V sobotu 20. března 2010 odpoledne se u obce Velké Hoštice (Opava) stala autonehoda, při které z auta v šoku vyběhla fenka šeltie, barvy trikolor (převážně černá, s bílým límcem). Fenka je tři roky stará, tetovaná a má na sobě žlutou dečku s nápisem "canisterapeutický pes". Prosíme všechny z okolí, aby v případě nalezení fenky, či ochoty pomoci při hledání, kontaktovali majitelku pí. Kotkovou 602/658685.
Nálezci vysoká odměna.
Právě jsem si přečetla příspěvky na nemoderce k tomuto.Jsem z toho zdrcená.Paní mi pomohla i když ostatní jen rýpali,teď se jí stane takováto věc a čtu tam,že na ni taky došlo.Jak dokážou být lidi hnusný,je až nechutný.
Moc si přeji,aby se fenečka brzy našla a doufám,že se při té autonehodě nikomu nic vážného nestalo.
conty
napsal(a):
Právě jsem si přečetla příspěvky na nemoderce k tomuto.Jsem z toho zdrcená.Paní mi pomohla i když ostatní jen rýpali,teď se jí stane takováto věc a čtu tam,že na ni taky došlo.Jak dokážou být lidi hnusný,je až nechutný.
Moc si přeji,aby se fenečka brzy našla a doufám,že se při té autonehodě nikomu nic vážného nestalo.
Až na zrátu Bonky se nikomu nic nestalo.. A jo, to téma je vizitka nemoderovaných diskuzí na iFauně. :-/