Ubytování pejska - Tišnov, prosba o pomoc...

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
29.3.2010 18:55
impact

XXX.XXX.195.92

Hledám lidi s dobrým srdcem, moje kamarádka Hanka jde do Tišnova do dětského domova a má malinkého pejska křížence jezevčíka. Moc jej potřebuje, jsou to kamarádi a on jí dává sílu tu životní ránu vydržet. Proto hledám hodného člověka který by byl ochotný nechat pejska u sebe doma v TIŠNOVĚ ubytovaného aby měla Hanka možnost každý den pejska chodit poctivě venčit i krmit. Stačil by nám kotec, pejskovi to nebude vadit, není náročný a nechceme po nikom aby se o něj staral, Hanka je velmi poctivá a nestalo by se že na něj nebude mít čas. Je ji 15 let a moc by ji to pomohlo. Krmení, očkování a veškeré potřeby pro něj budu financovat já a potřebuji jen ten kotec či celkové ubytování pro malého Maxe kam může jeho panička každý den po škole přijít, dát mu vodu, krmení i pořádnou procházku. Vše ošetříme smlouvou a domluva je jistá. Prosím kdo má srdce a je ochoten ozvěte se. Max má 9,5 kg asi 2 roky, snese se s pejsky, je hodný na lidi i děti a je naprosto nenáročný a hodný.Na fotce je pejsek o kterého se jedná. Potřebujeme ubytování ideálně od konce Dubna nejdéle na 3 roky.

http://zvirata.bazos.cz/inzerat/5678799/Hledame-ubytovani-pro-jezevcika.php

30.3.2010 18:42
vesper

XXX.XXX.14.46

Zjímavé... před pár dny to ještě byl nalezenec.

http://www.zkracovatko.cz/l4t - ono už je to smazané, ale v historii se stránka zatím ještě najde.

Z Bazoše 25.3.: Nalezenec který byl nalezen v Měníně hledá svého pánečka nebo nového pánečka. Odhadem snad 3 letý pes. Byl nalezen 23.3.10 měl na sobě řetízkový jednořadý stahováček a strašně smrděl tak jsme jej vykoupali.Je velmi hodný, mazlivý, snese se s našimi pejsky. Má rád procházky. Je to kříženec asi jezevčíka s Beaglem bych si tipla. Váží 9,5kg a není čipovaný to jsme kontrolovali. Říkáme mu MAX a docela na to reaguje. Hodí se i do rodiny s dětma. Pokud máte domek se zahrádkou musí být ale zahrada plně zabezpečená proti útěku, pes si na to touláni očividně zvyknul. Osobně bych si ho klidně i ponechala ale mám fenku pitbulla která bude každou chvíli hárat, a nemám teď finance na to abych ho nechala vykastrovat.

30.3.2010 18:53
impact

XXX.XXX.195.92

Ano, to je Max. Co je na tom zajímavého? Neznáte detaily, tak prosím nesuďte.

30.3.2010 21:47
pepina

XXX.XXX.128.126

Neřekla bych, že paní soudí situaci. Pouze za Vás uvedla věci na pravou míru. Vy jste tím prvním příspěvkem uvedla lidi v omyl. Proč asi? Protože se lépe najde někdo, kdo se slituje? Aspoň já to teda pochopila tak, že toho pejska má slečna dlouho a nechce se ho vzdát. Pokud jste toto všechno zatajila, jak má potom někdo věřit tomu, že se o něj bude starat jak popisujete?

31.3.2010 08:20
impact

XXX.XXX.195.92

pepina napsal(a):
Neřekla bych, že paní soudí situaci. Pouze za Vás uvedla věci na pravou míru. Vy jste tím prvním příspěvkem uvedla lidi v omyl. Proč asi? Protože se lépe najde někdo, kdo se slituje? Aspoň já to teda pochopila tak, že toho pejska má slečna dlouho a nechce se ho vzdát. Pokud jste toto všechno zatajila, jak má potom někdo věřit tomu, že se o něj bude starat jak popisujete?

Na pravou míru? Je mi líto, ale tohle rozhodně není pravá míra. Kdybyste znala pravou míru zřejmě se Vám bude chtít zvracet...

V jaký omyl? Kde jsem napsala (btw. jen jsem zkopírovala inzerát, pokud jste si nevšimla...), že má psa už dlouho? Vy jste se svojí spekulací sama uvedla v omyl...

A věřit nemusíte. Očividně Vám jde jen o to zabýt debatováním na netu chvilku nudy. Lidé, kteří chtějí pomoci, vědí přesně oč jde, protože je to zajímá a jsou, místo pochybných spekulací, schopni se zeptat.

Přesto děkuji alespoň za posouvání tématu a přeji hezké ráno.

31.3.2010 09:09
nehezacka

XXX.XXX.216.111

pepina napsal(a):

co uvedla na pravou míru???a čím impact uvedla lidi v omyl?nějak to nechápu.ale řekla bych že jméno,,Impact" Vám dělá problémy a tak už preventivně prudíte.já z příspěvku pochopila jen to,že holka jde do děcáku a jejího kamaráda Maxe prostě chce někde v Tišnově ubytovat.toť vše.nikde není napsané že ho má dlouho.proč by to měla celé rozepisovat?to je snad potom na domluvě.a proč by se neměla o psa starat.že by staré pořekadlo,,PODLE SEBE SOUDÍM TEBE"??:-|:-|bohužel,já nepomůžu.jsem od Mostu.držím palce:-)

31.3.2010 09:19
alboni

XXX.XXX.28.74

Také nechápu, proč tu situaci některé osoby tak rozebírají, nepřipadá mi, že by si impact sdělením v něčem odporovala. Bohužel pomoci nemohu - jsem z Prahy, ale držím palce, ať to dopadne dobře. Jen se přimlouvám za to, aby byl pejsek ubytován v rodině, nezdá se mi, že by pro něj byl kotec ideální. Navíc pokud ona slečna nemůže za psem chodit pravidelně třikrát denně nebo mít někoho, kdo by ji v případě nemoci atd. zastoupil..

31.3.2010 09:28
impact

XXX.XXX.195.92

a čím impact uvedla lidi v omyl?nějak to nechápu.ale řekla bych že jméno,,Impact" Vám dělá problémy a tak už preventivně prudíte

Ano, v tomhle si myslím, že bude , minimálně stran uživatelky vesper, kámen úrazu. :-|

Jinak dámy alboni a nehezacka děkuji. :-):-)

Nejde o nic jiného, než pomoci jednomu děcku, které se dostalo, ne vlastní vinou, do dost kritické situace.

31.3.2010 09:54
nehezacka

XXX.XXX.216.111

není zač :-).nemám ráda,když se někdo do někoho bezdůvodně naváží.pokud má dotyčná sl/p.problém,ať ho vyřeší a neléčí si mindráky tady.nikdo na to není zvědavý.:-):-)

31.3.2010 13:13
impact

XXX.XXX.204.5

:-)

31.3.2010 13:25
hillary

XXX.XXX.124.230

Impact, rposím Tě, dej sem kdyžtak vědět, kdyby se už někdo našel..Poslala jsem to dál a třeba se zadaří.. Jinak, bylo by to tedy pak ošetřeno smllouvou,nějak? Jako,že, třeba si ta slečna po sehnání vlastního bydlení (v 18ti letech) a práce pejska vezme, že se o ně do té doby bude opravdu starat,atd.... Ptám se, abych mohla dál odpovídat..Díky, Kristýna

31.3.2010 13:45
impact

XXX.XXX.204.5

Hillary ano, vše bude ošetřeno smlouvou. Chceš-li detaily, ozvi se mi prosím na emila i.impact(a)seznam.cz :o)

31.3.2010 21:00
pepina

XXX.XXX.128.126

nehezacka napsal(a):
co uvedla na pravou míru???a čím impact uvedla lidi v omyl?nějak to nechápu.ale řekla bych že jméno,,Impact" Vám dělá problémy a tak už preventivně prudíte.já z příspěvku pochopila jen to,že holka jde do děcáku a jejího kamaráda Maxe prostě chce někde v Tišnově ubytovat.toť vše.nikde není napsané že ho má dlouho.proč by to měla celé rozepisovat?to je snad potom na domluvě.a proč by se neměla o psa starat.že by staré pořekadlo,,PODLE SEBE SOUDÍM TEBE"??:-|:-|bohužel,já nepomůžu.jsem od Mostu.držím palce:-)

Milé dámy, ani se nenudím ani neprudím, jen jsem řekla svůj názor. Pokud jste to pochopily ve zlém, tak to já asi nevyřeším. Od toho tady ta diskuse je. Stejně tak bych já mohla říct, že mi podsouváte něco co není pravda. Neznám Impact ani osobně, ani zběžně. Pro mě je to osoba jako kterákoliv jiná co sem píše. Problémy mi děla něco jiného, ne nějaké vymyšlené jméno. A každý máme jiné chápaní, ale Vy asi máte určitě mnohem lepší, když mi naznačujete, jak špatně jsem to pochopila. Omlouvám se Vám, že Vás to tak zvedlo ze židle, není mým úmyslem prudit. A ještě informace pro Vás - mám několik psů a určitě se mají stejně dobře ne-li lépe jak Ti vaši. Hezky se bavte. :-)

31.3.2010 22:10
impact

XXX.XXX.195.92

.......A ještě informace pro Vás - mám několik psů a určitě se mají stejně dobře ne-li lépe jak Ti vaši......

No, o tom by se dalo polemizovat, ale chceš-li to takhle, tak prosím. :o)

Hezký večer a děkuji za posunutí tématu nahoru.

1.4.2010 00:34
pepina

XXX.XXX.128.126

Na mě jste se tu sesypaly jako vosy a teď se mě snažíte milá paní či slečno Impact ještě urazit tím, že se dá polemizovat? Teď bych mohla říci zase já, že prudíte Vy. Neznáte mě, ani jak u mě žijí mí psi a už soudíte? Tak prosím pěkně polemizujte, to je asi tak jediné co můžete a klidně si tomu věřte. A jestli věříte nějakým pořekadlům, tak na Vás by se určitě taky nějaké našlo, ale nestojí mi to za námahu. Klidně si urážejte dál, mě to nevadí. Přeji vám příjemnou diskusi bez dalšího zbytečného napadání.:-)

1.4.2010 09:00
nehezacka

XXX.XXX.216.111

pepina napsal(a):
Milé dámy, ani se nenudím ani neprudím, jen jsem řekla svůj názor. Pokud jste to pochopily ve zlém, tak to já asi nevyřeším. Od toho tady ta diskuse je. Stejně tak bych já mohla říct, že mi podsouváte něco co není pravda. Neznám Impact ani osobně, ani zběžně. Pro mě je to osoba jako kterákoliv jiná co sem píše. Problémy mi děla něco jiného, ne nějaké vymyšlené jméno. A každý máme jiné chápaní, ale Vy asi máte určitě mnohem lepší, když mi naznačujete, jak špatně jsem to pochopila. Omlouvám se Vám, že Vás to tak zvedlo ze židle, není mým úmyslem prudit. A ještě informace pro Vás - mám několik psů a určitě se mají stejně dobře ne-li lépe jak Ti vaši. Hezky se bavte. :-)

kde jste došla k názoru,že se moji psi mají špatně???:-(si děláte srandu,ne??já pokud vím,jsem nikde nepsala nic o vašich psech,tak se laskavě nestarejte o moje.a jste na omylu,mě ze židle jen tak ledasco nezvedne.:-)

1.4.2010 15:20
pepina

XXX.XXX.128.126

Pokud Vy jste to nepochopila, odpovídala jsem i na ostatní narážky od dalších dam. Mám zato, že snad čtete všechny příspěvky, tak je jasné, že nebudu odpovídat každému zvlášť. To si snad může každý přebrat na koho to bylo myšleno. Vidíte, taky Vás nenapadám, že jste to nepochopila. Každý jeden z nás, kdo sem přispívá, má nějaký jiný názor a pohled na věc. Kdyby vás to nerozhodilo, nepíšete tak negativně a nas...ě. Nikde není psán žádný návod, jak se má nebo nemá odpovídat na příspěvky. Proto jsem to shrnula do jednoho. Stačí Vám to takto? Pokud Vás to urazilo, je mi líto.:-)

2.4.2010 06:55
impact

XXX.XXX.195.92

Simčo nevšimla sis, že pepině jde jen o to tady prudit? Napřed nás napadne z něčeho a když jí to čék vrátí, vzteká se, že to dělá. Ignoruj ji prosím, to bude nejlepší. Jinak tady bude celý téma o ní. :o)

PS: Už se něco rýsuje ve věci ubytka. :o)

2.4.2010 07:25
nehezacka

XXX.XXX.216.111

impact napsal(a):
Simčo nevšimla sis, že pepině jde jen o to tady prudit? Napřed nás napadne z něčeho a když jí to čék vrátí, vzteká se, že to dělá. Ignoruj ji prosím, to bude nejlepší. Jinak tady bude celý téma o ní. :o)

slečně už odpovídat nehodlám:-)nejsem malé děcko abych se tady dohadovala o kravinkách:-)):-))držím palce aby Vám to ubytování vyšlo.ať si tady říká kdo chce co chce:-)

2.4.2010 15:38
pepina

XXX.XXX.128.126

impact napsal(a):

Nikoho jsem nenapadla, řekla jsem jen svůj názor, ale to se tady asi nesmí. To že vy si to tady překrucujete je vaše věc. Pokud podle vás prudím, váš problém, že to tak chápete. Jste přesně ten typ lidí, co jim vnucuje to co není pravda a z principu už to budete tvrdit i nadále. Škoda času vám to vysvětlovat. Taky nejsem malá holka, takže se nevztekám. to zž mám dávno za sebou. Dámy přeji vám pěkný pokec a vidím, že tady je to jen o tom kdo s kým souhlasí. Pokud ne, tak mu vynadají, že prudí. Dobrý no. Tak já jdu prudit ty moje chudáky psy. A to celé téma je jen a jen o vás, co se tady pytlíkujete. :-)

Přidejte reakci

Přidat smajlík