Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.6.2006 19:07

Dopředu ujišťuji, že Kostnický husohryz to opravdu není!

4.6.2006 19:08

chvd napsal(a):

Ještě v detailu:

4.6.2006 19:19

chvd napsal(a):
Ještě v detailu:

Ceskoslovensky vlcak nebo jeho krizenec.

4.6.2006 22:41

canis lupus napsal(a):
Ceskoslovensky vlcak nebo jeho krizenec.

Vlče. Což by přispěvovatel nade mnou, alias Canis Lupus měl poznat . Pokud teda má děti

4.6.2006 23:04

caniche napsal(a):
Vlče. Což by přispěvovatel nade mnou, alias Canis Lupus měl poznat . Pokud teda má děti

Vlče v peřinách?

4.6.2006 23:34

chvd napsal(a):
Vlče v peřinách?

Ty jsi nečetl Karkulku?

5.6.2006 00:18

caniche napsal(a):
Ty jsi nečetl Karkulku?

Tojooooo, ale tohle zvířátko by spolklo tak leda půlku křečka a ne babičku.....

5.6.2006 00:33

chvd napsal(a):
Tojooooo, ale tohle zvířátko by spolklo tak leda půlku křečka a ne babičku.....

No já jen, že ses pozastavoval nad vlkem v posteli....
Kristovanoho, v půl jedný ráno tady člověk diskutuje o vlcích v kanafasu - to je na Chocholouška!!

5.6.2006 00:44

caniche napsal(a):
No já jen, že ses pozastavoval nad vlkem v posteli....
Kristovanoho, v půl jedný ráno tady člověk diskutuje o vlcích v kanafasu - to je na Chocholouška!!

Dobře, tak počkáme do půl druhý!
Nepozastavoval...jen jsem Ti to dával ke zvážení, jeslivá to nechceš přehodnotit ten svůj tip, protože můžeš mít jen jeden a pokud nebude správný nemůžeš vyhrát hodnotnou cenu....pro vítěze...

5.6.2006 08:51

chvd napsal(a):
Ještě v detailu:

vlk...cca 9 až 10 týdnů? krásnej

5.6.2006 11:58

chvd napsal(a):
Dobře, tak počkáme do půl druhý!
Nepozastavoval...jen jsem Ti to dával ke zvážení, jeslivá to nechceš přehodnotit ten svůj tip, protože můžeš mít jen jeden a pokud nebude správný nemůžeš vyhrát hodnotnou cenu....pro vítěze...

Do půl druhý jsem sice nepočkala, ale svůj tip přehodnotit nechci... Ta hodnotná cena bude nejspíš flaška vína, bábovka, košíček či snad dokonce.. myslivec?

5.6.2006 12:28

caniche napsal(a):
Do půl druhý jsem sice nepočkala, ale svůj tip přehodnotit nechci... Ta hodnotná cena bude nejspíš flaška vína, bábovka, košíček či snad dokonce.. myslivec?

Ježiši, ženská či dívka a myslí jen na ten žvanec .-)))))))
Neee, cena bude opravdu hodnotná, ne takovéto nějaké ubohosti. typu alkohol apod....

Jinak vlk, co sežral babičku top být nemůže, ten vypadá takto:

5.6.2006 12:43

chvd napsal(a):
Ježiši, ženská či dívka a myslí jen na ten žvanec .-)))))))
Neee, cena bude opravdu hodnotná, ne takovéto nějaké ubohosti. typu alkohol apod....

Jinak vlk, co sežral babičku top být nemůže, ten vypadá takto:

Hmmm...opravdu hodnotná? Fajn, takže je to vlk, ale mladší než uvádí přispěvovatel za mnou - max. 6 týdnů starý. A to vyhraný porsche mi pošleš nebo si pro něj musím trapně někam dojet?

5.6.2006 12:45

caniche napsal(a):
Hmmm...opravdu hodnotná? Fajn, takže je to vlk, ale mladší než uvádí přispěvovatel za mnou - max. 6 týdnů starý. A to vyhraný porsche mi pošleš nebo si pro něj musím trapně někam dojet?

Vlk je tady tenhle, co sežral babičku a tak mu smrdí z huby, že křiví rypák, cenu jsi zatím nevyhrála, nikde není psáno, že Tvůj tip je správný:-).

5.6.2006 13:52

chvd napsal(a):
Ještě v detailu:

Tak dobře . Jdu do toho. Zeptám se první . Co dělá štěně vlka na PVC podlahové krytině, potažmo v peřinách ?helena

5.6.2006 14:52

hehe napsal(a):
Tak dobře . Jdu do toho. Zeptám se první . Co dělá štěně vlka na PVC podlahové krytině, potažmo v peřinách ?helena

já to tedy vzhledem k pozadí taky vidím spíš na křížence čsv... pokud je to vlk, je mi ho předem líto.

5.6.2006 18:54

jazzinka napsal(a):
já to tedy vzhledem k pozadí taky vidím spíš na křížence čsv... pokud je to vlk, je mi ho předem líto.

Ježiš proč?

5.6.2006 19:30

chvd napsal(a):
Ježiš proč?

Ty trapiteli!!!
Nevíš že vlci patří do lesa? Aby měli Duháci koho zachraňovat a myslivci koho střílet ;-)

5.6.2006 19:41

anuska napsal(a):
Ty trapiteli!!!
Nevíš že vlci patří do lesa? Aby měli Duháci koho zachraňovat a myslivci koho střílet ;-)

Jo a hlavně, že včera, když jsem spolu mluvili, tak si říkala, že je super, že mám toho křížence, že ho pokřížime s Tvou princeznou:-))
Tak jak to teda je??? :-)))

5.6.2006 21:21

chvd napsal(a):

Vůbec se zde nehádá, tak vyhodnotíme soutěž. Bohužel nikdo nevyhrává. Poslal mi to bratranec s tím, že sousedka má vlky, já se teda nestačil divit, no a pak z něj vylezlo, že jsou to nějací voříšci úplně totální, ale že se prej tak neskutečně podobaj vlčatům, že si tak ze všech dělá srandu...tak se moc omlouvám, chtěl jsem vědět, jestli se fakt tak těm vlkům podobaj a zjistil jsem, že asi ano, když to tak všichni hádáte:-)). No prej rodiče jsou prostě nejací vesničtí vlčáci blíže neurčeného druhu....tak kdo ví...takže pardon, ale bez výhry

Přidejte reakci

Přidat smajlík