smoulina
napsal(a):
Víte čeho, to jsou křízenci?? ;-)
Marty a meg jak hajají
impact
napsal(a):
Mops a boston nebo buldoček.
Ano,mamka je mopsík ale taťka není ani boston ani buldoček :-)
brixie
napsal(a):
Že by tatík čivava???
Uhodnuto mamča mops taťka čivava.:-)
brixie
napsal(a):
Jupííí!!! A cože jsem to vyhrála??? Že by první místo???
Jen se optám na jednu věc...nemá pejda nějak nepřirozeně nafouklé bříško? Nebo se mi to zdá?
On byl zrovna napapanej a odpočíval,je to focené 2 dny potom co jsme ho dovezli.
hankaapes
napsal(a):
Mě to příško také připadá dost veliké, nepoměrně.
Pejsek je roztomily a civavka je tam videt, ale k tomu brisku- je na nekterych fotkach videt, ze neni tak nafoukle, ale vypada, ze ma skrkavky. Nema treba nekde podivne male lyse mistecko? Ono skrkavky nejsou moc fajn zviratka a zbavuje se jich docela blbe, normalni odcerveni znici jen ty v tenkem streve, ale stadia v jatrech a plicich ne . .
sadra
napsal(a):
Pejsek je roztomily a civavka je tam videt, ale k tomu brisku- je na nekterych fotkach videt, ze neni tak nafoukle, ale vypada, ze ma skrkavky. Nema treba nekde podivne male lyse mistecko? Ono skrkavky nejsou moc fajn zviratka a zbavuje se jich docela blbe, normalni odcerveni znici jen ty v tenkem streve, ale stadia v jatrech a plicich ne . .
Škrkavky měl jen jednou. Jinak odčervujem co 3 měsíce,a je klid. Ale jak byl malinký tak měl to bříško takové o trochu menší než na fotce tak 14 dnů,a pak byl normální. Teď v květnu oslaví rok a megie v říjnu dva. Jsou to sourozenci,a maj se čile k světu, nevím co bych bez nich dělala. :-)
smoulina
napsal(a):
Když už jsme u toho hádání.
Hádejte, co jsou moje holky zač.
Angie
smoulina
napsal(a):
obě dvě - Dixi a Angie
maťa

XXX.XXX.80.144
dejna
napsal(a):
Ta menší xčivavy, větší xshit-zu.
Angie tipuju na něco s Papišem, Dixi tam má shicáka
maťa

XXX.XXX.80.144
mikka
napsal(a):
to maličke tipuju na něco s čivavou, ale stejně jako Mata v tom vidim Papilonka tu noční muru nebo jak se jim říká A Dixi bude určo šicka x něco
Hani myslíš Phalene jo?
Papiš = motýl a Phalene = můra
Jenže Phalene je malinko, na to aby se množili jako kříženci, tže to vidím na Papiše, ti už bohužel bez PP jsou a dost Notabene ouška se jim staví později, a pokud je to kříženec, postavit se ani nemusí.
maťa
napsal(a):
Hani myslíš Phalene jo?
Jenže Phalene je malinko, na to aby se množili jako kříženci, tže to vidím na Papiše, ti už bohužel bez PP jsou a dost Notabene ouška se jim staví později, a pokud je to kříženec, postavit se ani nemusí.
jojo to je ono jsem si nemohla zpomenou Já vim ,že ti jsou vzácní , ale moc mi ho přimopíná
Máš, ale pravdu budeto motejl
maťa
napsal(a):
Hani myslíš Phalene jo?
Angie v sobě nemá ani čivavu, ani papiše. Je to teda zatím ještě mimčo, pak pošlu fotky až povyroste.
Nějký další nápady? Je to mix dvou ras.
Dixiny maminka byla vořech jak se patří (směska čehosi možnýho dohromady) a tatínek je nezmáný. Takže buďto v sobě máma měla shih-tzu a nebo to byl její táta.
maťa

XXX.XXX.80.144
lakukacka
napsal(a):
Angie v sobě nemá ani čivavu, ani papiše. Je to teda zatím ještě mimčo, pak pošlu fotky až povyroste.
Dixiny maminka byla vořech jak se patří (směska čehosi možnýho dohromady) a tatínek je nezmáný. Takže buďto v sobě máma měla shih-tzu a nebo to byl její táta.
Nemá v sobě Papiše? Ale kresbu má typicky papišskou teda Tu bílou a ten čumáček, ať mi nikdo netvrdí, že tam není papiš
Pak mě napadá ještě kavalír, jináč už nevím. Každopádně je povedená
lakukacka
napsal(a):
Tak jezevčík x jack.