Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.3.2010 11:20
v v

XXX.XXX.164.184

Můžete mi někdo poradit na jaký výcvik, tábor, nebo jen prodloužený víkend jet?? Nějaké reference? Na netu je jich celkem dost, ale nerada bych pak zjistila že tam jsou jen samí NO co už dvičí na zkoušky a co tam já pak s ohařem... Buď bych chtěla nejlépe na nějaký se zaměřením na lovečinu, nebo klisický miš maš všeho možného od poslušnosti, agi, .... Pojedu s roční ohařkou, takž zatím nic moc neumíme.

4.3.2010 11:33
hankaapes

XXX.XXX.101.77

v v napsal(a):
Můžete mi někdo poradit na jaký výcvik, tábor, nebo jen prodloužený víkend jet?? Nějaké reference? Na netu je jich celkem dost, ale nerada bych pak zjistila že tam jsou jen samí NO co už dvičí na zkoušky a co tam já pak s ohařem... Buď bych chtěla nejlépe na nějaký se zaměřením na lovečinu, nebo klisický miš maš všeho možného od poslušnosti, agi, .... Pojedu s roční ohařkou, takž zatím nic moc neumíme.

Zkus ještě Nikova škola, ale je to v Praze.

4.3.2010 11:52
v v

XXX.XXX.164.184

hankaapes napsal(a):
Zkus ještě Nikova škola, ale je to v Praze.

Což to by mi nevadilo. Tak do 150km někam klidně z jižních čech dojedu. Díky zkusím.

4.3.2010 12:27
maktoob

XXX.XXX.45.118

v v napsal(a):
Což to by mi nevadilo. Tak do 150km někam klidně z jižních čech dojedu. Díky zkusím.

Nekdy je dobre sledovat i akce od klubu - nase sekce springru ted zrovna porada pripravny vikend na zkousky vloh...

4.3.2010 13:06
v v

XXX.XXX.164.184

maktoob napsal(a):
Nekdy je dobre sledovat i akce od klubu - nase sekce springru ted zrovna porada pripravny vikend na zkousky vloh...

Zatím ještě v žádném klubu nejsem a ani nevím jestli do nějakého vstoupím. Máme na výběr ze tří.Našla jsem celkem hezké stránky zlatý lovec kde pořádají i víkendovky, ale ještě něco pohledám.

4.3.2010 13:34
denyk

XXX.XXX.7.STABLE6)__

v v napsal(a):
Zatím ještě v žádném klubu nejsem a ani nevím jestli do nějakého vstoupím. Máme na výběr ze tří.Našla jsem celkem hezké stránky zlatý lovec kde pořádají i víkendovky, ale ještě něco pohledám.

Verčo, zrovna o Zlatém lovci jsem myslím četla v časopisu Pes přítel.... chtěli proti němu zahájit trestní stíhání... prý se k těm pejskům chová hrozně..nevím zkus mrknout na nějaké odkazy od lidí-zkušenosti

4.3.2010 13:42
v v

XXX.XXX.164.184

denyk napsal(a):
Verčo, zrovna o Zlatém lovci jsem myslím četla v časopisu Pes přítel.... chtěli proti němu zahájit trestní stíhání... prý se k těm pejskům chová hrozně..nevím zkus mrknout na nějaké odkazy od lidí-zkušenosti

Fakt jo? To jsem netušila. Určitě než někam vyrazím bych chtěla slyštet reference od někoho kdo tam už byl.Ale hladám dál.

4.3.2010 13:59
hankaapes

XXX.XXX.101.77

v v napsal(a):
Fakt jo? To jsem netušila. Určitě než někam vyrazím bych chtěla slyštet reference od někoho kdo tam už byl.Ale hladám dál.

Jestli si nechceš zkazit psa a nervy, tak Zlatý lovec fakt ne. Myslím, že někteří účastníci zvažovali i žalobu.

4.3.2010 14:03
denyk

XXX.XXX.7.STABLE6)__

hankaapes napsal(a):
Jestli si nechceš zkazit psa a nervy, tak Zlatý lovec fakt ne. Myslím, že někteří účastníci zvažovali i žalobu.

Takže je to tak...to je konec, člověk zaplatí prachy, neví co ho čeká a pak

4.3.2010 14:07
evinka01

XXX.XXX.57.45

denyk napsal(a):

ano přesně tak, to je právě ten příklad, kdy je super reklama a potom veliké zklamání..
za sebe doporučuji tábory školy Kynolog (http://skola.kynolog.cz) - přesně to co hledáš - od poslušnosti, přes agility, klikr, vodní záchranařina atd. vše pozitivní motivací. lovecký výcvik zatím pouze pro retrievry (OVVR a něco z PZ)...

4.3.2010 14:12
denyk

XXX.XXX.7.STABLE6)__

evinka01 napsal(a):
ano přesně tak, to je právě ten příklad, kdy je super reklama a potom veliké zklamání..
za sebe doporučuji tábory školy Kynolog (http://skola.kynolog.cz) - přesně to co hledáš - od poslušnosti, přes agility, klikr, vodní záchranařina atd. vše pozitivní motivací. lovecký výcvik zatím pouze pro retrievry (OVVR a něco z PZ)...

Díky, určitě se mrknu

4.3.2010 14:15
hankaapes

XXX.XXX.101.77

denyk napsal(a):

Já jsem přímo "svědek" dotyčný pán mě málem oběsil 10ti měsíčního psa, ale na jiném cvičáku. Takže přímo varuju!!!!!!

4.3.2010 14:45
denyk

XXX.XXX.211.82

hankaapes napsal(a):
Já jsem přímo "svědek" dotyčný pán mě málem oběsil 10ti měsíčního psa, ale na jiném cvičáku. Takže přímo varuju!!!!!!

Cože? Bohužel, těch labilůa rádoby "cvičitelů" je dnes až moc

4.3.2010 15:05
v v

XXX.XXX.164.184

denyk napsal(a):

Tak to je fakt hustý že se někdo ještě takle chvová ke psům a ještě za to bere penízeNo nic, budu hledat dál.

4.3.2010 15:09
hankaapes

XXX.XXX.101.77

denyk napsal(a):

Jenomže on výcvikář nebyl a ani není. Tam kde jsme se seznámili byl jenom jako čumil, což jsem nevěděla dokud mi nesahnul ne psa. I ten jejich nynější výcvik dělá se svou manželkou, která se učila právě tam kde já. Takže tak, jeho ženu už dokonce jeden pes dost pokousal, nenechal si líbit to "jemné" zacházení.

4.3.2010 16:13
luciekol

XXX.XXX.205.26

hankaapes napsal(a):
Jenomže on výcvikář nebyl a ani není. Tam kde jsme se seznámili byl jenom jako čumil, což jsem nevěděla dokud mi nesahnul ne psa. I ten jejich nynější výcvik dělá se svou manželkou, která se učila právě tam kde já. Takže tak, jeho ženu už dokonce jeden pes dost pokousal, nenechal si líbit to "jemné" zacházení.

Lovečinu děláme i my tady - www.horyslov-mirek.wbs.cz . U nás, respektive výcviký´áře naš školy se učil i Mr Zlatý lovec - a bohužel si myslí, že může učit sám, výsledky a´t si každý zváží sám.
Pořádáme jak víkendy tak letní tábor, mrkni k nám na stránky nebo si na maila z kontaktů napiš o víc info. Výcviková sezona už začala:-))).

4.3.2010 16:23
v v

XXX.XXX.164.184

luciekol napsal(a):
Lovečinu děláme i my tady - www.horyslov-mirek.wbs.cz . U nás, respektive výcviký´áře naš školy se učil i Mr Zlatý lovec - a bohužel si myslí, že může učit sám, výsledky a´t si každý zváží sám.
Pořádáme jak víkendy tak letní tábor, mrkni k nám na stránky nebo si na maila z kontaktů napiš o víc info. Výcviková sezona už začala:-))).

Díky, kouknu se. Teď jsem našla ještě http://skola.kynolog.cz to taky nevypadá úplně zle, není to teda lovečina, ale mohlo by to bejt fajn strávený víkend za dobrou cenu.

4.3.2010 16:34
v v

XXX.XXX.164.184

v v napsal(a):
Díky, kouknu se. Teď jsem našla ještě http://skola.kynolog.cz to taky nevypadá úplně zle, není to teda lovečina, ale mohlo by to bejt fajn strávený víkend za dobrou cenu.

To taky vypadá moc dobře Jen jsem nikde nenašla ceník. Je to teda pro mě šílená dálka, ale třeba by se to dalo.

4.3.2010 16:54
denyk

XXX.XXX.211.82

v v napsal(a):
To taky vypadá moc dobře Jen jsem nikde nenašla ceník. Je to teda pro mě šílená dálka, ale třeba by se to dalo.

No já jsem právě ze severních čech-bydlím až za Rumburkem, takže to mám taky dost z ruky...navíc neřídím

4.3.2010 18:00
nikoliczenka

XXX.XXX.208.122

v v napsal(a):

miš maš
http://www.akce.ambergold.cz/
Tábor Svojanov, já osobně bych nikam jinak nejela. Osobní zkušenost, naprostá spokojenost. Výcvikáři - profíci.

4.3.2010 18:34
honey

XXX.XXX.138.182

nikoliczenka napsal(a):
miš maš
Tábor Svojanov, já osobně bych nikam jinak nejela. Osobní zkušenost, naprostá spokojenost. Výcvikáři - profíci.

Ahoj Niky,
pojedeš tam i letos? Já už se možná konečně odhodlala, že bych jela s Mafim...

4.3.2010 20:36
evinka01

XXX.XXX.57.45

v v napsal(a):

Verčo o škole Kynolog jsem psala o pár příspěvků výše.. obecný ceník není, cena je vždy u konkrétní akce v textu (popisku akce), protože je jiná podle toho o jakou akci a typ výcviku jde. lovečina taky jak už bylo napsáno výše zatím jen podle řádů pro retrievry

4.3.2010 21:34
nikoliczenka

XXX.XXX.208.122

honey napsal(a):
Ahoj Niky,
pojedeš tam i letos? Já už se možná konečně odhodlala, že bych jela s Mafim...

Ahoj Hani, já přesně nevím, uvidím teď během března, ale chtěla bych jet. Na který turnus by jsi když tak jela? Mě by vyhovoval až ten III. - v červenci se mi to nehodí a mám zájem o poslušnost, obranu, agility a coursing, což splňuje ( skrz obrany ) až ten 3.

4.3.2010 22:27
honey

XXX.XXX.138.182

nikoliczenka napsal(a):
Ahoj Hani, já přesně nevím, uvidím teď během března, ale chtěla bych jet. Na který turnus by jsi když tak jela? Mě by vyhovoval až ten III. - v červenci se mi to nehodí a mám zájem o poslušnost, obranu, agility a coursing, což splňuje ( skrz obrany ) až ten 3.

Já uvažovala taky o třetím. Ten druhý mě sice trochu lákal kvůli vystavování, ale vzhledem k tomu, že z náš stejně šampioni nebudou tak bychom klidně zkusili ten třetí.
I obrany bychom zkusili, ať vidím co by Mafi dělal . Na stopy se mi moc nechce, ale tak to se všechno uvidí až tam.... Já se ti kdyžtak ještě ozvu, ale tak snad se tam (konečně :D) potkáme

5.3.2010 09:39
v v

XXX.XXX.164.184

honey napsal(a):
Já uvažovala taky o třetím. Ten druhý mě sice trochu lákal kvůli vystavování, ale vzhledem k tomu, že z náš stejně šampioni nebudou tak bychom klidně zkusili ten třetí.
I obrany bychom zkusili, ať vidím co by Mafi dělal . Na stopy se mi moc nechce, ale tak to se všechno uvidí až tam.... Já se ti kdyžtak ještě ozvu, ale tak snad se tam (konečně :D) potkáme

Na stránkách píšou že je volnej už jen třetí termín.

5.3.2010 15:45
nikoliczenka

XXX.XXX.208.122

v v napsal(a):
Na stránkách píšou že je volnej už jen třetí termín.

A to jsi vyčetla kde??? Já jsem teda našla jen to, že na 1. turnusu jsou obsazeny všechny místa v chatkách, ale v pavilonech je ještě místo. O 2. turnusu jsem nic nenašla.

5.3.2010 15:49
nikoliczenka

XXX.XXX.208.122

honey napsal(a):

Kdyby ti na 3. turnuse chybělo vystavování, můžeme si udělat soukromé hodiny :-D vše si ještě pamatuju od paní Brychtové.
Na stopy se mi taky nechce, nebaví mě to a navíc se musí vstávat asi v 6 hodin ráno
Když tak se pak domluvíme na icq.

5.3.2010 16:52
v v

XXX.XXX.164.184

nikoliczenka napsal(a):
Kdyby ti na 3. turnuse chybělo vystavování, můžeme si udělat soukromé hodiny :-D vše si ještě pamatuju od paní Brychtové.
Na stopy se mi taky nechce, nebaví mě to a navíc se musí vstávat asi v 6 hodin ráno
Když tak se pak domluvíme na icq.

To se omlouvám za blbou informaci. Já myslela že ta asi sedmá novinka od zhora je letošní a až teď jsem si všimla že se tam zjevuje loňské datum.

7.3.2010 16:11
kes

XXX.XXX.40.215

nikoliczenka napsal(a):
miš maš

Děkuju za tvuj tip, velice me to zaujalo, tak uz jsme se zlobivcem prihlaseni na treti turnus, takze jeste jednou diky A kdo jede s nama?

7.3.2010 16:12
kes

XXX.XXX.40.215

kes napsal(a):
Děkuju za tvuj tip, velice me to zaujalo, tak uz jsme se zlobivcem prihlaseni na treti turnus, takze jeste jednou diky A kdo jede s nama?

bylo to psane jako reakce na nikoliczenku..

7.3.2010 19:53
nikoliczenka

XXX.XXX.208.122

kes napsal(a):
bylo to psane jako reakce na nikoliczenku..

Ahoj, jsem ráda, že jsem mohla pomoci. Já už jsem se rozhodla, pojedu také na 3. turnus se svým zlobivcem.

8.3.2010 08:41
bffb

XXX.XXX.116.58

nikoliczenka napsal(a):
Ahoj, jsem ráda, že jsem mohla pomoci. Já už jsem se rozhodla, pojedu také na 3. turnus se svým zlobivcem.

ahoj...i my jedeme a III.turnus:-)

8.3.2010 08:43
bffb

XXX.XXX.116.58

bffb napsal(a):
ahoj...i my jedeme a III.turnus:-)

a s námi naši kamarádi.....boxík Domča

8.3.2010 08:46
bffb

XXX.XXX.116.58

bffb napsal(a):
a s námi naši kamarádi.....boxík Domča

taky naše kámoška NO Rita jede....

8.3.2010 08:48
bffb

XXX.XXX.116.58

bffb napsal(a):
taky naše kámoška NO Rita jede....

a pětku uzavírá Aby..fenka RR

8.3.2010 09:02
nikoliczenka

XXX.XXX.53.238

bffb napsal(a):
a pětku uzavírá Aby..fenka RR

to se nám to pěkně schází :-)

8.3.2010 17:56
kes

XXX.XXX.40.215

nikoliczenka napsal(a):
to se nám to pěkně schází :-)

To se nam to opravdu pekne schazi..Co tak napsat neco o vasich psicich? Alespon se budeme znat driv, nez se pozname Tak ja zacnu:
Dvoulety erdelterier, snad na jare slozime ZOP a ZZO, ale kdo vi..Jinak je desnej aktivista a hracicka a plavec, vsechny fenky se mu budou moc libit a pejsci asi moc ne, ale i toto je jedna z veci, proc valime na tyden makat mezi spoustu psu, jinak chceme hlavne na poslusnost, stopy a obrany a pak vyzkouset dogfrisbee, ale uvidime, kolik toho vydrzim..
No a ja sem temer 24, studentka veteriny, blazen do koni a ted sem se vrhla poradne i na pejskarinu a delam co muzu..ale nekdy to proste nejde..A uz se moooc tesim..
Pridavam fotku vasniveho vyletnika na clunu po mori

8.3.2010 18:51
kressinka

XXX.XXX.14.133

kes napsal(a):
To se nam to opravdu pekne schazi..Co tak napsat neco o vasich psicich? Alespon se budeme znat driv, nez se pozname Tak ja zacnu:
Dvoulety erdelterier, snad na jare slozime ZOP a ZZO, ale kdo vi..Jinak je desnej aktivista a hracicka a plavec, vsechny fenky se mu budou moc libit a pejsci asi moc ne, ale i toto je jedna z veci, proc valime na tyden makat mezi spoustu psu, jinak chceme hlavne na poslusnost, stopy a obrany a pak vyzkouset dogfrisbee, ale uvidime, kolik toho vydrzim..
No a ja sem temer 24, studentka veteriny, blazen do koni a ted sem se vrhla poradne i na pejskarinu a delam co muzu..ale nekdy to proste nejde..A uz se moooc tesim..

Tak já s bafanama jedeme na ten druhej - číňankářskej Pojedeme už po čtvrté a doufám, že vyjde počasíčko.

8.3.2010 19:42
nikoliczenka

XXX.XXX.208.122

kressinka napsal(a):
Tak já s bafanama jedeme na ten druhej - číňankářskej Pojedeme už po čtvrté a doufám, že vyjde počasíčko.

Ahoj, kolik máš číňanek? 2 fenky? Jsi z Prahy?
Jen jestli jsme nebyli před 2 roky spolu na táboře.
Číňanky, jen si nemůžu vzpomenou na jméno majitelky :-)

8.3.2010 19:55
nikoliczenka

XXX.XXX.208.122

kes napsal(a):

Já - 19let, letos maturuji na pedagogické škole, taktéž jsem koňařka celým srdcem:-)
Pes - 3letý pointer, děláme ( také pořádáme ) coursing, máme canisterapeutické zkoušky a chtěla bych se vrhnout na nějakou základní zkoušku z poslušnosti. Myslivosti se nevěnujeme.

Foto je přímo z tábora, přímo v areálu je nádrž, super, jak pro psy, tak páničky

Přidejte reakci

Přidat smajlík