Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
25.2.2010 18:16
ircanka

XXX.XXX.180.120

si všichni užíváte sluníčko a nechce se vám sedět u počítače, co

u nás teda dnes bylo naprosto luxusní počasí, vedro, že se někomu až jazyk lepil na patro

25.2.2010 18:19
ircanka

XXX.XXX.180.120

ircanka napsal(a):

u nás teda dnes bylo naprosto luxusní počasí, vedro, že se někomu až jazyk lepil na patro

konečně to vypadá, že už bude jaro - hurá. Sněhu už jsme si užili dost, tak teď si zas musíme užít trochu pucován tlapiček - a co se madam týče tak i občasné koupele, protože to moje klabonosé prasátko se vždy vyválí v tom největším blátě, že

tady jedna maskovací - když už jednou stojí půl vteřiny v klidu tak samozřejmě v křoví...naco by mi taky byla normální hezká fotka, že

25.2.2010 18:20
ircanka

XXX.XXX.180.120

ircanka napsal(a):
konečně to vypadá, že už bude jaro - hurá. Sněhu už jsme si užili dost, tak teď si zas musíme užít trochu pucován tlapiček - a co se madam týče tak i občasné koupele, protože to moje klabonosé prasátko se vždy vyválí v tom největším blátě, že

tady jedna maskovací - když už jednou stojí půl vteřiny v klidu tak samozřejmě v křoví...naco by mi taky byla normální hezká fotka, že

ještě jeden pan Garpíno - já nevim, ale on je ten můj kluk čím dál hezčí

25.2.2010 18:21
ircanka

XXX.XXX.180.120

ircanka napsal(a):
ještě jeden pan Garpíno - já nevim, ale on je ten můj kluk čím dál hezčí

jediná společná fotka ...

25.2.2010 18:21
ircanka

XXX.XXX.180.120

ircanka napsal(a):
jediná společná fotka ...

a ještě jarní tryskomyš

25.2.2010 20:03
vandat

XXX.XXX.91.34

ircanka napsal(a):
a ještě jarní tryskomyš

Šáry já u toho PC dřepím furt, ale musím makat a né koukat kde co lítá a k jaru teda bohužel ještě máme hooodně daleko, i když sluníčko nám taky dnes přálo

už letííííím

25.2.2010 20:05
vandat

XXX.XXX.91.34

vandat napsal(a):
Šáry já u toho PC dřepím furt, ale musím makat a né koukat kde co lítá a k jaru teda bohužel ještě máme hooodně daleko, i když sluníčko nám taky dnes přálo

už letííííím

26.2.2010 09:45
pitimiti

XXX.XXX.1.189

vandat napsal(a):

Ahoj, já jsem tady taky pořád
U nás sice sníh ještě pořád je, ale už jsou tu i plotny bez sněhu ... a toho bláta Bude hůř ...

26.2.2010 16:23
ircanka

XXX.XXX.180.120

pitimiti napsal(a):
Ahoj, já jsem tady taky pořád
U nás sice sníh ještě pořád je, ale už jsou tu i plotny bez sněhu ... a toho bláta Bude hůř ...

no mi taky ještě sníh máme a taky pěkný rybníky vody na lukách...ale už nám prozpěvují ptáci, vykukuje travička....blátíčko stříká pesanům od "kopyt"...jaro jak má být

super fotky. Z Bree už je pěkná "kobylka"

Kráásná skupinová foto
to jsem zvědavá, když Leni sedíš furt u PC, jeslti už budou ty nové kožené stránečky brzy hotové Angi za chvíli vyroste a bude protřebovat bejt krásná..bohužel náš sedlář už nesedlačí tak jsme uplně na ocet

26.2.2010 16:50
pitimiti

XXX.XXX.1.189

ircanka napsal(a):
no mi taky ještě sníh máme a taky pěkný rybníky vody na lukách...ale už nám prozpěvují ptáci, vykukuje travička....blátíčko stříká pesanům od "kopyt"...jaro jak má být

super fotky. Z Bree už je pěkná "kobylka"

Kráásná skupinová foto
to jsem zvědavá, když Leni sedíš furt u PC, jeslti už budou ty nové kožené stránečky brzy hotové Angi za chvíli vyroste a bude protřebovat bejt krásná..bohužel náš sedlář už nesedlačí tak jsme uplně na ocet

Jestli budeš chtít něco ušít tak kvůli tomu přeci nemusíš čekat na webovky Budu moc ráda, když mi projevíš důvěru a něco si objednáš
No a se stránkama se to maličko hnulo - konečně jsem si zaplatila doménu a hosing, ale zatím nic veřejně neprozradím, protože to fakt není ani trochu hotové.
Akorát se k jejich dodělání nemůžu furt nějak dostat ... ale to bych se stále opakovala

26.2.2010 17:59
ircanka

XXX.XXX.180.120

pitimiti napsal(a):
Jestli budeš chtít něco ušít tak kvůli tomu přeci nemusíš čekat na webovky Budu moc ráda, když mi projevíš důvěru a něco si objednáš
No a se stránkama se to maličko hnulo - konečně jsem si zaplatila doménu a hosing, ale zatím nic veřejně neprozradím, protože to fakt není ani trochu hotové.
Akorát se k jejich dodělání nemůžu furt nějak dostat ... ale to bych se stále opakovala

to já vím,že můžu i bez stránek, ale jen tě popoháním

no mi uvidíme, jak se nám srovnají křivé zoubky - a pokud to bude OK, tak budem v brzké době potřebovat krásné výstavní vodítko (pokud né, tak máme s výstavní kariérou konec) no a pak budem potřebovat celou výbavu no....takže se tvých rukou určitě svěříme
Přeci Angi nebude chodit v látkovém obojku, žejo

26.2.2010 19:17
svejdy

XXX.XXX.179.167

ircanka napsal(a):
to já vím,že můžu i bez stránek, ale jen tě popoháním

no mi uvidíme, jak se nám srovnají křivé zoubky - a pokud to bude OK, tak budem v brzké době potřebovat krásné výstavní vodítko (pokud né, tak máme s výstavní kariérou konec) no a pak budem potřebovat celou výbavu no....takže se tvých rukou určitě svěříme
Přeci Angi nebude chodit v látkovém obojku, žejo

Ahojky...tak já tedy u pc teď vážně moc nevysedávám-tedy ne u toho svého doma, jen v práci, jelikož už patřím mezi zaměstnané

Angi i Bree hrozně rostou, tedy hlavně Bree, už je skoro velká jako Darlý, to bude slečna obřice

Jinak co se nás týče - pomalu začínáme prodlužovat procházky, už i na volno jsme párkrát byli, ale jen lehce. Po jizvách téměř už ani památka, Atrey je taky max v pohodě, tak snad problémy zažehnány a brzy budeme moci najet do starých aktivních kolejí

Přeju všem krásný víkend!!!

26.2.2010 19:31
brixie

XXX.XXX.43.2

svejdy napsal(a):
Ahojky...tak já tedy u pc teď vážně moc nevysedávám-tedy ne u toho svého doma, jen v práci, jelikož už patřím mezi zaměstnané

Angi i Bree hrozně rostou, tedy hlavně Bree, už je skoro velká jako Darlý, to bude slečna obřice

Jinak co se nás týče - pomalu začínáme prodlužovat procházky, už i na volno jsme párkrát byli, ale jen lehce. Po jizvách téměř už ani památka, Atrey je taky max v pohodě, tak snad problémy zažehnány a brzy budeme moci najet do starých aktivních kolejí

Přeju všem krásný víkend!!!

Ahoj Luci, tak to jsou super zprávy!!!
Jinak Bree je normální malé štěňátko, přiměřeně velké svému věku. Dárlý je drobnější holčička, proto se všem zdá Bree tak velká.

26.2.2010 19:59
vandat

XXX.XXX.91.34

brixie napsal(a):
Ahoj Luci, tak to jsou super zprávy!!!
Jinak Bree je normální malé štěňátko, přiměřeně velké svému věku. Dárlý je drobnější holčička, proto se všem zdá Bree tak velká.

Luci, držíme s holkama pěstičky ať už to zdravíčko v nožičkách teď jen slouží a slouží!!!!

Jj, Dárlý je opravdu drobek a některé fotky hodně zkreslují, proto Bree vypadá jako obřík, ale teda jako roste holka moje.

Jinak mám za sebou hodně krušné odpoledne, kdy Bree začala z ničeho nic zvracet, po chvilce to už šlo horem dolem a když už se objevila i krev, letěla jsem na veterinu. Bree má akutní infekci střev, už asi dvě hodinky nezvrací ani nekadí, no už chudina nemá co, ale pije čajík s medem tak aspoň něco. Ráno jedeme na další injekci. Dárlý jsem vylifrovala tak do pondělí k tatíkovi páč by to mohla chytit taky, tak se modlím, že té se to vyhne

26.2.2010 20:06
vandat

XXX.XXX.91.34

vandat napsal(a):
Luci, držíme s holkama pěstičky ať už to zdravíčko v nožičkách teď jen slouží a slouží!!!!

Jj, Dárlý je opravdu drobek a některé fotky hodně zkreslují, proto Bree vypadá jako obřík, ale teda jako roste holka moje.

Jinak mám za sebou hodně krušné odpoledne, kdy Bree začala z ničeho nic zvracet, po chvilce to už šlo horem dolem a když už se objevila i krev, letěla jsem na veterinu. Bree má akutní infekci střev, už asi dvě hodinky nezvrací ani nekadí, no už chudina nemá co, ale pije čajík s medem tak aspoň něco. Ráno jedeme na další injekci. Dárlý jsem vylifrovala tak do pondělí k tatíkovi páč by to mohla chytit taky, tak se modlím, že té se to vyhne

já nic, já muzikant

26.2.2010 20:07
vandat

XXX.XXX.91.34

vandat napsal(a):
já nic, já muzikant

čuchám, čuchám sníh

26.2.2010 20:09
vandat

XXX.XXX.91.34

vandat napsal(a):
čuchám, čuchám sníh

moje šedivka po které mi je moooc smutno když je teď u toho tatíka

26.2.2010 20:10
vandat

XXX.XXX.91.34

vandat napsal(a):
moje šedivka po které mi je moooc smutno když je teď u toho tatíka

tak a protože už je tu zase předárlýobreeováno tak končím

27.2.2010 09:33
ircanka

XXX.XXX.180.120

vandat napsal(a):
tak a protože už je tu zase předárlýobreeováno tak končím

teda chudinka malá. Jak k tomu tak přišla, k takové infekci?

Angi teda teď taky dva dny blila a kadila...jenže to jen protože, že naprocházce sežrala asi 1kg hnoje, než jsem jí asi za 2 vteřiny stihla chytit a pak jí z toho bylo pěkně zle. Ta ale dostala jeden den hladovku,druhý den vařené kuře a už je v pohodě...ona je děsná Garp jde kadit a ona už mu u zadku přešlapuje, aby to rychle sežrala...hrozný prace co

to je pokouleníčko...

27.2.2010 09:34
ircanka

XXX.XXX.180.120

ircanka napsal(a):
teda chudinka malá. Jak k tomu tak přišla, k takové infekci?

Angi teda teď taky dva dny blila a kadila...jenže to jen protože, že naprocházce sežrala asi 1kg hnoje, než jsem jí asi za 2 vteřiny stihla chytit a pak jí z toho bylo pěkně zle. Ta ale dostala jeden den hladovku,druhý den vařené kuře a už je v pohodě...ona je děsná Garp jde kadit a ona už mu u zadku přešlapuje, aby to rychle sežrala...hrozný prace co

to je pokouleníčko...

chlapák..

27.2.2010 09:36
ircanka

XXX.XXX.180.120

ircanka napsal(a):
chlapák..

a vůbec Lucko, copak děláš za práci? Je fajn, že už je Atrej skoro v pohodě, aspoň na léto bude fit a budete moc lítat venku

a frajerka...

27.2.2010 09:59
svejdy

XXX.XXX.179.167

ircanka napsal(a):
a vůbec Lucko, copak děláš za práci? Je fajn, že už je Atrej skoro v pohodě, aspoň na léto bude fit a budete moc lítat venku

a frajerka...

Pováleníčko je super
Dnes tu máme vážně nádherně, jdeme od cvičáku na socializační procházku, ale já bez Atreye, ve smečce 15 psů by to ještě tedy určitě nezvládal

Pracuju ve firmě, která zajišťuje překlady, tlumočení, má jazykovou školu. Já mám na starosti zajištění překladů pro zákazníky, sehnat překladatele apod. Pro získání praxe ideální, je tam vcelku honička, až se zajedu, tak určo budu chodit zlepšovat AJ nebo NJ k našim lektorům, jazyky jsou k nezaplacení

27.2.2010 10:28
ircanka

XXX.XXX.180.120

svejdy napsal(a):
Pováleníčko je super
Dnes tu máme vážně nádherně, jdeme od cvičáku na socializační procházku, ale já bez Atreye, ve smečce 15 psů by to ještě tedy určitě nezvládal

Pracuju ve firmě, která zajišťuje překlady, tlumočení, má jazykovou školu. Já mám na starosti zajištění překladů pro zákazníky, sehnat překladatele apod. Pro získání praxe ideální, je tam vcelku honička, až se zajedu, tak určo budu chodit zlepšovat AJ nebo NJ k našim lektorům, jazyky jsou k nezaplacení

tak to zni docela fajn, no hlavně jestli ttě to baví

U nás je taky krásně, tak doufám že to vydrží aspoň týden, dva aby se to bahno trochu vysušilo...kdo má ty čuňata furt otírat, žejo

27.2.2010 17:06
pitimiti

XXX.XXX.1.189

ircanka napsal(a):
tak to zni docela fajn, no hlavně jestli ttě to baví

U nás je taky krásně, tak doufám že to vydrží aspoň týden, dva aby se to bahno trochu vysušilo...kdo má ty čuňata furt otírat, žejo

Ahojky, tak my jsme dnes vyrazili na lyžovačku do Harrachova. Bylo tam kráááásně a lyžování taky celkem dobrý i když jsem za ta léta neskutečně vyšla ze cviku Loni jsme byli jen jednou, letos teď po druhý a předtím několik let nic Ale teda čučela jsem jak se to v Harrachově změnilo - samej krámek, stánek, blbinky, ... skoro k nepoznání

Jo a Luci, kdyby si potřebovala někdy překladatele z AJ do češtiny a nemohla sehnat - jednoho máme doma - a občas si i stěžuje, že nemá co dělat Dělá hodně technický věci, ale překládal už ledacos.

A u nás je taky krásně, ale přes ten den, co jsme byli pryč nám někdo ukradl skoro všechen sníh Hlavně že na horách ho bylo dost

27.2.2010 17:15
ircanka

XXX.XXX.180.120

pitimiti napsal(a):
Ahojky, tak my jsme dnes vyrazili na lyžovačku do Harrachova. Bylo tam kráááásně a lyžování taky celkem dobrý i když jsem za ta léta neskutečně vyšla ze cviku Loni jsme byli jen jednou, letos teď po druhý a předtím několik let nic Ale teda čučela jsem jak se to v Harrachově změnilo - samej krámek, stánek, blbinky, ... skoro k nepoznání

Jo a Luci, kdyby si potřebovala někdy překladatele z AJ do češtiny a nemohla sehnat - jednoho máme doma - a občas si i stěžuje, že nemá co dělat Dělá hodně technický věci, ale překládal už ledacos.

A u nás je taky krásně, ale přes ten den, co jsme byli pryč nám někdo ukradl skoro všechen sníh Hlavně že na horách ho bylo dost

joo, u nás to taky mizí před očima...

to jsme si vybrali surp den na hory. Brzo asi bude po lyžování, když se tak oteplilo...

mi zas pro změnu fotily - já nevim co s tou tunou fotek budu dělat. Teď navíc bude březen a já si nemůžu vybrat jedno foto měsíce
ikdyž teda mám hlavně Anginu, Garpík byl děsně zaměstnaný lovením myšek, protože konečně se probudili a on hrabání má jako životní poslání a bere to smrtelně vážně Angi taky vydatně hrabala, takže jsme došli jak pěkný prasátka

tady moje první Angi v postoji - ještě čistá

27.2.2010 17:15
ircanka

XXX.XXX.180.120

ircanka napsal(a):
joo, u nás to taky mizí před očima...

to jsme si vybrali surp den na hory. Brzo asi bude po lyžování, když se tak oteplilo...

mi zas pro změnu fotily - já nevim co s tou tunou fotek budu dělat. Teď navíc bude březen a já si nemůžu vybrat jedno foto měsíce
ikdyž teda mám hlavně Anginu, Garpík byl děsně zaměstnaný lovením myšek, protože konečně se probudili a on hrabání má jako životní poslání a bere to smrtelně vážně Angi taky vydatně hrabala, takže jsme došli jak pěkný prasátka

tady moje první Angi v postoji - ještě čistá

hraboškové

27.2.2010 17:17
ircanka

XXX.XXX.180.120

ircanka napsal(a):
hraboškové

tahle je naprosto super....tak to dopadne, když je objekt příliš rychlý a fotograf leží v blátě...

no holt jsem se o kousek netrefila

27.2.2010 17:18
ircanka

XXX.XXX.180.120

ircanka napsal(a):
tahle je naprosto super....tak to dopadne, když je objekt příliš rychlý a fotograf leží v blátě...

no holt jsem se o kousek netrefila

a ještě umělecký Garpík s odrazem v kaluži...to se mě moc líbí

27.2.2010 17:19
ircanka

XXX.XXX.180.120

ircanka napsal(a):
a ještě umělecký Garpík s odrazem v kaluži...to se mě moc líbí

a jedna společná

27.2.2010 17:39
pitimiti

XXX.XXX.1.189

ircanka napsal(a):
a jedna společná

Krásný fotečky :-)
No jo, tak proto jsme taky jeli dnes že Ale tak ono se možná ještě ochladí takže na horách se asi ještě chvilku lyžovat bude. Uvidíme, třeba se tam letos ještě jednou dohrabem.

No a s tunama fotek ... já už jsem z toho úplně hotová. Teď mě čeká zpracovat tuna fotek z focení ve čtvrtek - tentokráte naprosto nepsích fotek Zrovna k tomu sedám a odhodlávám se k tomu, abych začala

27.2.2010 18:17
ircanka

XXX.XXX.180.120

pitimiti napsal(a):
Krásný fotečky :-)
No jo, tak proto jsme taky jeli dnes že Ale tak ono se možná ještě ochladí takže na horách se asi ještě chvilku lyžovat bude. Uvidíme, třeba se tam letos ještě jednou dohrabem.

No a s tunama fotek ... já už jsem z toho úplně hotová. Teď mě čeká zpracovat tuna fotek z focení ve čtvrtek - tentokráte naprosto nepsích fotek Zrovna k tomu sedám a odhodlávám se k tomu, abych začala

nepsích jo...a co na nich teda je

jeden zablácenej rypáček

27.2.2010 18:22
pitimiti

XXX.XXX.1.189

ircanka napsal(a):

jeden zablácenej rypáček

No já bych sem fotku dala, ale už tak se bojím, aby se sem náhodou nekoukl ten, pro koho je to určené a má to být překvapení Myslím, že sem určitě nechodí ale náhoda je blbec... už tak jsem toho řekla moc

Krásnej špinavej rypáček

27.2.2010 22:21
brixie

XXX.XXX.43.2

ircanka napsal(a):

jeden zablácenej rypáček

Prodám Aidu. Má splníno na Junioršampiona ČR, DKK 0/0, nejvyšší nabídce. Zn. kouše nábytek.
Ta zima je fakt šílená...na zahradě je ještě zbytek sněhu a sice bláto, ale neboříme se po kotníky do bahna, jako na louce. Jenže na vylítání a vyblbnutí to nestačí, je to tu malinký. A na louku zas nechtěly... jak byly ty hromady sněhu, holkám se bořily nožičky a nechtělo se jim v tom chodit. Takže je nevylítaná a má roupy.
Takže se přimlouvám za to, aby to sluníčko pár dní vydrželo a vysušilo ty bažiny, co se nadělaly, jak rychle odtál ten pitomej sníh...a dalo se v tom chodit...

28.2.2010 16:56
ircanka

XXX.XXX.180.120

brixie napsal(a):
Prodám Aidu. Má splníno na Junioršampiona ČR, DKK 0/0, nejvyšší nabídce. Zn. kouše nábytek.
Ta zima je fakt šílená...na zahradě je ještě zbytek sněhu a sice bláto, ale neboříme se po kotníky do bahna, jako na louce. Jenže na vylítání a vyblbnutí to nestačí, je to tu malinký. A na louku zas nechtěly... jak byly ty hromady sněhu, holkám se bořily nožičky a nechtělo se jim v tom chodit. Takže je nevylítaná a má roupy.
Takže se přimlouvám za to, aby to sluníčko pár dní vydrželo a vysušilo ty bažiny, co se nadělaly, jak rychle odtál ten pitomej sníh...a dalo se v tom chodit...

Marcel dík, ale nechcem, máme vlastní ničitelku ...ikdyž zatím musim zaťukat, není to tak hrozný. Ale musíme teda nekompromisně každý den ven ať je sníh nebo bláto a pořádně vylítat, jinak to fakt nejde a udělala by tady z toho kůlničku na dříví
dneska se vyválela v blátě a pak ještě v rybí mršině - fakt zlatíčko

Jako Leni, teď jsem ještě zvědavější

28.2.2010 17:12
brixie

XXX.XXX.43.2

ircanka napsal(a):
Marcel dík, ale nechcem, máme vlastní ničitelku ...ikdyž zatím musim zaťukat, není to tak hrozný. Ale musíme teda nekompromisně každý den ven ať je sníh nebo bláto a pořádně vylítat, jinak to fakt nejde a udělala by tady z toho kůlničku na dříví
dneska se vyválela v blátě a pak ještě v rybí mršině - fakt zlatíčko

Jako Leni, teď jsem ještě zvědavější

Hihi, no já bych ji nikomu nedala...lumpa... Ale je fakt, že teď mám na ty příšerky o něco míň času. A když si hezky naplánuju pracovní týden v Pardubicích, kliďánko mi to naruší naše personální a vyšle mě na zakázku bůhvíkam...

1.3.2010 08:36
pitimiti

XXX.XXX.1.189

ircanka napsal(a):

Dozvěděla jsem se, že jsou ještě volná místa na přednášku s MVDr. Musilem - 14. 3. 2010. Takže jestli ještě nejste přihlášení a máte aspoň nepatrný zájem tak šup šup
Info a přihláška tady http://canecorsoklub.cz/akce.htm

5.3.2010 17:04
ircanka

XXX.XXX.180.120

pitimiti napsal(a):
Dozvěděla jsem se, že jsou ještě volná místa na přednášku s MVDr. Musilem - 14. 3. 2010. Takže jestli ještě nejste přihlášení a máte aspoň nepatrný zájem tak šup šup
Info a přihláška tady http://canecorsoklub.cz/akce.htm

teda tady to žije, to je fofr

taky je u vás taková kosa a zase sněží!!! ja už snad ani nechci...
dneska jsem musela zkratit prochajdu, protože to fučí jak blázek, tak aby mi havěť nenastydla

Jo Leni, vypadá to, že se nam ty zoubky snad i srovnaj, tak asi budem to výstavní vodítko potřebovat. Pak bych ti písla na mailik

5.3.2010 17:53
pitimiti

XXX.XXX.1.189

ircanka napsal(a):
teda tady to žije, to je fofr

taky je u vás taková kosa a zase sněží!!! ja už snad ani nechci...
dneska jsem musela zkratit prochajdu, protože to fučí jak blázek, tak aby mi havěť nenastydla

Jo Leni, vypadá to, že se nam ty zoubky snad i srovnaj, tak asi budem to výstavní vodítko potřebovat. Pak bych ti písla na mailik

Jo jo, venku je pěkně hnusně, zima a taky hodně fouká. Fujtajbl. Já už chci pravé nefalšované regulérní jaro!!!!

No jasný, napiš, popiš a bude to. Já se teď dokopala k zakázce, co mi tu leží už od vánoc!!!!! Obojek, krátké vodítko a postroj pro AD v barvách argentinské vlajky!!! Hrozný, co si lidi nevymyslí. Docela problém vymyslet smysluplný materiál aby to odpovídalo a sedělo. A stejně to nebude úplně to ono
Dokonce jsem si kvůli tomu musela i vytřít podlahu než tu rozbalím tu pitomou bílou kůži ... aby i po té byla stále bílá. Jenže se obávám, že za tu dobu co se tu vykecávám mi to psíci zas pošlapali, ušpinili zachlupatili, uslintali, ... a můžu začít znovu

5.3.2010 17:57
ircanka

XXX.XXX.180.120

pitimiti napsal(a):
Jo jo, venku je pěkně hnusně, zima a taky hodně fouká. Fujtajbl. Já už chci pravé nefalšované regulérní jaro!!!!

No jasný, napiš, popiš a bude to. Já se teď dokopala k zakázce, co mi tu leží už od vánoc!!!!! Obojek, krátké vodítko a postroj pro AD v barvách argentinské vlajky!!! Hrozný, co si lidi nevymyslí. Docela problém vymyslet smysluplný materiál aby to odpovídalo a sedělo. A stejně to nebude úplně to ono
Dokonce jsem si kvůli tomu musela i vytřít podlahu než tu rozbalím tu pitomou bílou kůži ... aby i po té byla stále bílá. Jenže se obávám, že za tu dobu co se tu vykecávám mi to psíci zas pošlapali, ušpinili zachlupatili, uslintali, ... a můžu začít znovu

od vánoc jo...to seš teda flákač
ale chápu, že se ti do takové divočiny z argentinské vlajky moc nechce...to mi tak náročný nebudem, nám bude stačit jeden kus černého vodítka. právě hledám nějaké obrázky, abych to naposílala...tak sebou hoď ať pak máš čas na nás

5.3.2010 18:03
pitimiti

XXX.XXX.1.189

ircanka napsal(a):
od vánoc jo...to seš teda flákač
ale chápu, že se ti do takové divočiny z argentinské vlajky moc nechce...to mi tak náročný nebudem, nám bude stačit jeden kus černého vodítka. právě hledám nějaké obrázky, abych to naposílala...tak sebou hoď ať pak máš čas na nás

No tak přes vánoce jsem hned řekla že se na to ani nepodívám, už tak se mi o tom snad i zdálo. Pak jsem chvíli nevěděla jestli o to bude stále zájem no a pak jsem začala vymýšlet varianty - nejprve sehnala čím by se to dalo nabarvit, to neprošlo tak jsem musela objednat bílou probarvenou kůži a to taky chvíli zabralo ... tak se to tak nějak nasčítalo
A to až dodělám tohle tak mě čeká jedna souprava v německém designu ale tam už jsou ty barvy trochu normálnější než bílá a bleďounce modrá - to znamená světlejší než přírodní odstín kůže.
Práci teď nějakou mám, ale neboj ... vše stihnu Musím

8.3.2010 19:18
svejdy

XXX.XXX.179.167

ircanka napsal(a):

Ahojky, tedy tady je to umíráček

Včera jsme se vrátili z hor, tak vám přihazuju pár zasněžených fotek a doufám, že už posledních, sníh mě neba. Po dloooouhé době rekonvalescence jsme vyrazili na čerstvý vzduch do Krušných hor. Atrey byl nadšený a pomalu se vracíme do normálu. Nožičky nezlobí (ťuk, ťuk, ťuk) za pár týdnů je ještě necháme zkontrolovat na RTG a pak už snad vše ok a můžeme cvičit, řádit a žít naplno

8.3.2010 19:19
svejdy

XXX.XXX.179.167

svejdy napsal(a):
Ahojky, tedy tady je to umíráček

Včera jsme se vrátili z hor, tak vám přihazuju pár zasněžených fotek a doufám, že už posledních, sníh mě neba. Po dloooouhé době rekonvalescence jsme vyrazili na čerstvý vzduch do Krušných hor. Atrey byl nadšený a pomalu se vracíme do normálu. Nožičky nezlobí (ťuk, ťuk, ťuk) za pár týdnů je ještě necháme zkontrolovat na RTG a pak už snad vše ok a můžeme cvičit, řádit a žít naplno

.

8.3.2010 19:19
svejdy

XXX.XXX.179.167

svejdy napsal(a):
.

a poslední šipka do sněhu

8.3.2010 22:36
striga

XXX.XXX.36.116

svejdy napsal(a):
a poslední šipka do sněhu

Zdar holky.
Hlásím se po delší době a jsem tu s příspěvkem z trochu jiného soudku. Mám doma dvě mopslice, co dnes přišly o majitele, urychleně pro ně nekoho sháním. Kdybyste o někom věděli.. Jsou to gaučový slečny, obě mají 5 let, jsou z Ruska a jsou s PP. Jedna je kastrovaná. Vypadají v kondici a co je mi známo, jsou bez zdravotních problémů. Chci je umístit jedině společně, jedině do bytu a hlavně jedině do dobrých rukou. Holčičky jsou obě strašně moc fajn, s psiskama (včetně Rejvy) se snášejí výborně. Jsou milé, mazlivé, co se týká čistotnosti, to trochu pokulhává, asi byly zvyklé chodit doma na hadr, a že by poslouchaly se říct nedá, ale to je možná jen tím, že neumím rusky. Tak kdybyste o někom věděly... Ráda bych jim vybrala nějaké super majitele, u kterých by se měli alespoň tak, jako u těch původních. Přikládám jedno foto, více fotek v jejich samostatném fóru.

9.3.2010 08:22
pitimiti

XXX.XXX.1.189

striga napsal(a):
Zdar holky.
Hlásím se po delší době a jsem tu s příspěvkem z trochu jiného soudku. Mám doma dvě mopslice, co dnes přišly o majitele, urychleně pro ně nekoho sháním. Kdybyste o někom věděli.. Jsou to gaučový slečny, obě mají 5 let, jsou z Ruska a jsou s PP. Jedna je kastrovaná. Vypadají v kondici a co je mi známo, jsou bez zdravotních problémů. Chci je umístit jedině společně, jedině do bytu a hlavně jedině do dobrých rukou. Holčičky jsou obě strašně moc fajn, s psiskama (včetně Rejvy) se snášejí výborně. Jsou milé, mazlivé, co se týká čistotnosti, to trochu pokulhává, asi byly zvyklé chodit doma na hadr, a že by poslouchaly se říct nedá, ale to je možná jen tím, že neumím rusky. Tak kdybyste o někom věděly... Ráda bych jim vybrala nějaké super majitele, u kterých by se měli alespoň tak, jako u těch původních. Přikládám jedno foto, více fotek v jejich samostatném fóru.

Tý jo, tak to holkám moc držím palce ať se pro ně najde někdo hodně rychle. Chuděrky.

10.3.2010 09:35
arny

XXX.XXX.72.3

pitimiti napsal(a):
Tý jo, tak to holkám moc držím palce ať se pro ně najde někdo hodně rychle. Chuděrky.

TAk mi se zase po dlouhé době ozýváme.

Taky moc holčičkám přejeme nový domov. Snad ho najdou brzy.

Jinak u nás je to pěkně na pytel, vždycky když konečně sníh roztaje a je vidět tráva tak přes noc zase poprašek napadá. Já sem si na začátku jara stěžovala na ty haldy bláta, ale teď už se v něm budu brodit pokolena a ráda, jen aby už bylo teplejc. Za to Arny ten si posledního sněhu užívá. Hledá jakejkoliv zmrazek u cesty, jen aby se v něm vyválel a když není sníh použije suché listí z podzima Názorná ukázka

10.3.2010 09:36
arny

XXX.XXX.72.3

arny napsal(a):
TAk mi se zase po dlouhé době ozýváme.

Taky moc holčičkám přejeme nový domov. Snad ho najdou brzy.

Jinak u nás je to pěkně na pytel, vždycky když konečně sníh roztaje a je vidět tráva tak přes noc zase poprašek napadá. Já sem si na začátku jara stěžovala na ty haldy bláta, ale teď už se v něm budu brodit pokolena a ráda, jen aby už bylo teplejc. Za to Arny ten si posledního sněhu užívá. Hledá jakejkoliv zmrazek u cesty, jen aby se v něm vyválel a když není sníh použije suché listí z podzima Názorná ukázka

...

10.3.2010 09:37
arny

XXX.XXX.72.3

arny napsal(a):
...

tak zase jednu důstojnější

10.3.2010 09:37
arny

XXX.XXX.72.3

arny napsal(a):
tak zase jednu důstojnější

..

10.3.2010 09:38
arny

XXX.XXX.72.3

arny napsal(a):
..

A jako vrchol zapleskávání jedna nenařraná krysa

10.3.2010 09:45
pitimiti

XXX.XXX.1.189

arny napsal(a):
A jako vrchol zapleskávání jedna nenařraná krysa

No krááásný, hlavně nenažranec Vypadá, jak kdyby to jablko chtěl spolknout celý najednou

10.3.2010 09:59
arny

XXX.XXX.72.3

pitimiti napsal(a):
No krááásný, hlavně nenažranec Vypadá, jak kdyby to jablko chtěl spolknout celý najednou

Taky že chtěl blbounNechápu jak tak malej tvoreček může mít takovou sílu vzla celý to jabko a utíkal s nim do klece, ovšem měl malý problém nemohl to jabko protlačit skrz dvířka

10.3.2010 10:30
pitimiti

XXX.XXX.1.189

arny napsal(a):
Taky že chtěl blbounNechápu jak tak malej tvoreček může mít takovou sílu vzla celý to jabko a utíkal s nim do klece, ovšem měl malý problém nemohl to jabko protlačit skrz dvířka

10.3.2010 20:35
striga

XXX.XXX.136.108

pitimiti napsal(a):

Holky, děkuju. S mopslinama to vypadá nadějně, ale ještě dva dny spolu určitě strávíme.:) Normálně jedna ta malá potvora dnes ráno vyjela na Rejvu kvůli vepřovýmu uchu, docela kaskadér. Jinak jsem si je teda oblíbila až moc, na můj vkus žádné krasavice, ale ta povaha je naprosto odzbrojující.. Jo kdybych bydlela jinde, kdo ví, jak by to dopadlo.
Potkyš je skvělej! Měla jsem jednu, co čapla celý jablko a rozeběhla se s ním na postel, ovšem nedošlo jí, že mezi stolem a postelí je převýšení asi 30cm a odhodlaně se s jablíčkem v tlamě vrhla přes okraj, načež jí díky gravitačním silám čekal kupodivu pád.
Co na myšáka vůbec říká Arník?

10.3.2010 22:15
striga

XXX.XXX.136.108

striga napsal(a):
Holky, děkuju. S mopslinama to vypadá nadějně, ale ještě dva dny spolu určitě strávíme.:) Normálně jedna ta malá potvora dnes ráno vyjela na Rejvu kvůli vepřovýmu uchu, docela kaskadér. Jinak jsem si je teda oblíbila až moc, na můj vkus žádné krasavice, ale ta povaha je naprosto odzbrojující.. Jo kdybych bydlela jinde, kdo ví, jak by to dopadlo.
Potkyš je skvělej! Měla jsem jednu, co čapla celý jablko a rozeběhla se s ním na postel, ovšem nedošlo jí, že mezi stolem a postelí je převýšení asi 30cm a odhodlaně se s jablíčkem v tlamě vrhla přes okraj, načež jí díky gravitačním silám čekal kupodivu pád.
Co na myšáka vůbec říká Arník?

Tak zrovna poslouchám triple chrápání. Mops a CC mají kupodivu dost společných vlastností... Za chvíli se k nim půjdu přidat, na dobrou noc ještě fotky Ravenky z nedělní vycházky.

10.3.2010 22:16
striga

XXX.XXX.136.108

striga napsal(a):
Tak zrovna poslouchám triple chrápání. Mops a CC mají kupodivu dost společných vlastností... Za chvíli se k nim půjdu přidat, na dobrou noc ještě fotky Ravenky z nedělní vycházky.

šelmička

10.3.2010 22:17
striga

XXX.XXX.136.108

striga napsal(a):
šelmička

a ještě jedna zahleděná... takže dobrou

11.3.2010 14:08
brouk

XXX.XXX.152.11

striga napsal(a):
a ještě jedna zahleděná... takže dobrou

Zdravíme vás všechny ze zasněžené Telče.To je dobře že mopsice našli páníčka,nabízela jsem je sestře, ráda mluví rusky a má buldočka ten by byl rád. Rejvulce to moc sluší. Erník se včera také pral, přiběhl na nás asi patnáctikilový voříšek a Erny má pokousanou zadní nohu protože se nesmí prát tak jen koukal. Byl na vodítku a koukal na mě. Dvakrát jsem pánovi hodila jeho pejska,podařilo se mi ho chytit za kůži na krku. On se ho bál a pejsek byl jak bumerak, pořád se vracel. Bylo mi Ernyho strašně líto popošli jsme a on se pokadil. Erny není žádné tintítko a taky pouští hrůzu a umí zlobit ale tohle mě vždycky tak mrzí. Pusinka moje malá dostal nový pískací míček aby ho to tolik nebolelo.

11.3.2010 18:04
ircanka

XXX.XXX.180.120

brouk napsal(a):
Zdravíme vás všechny ze zasněžené Telče.To je dobře že mopsice našli páníčka,nabízela jsem je sestře, ráda mluví rusky a má buldočka ten by byl rád. Rejvulce to moc sluší. Erník se včera také pral, přiběhl na nás asi patnáctikilový voříšek a Erny má pokousanou zadní nohu protože se nesmí prát tak jen koukal. Byl na vodítku a koukal na mě. Dvakrát jsem pánovi hodila jeho pejska,podařilo se mi ho chytit za kůži na krku. On se ho bál a pejsek byl jak bumerak, pořád se vracel. Bylo mi Ernyho strašně líto popošli jsme a on se pokadil. Erny není žádné tintítko a taky pouští hrůzu a umí zlobit ale tohle mě vždycky tak mrzí. Pusinka moje malá dostal nový pískací míček aby ho to tolik nebolelo.

tééda, vy jste všichni tak "vyrostli" a "zchlapatěli" Rejvinka je už pořej kus slečny i Arník a Atrey jsou čím dál větší chlapáci.
Mopslinky jsou roztomilý, ale já už demoliční četu mám, navíc pěknou malou trapičku, tak u nás by to asi nešlo
Angi tyranizuje Garpa, chudák je z ní úplně nešťastnej - oni se teda milujou, ale Angi je taková mrcha sobecká, ani hračku mu nepůjči (ikdyž je teda Garpa) všechno mu sebere, z gauče ho shodí a sama se vyvaluje, když se vybaluje nákup (můj - mého jídla) tak Garpa vyžeme z místnosti, kdyby náhodou něco upadlo, tak aby to měla první...já jí teda furt krotím a fackuju, ale tuhle až Garpíkovi tekla krev z čumáku, jak ho ta rypáčková ňafla...dostala sprďáka a šla po něm znova.
přitom venku je to hroznej strašpitel a neskutečná histerka, všeho se bojí, člověk se na ní jen podívá a už zdrhá...

11.3.2010 20:37
arny

XXX.XXX.72.3

ircanka napsal(a):
tééda, vy jste všichni tak "vyrostli" a "zchlapatěli" Rejvinka je už pořej kus slečny i Arník a Atrey jsou čím dál větší chlapáci.
Mopslinky jsou roztomilý, ale já už demoliční četu mám, navíc pěknou malou trapičku, tak u nás by to asi nešlo
Angi tyranizuje Garpa, chudák je z ní úplně nešťastnej - oni se teda milujou, ale Angi je taková mrcha sobecká, ani hračku mu nepůjči (ikdyž je teda Garpa) všechno mu sebere, z gauče ho shodí a sama se vyvaluje, když se vybaluje nákup (můj - mého jídla) tak Garpa vyžeme z místnosti, kdyby náhodou něco upadlo, tak aby to měla první...já jí teda furt krotím a fackuju, ale tuhle až Garpíkovi tekla krev z čumáku, jak ho ta rypáčková ňafla...dostala sprďáka a šla po něm znova.
přitom venku je to hroznej strašpitel a neskutečná histerka, všeho se bojí, člověk se na ní jen podívá a už zdrhá...

Arny a Uvík se snáší dobře. Teda Arny je chdák už zvyklej překousnout veškerou naší havěť a všechny ty blbiny co si vymyslíme. Už ten sestřin králík ho zklamal. On ho vyzýval ke hře se zadkem vzhůru k nebesům a ten tupoun králík jen žvejkal trávu a nebo utek za postel. A když sme přinesli Arnoušovi domů potkana, tak sem se bála že nepude ani spát, celou noc seděl a hypnotizoval klec. No a když sme ráno vypustili krakena z klece, tak mu pořád uhybal. A krysák jeden drzej mu lezl až za krk Takže moje maldší ségra přišla s opravdu "skvělým" nápadem že Arnymu ušijeme sedlo a bude na něm Uvajs jezdit. Leni až budu obědnávat postroje a sedlo na poníka a pidi kovbojskej klobouk tak sem se nezbláznila jen zakládám cirkus . A později budu k vidění na Kralově mostě s kloboukem před sebou
A ještě ke všemu jsem teď sem pro zatlačení terorazice na kanícíchTen náš blboun se nedávno nechal taky. Známí mají jorkšíra a co on neudělal když k nám přišli na návštěvu? Jen písknul (nebo štěknul?) a pověsil se slintákovi na tlamu. A pustil se až když sem ho sundavala. No a nejlepší bylo že ty lidi tam seděli a hahaha hihihi, máme to ale doma trhače a ve mě by se krve nedořezal. Stačilo by aby se ho jen pokusil sundat sám a z jorkšírka by měli mastnej flek. Takže Erníkovi i Grapuškovi přejeme brzké uzdravení. A Garp ať zkrotí tu emancipovanou bullíčkovou

A tady jeden divoký kůň. Ha koník na ferari má konkurenci

12.3.2010 12:06
brouk

XXX.XXX.152.11

arny napsal(a):
Arny a Uvík se snáší dobře. Teda Arny je chdák už zvyklej překousnout veškerou naší havěť a všechny ty blbiny co si vymyslíme. Už ten sestřin králík ho zklamal. On ho vyzýval ke hře se zadkem vzhůru k nebesům a ten tupoun králík jen žvejkal trávu a nebo utek za postel. A když sme přinesli Arnoušovi domů potkana, tak sem se bála že nepude ani spát, celou noc seděl a hypnotizoval klec. No a když sme ráno vypustili krakena z klece, tak mu pořád uhybal. A krysák jeden drzej mu lezl až za krk Takže moje maldší ségra přišla s opravdu "skvělým" nápadem že Arnymu ušijeme sedlo a bude na něm Uvajs jezdit. Leni až budu obědnávat postroje a sedlo na poníka a pidi kovbojskej klobouk tak sem se nezbláznila jen zakládám cirkus . A později budu k vidění na Kralově mostě s kloboukem před sebou
A ještě ke všemu jsem teď sem pro zatlačení terorazice na kanícíchTen náš blboun se nedávno nechal taky. Známí mají jorkšíra a co on neudělal když k nám přišli na návštěvu? Jen písknul (nebo štěknul?) a pověsil se slintákovi na tlamu. A pustil se až když sem ho sundavala. No a nejlepší bylo že ty lidi tam seděli a hahaha hihihi, máme to ale doma trhače a ve mě by se krve nedořezal. Stačilo by aby se ho jen pokusil sundat sám a z jorkšírka by měli mastnej flek. Takže Erníkovi i Grapuškovi přejeme brzké uzdravení. A Garp ať zkrotí tu emancipovanou bullíčkovou

A tady jeden divoký kůň. Ha koník na ferari má konkurenci

Tak Arník je také takový bojovík, chudák měl toho drzouna překousnou. Zajímalo by mě jestli by se tomu někdo smál.Garpíšek si snad sjedná pořádek, Angi je pěkná potvůrka ale je moc krásná. Vypadá tak nevinně pusinka malá. Dneska mi jeden pán doporučil abych dávala psovi náhubek, tak jsem mu říkala že mu náhubek dávat nikdy nebudu aby měl možnost se bránit. Ještě jsem mu řekla něco jiného ale to tu nemůžu napsat. Byl chudák tak zblblej že se mi omluvil.Asi budu muset nosit ten náhubek já.

13.3.2010 11:51
vandat

XXX.XXX.91.34

brouk napsal(a):
Tak Arník je také takový bojovík, chudák měl toho drzouna překousnou. Zajímalo by mě jestli by se tomu někdo smál.Garpíšek si snad sjedná pořádek, Angi je pěkná potvůrka ale je moc krásná. Vypadá tak nevinně pusinka malá. Dneska mi jeden pán doporučil abych dávala psovi náhubek, tak jsem mu říkala že mu náhubek dávat nikdy nebudu aby měl možnost se bránit. Ještě jsem mu řekla něco jiného ale to tu nemůžu napsat. Byl chudák tak zblblej že se mi omluvil.Asi budu muset nosit ten náhubek já.

tak jedna dnešní - první fotka, kde se mi holky povedlo usadit vedle sebe a ten černý čert mi neutekl ze záběru

13.3.2010 11:56
vandat

XXX.XXX.91.34

vandat napsal(a):
tak jedna dnešní - první fotka, kde se mi holky povedlo usadit vedle sebe a ten černý čert mi neutekl ze záběru

trošku foukalo no

13.3.2010 11:58
vandat

XXX.XXX.91.34

vandat napsal(a):
trošku foukalo no

Bree, 5 měsíců a týden, 32,4kg

15.3.2010 14:52
brouk

XXX.XXX.152.11

vandat napsal(a):
Bree, 5 měsíců a týden, 32,4kg

Krásné fotečky, na té první je vidět rozvážná dáma a vedle ušaté torpédo. Je srandovní jak má Bree dlouhé ouška než jí k nim vyroste hlavička.

16.3.2010 19:49
arny

XXX.XXX.72.3

brouk napsal(a):
Krásné fotečky, na té první je vidět rozvážná dáma a vedle ušaté torpédo. Je srandovní jak má Bree dlouhé ouška než jí k nim vyroste hlavička.

Tak já nás trošku pošoupnu, tady ukázka foteček miminek z CHS Lorenzo, kde sem byla na návštěvě za Arnyho kámoškou Naomi

16.3.2010 19:50
arny

XXX.XXX.72.3

arny napsal(a):
Tak já nás trošku pošoupnu, tady ukázka foteček miminek z CHS Lorenzo, kde sem byla na návštěvě za Arnyho kámoškou Naomi

16.3.2010 20:01
pitimiti

XXX.XXX.1.189

arny napsal(a):
.

Ta fotečka čumáku pod mámou je fakt dobrá

Jinak, dlouho jsem se neozvala takže: Fotky Rejvinky krásné Erníka obdivuju, že má takovou trpělivost, to samé i Arny. To u nás by to vypadalo jinak No a Vandi, Bree už teda pořádně vyrostla. Hrozné jak ten čas letí.

Já tady přidám jen na ukázku cože jsem to minule nepsího fotila

17.3.2010 11:45
brouk

XXX.XXX.152.11

pitimiti napsal(a):
Ta fotečka čumáku pod mámou je fakt dobrá

Jinak, dlouho jsem se neozvala takže: Fotky Rejvinky krásné Erníka obdivuju, že má takovou trpělivost, to samé i Arny. To u nás by to vypadalo jinak No a Vandi, Bree už teda pořádně vyrostla. Hrozné jak ten čas letí.

Já tady přidám jen na ukázku cože jsem to minule nepsího fotila

To štěňátko pod psí maminkou se mi také moc líbí.
Lení tvoje fotečka je také moc hezká,že by z tvého vrhu?

17.3.2010 12:02
pitimiti

XXX.XXX.1.189

brouk napsal(a):
To štěňátko pod psí maminkou se mi také moc líbí.
Lení tvoje fotečka je také moc hezká,že by z tvého vrhu?

Z mého? Ne ne, to vážně ne. Ale je to známých co mají také caníka Kristýnka a Rozárka

17.3.2010 13:02
brouk

XXX.XXX.152.11

pitimiti napsal(a):
Z mého? Ne ne, to vážně ne. Ale je to známých co mají také caníka Kristýnka a Rozárka

Já jen žertovala i když by ti určitě slušeli. Peeteček by se staral o chlapečka a Miťulka o holčičku.

18.3.2010 18:04
ircanka

XXX.XXX.180.120

brouk napsal(a):
Já jen žertovala i když by ti určitě slušeli. Peeteček by se staral o chlapečka a Miťulka o holčičku.

jo tak miminka si fotila, to jsou zlatíčka to se fotí viď, hezky si je narovnáš a oni spinkaj, a můžeš štelovat a ladit do aleluja

no jinak mi byli zas u veterináře. Garpík už delší dobu pokulhával na levou přední. Tak jsme byli na rentgenech a ramena i lokty máme prý krásný, takže má asi snad "jen" natrženou šlachu rameního svalu. Pan doktor mi ho chtěl na rentgeny přispat, tak jsem ho požádala, že chci bez narkozy a byl nadšený, jak je Garpík hodný a nechá se sebou tahat do různých poloh a ani nehne brvou. Garp je holt na veterinární procedury už profík
Každopádně má klid a na malou sůvu leze jaro a ta je zas jak urvaná z řetězu, neustle něco demoluje, líta jak poblázněná. No je to fuška venčit jednoho psa na vodítku na 5 minut a pak druhýho vylítat co to jde...
Takže máme o závabu postaráno

18.3.2010 18:20
pitimiti

XXX.XXX.1.189

ircanka napsal(a):
jo tak miminka si fotila, to jsou zlatíčka to se fotí viď, hezky si je narovnáš a oni spinkaj, a můžeš štelovat a ladit do aleluja

no jinak mi byli zas u veterináře. Garpík už delší dobu pokulhával na levou přední. Tak jsme byli na rentgenech a ramena i lokty máme prý krásný, takže má asi snad "jen" natrženou šlachu rameního svalu. Pan doktor mi ho chtěl na rentgeny přispat, tak jsem ho požádala, že chci bez narkozy a byl nadšený, jak je Garpík hodný a nechá se sebou tahat do různých poloh a ani nehne brvou. Garp je holt na veterinární procedury už profík
Každopádně má klid a na malou sůvu leze jaro a ta je zas jak urvaná z řetězu, neustle něco demoluje, líta jak poblázněná. No je to fuška venčit jednoho psa na vodítku na 5 minut a pak druhýho vylítat co to jde...

No tak občas se pěkně vztekaly holky ale aspoň se moc nepřemisťují ... zatím

Chudák Garpík, určitě to bude brzo dobrý. Ta malá potvůrka ti ho pěkně demoluje co
Kvůli RTG loktů a ramen jsem taky nikdy neuspávala i když vet chtěl. Oni se nechají dobře překecat aby podrželi a nechali se sebou manipulovat

Jo a strejda ICQ mi prozradil, že máš dnes velký den takže mooooc gratuluju a přeju vše NEEEJ!

Tady jeden spinkací Peeteček

18.3.2010 18:22
ircanka

XXX.XXX.180.120

ircanka napsal(a):

a jeste společné lovení myšek

18.3.2010 18:43
ircanka

XXX.XXX.180.120

ircanka napsal(a):
a jeste společné lovení myšek

no jo, ono na ní leze jaro a je fakt na ránu Garpík jí má občas plný zuby ale steně se nechá tejrat, jen u toho bručí a nic jí neudělá...

no je fakt že to RTG šlo opravdu v pohodě a hlavně pan veterinář byl znalý Caníků a říkal, že u jiný psa by na narkóze trval, ale prý u nich ví, že jsou to dobráci, takže to zkusí

teda to je rozkošná Peetí držtička

já dnes fotila jen Anginu, protože znuděný ploužící se Garpík teda nic moc

18.3.2010 18:44
ircanka

XXX.XXX.180.120

ircanka napsal(a):
no jo, ono na ní leze jaro a je fakt na ránu Garpík jí má občas plný zuby ale steně se nechá tejrat, jen u toho bručí a nic jí neudělá...

no je fakt že to RTG šlo opravdu v pohodě a hlavně pan veterinář byl znalý Caníků a říkal, že u jiný psa by na narkóze trval, ale prý u nich ví, že jsou to dobráci, takže to zkusí

teda to je rozkošná Peetí držtička

já dnes fotila jen Anginu, protože znuděný ploužící se Garpík teda nic moc

jo a děkuji za gratulaci, taky ten ICQ vykecá všechno

18.3.2010 18:57
pitimiti

XXX.XXX.1.189

ircanka napsal(a):
jo a děkuji za gratulaci, taky ten ICQ vykecá všechno

Je horší jak ukecaná ženská co

Já ty svoje pesáky už dlouho nefotila, jen tohodle spinkací Peetečka asi předevčírem a dnes Míti spací polohu, kdy si zadníma nohama pomalu podkládá hlavu

18.3.2010 20:11
ircanka

XXX.XXX.180.120

pitimiti napsal(a):
Je horší jak ukecaná ženská co

Já ty svoje pesáky už dlouho nefotila, jen tohodle spinkací Peetečka asi předevčírem a dnes Míti spací polohu, kdy si zadníma nohama pomalu podkládá hlavu

to je rozkošnice, takhle přesně lehá Garpík - a pak že velcí psi nesjou skladní, viď...takhle zabere pár centrimetrů

19.3.2010 12:13
sapinka

XXX.XXX.199.21

ircanka napsal(a):
to je rozkošnice, takhle přesně lehá Garpík - a pak že velcí psi nesjou skladní, viď...takhle zabere pár centrimetrů

Ahoj Všechny moc zdravím. Já to tady vždycky prolítnu a nějak nestíhám reagovat Všichni máte krásný fotky a teda Bree neuvěřitelně vyrostla, No a slečna bulíčková nemá chybu, je vidět, že musí vydat za deset čertů, na první pohled rošťanda My jedeme na konci dubna na dogfrisbee závody, Mia i Aší freestyle, tak jsem zvědavá jak nám to pujde. Aší je hrozně šikovná a i Mia teď cvičí s větším nadšením,tak mi dělaj radost holky moje ušatý. Prostě je to supr mít dva pesany, že jo?

19.3.2010 15:20
brouk

XXX.XXX.152.11

sapinka napsal(a):
Ahoj Všechny moc zdravím. Já to tady vždycky prolítnu a nějak nestíhám reagovat Všichni máte krásný fotky a teda Bree neuvěřitelně vyrostla, No a slečna bulíčková nemá chybu, je vidět, že musí vydat za deset čertů, na první pohled rošťanda My jedeme na konci dubna na dogfrisbee závody, Mia i Aší freestyle, tak jsem zvědavá jak nám to pujde. Aší je hrozně šikovná a i Mia teď cvičí s větším nadšením,tak mi dělaj radost holky moje ušatý. Prostě je to supr mít dva pesany, že jo?

Zdravím Vás všechny ! Koukám že už jarní fotečky a u nás pořád takto zasněženo tak jedna fotečka ze včerejší procházky ve smyku

21.3.2010 13:05
ircanka

XXX.XXX.180.120

tyjo, to máte fakt ještě tolik sněhu, jo...já jsem fakt ráda, že už jse to pryč - ikdyž teď se zas válíme v blátě, no furt je naco si stěžovat:-))

21.3.2010 13:10
ircanka

XXX.XXX.180.120

to jsem nečekala, že se ta fotka zobrazí tak malinká...noprostě koulejícíc se Angi...a někteří si stěžjí, že je už fakt pařák k nevydržení, takže taková osvěžující koupel v rybníce s ledovou tříští je to pravé:-)

21.3.2010 17:57
pitimiti

XXX.XXX.1.189

Tak poslušně hlásím, že moje nové webové stránky jsou zde: http://leatherwork.elry.cz
Je tam tedy zatím jen základní kostra stránek ... snad to dorazím rychleji než doteď :-|

22.3.2010 12:29
brouk

XXX.XXX.152.11

Ahoj všichni,Šárko sníh už začíná pomalu ustupovat takže někde je jen tak 20cm, někde 10cm a objevila se i holá místa tak je Erny testuje podobně jako Angi vypadá jak vepřík Pepík.:-))
Garpíšek je pěkný otužilec asi našel místo kam může utéct před Angi.:-) U nás je ještě led.
Teď půjdu kontrolovat Lence stránečky.Užívejte si jara.:-)

23.3.2010 19:58
pitimiti

XXX.XXX.1.189

Teda to u nás po sněhu už dlouho ani památky :-)

Dnes se na nás přijel podívat Gasíček.

23.3.2010 20:00
pitimiti

XXX.XXX.1.189

Teda to u nás po sněhu už dlouho ani památky :-)

Dnes se na nás přijel podívat Gasíček.

23.3.2010 20:02
pitimiti

XXX.XXX.1.189

No to mi to tu ale pěkně zlobí!
Pokus o další, snad už bude jen jednou :-|

23.3.2010 20:04
pitimiti

XXX.XXX.1.189

Peet mě mile překvapil, choval se k prckovi fakt moc hezky :-)

23.3.2010 20:05
pitimiti

XXX.XXX.1.189

23.3.2010 20:06
pitimiti

XXX.XXX.1.189

Jo tak takhle to velký kluci dělaj :-))

24.3.2010 13:13
brouk

XXX.XXX.152.11

Gasíček je moc pěkný,moc mu to s taťkou sluší.Ještě že ho nechtěl sníst.:-) Sněhu už hodně ubylo,už leží jen tam kde byl hodně navátý.Dneska mi Erny vlezl na led já myslela že ho zabiju asi chce aby panička dostala infarkt:-(,měl chudák žízeň tak hledal vodu. Naštěstí led vydržel a poslechl svou zoufalou paničku.:-)

24.3.2010 15:29
pitimiti

XXX.XXX.1.189

No co budu lhát, měla jsem z toho trochu strach. Ale asi z něj občas dělám většího vola než je, přeci jen Gasík je ještě miminko a tak ho Peet i bere :-) Hlavně návštěva přišla čistě za ním tak si toho náležitě užíval :-))

Tady jedna dnešní Míťa na obranách. Nechci to zakřiknout, ale je obrany od obran šikovnější a šikovnější. Na to že prakticky začíná s obranama ve svých 5ti letech ... Jen doufám, že to ty její nožky ustojí :-|Škoda, že bylo to co bylo, bez toho by to mohla být opravdu šikovná holka na výcvik. Co se dá dělat, hlavně že je šťastná i z toho co je :-)

24.3.2010 15:40
pitimiti

XXX.XXX.1.189

Jo a stím ledem - Erník je tedy fakt borec. Docela si dovedu představit, jaký jsi musela mít nervy. Ale je vidět, že máte ještě stále zimu když tu jeho váhu (která určitě bude stát za to :-) ) led unesl :-)

Tady ještě Peetulajda v zákusu.

26.3.2010 08:29
pitimiti

XXX.XXX.1.189

Teda už jsme zas až na druhé stránce, teď to jde rychleji :-) Si všichni užíváte venku sluníčka co :-)

26.3.2010 11:59
brouk

XXX.XXX.152.11

Leni hezke fotečky z obran.My jsme obrany letos jestě nedělali tak jsem zvědavá jak se na to Erny bude tvářit.:-) Myslím že i figurant bude zvědavý jestli se Erny změnil.Je zvláštní jak je na nich vidět dospívání.Je to naše zlatíčko a jsem strašně ráda že ho mám.:-)

26.3.2010 16:53
ircanka

XXX.XXX.180.120

ahojky, Lenko moc hezký fotky, Gasíček je krasavec:-)
si představte, že jsem přišla nato, že lze na ty fotky kliknout a oni se ukažou hezky velký...to je objev, že:-)):-))

Peet s Míťou je supr fotka - oboum to na ní moc sluší - to ti dalo práce, viď:-)

a Míťulda je fajn, že jí to tak jde, já bych se asi bála, s těma nožkama, ale to bys s ní asi nemohla dělat nic, že...

teď máme na cvičáku caníčka, a vždycky když ho vidím, vzpomenu si na Erníka - on je totiž taky takový "hovádko" má i stejnej čumák...tak jsem jim říkala, ať se připravěj na 70kg drobečka a moc mi nevěřili:-)

Jo a moc hezký kožený stránky...tak šup šup ať je toho tam víc na koukání:-) a jsme rádi, že tam máme Garpíška jako spokojeného zákazníka (kdyžtak ti to fotku pošlu v lepší kvalitě - nebo vůbec udělam nějakou hezčí..)

26.3.2010 17:26
pitimiti

XXX.XXX.1.189

Šárko z toho si nic nedělj, mě to taky chvíli trvalo než jsem to objevila :-))

No a o Míťu strach mám, to je jasný. Ale ty zadní už má tak plechový, že těm se snad nic stát už nemůže, no a v předních je "jen" artroza, která tam bude ať dělá obrany nebo nedělá. Jasný, že jí to opotřebení tím urychluju ale to by fakt nemohla dělat nic, jen se válet na gauči :-| A to pak ani Peet, protože o toho mám strach samozřejmě taky aby si náhodou něco neudělal :-)

No a ta společná, tentorkát mi to ani práci nedalo, byli unavení po obrankách a tak leželi... a to že se netvářili jak trdla tak to je čistě náhoda :-))

31.3.2010 19:48
brouk

XXX.XXX.152.11

Zdravíme Vás , nikdo nepiše asi všichni běháte venku.
Konečně dorazilo jaro i k nám a Erny už se válí jako vepřík v tom bahně :-)

31.3.2010 20:01
brouk

XXX.XXX.152.11

po válení řádný výcvik a odložení.....

31.3.2010 20:04
brouk

XXX.XXX.152.11

1.4.2010 08:49
svejdy

XXX.XXX.179.167

Ahojky ... tak po dlouhé době se dostávám k internetu. Jarní sluníčko nás stále láká ven, kdykoli přifrčím z práce, mažeme na procházku. Včera jsme prvně ozkoušeli, jestli si pamatujeme plavání a k mému údivu se Atrey vrhnul do vody jako rybička a plaval daleko daleko od břehu, aby mi přinesl klacek. Paráda :-)
Jinak jsme v pondělí byli na poslední kontrole u MVDr. Duchka, RTG jsme zvládli bez uspání a čekali na vyjádření - a můžeme se pochlubit dorostlýma chrupavkama, takže život a výcvik naplno může začít :-)
A co nového u vás???

1.4.2010 12:20
brouk

XXX.XXX.152.11

Atrejkovi moc gratulujem že to tak dobře dopadlo :-) je to šikovný chlapák. Tak plavání jsme letos ještě nezkoušeli,jsem zvědavá jestli si to bude Erny pamatovat:-))

1.4.2010 16:07
vandat

XXX.XXX.91.34

Tak já s holkama taky zdravím po dlouhé době. Jen jsem jakž takž dodělala včera daně, skolila mě chřipajzna, takže si zatím jara užíváme doma, ale dnes jsem při venčení něco narychlo cvakla :-)

aprílové caničky

1.4.2010 16:09
vandat

XXX.XXX.91.34

Atrejkovi moooc velká gratulace, je to chlapák!!!!! Super jste to zvládli !!!!!

Bree už bude mít příští týden půl roku, výška 60cm, váha 36kg

1.4.2010 17:44
ircanka

XXX.XXX.180.120

to je fajn, že Atrey je už v pohodě. Mi se se šmatlavou nožkou pořát pereme.

Na Angi nějak leze jaro a furt zlobí a zlobí. Asi je potomek Coprfílda, protože nechápu jak se jí může povést vytáhnout mi z bot tkaničky, aniž by je překousla nebo jinak poškodila botu...:-)
jinak u nas nic moc nového. Pořát se chystám napsat Lenko o to výstavní vodítko a ještě malou výbavičku a furt nějak nemám čas...
na cvičáku máme příští týden závody tak zařizuju, papíruju, vyjednávam, zajednávám a už toho mám plný zuby...bejt jednatel fakt není žádná sranda.
tak aspoň jednu fotečku dravečků mojich malejch:-)

1.4.2010 17:47
ircanka

XXX.XXX.180.120

jo jsem zapomněla. koukám že Bree je už stejně velká jak Darlý - teda aspoń na té fotce to tak vypadá. je to pěkná frajerka:-)

synchronizované hlodání jednoho klacku

1.4.2010 17:48
ircanka

XXX.XXX.180.120

a ještě labužnické vychutnávání vítězného Garpíka (teda Angi mu to nechala a šla se bavit něčím jiným, ale pšššt, neříkejte mu to :)

1.4.2010 17:50
ircanka

XXX.XXX.180.120

no tak ještě pozujcí Angi (teda teď už jí neřeknu jinak než sůva)

1.4.2010 18:24
pitimiti

XXX.XXX.1.189

Ahoj všem, to je dobře že už zas nespíme :-)
Atreyovi moc gratuluju k uzdravení a všem chváliím fotky :-)

My už jsme letos taky plavali - 2x. Poprvé jsem to v plánu ještě neměla,jen jsem je pustila napít .... no a voda z přostředka rybníka přeci chutná nejlíp... a podruhé už plánovaně :-) Užili si to oba dva ... u nás opravdu nehrozí aby zapomněli jak se plave :-)) Dokonce jsem otestovala nového pešíka (ne přímo toho z vetcentra ale hodně podobného) a musím konstatovat, že ani ten není dělaný na dva CC :-):-):-) I když ona na něj stačila jen sama Míťa, je to fakt potvora, stačí aby to párkrát skousla a je vše děravý jak cedník.

Tady jedna prcková z dnešního focení u Geraldinků.

1.4.2010 18:55
ircanka

XXX.XXX.180.120

:-)Leni, to máte na ty pešíky atd asi celou skříň né:-) takovejch hračiček..ikdyž oni to asi dost spotřebovávají, co..

geraldinka je krásná:-)

mi se teda ještě nijak zvlášť plánovaně nekoupem, jen tam Gapík občas hlouběji zahučí, když se jde nachlemtat...a Angi už to taky trošku zkouší, ale vyloženě je do vody teda ještě neoupouštím

tady jedna Angi aportující rybičku :-) ( a s trošku špinavým čumáčkem:-))

1.4.2010 19:29
pitimiti

XXX.XXX.1.189

Ne ne, pešíky co máme na výcvik máme asi jen dva, ty jsou z "ringa" a ty vydrží ... ale zas by pravděpodobně neplavali. A hračky do vody ničí tak rychle, že se tu moc dlouho u nás neohřejí a netřeba ty rozpadliny skladovat (když je neutopí hned ve vodě) :-)) Peet je na pešíky hodnej, ten to neprokousne pokud se s ním o to vyloženě netahám, což nedělám :-) ale Míťa to hrozně překusuje a tím to hned proděraví .... a když se o to začnou spolu tahat tak prostě nevydrží nic :-) Asi budu muset koupit nějakou tu plavací činku, jenže s tím si oba najednou hrát nebudou moct... no aspoň nám něco vydrží.
Ale tak tenhle co měli minule (taky z tý hadice hasičský) tak nějak furt drží, ale děravej je teda zdatně :-|

1.4.2010 19:31
pitimiti

XXX.XXX.1.189

Jo a Angi s tou zdechlinkou je teda fakt boží :-))

1.4.2010 19:40
ircanka

XXX.XXX.180.120

no já taky pozoruju, že se nám všechno s příchodem Angi nějak "rozpadá"...ona je pěkná ničitelka :-)

ty štěníci jsou rozkošný-doufám, že je budou mít brzo na webu, abych je mohla omrknout všechny:-)

Tak snažím se Angi, jakožto loveckého psa, učit aportovat zvěř...tak nepohrdnem ani chcíplou rybou...ty aportuje už docela pěkně, akorát občas vleče obřího kapra, sotva funí...ale dovleče :-) ikdyž občas v mezipřestávce se v něm vyválí - to musíme ještě dopilovat:-)

1.4.2010 19:51
pitimiti

XXX.XXX.1.189

No to si nejsem jistá jestli je budou mít brzo na webu :-) :-)

1.4.2010 20:37
svejdy

XXX.XXX.179.158

Super, fotky, chválím všem - dlouho jsem tu nebyla, tak se nemůžu na caníky vynadívat :-|

Vando, Bree je teda čahoun se 60cm na půl roce, bude to fešanda, jak se patří.
Geraldiňátko je krásné, pomalu přicházím těm žíhaným frajerům na chuť. Taky jsem koukala ke Kubíčkům na web na fotky z procházky, co fotila Lenka, ty jsou taky bájové.
Jinak díky všem za gratulace a podporu, jsem moc ráda, že je Atrey v pohodě. Na něm jsem snad nepostřehla nic divného za celou rekonvalescenci, nečekala jsem, že je to takový pašák, ačkoli jinak vcelku histerka :-)

Dovolím si taky přidat něco s našich fotek - já teď moc nemám čas, ale když bude o víkendu hezky, určo něco pofotím a pak se pochlubím velikonoční nadílkou :-)

1.4.2010 20:44
svejdy

XXX.XXX.179.158

a ještě jednu fotku a pak až po víkendu :-):-):-)

3.4.2010 13:28
brouk

XXX.XXX.152.11

Tak vám dnes jdeme zámeckým parkem a nejednou pomník .........:-)

3.4.2010 13:32
brouk

XXX.XXX.152.11

a na náměstí jsme potkali miminkovskou caničku , krásnou prý ze slovenka :-) a Erný by se ženil hned !:-)

3.4.2010 21:09
ircanka

XXX.XXX.180.120

ten pomníček je supr...Erny jak kdyby tam patřil:-) je to ale krásnej kus "chlapa":-)

mě se dnes podařila naprosto supr fotka (hlavně se sama pochválit, že:-)) ale uznejte sami - na fotce 4kusy - z toho 2 naprosto divocí a neposlušní synovečkové - Gapr, OK, ten se odloží a je v poho a jarně šílená Angi...a sledujte - všichni koukají OK:-):-):-)

3.4.2010 21:23
vandat

XXX.XXX.91.34

brouk napsal(a):
a na náměstí jsme potkali miminkovskou caničku , krásnou prý ze slovenka :-) a Erný by se ženil hned !:-)

jooo, tak tohle mímo jsme tuším potkaly v únoru v Brně na výstavě, to byla ještě úplně maličká a přitom je jen jen o měsíc mladší jak Bree, holky mají podobné náprsenky, kočka je to :-) a ten pomníček je bombastický :-)

Šáry, super úlovek, mám taky dva synovce, ale takováto fotka se mi asi nikdy nepodaří páč ten mladší se obou holek strašně bojí :-(

5.4.2010 18:57
svejdy

XXX.XXX.179.158

Ahojky, tak co jaký byl prodloužený víkend???
Počasí vyšlo pěkně, alespoň u nás a tak slibované fotky z výletu :-)

5.4.2010 18:59
svejdy

XXX.XXX.179.158

Jedna plavací ... kachničky v Berounce si z Atreye dělaly legraci, navnadily ho ....

5.4.2010 20:32
brouk

XXX.XXX.152.11

No je to všchno nádherné ! Ti pejsci jsou tak fotogeničtí :-) Kačena mohla být v troubě:-) škoda :-)
Také jsme udělali výlet až do Zlatých hor kousek od Pradědu a tak trošku fotek z hrátek s labradorkou Rozárkou:-)
Bydlí s kavkazanem ktěrěho jsme raději nefotili nemá to prý rad a byl pořád za plotem. Jednou na Ernyho zaštekal a Erny už ho nechtěl ani vidět :-)

5.4.2010 20:35
brouk

XXX.XXX.152.11

je vidět že když vychovala kavkazana tak nějaký Cane corso ji nemůže rozházet

5.4.2010 20:43
pitimiti

XXX.XXX.1.189

Krásný fotečky :-) Ernyho socha :-)) No a taky moc pěkná ta karlštejnovská. My jsme byli taky na výletíku. V sobotu jsme si zajeli zas do Broumovských skal. Máme tam známé, kteří mají hospůdku na hrázi rybníka v Hlavňově (vřele doporučuji :-)) tak se tam za nimi občas podíváme a jdeme se projít do skal. Je tam fakt překrásně. A pesánci si ve skalách užili ještě zbytky (místy pěkné hromady) sněhu :-):-) Ale foťák jsem tentokrát nebrala, vůbec nestíhám ty fotky zpracovávat :-)

6.4.2010 12:15
brouk

XXX.XXX.152.11

Erník přeje svým bratříčkum a sestřičkám všechno nejlepší k druhým narozeninám,hlavně hodně zdravíčka ,hodné pánečky a spoustu hraní ,běhání a loegrace:-)

6.4.2010 12:38
pitimiti

XXX.XXX.1.189

Ježiš no jooo! A já bych úplně zaponěla:-):-)
Také přeji všem vše NEJ - tedy hlavně Erníkovi, protože nikdo jiný sem moc nechodí :-) a Rejvince potřesu tlapkou jistě osobně.
Takže Erníku, ať se máš tak skvěle jako doposud, ať tě páníci moc nezlobí a ať ti samozřejmě slouží zdravíčko a dobrá nálada :-)

6.4.2010 20:43
brouk

XXX.XXX.152.11

Erny moc děkuje a posíla kytičky a slintavou pusinku kterou určitě předá tatínek :-)

6.4.2010 20:59
pitimiti

XXX.XXX.1.189

No to jo! Zrovna dostal kostičku na kousání tak to bude extra uslintané předání :-)
A Erny v bledulkách super, já se tuhle snažila vyfotit Peeta ve sněženkách, ale on mi je syčák všechny zválel :-))

7.4.2010 14:09
brouk

XXX.XXX.152.11

Peeteček je šikula vypadá jako kdyby tam v těch kytičkách něco zpíval:-)

7.4.2010 16:55
ircanka

XXX.XXX.180.120

jé, tak to mi taky gratulujem k narozeninám...to bych vůbec neřekla, že už těm prckům jsou 2 roky:-)

8.4.2010 19:14
brouk

XXX.XXX.152.11

13.4.2010 06:19
salima

XXX.XXX.0.59

sedim v praci na nocni .. uz teda nastesti koncim :o)
tak taky ukazu jednoho krasavce :o)
neni tedy muj ... ale je to milenec me nemecke dogusky :o) :-))

13.4.2010 06:21
salima

XXX.XXX.0.59

takto to vypada kdyz se na nej moje Andulka zlobi :o)

13.4.2010 06:25
salima

XXX.XXX.0.59

mam doma dve cuby, Anicku nemeckou dogu, Saru krizence NO x dobrman, a kdyz hlidam Hanicku jsem v parku stredem pozornosti :o) ale vsici pejskari uz nas znaji takze se nas nikdo neboji :o)

13.4.2010 06:27
salima

XXX.XXX.0.59

Jmenuje se Hanibal :o) a je hrozne hodny, ale skvely obranar !

13.4.2010 12:34
brouk

XXX.XXX.152.11

Hanibal je krasavec:-)a rozčilená Anička,tak ta je úžasná:-)

13.4.2010 16:54
pitimiti

XXX.XXX.1.189

Míťa zdraví synovce :-) Moc hezké fotečky.

14.4.2010 01:09
sprint

XXX.XXX.70.20

děkujeme a taky moc zdravíme:):-)

Přidejte reakci

Přidat smajlík