoukala tak mi tam z ní asi půjde hlava kolem

To zvládnete

2.2.2010 20:48
vandat

XXX.XXX.91.34

pitimiti napsal(a):
To zvládnete

budeme na ni tři, tak snad jo

2.2.2010 20:54
pitimiti

XXX.XXX.1.189

vandat napsal(a):
budeme na ni tři, tak snad jo

2.2.2010 21:00
arny

XXX.XXX.72.3

pitimiti napsal(a):

My jedeme taky. Spíš jen jako že jedeme, Nikča de s Ájátkem na junior handling. Já tam mám kamarádku od kólilí a bereme to jako výlet. Přihlášený na výstavu sme taky, ale předpokládám že budeme jen do počtu

3.2.2010 20:24
vandat

XXX.XXX.91.34

vandat napsal(a):

Na vědomost se dává všem přátelům a známým že od zítřka jsou naše stránky přesunuty na novou doménu www.trutnovske-canicky.cz

3.2.2010 20:27
vandat

XXX.XXX.91.34

vandat napsal(a):
Na vědomost se dává všem přátelům a známým že od zítřka jsou naše stránky přesunuty na novou doménu www.trutnovske-canicky.cz

ať mi nikdo netvrdí, že je Bree veliká, každý přecí ví, jak jsou tenisáky malé balonky

3.2.2010 20:30
pitimiti

XXX.XXX.1.189

vandat napsal(a):
ať mi nikdo netvrdí, že je Bree veliká, každý přecí ví, jak jsou tenisáky malé balonky

A budou jen přesunutý a nebo zcela nový?

No a tenisák - no comment

3.2.2010 20:34
vandat

XXX.XXX.91.34

pitimiti napsal(a):
A budou jen přesunutý a nebo zcela nový?

No a tenisák - no comment

jen přesunutý, mě se jinak moc líbí tak se mi nechtějí měnit, jen drobné úpravy

3.2.2010 20:38
pitimiti

XXX.XXX.1.189

vandat napsal(a):
jen přesunutý, mě se jinak moc líbí tak se mi nechtějí měnit, jen drobné úpravy

Jj, jsem si právě říkala že je možná i škoda je měnit Ale to víš, zvědavost mi nedá. Já jsem se dnes taky vrhla na ty svoje nové ... ale opět u toho dělám dalších tisíc věcí takže s tím asi zas moc nepohnu

3.2.2010 20:42
vandat

XXX.XXX.91.34

pitimiti napsal(a):
Jj, jsem si právě říkala že je možná i škoda je měnit Ale to víš, zvědavost mi nedá. Já jsem se dnes taky vrhla na ty svoje nové ... ale opět u toho dělám dalších tisíc věcí takže s tím asi zas moc nepohnu

ostudo a přitom se na ně už všichni tááák těšíme

3.2.2010 20:45
pitimiti

XXX.XXX.1.189

vandat napsal(a):
ostudo a přitom se na ně už všichni tááák těšíme

No to si teda ještě počkáte
Zrovna upravuju fotky, jde to velmi velmi pomalu. Ale tak kostru stránek už mám a to je to hlavní, pak už jen nasázet fotky, doladit detaily a bude to ... za rok, za dva

3.2.2010 20:49
vandat

XXX.XXX.91.34

pitimiti napsal(a):
No to si teda ještě počkáte
Zrovna upravuju fotky, jde to velmi velmi pomalu. Ale tak kostru stránek už mám a to je to hlavní, pak už jen nasázet fotky, doladit detaily a bude to ... za rok, za dva

bože, to už budu stará a fousatá

3.2.2010 20:54
pitimiti

XXX.XXX.1.189

vandat napsal(a):
bože, to už budu stará a fousatá

No hlavně aby ti ještě sloužily oči aby sis ty stránky mohla prohlídnout

Sakra, ty černý obojky vůbec nejdou nafotit tak aby černá vypadala jak černá

3.2.2010 20:57
vandat

XXX.XXX.91.34

pitimiti napsal(a):
No hlavně aby ti ještě sloužily oči aby sis ty stránky mohla prohlídnout

Sakra, ty černý obojky vůbec nejdou nafotit tak aby černá vypadala jak černá

mám brejličky

njn, ta černá to je potfora!!!!

7.2.2010 11:46
ircanka

XXX.XXX.180.120

vandat napsal(a):
mám brejličky

njn, ta černá to je potfora!!!!

koukám, že jste všichni v Brně, co
Tak doufám, že se hned pochlubíte s informacema a fotkama

7.2.2010 20:38
vandat

XXX.XXX.91.34

ircanka napsal(a):
koukám, že jste všichni v Brně, co
Tak doufám, že se hned pochlubíte s informacema a fotkama

No Šáry já nefotila, měla jsme plné ruce práce s Bree a info taky žádná nemám, páč jsme vypadly už ve 12 a to se tak možná caníci připravovali do kruhu Teda jediný info e, že jsem se po tobě děsně scháněla

směšný pokus o první postoj

7.2.2010 20:39
vandat

XXX.XXX.91.34

vandat napsal(a):
No Šáry já nefotila, měla jsme plné ruce práce s Bree a info taky žádná nemám, páč jsme vypadly už ve 12 a to se tak možná caníci připravovali do kruhu Teda jediný info e, že jsem se po tobě děsně scháněla

směšný pokus o první postoj

my dvě

9.2.2010 13:06
pitimiti

XXX.XXX.1.189

vandat napsal(a):
my dvě

Hezký
Tak já jsem toho v Brně taky moc nenafotila ... ale za to jsem jim tam koupila nový hřeben a musím konstatovat, že je to fakt super! Drží se daleko líp než ta klasická pilka a je i účinější a prostě celkově lepší Hned jsem je včera vydrbala A ještě jsem jim tam vzala zas dalšího pešíka - je sice od jiné firmy než ten nový Peetův červený ze Stodůlek, ale materiál vypadá vcelku stejně

No a v neděli jsme to cesotu zpět vzali přes malý Peeťátka. Už jsou to pěkný raubíři

9.2.2010 13:06
pitimiti

XXX.XXX.1.189

pitimiti napsal(a):
Hezký
Tak já jsem toho v Brně taky moc nenafotila ... ale za to jsem jim tam koupila nový hřeben a musím konstatovat, že je to fakt super! Drží se daleko líp než ta klasická pilka a je i účinější a prostě celkově lepší Hned jsem je včera vydrbala A ještě jsem jim tam vzala zas dalšího pešíka - je sice od jiné firmy než ten nový Peetův červený ze Stodůlek, ale materiál vypadá vcelku stejně

No a v neděli jsme to cesotu zpět vzali přes malý Peeťátka. Už jsou to pěkný raubíři

.

9.2.2010 13:54
svejdy

XXX.XXX.179.167

pitimiti napsal(a):

Jůů, ty vyrostli, jsou krásný!!!
My jsme po operaci a Atreyek dostal za odměnu také pešíka, už jsem si na něj brousila zuby, když jsme byli na DKK a nakonec ho Lenka dostala zadarmo za krev, to jsme záviděli
No, první noc za námi, Atrey je vzorný pacient, nechá se obskakovat, papká pěkně v leže v pelíšku, jizev si nevšímá, právě ledujeme, protože nám trošku otekli.
Včera došel do auta rovnou ze sálu po svých, byl statečný a já taky
Měl po těch oblbovácích trošku halucinace, takže jsme ještě notnou dobu zůstali na chodbě ve Stodůlkách a klábosili s panem Duchkem.
Atrey je zašitý plastikou, čili minimální jizva-artroskopem se to nakonec nedělalo, protože ty odloupnuté fragmenty byli prý docela velké a nešli by vyndat. I tak máme ale jizvy 2,5cm, takže paráda.
No, vypadá to, ťuk, ťuk, dobře, snad se vše zahojí bez komplikací, čeká nás ještě dlouhá fyzicky úsporná cesta ... to jsem zvědavá, jak ho budu následující dva, tři měsíce krotit

9.2.2010 14:29
pitimiti

XXX.XXX.1.189

svejdy napsal(a):
Jůů, ty vyrostli, jsou krásný!!!
My jsme po operaci a Atreyek dostal za odměnu také pešíka, už jsem si na něj brousila zuby, když jsme byli na DKK a nakonec ho Lenka dostala zadarmo za krev, to jsme záviděli
No, první noc za námi, Atrey je vzorný pacient, nechá se obskakovat, papká pěkně v leže v pelíšku, jizev si nevšímá, právě ledujeme, protože nám trošku otekli.
Včera došel do auta rovnou ze sálu po svých, byl statečný a já taky
Měl po těch oblbovácích trošku halucinace, takže jsme ještě notnou dobu zůstali na chodbě ve Stodůlkách a klábosili s panem Duchkem.
Atrey je zašitý plastikou, čili minimální jizva-artroskopem se to nakonec nedělalo, protože ty odloupnuté fragmenty byli prý docela velké a nešli by vyndat. I tak máme ale jizvy 2,5cm, takže paráda.
No, vypadá to, ťuk, ťuk, dobře, snad se vše zahojí bez komplikací, čeká nás ještě dlouhá fyzicky úsporná cesta ... to jsem zvědavá, jak ho budu následující dva, tři měsíce krotit

Tak to je dobře, že to máte úspěšně za sebou... rekonvalescence je úmorná ale i to vám nakonec rychle uteče Hlavně že už se to bude jen hojit a ne zhoršovat
A pešíčka my taky neměli úplně zadarmo Za krev dávají dárky v hodnotě 200 kč takže jsem na něj musela asi 70 kč doplatit

9.2.2010 18:27
ircanka

XXX.XXX.180.120

pitimiti napsal(a):
Tak to je dobře, že to máte úspěšně za sebou... rekonvalescence je úmorná ale i to vám nakonec rychle uteče Hlavně že už se to bude jen hojit a ne zhoršovat
A pešíčka my taky neměli úplně zadarmo Za krev dávají dárky v hodnotě 200 kč takže jsem na něj musela asi 70 kč doplatit

Tak přejeme Atrejovi brzké uzdravení a příslib hezké prochajdy s naší paní Rypáčkovou

Vandi, já nemohla, musim se starat o děti - ikdyž malá by potřebovala vytáhnout ven do ruchu jak sůl - je to děsná posranda

12.2.2010 19:05
ircanka

XXX.XXX.180.120

ircanka napsal(a):
Tak přejeme Atrejovi brzké uzdravení a příslib hezké prochajdy s naší paní Rypáčkovou

Vandi, já nemohla, musim se starat o děti - ikdyž malá by potřebovala vytáhnout ven do ruchu jak sůl - je to děsná posranda

tak kde jsou všichni - že jste někde zapadli nebo zaváli

jak se má marodeček? doufám že se hezky hojí, aby mohl brzy běhat.

mě se na týden rozrostla smečka o špagetku, tak se asi definitivně zblázním. Angi si totiž mysli, žeje to supr hračka, do který musí celý den rejt čumákem, špagetka se pak naštve a jsou z toho pěkný bitky
tak doufám, že to ten týden přežijem - myslete na nás

13.2.2010 14:52
svejdy

XXX.XXX.179.167

vandat napsal(a):

Ahooojky, tak zprávičky z domova. Marod je v pohodě, řekla bych, že až moc. Je holt zvyklý pořád někde běhat a teď nechápe, že jdeme po 5min venku zase hned domů. Chodíme v klidu, nekulháme, mám pocit, že Atrey ani neregistruje, že něco s packama má-musím totiž zaklepat, že si jizev stále vůbec nevšímá, za což jsem moc ráda
Ale co vím určitě - nebaví ho to pořád doma v pelíšku a mě taky ne
Za týden jedeme na kontrolu, tak jsem zvědavá, jestli nás pochválí.

Jinak nezničitelný pešík má v sobě už škubu, jak jsme se s Atreykem v leže přetahovali takže ho zkusím reklamovat, to mě totiž dost naprdlo. Prý z hasičských hadic...ale moc nevydrží, ach jo.

A co vy ostatní, jste už zamrzli z té věčné zimy či co???
Tak tady máte jednu z letního koupání

13.2.2010 18:05
pitimiti

XXX.XXX.1.189

svejdy napsal(a):
Ahooojky, tak zprávičky z domova. Marod je v pohodě, řekla bych, že až moc. Je holt zvyklý pořád někde běhat a teď nechápe, že jdeme po 5min venku zase hned domů. Chodíme v klidu, nekulháme, mám pocit, že Atrey ani neregistruje, že něco s packama má-musím totiž zaklepat, že si jizev stále vůbec nevšímá, za což jsem moc ráda
Ale co vím určitě - nebaví ho to pořád doma v pelíšku a mě taky ne
Za týden jedeme na kontrolu, tak jsem zvědavá, jestli nás pochválí.

Jinak nezničitelný pešík má v sobě už škubu, jak jsme se s Atreykem v leže přetahovali takže ho zkusím reklamovat, to mě totiž dost naprdlo. Prý z hasičských hadic...ale moc nevydrží, ach jo.

A co vy ostatní, jste už zamrzli z té věčné zimy či co???
Tak tady máte jednu z letního koupání

Pešík nevydržel jo? No teda. Ten náš zatím v pohodě, ale nepřetahujeme se s ním, na to máme "ringový" - ty jediný vydrží i prohazování Peeta vzduchem apod.

Máš dobrý, že zatím jen nechápe, že jdete po pěti minutách domů. Peet se mi v době rekonvalescence naučil to, že se odmítal vykadit ať ho to muselo tlačit sebevíc, protože jak se vykadil, tak se šlo domů ... no natahoval to co nejvíc to šlo

Jinak jsem dnes byla zas na obrankách, ale tentokrát jen s Míťou. Peeta včera nejspíš bolelo v krku a pochrchlával, tak dostal hned siroupek a dnes ať se tvářil oproti včerejšku sebevíc zdravě měl chlapec útrum

13.2.2010 18:06
pitimiti

XXX.XXX.1.189

pitimiti napsal(a):
Pešík nevydržel jo? No teda. Ten náš zatím v pohodě, ale nepřetahujeme se s ním, na to máme "ringový" - ty jediný vydrží i prohazování Peeta vzduchem apod.

Máš dobrý, že zatím jen nechápe, že jdete po pěti minutách domů. Peet se mi v době rekonvalescence naučil to, že se odmítal vykadit ať ho to muselo tlačit sebevíc, protože jak se vykadil, tak se šlo domů ... no natahoval to co nejvíc to šlo

Jinak jsem dnes byla zas na obrankách, ale tentokrát jen s Míťou. Peeta včera nejspíš bolelo v krku a pochrchlával, tak dostal hned siroupek a dnes ať se tvářil oproti včerejšku sebevíc zdravě měl chlapec útrum

Krapítek vymrzlá

14.2.2010 13:05
ircanka

XXX.XXX.180.120

pitimiti napsal(a):
Krapítek vymrzlá

to jsou sladký fotky, vámt o spolu táák sluší

16.2.2010 10:59
pitimiti

XXX.XXX.1.189

ircanka napsal(a):
to jsou sladký fotky, vámt o spolu táák sluší

Děkuju, i když teda nevím nevím
Tak nás zas kousek pošoupnu - poslední fotky štěňátek před odchodem ... tedy už jen některých.

Gasíček

16.2.2010 11:05
pitimiti

XXX.XXX.1.189

pitimiti napsal(a):
Děkuju, i když teda nevím nevím
Tak nás zas kousek pošoupnu - poslední fotky štěňátek před odchodem ... tedy už jen některých.

Gasíček

Já a "malej Peeteček" Gasíček - moje srdeční záležitost

16.2.2010 11:06
pitimiti

XXX.XXX.1.189

pitimiti napsal(a):
Já a "malej Peeteček" Gasíček - moje srdeční záležitost

Ginuška

16.2.2010 11:11
pitimiti

XXX.XXX.1.189

pitimiti napsal(a):
Ginuška

Gary

16.2.2010 11:12
pitimiti

XXX.XXX.1.189

16.2.2010 11:13
pitimiti

XXX.XXX.1.189

16.2.2010 11:30
pitimiti

XXX.XXX.1.189

pitimiti napsal(a):
Gwen

Jo a Míťulka má dnes 5. narozeniny!!! Neskutečné jak ten čas letí! Hlavně ona se stále chová jak prdlý štěně tak mi to ani tak nepřijde

17.2.2010 18:29
ircanka

XXX.XXX.16.47

pitimiti napsal(a):
Jo a Míťulka má dnes 5. narozeniny!!! Neskutečné jak ten čas letí! Hlavně ona se stále chová jak prdlý štěně tak mi to ani tak nepřijde

no toje ale narozeninová fotka
Přejeme všechno nej nej nej a hlavně ještě minimálně dalších 5

Peeťátka jsou rozkošný, a malej Peeťulka teda fakt extra. Už jsou všichni zadaní/prodaní?

17.2.2010 18:45
pitimiti

XXX.XXX.1.189

ircanka napsal(a):
no toje ale narozeninová fotka
Přejeme všechno nej nej nej a hlavně ještě minimálně dalších 5

Peeťátka jsou rozkošný, a malej Peeťulka teda fakt extra. Už jsou všichni zadaní/prodaní?

No až na Ginu a Gwena všichni, ale i na ty se sem tam někdo zeptá tak snad i oni brzo najdou páníky

Přidejte reakci

Přidat smajlík