Kotec prosím o inspirace

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
18.2.2010 07:27
alda

XXX.XXX.52.179

Po oblevě jsme nuceni postavit našemu berňákovi kotec ve kterém bude jen po dobu naší nepřítomnosti.Pejsek měl neomezený pohyb po zahradě,ale poslední týden se naučil z ní utíkat . I když přijímáme opatření a zabezpečujeme jednotlivá místa,tak vždy si najde místečko,kudy zdrhne.Zatím jsme ho vždy našli.Máme o něj strach a v domečku ho nemůžeme zavírat. Oba chodíme do práce a děti do školy a na pejska nemůžeme dohlížet celodenně.
Tímto Vás prosím o fotečky Vašich kotců pro inspiraci a hlavně rady ohledně stavby,vybavení,použitých materiálů atd..Kotec si budeme vyrábět sami.Na nějaké kotce jsme se už dívali na netu. Děkuji.

18.2.2010 07:50
rapotacka11

XXX.XXX.16.87

alda napsal(a):
Po oblevě jsme nuceni postavit našemu berňákovi kotec ve kterém bude jen po dobu naší nepřítomnosti.Pejsek měl neomezený pohyb po zahradě,ale poslední týden se naučil z ní utíkat . I když přijímáme opatření a zabezpečujeme jednotlivá místa,tak vždy si najde místečko,kudy zdrhne.Zatím jsme ho vždy našli.Máme o něj strach a v domečku ho nemůžeme zavírat. Oba chodíme do práce a děti do školy a na pejska nemůžeme dohlížet celodenně.
Tímto Vás prosím o fotečky Vašich kotců pro inspiraci a hlavně rady ohledně stavby,vybavení,použitých materiálů atd..Kotec si budeme vyrábět sami.Na nějaké kotce jsme se už dívali na netu. Děkuji.

Kotec neporadím , ale kladkový výběh taky není špatný . . . . .

18.2.2010 08:04
estip

XXX.XXX.113.186

alda napsal(a):

Tento jsme nechali postavit loni na podzim http://tutorka.rajce.idnes.cz/Kotec/#album

18.2.2010 08:16
burunduk

XXX.XXX.64.164

estip napsal(a):
Tento jsme nechali postavit loni na podzim http://tutorka.rajce.idnes.cz/Kotec/#album

Ten je dobrej:) ..a dokonce postel

18.2.2010 08:21
estip

XXX.XXX.113.186

burunduk napsal(a):
Ten je dobrej:) ..a dokonce postel

Jo, a letos mají slíbenou sedačku -je do L, tak aby měli každý svoje

18.2.2010 09:50
v v

XXX.XXX.164.184

estip napsal(a):
Jo, a letos mají slíbenou sedačku -je do L, tak aby měli každý svoje

Loni jsme taky stavěli dvojkotec, pro naší ohařku že tam bude když nejsme doma a tchýninu dobrmanku. Jinak je zavřená v kuchyni, ale zatím tam byla tak dvakrát protože hned začala zima. Tak na jaře jí to zase začne.
Nevím jestli z fotek bude něco vidět. Vybetonovali jsme podlahy a udělali je mírně z kopce , do kterých jsme dali odpadní trubky na odvod vody. Na boky jsou použité kary sítě. jedna stojí asi 400,- a ty jsme přidrátovali k zabetonovaným sloupkům a lešenářským tyčím. Ještě jsme je v spodní části vyplnili králičím pletivem. Ještě se chystáme udělat střechu. Boudičku jsem taky dělali doma z nějakých velkých beden.Oba kotce vyšli tak na 10 000,-

18.2.2010 09:51
v v

XXX.XXX.164.184

v v napsal(a):
Loni jsme taky stavěli dvojkotec, pro naší ohařku že tam bude když nejsme doma a tchýninu dobrmanku. Jinak je zavřená v kuchyni, ale zatím tam byla tak dvakrát protože hned začala zima. Tak na jaře jí to zase začne.
Nevím jestli z fotek bude něco vidět. Vybetonovali jsme podlahy a udělali je mírně z kopce , do kterých jsme dali odpadní trubky na odvod vody. Na boky jsou použité kary sítě. jedna stojí asi 400,- a ty jsme přidrátovali k zabetonovaným sloupkům a lešenářským tyčím. Ještě jsme je v spodní části vyplnili králičím pletivem. Ještě se chystáme udělat střechu. Boudičku jsem taky dělali doma z nějakých velkých beden.Oba kotce vyšli tak na 10 000,-

18.2.2010 10:31
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.195.228

alda napsal(a):

my to máme takhle (teď už je okolo dlažba)

18.2.2010 10:31
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.195.228

Inspektor Pišišvor napsal(a):

další

18.2.2010 10:33
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.195.228

detail boudy - zateplená 5 cm polystyrenem (dvojitá stěna), a v zimě místo matrací seno a zadělanej vchod kobercem

18.2.2010 12:39
matilda

XXX.XXX.121.196

detail boudy - zateplená 5 cm polystyrenem (dvojitá stěna), a v zimě místo matrací seno a zadělanej vchod kobercem

Také mám fundliciv kotci na noc. přes den je puštěná. V kotci mám postel, aby neležela na zemi, což oceňuji teď v zimě. Opravdu vřele doporučuji. Do boudy leze pouze ve velkých mrazech

18.2.2010 13:43
easter

XXX.XXX.145.216

matilda napsal(a):
Také mám fundliciv kotci na noc. přes den je puštěná. V kotci mám postel, aby neležela na zemi, což oceňuji teď v zimě. Opravdu vřele doporučuji. Do boudy leze pouze ve velkých mrazech

Ahoj já našla jenom tyto dvě fotky ten bambus tam mame přes léto aby tam tak nesvítilo sluníčko a měla chládek v boudě .Bouda předělená a zateplená s výhřevným koberečkem jo a na zem jsem dodatečně objednala speciální gumu na zem do kotců je to super věc na ůdržbu a hlavně v zimě hřeje a v létě chladí .i když není zavřená skoro vůbec ráda tam chodí odpočívat

18.2.2010 13:44
easter

XXX.XXX.145.216

easter napsal(a):
Ahoj já našla jenom tyto dvě fotky ten bambus tam mame přes léto aby tam tak nesvítilo sluníčko a měla chládek v boudě .Bouda předělená a zateplená s výhřevným koberečkem jo a na zem jsem dodatečně objednala speciální gumu na zem do kotců je to super věc na ůdržbu a hlavně v zimě hřeje a v létě chladí .i když není zavřená skoro vůbec ráda tam chodí odpočívat

Tady ta druhá

18.2.2010 14:02
matilda

XXX.XXX.121.196

easter napsal(a):
Tady ta druhá

Jo, jo. Ty gumové rohože jsou super!!! Taky je mám v kotci. Jsou perfektní na údržbu. Akorát na kotec 2 x 4 m mne vyšly i s dovozem kolem 5000 Kč.

18.2.2010 16:26
tancoska

XXX.XXX.64.4

ketty sharp moc pěkný,pesani si žijou .To dělal někdo šikovnej z rodiny nebo to je dělaný na zakázku.Je to fakt dobře vymyšlený.Líbí se mi že nic není na zemi,jak kotec tak bouda takže to může všechno větrat a není jim zima od země

18.2.2010 18:59
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.195.228

tancoska napsal(a):
ketty sharp moc pěkný,pesani si žijou .To dělal někdo šikovnej z rodiny nebo to je dělaný na zakázku.Je to fakt dobře vymyšlený.Líbí se mi že nic není na zemi,jak kotec tak bouda takže to může všechno větrat a není jim zima od země

to dělal přítel - jeho otec má velkou firmu na zakázkovou kovovýrobu, takže jsem ten trojkotec dostala předloni od ježíška, a pak se dodělával ještě jeden kotec naproti, aby měli pesani stín. oni tam ale většinu času netráví - spíš se tam chodí jenom vyspat a nažrat.

19.2.2010 08:25
viky

XXX.XXX.72.41

Ty kotce upřímně závidím.:-) A přítele taky.

19.2.2010 08:37
kalu

XXX.XXX.67.182

viky napsal(a):

Krásné příbytky.

Tak já jsem si kotec udělala z bývalé dílny- je to zděný domek 3 X 4m, pesanům se tam moc líbí a kotec mají defacto stále otevřený, zavíráni jsou jen na nezbytně nutnou dobu (cca hodinu po řrádle, návštěva na zahradě,hárání feny atd...)

Přímé foto jsem nikde nenašla,takže sem dám tuto fotku-kotec je v pozadí a v něm je vidět zavřená fenka (zrovna hárala)

19.2.2010 08:41
kalu

XXX.XXX.67.182

kalu napsal(a):
Krásné příbytky.

Tak já jsem si kotec udělala z bývalé dílny- je to zděný domek 3 X 4m, pesanům se tam moc líbí a kotec mají defacto stále otevřený, zavíráni jsou jen na nezbytně nutnou dobu (cca hodinu po řrádle, návštěva na zahradě,hárání feny atd...)

Přímé foto jsem nikde nenašla,takže sem dám tuto fotku-kotec je v pozadí a v něm je vidět zavřená fenka (zrovna hárala)

...a takhle to mají zevnitř

19.2.2010 09:11
tancoska

XXX.XXX.64.4

viky napsal(a):

jj taky závidím

Love vera

17.2.2016 20:24
Love vera

XXX.XXX.68.148

Hello good day i am happy to connect with you my name is vera i will be happy to Talk to you please send me mail so that you will know me more pleasure to read from you thanks
(verazokaya@hotmail.com)

Dobrý deň, dobrý deň Som rád, že sa s vami spojiť volám sa vera Budem rád s vami hovoriť, prosím pošlite mi e-mail, takže mi bude vedieť viac potešenie čítať z vás vďaka.

Přidejte reakci

Přidat smajlík