Tak tuhle sladkou holčičku mám teď doma...po tragické ztrátě mých dvou milovaných psů je pro mne balzámem na duši.Kříženka dvou plemen,typnete jaká to jsou?...nápověda-10 týdnů,8 kg
burunduk
napsal(a):
Jsem dobrá no.......
Bernak ma jiny zbarveni. Ale jo..chapu, ze laikovi to asi jako bsp pripadne.
Tak dejte za mesic, za dva zase fotky.. jak se vyviji.
Heh, laikovi...já se tedy za laika moc nepovažuji, alespoň né za takového jaké mám ve svém okolí, plemena psů od sebe dost dobře rozeznám, ale berňáka jsem v tom viděla tedy dřív než australáka a zbarvení australáka mi tedy nepřijde až tak podobné tomuhle štěněti Troufám si říct, že berňákovi je zbarvením podobnější než australákovi, když tedy pominu bílé znaky, které ale štěně má vyeliminové tím rotvikem. A mimochodem přikládám foto autralské princezny, zbarvením téměř totožná s berňákem
Love vera

XXX.XXX.68.148
Hello good day i am happy to connect with you my name is vera i will be happy to Talk to you please send me mail so that you will know me more pleasure to read from you thanks
(verazokaya@hotmail.com)
Dobrý deň, dobrý deň Som rád, že sa s vami spojiť volám sa vera Budem rád s vami hovoriť, prosím pošlite mi e-mail, takže mi bude vedieť viac potešenie čítať z vás vďaka.