Včera v odpoledních hodinách jsem našla pejska. Černý kříženec (asi) retrívra, starší. Velmi přítulný a milý, poslušný. Našel se v Hradisku u Kroměříže (Zlínský kraj), městská policie jej odvezla do místního útulku. Fotku nemám.
Pokud se Vám tento pejsek zaběhl nebo vybíráte nového kamárada, určitě se ozvěte Městskému útulku Čápka Kroměříž: 573 333 553. Doufám, že brzy najde svého páníčka
kopiruju, co jsem psala na nemoderku:
nevim zda se jedna o stejneho pejska, ale my nasli v rusave (nad zlinem) taky krizence retrivra, cerneho, byli dva, jeden mensi, oba mili jak popisujete..asi je nekdo vyhodil u cesty protoze se k nam pridali, ale nebyli zanedbani ani vyhladoveli, byli jsme tam ted na "skolnim vylete" 4 dny...nosila jsem jim jidlo, ale spali na desti a ja obvolavala utulky v okoli, vsichni me smerovali nekam jinam, na obecni urad a kdesi cosi...bohuzel jsem to nevyresila (i kvuli majiteli pozemku kde jsem byli ubytovani, ktery argumentoval tim ze si ej nekdo vzdycky vezme a ze si nepreje abychom komukoli volali
)... pokud je to ten samy pejsek a je v utulku, spadl mi kamen ze srdce... na druhou stranu se tam nekde potuluje ten druhy, mensi a mladsi tipuju...podavam fotku toho vetsiho na moderovanou diskuzi, pokud je to on (zad. dejte vedet!
), pokud ne, je to aspon dalsi zprava pro ty, kteri by ho nekde v okoli nasli...
kitty2thorpe
Ještě jsem se ptala kamarádky, která bydlí tam poblíž a říkala, že se tam toulá už dýl a lidi ho krmí. Takže opravdu nevypadal podviživeně nebo tak.
Nevím jestli je to ten stejný. Vypadá stejně, ale ten výraz obličeje se mi nezdá. Jenže to je jen jedna fotka a tak nemůžu soudit. Jen ten kterého jsem našla měl obojek, tady na fotce to není vidět, tak vážně nevím. Pokud to je on, tak je teď v Kroměřížském útulku a snad se má dobře. A jeho mladší kamarád se snad taky brzy najde. Třeba ho najdu dnes