Maremmansko-abruzzský pastevecký pes

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.6.2006 17:30

Chtěla jsem se zeptat, jestli je toto plemeno i u nás v republice??
Moc se mi líbí a myslím, že jsem ho tady ještě neviděla.

4.6.2006 18:07

janak napsal(a):
Chtěla jsem se zeptat, jestli je toto plemeno i u nás v republice??
Moc se mi líbí a myslím, že jsem ho tady ještě neviděla.

tady je jedna webovka na hafana u nás
http://www.maremmano.webz.cz/

4.6.2006 18:09

nada napsal(a):
tady je jedna webovka na hafana u nás
http://www.maremmano.webz.cz/

Děkuji moc.Hned se jdu mrknout.

24.9.2014 08:25
aimynka

XXX.XXX.156.130

Dobrý den,

prosím, je tu někdo, kdo má s tímto nádherným plemenem zkušenosti? Plánujeme pořízení pejska, ale nejsem si jistá, zda ho zvládnu sama, když budu na mateřské.

Děkuji.

24.9.2014 08:47
jazzinka

XXX.XXX.41.2

Můžu se zeptat, čím Vás zaujal toto plemeno zaujalo? Na mě to podle popisu působí, že jde o psa velmi podobného čuvači vzhledem i povahou, takže osobně bych volil spíš toho čuvače, kde mám možnost třeba objet víc chovek a vybrat si rodiče, kteří mi vyhovují (např. pokud si nevěřím, tak s vyrovnanou a třeba i submisivnější povahou) ...

Uživatel s deaktivovaným účtem

25.9.2014 20:13

Čuvač, jenže z Itálie. Jak psal někdo přede mnou, u čuvače máte větší šanci vybrat dobrého psa. Když dočtete stránky ( aktuality) do konce, dozvíte se, že ten maremman byl z výstav stáhnutý pro nepřiměřenou bázlivost. U takhle velkého psa docela průšvih.
Mám ten dojem, že lidi sem tahají nová plemena, jen aby měli něco extra.

25.9.2014 23:16
danurba

XXX.XXX.60.8

taky bych spíš šla do čuvače, na pohled mezi nimi nevidím žádný velký rozdíl. Mám čuvačku a je to nejlepší pes mého života

26.9.2014 11:43
aimynka

XXX.XXX.156.130

Děkuji za názory. Máte pravdu. Miluji pastevecké psi pro jejich povahu, ale potřebuji nějakého menšího, abych ho zvládla sama na venčení a tak. Proto to nemůže 60ti kilové hovádkosmajlík.

26.9.2014 12:22
serigala

XXX.XXX.59.26

Pokud mluvím za sebe, tak běžte do toho! Po tomto plemenu se dívám také dlouho a doufám, že se mi za pár let poštěstí nějakého přivézt z Itálie. Pokud jej srovnáte z čuvačem, asi obyčejný člověk nepozná rozdíl, ale v exteriéru ty rozdíly jsou. Já jsem pro, vozit nová plemena, ač jsou podobná (čuvač, maremmana, podhalaňský), povahu stejnou nemají.

Jinak mám také čuvače, šla bych určitě do dalšího, ale maremmana mě láká více už jen proto, že jich u nás je poskromnu.

12.1.2018 10:35
ZDENKA M

XXX.XXX.10.166

MAME MAREMANY A JSOU UŽASNI NEJSOU SICE S RODOKMENEM PROTO ZE JSEM CHTĚLA PSY ZE STATKU K DRUBEŽI NE JEN PRO VYSTAVNI UČELY A VYBRALA JSEM SI POVAHOVĚ DOBŘE.

12.1.2018 12:54

ZDENKA M napsal(a):
MAME MAREMANY A JSOU UŽASNI NEJSOU SICE S RODOKMENEM PROTO ZE JSEM CHTĚLA PSY ZE STATKU K DRUBEŽI NE JEN PRO VYSTAVNI UČELY A VYBRALA JSEM SI POVAHOVĚ DOBŘE.

Takže nemáte maremmany, jaká škoda.

Přidejte reakci

Přidat smajlík