Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
9.2.2010 14:59

U fenečky máme PP a přílohu k PP. V té příloze máme zapsány dvě výstavy.(jsme nový majitelé fenky a s výstavou nemáme zkušenosti) Bylo mi řečeno, že ty výstavy musí být zapsané přímo v PP, ale jsou v té příloze i s razítky. Je to tedy špatně??

Uživatel s deaktivovaným účtem

9.2.2010 15:50
Uživatel s deaktivovaným účtem

ewanie napsal(a):
U fenečky máme PP a přílohu k PP. V té příloze máme zapsány dvě výstavy.(jsme nový majitelé fenky a s výstavou nemáme zkušenosti) Bylo mi řečeno, že ty výstavy musí být zapsané přímo v PP, ale jsou v té příloze i s razítky. Je to tedy špatně??

Příloha je součást PP a je úplně jedno, jestli je výstava zapsána na druhé straně toho obrázku s rodokmenem, nebo v příloze

9.2.2010 16:08

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Příloha je součást PP a je úplně jedno, jestli je výstava zapsána na druhé straně toho obrázku s rodokmenem, nebo v příloze

Děkuji. Nijak se v tom nevyznám, ale při použití logického myšlení, jsem došla ke stejnému názoru. Kamarádka , která mi toto info podala, asi nebude až taková profesionálka

10.2.2010 14:37
feherkocos

XXX.XXX.245.226

ewanie napsal(a):
Děkuji. Nijak se v tom nevyznám, ale při použití logického myšlení, jsem došla ke stejnému názoru. Kamarádka , která mi toto info podala, asi nebude až taková profesionálka

Kamarádky někdy dávají super rady :-) Jedné známé poradila její kamarádka, že nemusí platit tolik za štěně, že ať řekne chovatelce, že chce z vrhu štěně bez PP, že stejně bude mít papíry jen některé... a nebude muset jezdit na výstavy...Ta jí v tom směru chudák napsala mail a pak se divila, že nedostává odpověď.
Ohledně přílohy PP - akorát bych si to nechávala zapsat postupně za sebou, ať to pak nemáte časově moc rozházené, ale ani to nevadí...

Přidejte reakci

Přidat smajlík