Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Neregistrovaný uživatel

20.2.2010 20:52
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.165.55

Na moderce jsem se ptal na nestandartní štěně BSP ,to to jsou rodiče .Fena co mám já je spíše po otci tmavá, ale už otec se mi nezdá,váš názor? prosím jen slušné názory , ne ty keci jak na diskuzi.dík Jarda

Neregistrovaný uživatel

20.2.2010 20:53
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.165.55

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Na moderce jsem se ptal na nestandartní štěně BSP ,to to jsou rodiče .Fena co mám já je spíše po otci tmavá, ale už otec se mi nezdá,váš názor? prosím jen slušné názory , ne ty keci jak na diskuzi.dík Jarda

Matka, omlouvám se za kvalitu, je to z mobilu.

Uživatel s deaktivovaným účtem

20.2.2010 21:17
Uživatel s deaktivovaným účtem

pokial je na prvej fotke otec, tak okrem prilis tmaveho hnedeho palenia sa mi nezda ani srst, prilis kratka, vyzera ako stenacia. celkovo posobi dost samicim vyrazom.
osobne by som do bernaka bez PP viackrat nesla, okrem dysplazie je u plemena dost rozsirena aj rakovina co je najalarmujucejsie, kratkovekost. v rodokmeni ma clovek aspon sancu vidiet ako dlho zili a na co zomreli predkovia..

21.2.2010 08:57
dines

XXX.XXX.43.243

Laickým pohledem bych řekla, že to co Vám ze štěněte vyroste by se mohlo podobat BSP relativně hodně - asi Vám z toho nevyroste čivava ani dogy, ikdyž kdo ví

A ještě bych měla otázečku k reakci - existuje u berňáků nějaká databáze, nebo něco? Ohledně těch nemocí, dlouhověkosti a pod? Nebo musím googlit psa po psovi?

21.2.2010 10:52
kikuska

XXX.XXX.235.8

dines napsal(a):
Laickým pohledem bych řekla, že to co Vám ze štěněte vyroste by se mohlo podobat BSP relativně hodně - asi Vám z toho nevyroste čivava ani dogy, ikdyž kdo ví

A ještě bych měla otázečku k reakci - existuje u berňáků nějaká databáze, nebo něco? Ohledně těch nemocí, dlouhověkosti a pod? Nebo musím googlit psa po psovi?

Pro zadavatele: Pes není příliš vidět, matka je standardně vybarvená. Přesto pokud Vaše štěně nemá pálení, ani ho mít již nebude. A přestože rodiče třeba vypadají čistokrevně, může to být mix (nebo předci) a proto Vám mohlo vyjít štěně černobílé.

Pro Dines: Na www.kssp.cz jsou chovní psi, tuším i feny. Jinak při procházení CHS apod. má většina uvedený u psů původ. V něm je standardně uvedené jméno, datum narození, příp. tituly, zatížení na dysplazku a dost chovatelů si tam doplňuje i datum úmrtí předků či jejich stálé žití.
A když se chcete dostat ke konkrétnímu psu či CHS budete muset googlit (ale seznam chovek je i na uvedených stránkách).

21.2.2010 11:01
estip

XXX.XXX.8.6

dines napsal(a):

dobré stránky s odkazy jsou tady: http://www.zoznambsp.ic.cz/

22.2.2010 06:34
herycek

XXX.XXX.224.5

estip napsal(a):
dobré stránky s odkazy jsou tady: http://www.zoznambsp.ic.cz/

Ahojky,taky mam BSP bez PP.V dubnu mu budou dva roky.Máme strašné trápení se zapařeninama jinak je zatím všechno OK.

22.2.2010 06:36
herycek

XXX.XXX.224.5

herycek napsal(a):
Ahojky,taky mam BSP bez PP.V dubnu mu budou dva roky.Máme strašné trápení se zapařeninama jinak je zatím všechno OK.

a ještě jeden BADÝSEK

Přidejte reakci

Přidat smajlík