Tak já založím nové téma , když se k tomu nikdo nemá I když se nám to staré pořád posunuje
Tentokrát můžu přispět fotečkami jiných pesanů - byli jsme totiž v Itálii v chovatelské stanici Valle Dei Lord
Prestige
to já bych zas klidně jela i jen tak ale dost výletování Lenko a hezky zas do práce - vodítka se sami neudělají
Né, nechci tě honit
jinak se připojuji k předešlé žádosti co psala Vanda:
daruji moc hezkou černo bílou bulinku - značka: zdemoluje vše v rekordním čase
na Angi asi leze jaro s pubertou a je z ní pěkná darebačka, venku zlobí, doma vše rozhryže, Garpa týrá...no taková domácí idilka, kdo by jí nechtěl, že...
tak ještě jednu - nerozlučné duo
Angi konečně začíná chápat odložení a focení - ležet dokud panička nevyfotí
Neboj neboj, vodítka jsou v pořadí Zatím teda jen v pořadí ale brzo se na ně snad vrhnu. Musím. Mám toho teď nějak víc a do toho ještě fotky
V sobotu jedu do Jihlavy na klubovku beauceronů tak to pak budu mít co dělat abych jim to rychle zpracovala, uf uf. Doufám, že tam nemají nahlášeno moc psů
A hlavně doufám, že pak budou s fotkama spokojení
A malou si pěkně užívej, počkej jak budeš za pár let vzpomínat jak to bylo roztomilý, když zlobila
U nás teď leze jaro na Peeta. Dnes jsem ho dala do kufru, ve kterém jela hárající Rejva, venku se hned jak na potvoru taky načuchal zřejmě nějaký háravky a teď tu cukrblikuje na Míťu Má to marný hošánek
Fotky super, všichni Já teď moc nefotím, nějak na to není počasí a když už je tak nějak nemám náladu
Ty Šáry, co to písáš??? Já bych se přeci svý černý dračice nikdy nevzdala - jinak jaro leze na obě, můžu všechny uklidnit, že holky mě v klídku fakt nenechávají
V pondělí jsme byly s Bree poprvé na cvičáku, tak jsem se hned dozvěděla, jakýho mám psa šprta, jen ta panička mu to kazí - tak snad to nadšení tomu mýmu pupičkovi vydrží
no to já bych se jí taky nevzdala..ale když jsem se vrátila domů z práce (a milospaní byla pouze 1 hodinu sama bez lidského dozoru) a našla v obýváku hromadu molitanu a půl křesla vykuchané, tak jsem měla chutě jí někomu šoupnout
jinak náš Garpíšek už má taky s háravkama utrum - v pátek jsme byli na kastraci. Tak doufám, že těď už bude mít klid.
jo a fotky. mi měli v sobotu závody, tak jsem taky do teď upravovala a už toho mám plné zuby...
nojo, ale jemu to stejně bylo k ničemu, když je nemohl využít. Takhle aspoň bude mít klid a navíc doufám že mu to pomůže i zdravotně, protože on ty hormony má tak pošahaný...
musim říct že to zvládl na jedničku, jako vždy a ani si to nekouše, nelíže, takže nemusí mít ani límec...zato panička zase zaperlila svou jedinečnou šikovností...
po operaci jsem si pro něj jela, byl už probuzený, vše OK, doktor nám dal léky a že napíše zprávu...tak já jsem si ho vklidu odvedla do auta - odemknu kufr, položím tašku a klíče do kufr auta, pomohu Gapíkovi nalézt dovnitř, ZABOUCHNU...a ty klíče zůstali i s Gapem v zamknutém v autě 30km od domova...tak šílená a poněkud histerická volám ségře, ať okamžitě nasedne do auta, stavíse u nás pro náhradní klíče a blezkurychle je doveze na veterinu.
A pak tam jak debil stojít nalepená na skle auta a pozoruju, jestli Garpík dýchá, jestli se nelíže, jestli nekňučí...no on celou dobu naštěstí spal...jen se asi 2x otočil...ale byla jsem dobře šílená...
no ale nakonec jsme to zvládli, ségra přijela za 40 minut a pak jsme jeli vesele domů...
no nejsem já šikulka
Já už jsem o kastraci uvažovala hodně dlouho, ale bála jsem se dalšího uspání a vůbec prostě zákroku...No a s Angi jsem se k tomu prostě konečně odhodlala. Garpovi jsou 3,5 roku a stejně by nikdy štěňátka neměl, navíc když mu ty hormony dělali takové problémy...Angi je 7 měsíců, takže to máme jen tak tak před prvním háráním. Takže doufám, že bude doma klid malé klabonosé příšerky zatím opravdu mít nechci
Jedna demoliční jednotka mi stačí
v pondělí jdeme na vyndání stehů a budem mít vše za sebou.
To je dobře že jste to zmákli v pohodě a že to snáší dobře. Budete mít klid a on snad na tom bude líp zdravotně, za to to stojí
Dneska je tak krásně, se mi nechce vůbec nic dělat. Focení mi přesunuli na neděli - kvůli sopce jim nemohli přiletět rozhodčí tak to odšoupli na zítřek aby stihli dorazit autem
Jo Šárko, věcičky už máš hotové
Šárko, udělala jsi dobře, Dárlý taky kastrace strašně pomohla na ty její alergie, zlepšila se snad o 1000%
jj, dneska je venku fakt nádherně, tak jsme si to byly s holkama užít u kámošky na zahradě
Prosím Vás, neviděli jste tu někde to malé štěňátko, které jsem si před čtyřmi měsíci dovezla domů??? Nějak ho nemůžu najít
Vandi prej špindíra...já ti půjčím na chvíli Angi. proti ní je Bree jak křištál ta když se zaprasí (a zaprasí se při každé procházce) tak její krásné bílé znaky nejsou vůbec vidět
ale jinak je to už fakt velká holka...nějak rostou, no
u nás taky nádherně...tak jsem si vyfotila celou smečku...
Leni, fakt mám hotovo...ty jsi zlato. prosím prosím...jednu fotečku, až se můžu pokochat.
Ono aby ta rozhodčí zítra přiletěla, má snad být uzavřen letištní prostor až do zítra do poledne...
Jo, Vandi, se tě chci už dlouho zeptat, ale vždy nato zapomenu-ty se znáš s Michaelou Altmanovou? Tuhle o tobě něco psala na bull diskuzi...ona totiž má naší-Angelininu sestřičku Aerin.
zlodějka zlodějská všechno Garpovi ukradne
aha, tak to jo...jen se tam probírali operace nožiček, tak psala, že zná jednu Caničku z Trutnova, která měla nějaké operace a pak tam byl odkaz na tvoje stránky. Jinak nic, neboj.
poznám sice asi prd, ale už se strašně těším..si mi to snad raději neměla psát
tak ale zítra jo než mi to přijde, to jsou aspoň další tři dny a to bych praskla nedočkavostí
tak jsme dnes na cvičkáku udělali skupinku našich Caníčků...už jich máme pěknou hromádku
Slušná skupinka, my jich mívali na cvíču kolem 12
Tak včerejší den byl opravdu hodně náročný. Od 4 od rána do nějakých 10:30 večer. Výstava byla od 8 od rána do 8 večera!!! Jsem dnes jak zmlácená, nohy mě bolí, záda mě bolí, hlava mě bolí, včera tam byla pekelná zima (a já nachystaná na těch 20°C) takže mám i rýmu .... a dvě plný karty fotek na úpravu
tak co, jak jdou fotky? já jsem si uvědomila, že od nás tam jela paní taky na výstavu-taky má boseronka - ale pak jsem zjistila, že jela bez psa,jen na koukání. Tak už jsem si říkala, že ti napíšu o fotky a ono nic...
to jsem si taky říkala, že jela takovou dálku a bez psa...jsem jí právě chtěla potěšit, že bude mít krásné fotky Darečka, že znám fotografku a ona že jela bez psa...sem se chtěla blýsknout jakou mám protekci ikdyž vybrat mezi těma 150 boseronkama toho jednoho správného...no nevim nevim
Surp, doufám, že si pošta pospíší a zítra balíček dorazí
Angi už zkouší plavat a už se jí to dokonce párkrát podařilo
No krásný fotky teda nevim nevim, nic moc extrovní teda nejsou. Ono se to na těch výstavách moc nedá pokud se fotí v kruhu - lidi si stoupají blbě na sluníčko nedbaje .... bylo tam hrozně lidí v kruhu který mi tam pořád před psy lezli (třeba rozhodčí a překladatelé že
) a taky když se posuzování protahlo do osmi večera, kdy už bylo teda hodně pramálo světla a začínalo pršet .... opravdu žádná sláva. Některý ujdou ale celkově ...
ach jo, Lenko, balíček mi normálně ještě nedošel..doufám, že zítra
procházím fotky, co chci dát na web - naposledy tam máme ještě zasněžené a tahle je taková pěkňoučká
Tak to je dobře, už jsem měla maličko strach aby to někde nezaštrachali
Ne ne, huskouníci už nemají růžový čumáčky
No huskouní miminka jsou fakt nádherný, ale naštěstí taky vím, co z nich pak vyroste. Sice na pohled zajímavý zvířata ale povahově určitě nic pro mě ... a tihle kluci už zadaní stejně jsou
Však to taky bude extra chlapeček
Nikdy nevíš po čem nejlíp vyrostou
No jsou to fakt sladký mimča. A tihle chlapečci i tentokrát takoví kontaktní, jiný huskouní miminka bývají takový spíš samostatný jednotky a nějaký lidi je moc neberou co mě tak přijde. Tihle kluci mě ožírali nohavice a chodili se mazlit jako "normální" štěňátka Akorát se zas o to hůř fotili. No však ještě budu mít příležitost si je užít
no tak jsem se dnes odhodlala vyfotit psiska s novou Elry výbavou
to byl ale masakr...jako vyfotit jezevčíkovu tak, aby na ní byl ten obojek vidět a neměla ho celý schovaný pod plachťákama...to by člověk neřek, že je to téměř nesplnitelný úkol
takže Kirbi a její nová výbavička - strašně jí sluší a vypá v tom jak dámička
no a Angi a její nová předváděčka - neboli nové žužlátko - jak jí dostane na krk, tak jedím smyslem života se stává žužlání šňůry...
no a ještě jednu společnou - rodinné foto. Donutila jsem chudáka sestru, aby nás vyfotila, ale nějak se to moc nepovedlo a všechny fotky jsou takové ušmudlané...no ale aspoň něco
Náhodou moc krásná fotečka, moc vám to tam sluší
No a už se psychicky připravuju, jak budu dělat novou předvaděčku až tuhle rozžužlá
Tady dnešní Mítěnka
Po dlouhé době sem vyrazila fotit taky svoje pesánky, ale teda fotky (všeobecně - ne jen těch mých pesanů) stojí čím dál za větší prd Nevím jak to dělám
co povídáš, ta Míťulka je úžasná. Spíš máš už moc okoukané ty své pesany
No já doufám, že aspoň jednu výstavu s vodítkem vvydržíme néé, ono jí to snad přejde
Nesmíš jí to nechat kousat, né že bych ti nechtěla udělat novou, ale teda zrovna nad tímhle fakt umírám Nebo si to přijedeš ošmirglovat sama
No nevím jestli výborná, ale každopádně skoro jedna jediná ostrá. Nějak mám furt problém mít ty psy v pohybu celé ostré (většinou mají hlavu mázlou). Vím, že to bude rukama, ale občas se utěšuju tím, že holt asi tak rychle ten objektiv nestíhá ostřit jak ten starý. A lidi mívám furt do oranžova a přepálený i když si to už pekelně hlídám .... blbě. Už jsem tuhle prohlásila že s tím novým objektivem mrsknu z okna a vrátím se ke svému starému seťáčkovi
Dobře, tak házet s ním nikam nebudu ale zcvoknu se zcela jistě. Dnes sem to pojala jako pokusné focení, různě nastavovala a přenastavovala a stejně jsem zjistila jedno pořádný prd. Akorát to, že je strašný vedro a ti mí chudáčci už vážně nezvládají za tím balonkem furt do zblbnutí běhat
Hlavně teda při focení těch mých bafanů je problém, že musím mít jednu ruku volnou na házení balonků a spol. a druhou samotnou se ten foťák už nedá pořádně udržet při té váze. Ale tyhle stejné chyby se mi opakují furt a stále takže jen tím to není určitě. Však já na to snad přijdu, holt je čas konečně na sobě začít pracovat
jako to seš ale dobrá. Já tohle absolutně nezvládám - házet a fotit najednou, to se mi obě půlky mozku prostě neshodnou. a ještě přitom mít ostrý fotky s tou váhou...to toho po sobě chceš asi trochu moc
tak on každý objektiv dává trošku jinou barvu...a jseš na ty svoje původní tolik zvyklá, že ti to přijde divný, ale to se srovná, však se nějak časem shodnete.
Tak barvy, to je to nejmenší, to se dorovná v počítači ale .... musí to být v první řadě ostré
No a házení - tak jako za prvé házet levou rukou je pro mě horor a ještě zamířit ... takže si to většinou hodím někam kam ale vůůůůbec nechci (třeba na hlavu
) a stíhat u toho fotit je taky někdy dost náročný, ale nic jiného než se snažit a zkoušet většinou nezbývá
Ahoj, opět po dlouhé době sem tady. Fotky supérr, Angi pěkně roste a Garpuška je pořád stejně krásný. Bree je taky pěkná dračice:) Hele Leni jestli chceš házet ten objektiv z okna tak ho radši hoď k nám já se ti o něj postarám:D:D
Co blbneš prosímtě, fotky máš krásný a ta Míťa, ta je prostě suprová, ale fakt moc krásný:)
Taky se musim dokopat upravit svoje jarní fotky, moc sem tomu nedala, tak to musím napravit:)
Ahoojky, i já opět po dlouhé době hlásím, že žiju a že jsme již úplně v pohodě už nekulháme ani na jednu packu, chrupavku jsou dorostlé a snad máme na chvíli klid nebo i na delší čas (to bych brala všema deseti), takže ťuk ťuk ťuk
Máte super fotky, jak vysvitne sluníčko, hned to vypadá veseleji. Angi je krásná slečna, koukala jsem na rajče a fotky jsou fakt skvělý, moc se mi spolu ti tvoji mazlíci líbí.
My jsme teď byli dělat dětský den s dravci a měli s sebou i psíka - sklidili jsme chválu, jak je skvělý k dětem a tak jsem se jen dmula pýchou, že mám doma pohodáře. Opravdu mi dělá Atrey jen radost.
Dala bych nějaký kaníčkový srázek, když už je teď tak hezky, ale ti vaši odrostlí dospěláci jsou vrkavý že jo??? To je taková škoda, jinak bychom se mohli na nějakou jarní procházku zčuchnout ...
Přeju Vám všem krásný lásky čas a zase se nějak snad ozvu
Ze včerejší procházky mám pár úlovků ... nejdřív ten nám dobře známý ...
no jo, vrkaví oni jsou, ale mi si je můžem ohlídat
foto hezký - já mám taky hezké nové fotečky, na výstavě jsem v sobotu z nenadání potkala Lenku a zneužila jsem jí k focení takže mám teď nádherné fotky Angi
a jak bylo na výstavě v dnes, nikdo nehlásí stav-kdo vyhrál, atd
Přesně tak, není problém si je ohlídat. Holt v přítomnosti jiných samců to jistí vodítko
No a dnes v Letňanech .... CACIB Dominik a Dominika BOB Dominik. Kompletní výsledky nemám, nějak jsem se nenamáhala podívat se na tabuli jestli je někdo psal
Ale caníků bylo dost málo a byli rychle hotoví.
No a Šárko, já bych spíš řekla že jsem se s foťákem vnutila já než že byste mě vy zneužily
dobré duo Dominik a Dominika aspoň se to dobře pamatuje...
no tak nevim kdo koho teda nutil, ale hlavně že fotky jsou hezký, akorát si je asi za chvíli "prošoupu" protže se na ně furt obdivně dokola koukám tuhle jsem si dala na plochu
tj, fotky jsou jak z rozlehlých plání a luk
na tu plochu to stačí a ty je asi máš někde ve větší velikosti uložený, že jo...kdybych si pak chtěla nějaké nechat vyvolat časem...
jinak mě to takhle stačí
Šáry, moooc pěkný - njn, Léňa prostě umí
, já mám taky moooc krásný fotečky
Jéjej, to byste koukali...
Teď tu máme hotové pozdvižení. Slavíme Atreykovi narozeniny a má bobíka až na zádech
Je to děsná sranda - dva family bobíky a dva pytlíky piškotků po 5 minutách v nenávratnu
Je to miláček ... takový byl ...
Tak mi taky přispějeme s troškou do mlýna.
Jinak Atreykovi přejeme Happy Birtday, hodně psího zdarví a štěstí a takový to co se vždycky přeje. Hlavně hodně bobíka, to je arnyho velká slabost. My pak míváme od Bobíka i stěny a sedačku atd.
A samosebou krásný fotečky. To chválení už vůbec nemůže bejt potěšující, když pořád pějeme chválu ale jinak to nejde
Naštěstí jsem na nezdary zvyklá a co bych to byla za paničku, kdybych Rejvu znovu nepotrápila!!! Pošmajchlovat se bez závazků, to by se jí líbilo, potvoře.
Jooo, takhle to dopadá pokaždé, když se Léňa na něco moc těší ... to není féééééér
Tady jedna dnešní společná ... řepková.
Zas je tu spooousta super foeček S Rejvinkou to příště určo dobře dopadne, tohle byla jen taková zkouška
Bree už má dneska 7 měsíců
Přesně tak, Raven se totiž určitě rozhodla, že se letos v létě naučí plavat!!! A o tom, jak si chce užívat prázdnin, ani nemluvě. Rejva a malej muflonek - byla z něho celá paf. Kor když začal bečet.
teda tady to žije - až na 3.tí stránce jsme byli...
fotky moc hezký - Pitimiti v řepce krásný a Miti jak nese "parohy" taky
I Rejvinka s muflonkem rozkošný
I Atrey s Arným krásný
Koukám tady nikdo neopovídá na dotaz - tak barva psa je modrá a pes se jmenuje Arny Ivamir.
no a k novinkám u nás. Angi hárá, tak máme veselo - ikdyž to docela zatím jde (háráme týden) ale předpokládám, že bude hůř
Garpík bohužel stále kulhá, takže jedem příští týden do Prahy na operaci - resp. zatím vyšetření a pak se uvidí. Ale vzhledem ktomu, že se stejně nedá vidět nic jiného, než že kulhá, tak nás to asi bohužel nemine. Můj veterinář nás objednal na kliniku Ivet, doktor Ošmera-nemáte někdo zkušenosti?
Bohužel je "sezona", takže Garpík bere kortikoidy, takže se strašně bojím. Ikdyž dávku kteoru má je maličká i tak je to riziko. Ach jo, ...
S Angi jsme byli na výstavní premiéře a hnes na výroční speciálku bulteriéra na počest 20 let klubu. A s anglických rozhodčím máme v dorostu VN ale moc hezký posudek. tak jsem spokojená
ještě foto potvůrky - z těchto fotek mám udělané nové samolepky na auto - jsem to musela obnovit, abych tam měla obadva
pořád s objektivem válčíte jo, tak to je vytrvalej.
No tak s Ošmerou jsem teda trochu klidnější. Ale i tak se dost bojím...chudák Garpuška taky vyžere všechno...
no a samolepky mám tak tochu protekční, dělá mi je kamarád. Nevim jaké mám normální podmínky, ale já mu pošlu ořezanou fotku a on mi ji prostě vytiskne. Vše je asi o domluvě. Kontakt http://www.sharks-reklamy.cz/
samolepky jsou moc hezké, mohu jen doporučit. já mám olepené celé auto tuhle mám na levém boku
no kulhá už dost dlouho, začal někdy v listopadu,prosinci. Dost jsem ho honila tak jsem myslela, že je to jen zvýšenou zátěží. takže jsem vysadili zátěž, zvýšili chondro a myslela jsem že to bude OK. Jenže nebylo. Tak jsem šla na veterinu, udělali se RTG ramena i lokty OK (kulhá na levou přední) takže veterinář zkonstatova, že to bude zřejmě natažená, či natržená šlacha. Dostal absolutní klid a prášky. Nezabralo - pak jsme měli pauzu, protože do toho přišla kastrace.
No a pak dostal Prednison (začal by ho bráti i normálně na alegii, takže to tak jako přišlo najednou) Jenže na tu nohu to vůbec nepomohlo. Kulhá stejně, skoro ještě víc, je vidět, že ho to hodně obtěžuje.
Takže byla doporučena artroskopii. Dal nám na výběr Brno Jaggy nebo Ošmeru v Ivet, pak ješte animal klinic - doktora si nepamatuju, ale ten má volno až buhvíkdy. Takže pojedem k Ošmerovi a udivíme, co nám poví.
V podstatě ale definitivně stanoveno proč kulhá nemáme, jako vždy - mi nikdy nic nemáme narovinu.
PS. Angi mám na pravém boku auta
ircanka
napsal(a):
teda tady to žije - až na 3.tí stránce jsme byli...
fotky moc hezký - Pitimiti v řepce krásný a Miti jak nese "parohy" taky
I Rejvinka s muflonkem rozkošný
I Atrey s Arným krásný
Koukám tady nikdo neopovídá na dotaz - tak barva psa je modrá a pes se jmenuje Arny Ivamir.
no a k novinkám u nás. Angi hárá, tak máme veselo - ikdyž to docela zatím jde (háráme týden) ale předpokládám, že bude hůř
Garpík bohužel stále kulhá, takže jedem příští týden do Prahy na operaci - resp. zatím vyšetření a pak se uvidí. Ale vzhledem ktomu, že se stejně nedá vidět nic jiného, než že kulhá, tak nás to asi bohužel nemine. Můj veterinář nás objednal na kliniku Ivet, doktor Ošmera-nemáte někdo zkušenosti?
Bohužel je "sezona", takže Garpík bere kortikoidy, takže se strašně bojím. Ikdyž dávku kteoru má je maličká i tak je to riziko. Ach jo, ...
S Angi jsme byli na výstavní premiéře a hnes na výroční speciálku bulteriéra na počest 20 let klubu. A s anglických rozhodčím máme v dorostu VN ale moc hezký posudek. tak jsem spokojená
Díky za odpověď.. a těch odstínů modrých je víc druhů? Že jsem viděla více cc a majitelé o nich řekli, že jsou modří ..a každý byl přitom trošku jiný.
Zdravime vas vsechny , Tak Ernik nezapomel koupanicko a jak se krasne umi oklepat a sklebi se u toho
sakra, jsem napsala dlouhý příspěvek a seklo se mi to a celé se to smazalo ... uááááá
no nic, tady přikládám jednu dnešní spinkací a gratuluju Ernymu že nezapomněl, že ve vodičce je fakt sranda
Koukám, jaký je z Arnyho kusanec
Spací foto rozkošná, ti moji spolu vůbec neleží, nato je Angi moc velká dáma, aby si lehla ke svému "podřízenému" Ona si furt myslí, že je ředitelka vesmíru
takže naše společné jsou furt všechny stejné. Angi zatím zvládne jakž takž odložit v leže a Garp je vždy tak otrávený, že musí taky ležet - když ho nutím sedět či stát tak se tváří jak pako
včera bylo tak krásně a dnes zas furt leje, to je hrůza...Ale podařilo se mi vyfotit taky jednu roztomilou spinkací. Garpík a naše Kirbi - Angi lítala na dvoře a tyhle dva se spokojeně opalovali na sluníčku
a ještě jedna Kirbuška, tu uz sem dlouho nedávala, už je z ní "velka" dáma
Love vera

XXX.XXX.68.148
Hello good day i am happy to connect with you my name is vera i will be happy to Talk to you please send me mail so that you will know me more pleasure to read from you thanks
(verazokaya@hotmail.com)
Dobrý deň, dobrý deň Som rád, že sa s vami spojiť volám sa vera Budem rád s vami hovoriť, prosím pošlite mi e-mail, takže mi bude vedieť viac potešenie čítať z vás vďaka.