Prosím o pomoc, ztratil se pes zlatého retrívra, 3 roky starej, světlejší barvy, bez PP, štíhlejší atletické postavy s mohutnou hlavou, hodný, zaběhl se 31.5. v Běsně u Karlvovarky ........ budu ráda za jakoukoliv zprávu i tu špatnou slyší na jméno Buddy.....telefon: 603 504 495
Budu moc ráda i za radu, kde ještě můžu zveřejnit ztrátu? Jsme středočeský kraj přecházející v Ústecký..... psí útulek tu máme jen 1 v Rakovníku a tam jsem již volala......moc všem děkuji za pomoc.
maťa

XXX.XXX.80.144
Jak psala Impact v tématu o ztracené čivce ( myslím na druhé straně ) , můžete udělat ještě toto:
Doporučuju vytisknout letáky a vyvěsit je všude po místě, kde se ztratila až po místo, kde bydlí. Hlavně obchody, školy a školky, každej sloup, pejskařské trasy. Dále obvolat a s letákem obeslat všechny útulky v okruhu 50ti km od obou míst, totéž služebny městské policie. Do útulku si pravidelně volejte, jestli se nenašla a nespolehněte se na to, že se ozvou sami! Na leták dejte info o odměně, lidi budou více všímaví. Vyvěšte to na všechna pejskařská fora... Dejte to i na www.mujpes.cz do diskuze, na www.cz-pes.cz do sekce SOS pes, na web www.nalezenci.cz . Na čím víc místech to bude viset, tím větší šance je... Jo a někdo si dejte tu práci a přes www.seznam.cz si najděte všechny veterinární ordinace v příslušném kraji, vyberte si z toho mejly a rozešlete to. Pokud ji někdo najde, půjde s ní k nějakému veterináři. Je to sice drbačka, ale...
Přeji hodně štěstí, ať se pejsek brzy najde
Ahoj, zrovna jsem se vrátila z procházky se psama a v lese jsem narazila na zlateho retrívra bez pána. Bohužel se asi lekl a nedal se zavolat a když jsem se k němu chtěla přiblížit tak mi zmizel. Jak moc světlý ten váš byl ? Foto muže barvu dost zkreslovat tenhle byl hezky zlatý a pěkně stavěný vzrostlý. Čeho jsem si všimla, že měl nejspíš kožený obojek , který mu byl delší, protože konec obojku mu volně čouhal. Jsem z Kynšperka na sokolovsku což od vás tak daleko není..
mikka
napsal(a):
Ahoj, zrovna jsem se vrátila z procházky se psama a v lese jsem narazila na zlateho retrívra bez pána. Bohužel se asi lekl a nedal se zavolat a když jsem se k němu chtěla přiblížit tak mi zmizel. Jak moc světlý ten váš byl ? Foto muže barvu dost zkreslovat tenhle byl hezky zlatý a pěkně stavěný vzrostlý. Čeho jsem si všimla, že měl nejspíš kožený obojek , který mu byl delší, protože konec obojku mu volně čouhal. Jsem z Kynšperka na sokolovsku což od vás tak daleko není..
Tak to bude on! Protože tady na obrázku má ten obojek taky delší a zdá se, že je i kožený.
Snad se najde, majitelé musí zažívat hrůzy
ten náš je celkem dobře stavěný, není extrémně chlupatej a ni macatej je to atlet a barva žlut- zlatá, ne taková ta zrzavá až do hněda.....má mohutnou hlavu ........koženej obojek má a je mu větší už zkroucenej koukala jsem na mapu je to k Vám 90km od nás,ale jestli ho někdo odvezl tak je to klidně možné,ale nevěřím že by to dal sám
Omlouvám se, že píšu až ted byla jsem celý den pryč a až ted to čtu. Jdu ted se psama ven tak udělám obchuzku jestli na něj nenarazim a rovnou paní zavolám. Kež by to byl on ted mě mrzí, že jsem mu nešla po stopě hned ráno, ale bohužel jsem spěchala a až doma jsem si zpomněla, že jsem někde četla o ztracenem retrívrovi. Chtělo by to zjistit číslo na utulek Kraková tam se odváží psi nalezení v Kynšperku a okolí ...
Love vera

XXX.XXX.68.148
Hello good day i am happy to connect with you my name is vera i will be happy to Talk to you please send me mail so that you will know me more pleasure to read from you thanks
(verazokaya@hotmail.com)
Dobrý deň, dobrý deň Som rád, že sa s vami spojiť volám sa vera Budem rád s vami hovoriť, prosím pošlite mi e-mail, takže mi bude vedieť viac potešenie čítať z vás vďaka.