Ahoj, poradíte postroj pro bikejoring? Poohlížela jsem se po postrojích od ManMat, ale který je ten nejvhodnější - Postroj MERHI LONG, Postroj SLED, Postroj LIGHT WEIGHT, Postroj HOUND atd. ?? Plemeno - Pointer.
Zdravím, já teda spíš se psem běhám, ale když jsem se byla jukout na závodech, tak nejčastěji se používá tento postroj http://www.zerodc.cz/zero-dc-katalog.php?id=568 - je fajn, že si tam můžeš připsat rozměry psa a ušijou ti ho přesně na míru. Přijde mi fajn, že psovi na zádech nic nepřekáží při běhu - taky ho máme a jei fakt bezva, k těm vyjmenovaným nemůžu říct, nemám zkušenost.
alkaz

XXX.XXX.210.254
Taky mám ten od ZeroDC a jsem moc spokojená, používám ho především na bikejoring, mám taky ohaře 69 cm v kohoutku a velikost L, určitě zajdi do nějakého obchodu a vyzkoušej to, s Manmatem zkušenost nemám, ale tento mi moc vyhovuje, síla je pěkne rozložená a té látky tam zase není přespříliš.
alkaz

XXX.XXX.210.254
sunin..
jj je to ten faster, ale bohužel s tím Brnem Ti neporadím, jsem z opačného konce republiky, já to koupila na malým městě normálně ve zveráku, zkus si na nějaký najít na webu kontakt a zavolat tam, oni Ti určitě řeknou jestli je mají nebo ne, jinak ze strany to vypadá takhle, pak jsem si ještě k tomu dokoupila vodítko s amortizerém a musím říct že je to podstatný rozdíl od normálního, jinak když pes běží a není přivázaný tak mu to na tom hřbetě trochu jako trčí, asi by mu sedl šitý na míru, ale jinak na tom předhrudí to sedí naprosto skvěle a taky ho do toho poměrně lehce navleču, když vidím ty od manmatu nevím jak bych s ním s truhlíkem bojovala když bych ho tam navlíkala
Děkuju za info,a je to vyloženě na běh (sport) nebo se dá nosit denně?? Mám takovýho nevykrmitelnyho dobrouše a tak mu nesedi skoro žádnej postroj.Vodítko s amortizerem máme od Manmatu a spokojenost,v kombinaci s tim postrojem to myslím bude fajn.I ta cena se mi zamlouva akorat teda budu muset sehnat ten obchod kde se dá zkusit.Diky
alkaz

XXX.XXX.210.254
Já to využívám vyloženě jen na to kolo a pak dogtrekking, takže jestli třeba denně běháš tak jo, jsme z vesnice a psa mám většinu času navolno, takže jinak to moc nepoužívám, nevím jestli je to vhodný přímo na denní nošení po městě, mě ten pes jak na sobě ucítí postroj začne okamžitě táhnout a to se nedá při běžný klidný procházce, pokud to chceš na denní nošení na procházkách tak bych vzala nějaký postroj, který má to připínání spíš někde na přední straně trupu, protože se ten pes tak líp ovládá, ale zase na to táhnutí je tohle pro mě bezkonkurenční, tah se krásně rozloží, a pokud máš atypického pejska, zkus ten obchod a pokud nebudeš stopro spokojená nech si to ušít na míru já si myslím, že kdybych to já měla na míru, sedělo by to líp, ale i takhle mi to vyhovuje, bylo to právě to nejlepší na trhu co sedělo
Já jsem v Brně zkoušela postroj ManMat ve zverimexu naproti Vágnerovi, ale nevim jestli to tam ještě je. Můžeš zkusit i Pet Planet v Řečkovicích. Používám na tříkolku postroj SLED, ale zaujel mě i ty ostatní ( LIGHT WEIGHT...) , nezamotá se do vodítka. Mám NO a ten typ co mám tomu odpovídá i v jejich popisu. Tobě by spíš asi vyhovovaly ty druhé. Pochybuji, že někde ve zverimexu budou mít postroj HOUND.
Můj pes si taky nikde nezkoušel ten postroj - ten od Zera většinou mívají třeba na nějakých sportovních akcích, ta paní co provozuje tuto firmu, tak sídlí v Děčíně - já jsem se toho taky bála, ale dala jsem si velikost "L" a připsala jsem tam míry svého psa - jak to má popsané na obrázku a ten postroj je super a bezvadně sedí http://www.zerodc.cz/img/mereni_psa2.jpg
Paní Nešňerová je opravdu strašně moc ochotná:))), já jsem si četla po pár dnech mojí objednávku, kterou jsem si napsala na míru psa a najednou jsem si všimla, že jsem tam uvedla barvu, kterou jsem nechtěla, tak jsem jí zavolala a ona, už to mají zabalené a já tak nic, pošlete mi to a ona se mi hned zeptala jakou barvu chci, že je to samozřejmé a že mi udělají novej, tak jsem byla mile překvapená takovou ochotou
Navíc ten postroj fakt sedí, když dobře naměříš psa a stojí to stejně, jako kdybys tam napsala, že chceš jen "L", takže já mám opravdu super zkušenosti