Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
8.2.2010 12:59

Mám na Vás dotázek. Máme s přítelem brazilskou filu. Krmili jsme K9 , ale slečna nám ji nechce žrát ani za mák. Přemýšlím na jakou stravu přejít. Chovatelka nám doporučila Fitmin. Přemýšlím zda jí koupit 3 kg od pár různých krmiv a zkusit co bude jíst. Nebo jakým způsobem postupovat? Zajímavé je že když se dotane ke granulím za 200 kč 15 kg tak se může rozervat.

8.2.2010 13:16
veradisia

XXX.XXX.63.11

ewanie napsal(a):
Mám na Vás dotázek. Máme s přítelem brazilskou filu. Krmili jsme K9 , ale slečna nám ji nechce žrát ani za mák. Přemýšlím na jakou stravu přejít. Chovatelka nám doporučila Fitmin. Přemýšlím zda jí koupit 3 kg od pár různých krmiv a zkusit co bude jíst. Nebo jakým způsobem postupovat? Zajímavé je že když se dotane ke granulím za 200 kč 15 kg tak se může rozervat.

No ty levny srajdy ze supermarketu jsou nadupany soli a jsou plne ochucovadel tak je jasny,ze ji to bude vic smakovat Jinak z tech tri bych si vybrala Acanu bud Pacifica nebo Grasslands. Nakoupit vic krmiv a dat ji vybrat bych nedelala,muze ji to dost rozhodit zazivani,zkusila bych jedny a kdyby mi po nich prospivala tak bych u nich zustala a kdyby je potom nechtela jist tak ji je muzes na nejaky cas ochucovat lososovim olejem

8.2.2010 14:06
anabetynka

XXX.XXX.167.70

ewanie napsal(a):

My jsme původně krmili právě Fitminem, byla jsem celkem spokojená i když mi po nich pes celkem rychle rostl. Pes je ale po roce přestal žrát, takže jsem ozkoušela několikatery, nejdřív Brit, pak Propac, který byl fajn, ale taky ho asi po 3 pytlech nechtěl a teď jsme na Acaně a spokojenost veliká. Pesoj chutná, má po nich pěknou postavu, krásnou srst...Už bych neměnila. Cenově to vyjde podobně, kupuju 18 kg pytel za 1000Kč, takže krása!

Přidejte reakci

Přidat smajlík