Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
3.2.2010 16:17
kevin

XXX.XXX.80.235

3.2.2010 16:58
kevin

XXX.XXX.80.235

m arky napsal(a):

3.2.2010 20:27
kitty2thorpe

XXX.XXX.75.228

kevin napsal(a):

taky pridavam, ale dalo fusku to blejsknout

3.2.2010 20:36
kitty2thorpe

XXX.XXX.75.228

kevin napsal(a):

"co to tam venku zas...?!"

3.2.2010 20:42
pupulu

XXX.XXX.124.1

kitty2thorpe napsal(a):
"co to tam venku zas...?!"

Nemocnej chlap

3.2.2010 20:44
astlolita

XXX.XXX.57.108

pupulu napsal(a):
Nemocnej chlap

Tak to je přesný

3.2.2010 20:45
pupulu

XXX.XXX.124.1

pupulu napsal(a):
Nemocnej chlap

Velký strach,aby jí to nikdo nesnědl-nejlepší obrana?Spolknout to celé!!

3.2.2010 20:49
kitty2thorpe

XXX.XXX.75.228

kevin napsal(a):

takova normalni prochazka

3.2.2010 20:53
kitty2thorpe

XXX.XXX.75.228

kitty2thorpe napsal(a):
takova normalni prochazka

a hajinkame

4.2.2010 09:56
debri

XXX.XXX.16.138

kitty2thorpe napsal(a):
a hajinkame

na torzu sněhuláka

4.2.2010 10:06
kevin

XXX.XXX.80.235

kitty2thorpe napsal(a):
a hajinkame

4.2.2010 10:14
klementynka

XXX.XXX.41.210

kevin napsal(a):

Trosku utahana....

4.2.2010 11:31
kevin

XXX.XXX.80.235

klementynka napsal(a):
Trosku utahana....

4.2.2010 12:26
klementynka

XXX.XXX.41.210

kevin napsal(a):

vy se asi hodne nudite, co

4.2.2010 12:36
sabina

XXX.XXX.60.81

kevin napsal(a):

myslím že stačí jedna dvě tři fotky....a né zaplácat celou diskuzi

4.2.2010 12:47
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.113.187

sabina napsal(a):
myslím že stačí jedna dvě tři fotky....a né zaplácat celou diskuzi

taky si myslím, že už je to dost trapný zasekaz celý veřejný fórum - od toho snad existují webový stránky. Koho zajímají psi paní Šárky, tak si je prohlídne, ale upřímně tohle už dost obtěžuje, a všimněte si, že kde se Šárka objeví, tam už raději nikdo nic nedává

4.2.2010 12:54
memmory

XXX.XXX.66.227

Inspektor Pišišvor napsal(a):
taky si myslím, že už je to dost trapný zasekaz celý veřejný fórum - od toho snad existují webový stránky. Koho zajímají psi paní Šárky, tak si je prohlídne, ale upřímně tohle už dost obtěžuje, a všimněte si, že kde se Šárka objeví, tam už raději nikdo nic nedává

počítejte nohy .......

memmory

XXX.XXX.66.227

memmory napsal(a):
počítejte nohy .......

jannah

XXX.XXX.36.69

Inspektor Pišišvor napsal(a):

Můžem založit srandičky 3 a pak milion, škoda, že opravdu povedené fotky z minulých témat zůstanou zapomenuty. Možná, že to již paní šárka pochopí a přestane zasekávat celé téma.
Paní Šárce navrhuji založit si vlastní téma : Čivava, Kokr ...

4.2.2010 12:58
jannah

XXX.XXX.36.69

jannah napsal(a):
Můžem založit srandičky 3 a pak milion, škoda, že opravdu povedené fotky z minulých témat zůstanou zapomenuty. Možná, že to již paní šárka pochopí a přestane zasekávat celé téma.
Paní Šárce navrhuji založit si vlastní téma : Čivava, Kokr ...

Pardon špringr ne kokr. Ale to je jedno.

4.2.2010 13:08
strip

XXX.XXX.92.44

kevin napsal(a):

Prosím, už ne, nebo z těch Vašich psů budu mít noční můry. Je to trapné...!

4.2.2010 13:17
astlolita

XXX.XXX.57.108

kevin napsal(a):

No tohle je opravdu trochu moc Můžete mi ukázat jedinou z toho kvanta fotek vašich psů, která je vtipná? Když už jste se tedy rozhodla tím zaplácat téma Srandičky

4.2.2010 13:23
anabetynka

XXX.XXX.167.70

jannah napsal(a):
Pardon špringr ne kokr. Ale to je jedno.

Pozor, koukla jsem na stránky a nejspíš přijde ještě ovčoun;) Koukala jsem, že to první téma bylo nejspíš smázlý, škoda...

4.2.2010 14:41
kevin

XXX.XXX.80.235

astlolita napsal(a):
No tohle je opravdu trochu moc Můžete mi ukázat jedinou z toho kvanta fotek vašich psů, která je vtipná? Když už jste se tedy rozhodla tím zaplácat téma Srandičky

Nudila jsem se. Mě některé přijdou srandovní. Ty vaše mi také všechny srandovní nepřijdou. Myslím si, že je normální, že se vše jednomu nelíbí. Lidé maji různý vkus! Aspoň tato diskuze nupadla a je na co koukat. Nebojtu už nemám vplánu to tu zaplácávat. Minulá diskuse smazaná není!

4.2.2010 14:45
kevin

XXX.XXX.80.235

kevin napsal(a):
Nudila jsem se. Mě některé přijdou srandovní. Ty vaše mi také všechny srandovní nepřijdou. Myslím si, že je normální, že se vše jednomu nelíbí. Lidé maji různý vkus! Aspoň tato diskuze nupadla a je na co koukat. Nebojtu už nemám vplánu to tu zaplácávat. Minulá diskuse smazaná není!

Nevyšmla jsem si, že tam kde se objevím, už se nepíše. Nechápu proč ostatní fotky by měli být zapomenuty.

4.2.2010 14:51
astlolita

XXX.XXX.57.108

kevin napsal(a):

4.2.2010 15:12
astlolita

XXX.XXX.57.108

kevin napsal(a):
Nevyšmla jsem si, že tam kde se objevím, už se nepíše. Nechápu proč ostatní fotky by měli být zapomenuty.

Protože nikoho nebude bavit se probírat desítkami tvých, stále stejných a obyčejných, fotek, než se dostane k těm tématickým a zajímavým. A taky pro to, že jsi uplně zbytečně zaplácala původní diskuzi, která teď zapadne a nikdo se k ní nebude vracet 30 stránek zpátky, aby pak musel hledat jednu fotku ve stovce těch tvých.

5.2.2010 09:44
sabina

XXX.XXX.60.81

astlolita napsal(a):
Protože nikoho nebude bavit se probírat desítkami tvých, stále stejných a obyčejných, fotek, než se dostane k těm tématickým a zajímavým. A taky pro to, že jsi uplně zbytečně zaplácala původní diskuzi, která teď zapadne a nikdo se k ní nebude vracet 30 stránek zpátky, aby pak musel hledat jednu fotku ve stovce těch tvých.

17.2.2010 10:45
tichuna

XXX.XXX.74.106

astlolita napsal(a):

Pro paní Šárku, mě přijde 12 z vašich 17ti fotek docela vtipných.
Pro ostatní co nesouhlasí - není toto téma náhodou o pejscích? Když má někdo své psy rád, nemůže sem vystavit jeho fotky? Kde to potom tedy jsme? Připadá mi to zde jako stádo supů, kteří se vrhnou na toho nejslabšího. Trapní mi připadáte pouze vy, kteří se navážíte do ostatních a o tom to je, ne o psech. Proto se vždy ráda podívám na diskuzi o psech, ponevadž v každém vlákně se najdou tací jako "Dominika". Je to síla!

17.2.2010 10:48
zaza

XXX.XXX.118.117

tichuna napsal(a):
Pro paní Šárku, mě přijde 12 z vašich 17ti fotek docela vtipných.
Pro ostatní co nesouhlasí - není toto téma náhodou o pejscích? Když má někdo své psy rád, nemůže sem vystavit jeho fotky? Kde to potom tedy jsme? Připadá mi to zde jako stádo supů, kteří se vrhnou na toho nejslabšího. Trapní mi připadáte pouze vy, kteří se navážíte do ostatních a o tom to je, ne o psech. Proto se vždy ráda podívám na diskuzi o psech, ponevadž v každém vlákně se najdou tací jako "Dominika". Je to síla!

no to rozhodně a nejvtipnější jsou ty fotky, na kterých ten pes spí, to je fakt šílená legrace. Asi jste paní Tichá nepochopila, že sem se vkládají fotky opravdu srandovní a něčím zajímavé a né fotky na kterých pes leží, spí, kouká atd.... Na to si slečna Šárka může založit vlastní téma.

17.2.2010 10:53
tichuna

XXX.XXX.74.106

zaza napsal(a):
no to rozhodně a nejvtipnější jsou ty fotky, na kterých ten pes spí, to je fakt šílená legrace. Asi jste paní Tichá nepochopila, že sem se vkládají fotky opravdu srandovní a něčím zajímavé a né fotky na kterých pes leží, spí, kouká atd.... Na to si slečna Šárka může založit vlastní téma.

Slečně Šárce se ty fotky asi zdají vtipné a mě většina z nich také. Tak proč ne? Pokud zde máte striktní pravidla na vkládání vtipných fotek tak to pardón. Máte napsané nějaké body jak má fotka vypadat??? Každý má svůj vlastní žebříček, ale urážet někoho kvůli tomuto to mi přijde mimo mísu. Jste tu snad kvůli psům, ne kvůli narážkám. Diskuze o psech nikdy nezklame!

19.2.2010 18:09
tesky

XXX.XXX.98.248

astlolita napsal(a):

Moje grifonečka

Přidejte reakci

Přidat smajlík