Je čistokrevný nebo křížený?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
5.6.2006 18:15

Jednou jsme ho našli na cestě, našel si ho majitel a za týden jsem ho měla zase doma. Pak už jeli ke mně najisto. Akorát jsem se zapoměla zeptat na rasu. Co myslíte že to je?

5.6.2006 18:17

litanie napsal(a):
Jednou jsme ho našli na cestě, našel si ho majitel a za týden jsem ho měla zase doma. Pak už jeli ke mně najisto. Akorát jsem se zapoměla zeptat na rasu. Co myslíte že to je?

A ještě jedna.

5.6.2006 18:19

litanie napsal(a):

Ještě?

5.6.2006 18:54

litanie napsal(a):
Ještě?

kavkaz, moskevák?????

5.6.2006 20:07

litanie napsal(a):

TELE!!! Tak kazdopadne vypada bez ohledu na rodice . Ale souhlasim s ostatnimi nazory, ze je podobny moskevakovi, apod. Nevyznam se ve standardnich barvach, takze bych v tom klidne videla pyrenejskeho horskeho psa, kavkaza, sarplanince, ...

5.6.2006 23:03

sona janska napsal(a):
TELE!!! Tak kazdopadne vypada bez ohledu na rodice . Ale souhlasim s ostatnimi nazory, ze je podobny moskevakovi, apod. Nevyznam se ve standardnich barvach, takze bych v tom klidne videla pyrenejskeho horskeho psa, kavkaza, sarplanince, ...

taky bych řekla,že nějakej pastevec
Každopádně moc hezkej

Přidejte reakci

Přidat smajlík