Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
9.6.2010 16:14
žaneta

XXX.XXX.75.106

Ahoj,
máme pejska BSP se kterým jezdíme na výstavy, takže takové ty základy máme, ale není to úplně ono. Nyní si budeme pořizovat fenku, se kterou bychom se vystavování chtěli věnovat naplno, proto bychom se rádi zdokonalili a načerpali co nejvíce zkušeností a rad. Proto budu ráda za každý postřeh ohledně výstav a vystavování. popř. zda jste se někdy zúčastnili nějakého kurzu vystavování a zda byl kurz přínosem?
Děkuji

10.6.2010 08:16
brix

XXX.XXX.133.209

Vite co pomhlo nam? Seznamit se se slecnou co dela juniorhandling a od ni se nechat proskolit, pripadne i opravit a vysvetlit, co potrebujete. Oni jsou radi ze se zajimate a vas to nic nestoji.
L

10.6.2010 09:13
pajas

XXX.XXX.13.134

doporučuji vřele www.psiskola.net

10.6.2010 09:14
žaneta

XXX.XXX.143.223

A mohu se zeptat která slečna vám poradila?

10.6.2010 13:15
debri

XXX.XXX.164.130

žaneta napsal(a):
A mohu se zeptat která slečna vám poradila?

Takových najdete na každé výstavě hned několik. Jedna z nich je moje dcera:-):-).Její fotečky jsou na mém profilu debri na seznamu

12.6.2010 04:31
debri

XXX.XXX.16.138

Ještě jsem zapomněla odkazy na stránky jsou na www.czech-handler.ic.cz

13.6.2010 20:05
pajas

XXX.XXX.13.134

investujte tech pár korun a projdete si nějakým výcvikem

13.6.2010 20:39
žaneta

XXX.XXX.79.9

Vždyť na to se přece ptám jestli na nějakém takovém kurzu již někdo byl:-)

13.6.2010 20:49
debri

XXX.XXX.16.138

No teď mimladá tvrdí že ideální je jet na tábor ve Svojanově ovšem ten je letos určo plný:-(:-( Jaké výstavy tedko plánujete?

14.6.2010 15:12
pajas

XXX.XXX.13.134

Jitka Hořáková pořáda každou středu skupinu ,jinak kouknete na ty stánky co jsem psala .Mam malinu a poradila mi byla jsem uplny začátečník ve vystavování ,poradí se vším ,také delá výkendovky .Zavolejte jí a domluvte se

14.6.2010 21:28
žaneta

XXX.XXX.175.97

Teď už bohužel žádné výstavy v plánu nemáme, protože letní dusna našemu chlupáčovi nesvědčí, takže jedeme až na podzim.

15.6.2010 04:48
debri

XXX.XXX.16.138

pajas napsal(a):
Jitka Hořáková pořáda každou středu skupinu ,jinak kouknete na ty stánky co jsem psala .Mam malinu a poradila mi byla jsem uplny začátečník ve vystavování ,poradí se vším ,také delá výkendovky .Zavolejte jí a domluvte se

koukla jsem. Proti p.Hořákové nic nemám, ale podle mého se nejvíc naučíte když si stoupnete ke kruhu opravdu toho JH na výstavě zůstanete do závěreček a budete se prostě dívat.smajlík

15.6.2010 11:15
pajas

XXX.XXX.13.134

tak s tím nesouhlasím ,jsou ruzné vychytávky ,ktere neokoukáte

Mulísek

15.6.2010 22:06
Mulísek

XXX.XXX.171.16

Nemohu s Vámi souhlasit, k p.Hořákové jsem začala chodit na cvičák a pak i na středeční skupinovky (zabývají se vystavováním)a nedokážu si bez jejího výcviku představit, že bych se svým číňanem stála před kruhem a něco odezírala. Pakliže to nemáte zažité a naučené a vštěpené prof.radami, tak tam budete coby laik tvořit max.zajímavé scény (udržet psa v postoji, není vážně sranda)
p.Hořáková je profesionálka, ale chápu, že některé kritiky chyb.výcviku můžou páníčkům dělat problémy, holt jsou lidé, kteří si myslí, že všechno vědí nejlíp.

17.6.2010 07:07
pajas

XXX.XXX.13.134

tak s tím souhlasím,naopak k ní chodí i vystavovatele co už to umí ale chtejí se zdokonalit a s mladýma psama .takoví dablhen.je zakázaní ale používají ho všichni .Pak přijedete na výstavu do zahraničí a jen za to dostanete VD,

18.6.2010 14:08
corinka

XXX.XXX.0.90

pro Žanetu - můžu se zeptat, odkud jste?
Soňa

18.6.2010 14:18
žaneta

XXX.XXX.154.173

Samozřejmě, jsem ze západních Čech-Stříbrsko. Asi 30 km od Plzně, směr Rozvadov.

18.6.2010 16:37
corinka

XXX.XXX.0.90

To je od nás fakt daleko, bohužel.
Zkuste mi napsat svůj mail, kontakt na mě najdete v mém profilu.
Soňa

18.6.2010 18:50
azzu

XXX.XXX.26.52

dobry den
potreboval bych poradit,jak pripravit pejska na vystavy.jsem z opavy a mam 10-ti tydeni stenatko molosse.dekuji

19.6.2010 09:54
corinka

XXX.XXX.0.90

Copak máte za štěňátko a bližší kontakt? V profilu nemáte nic, ani mejlík...
Soňa

19.6.2010 13:00
azzu

XXX.XXX.26.52

corinka napsal(a):
Copak máte za štěňátko a bližší kontakt? V profilu nemáte nic, ani mejlík...
Soňa

dobry den
tak muj lotrik je pejsek plemene cane corso....email...kosa.zx9@seznam.cz

19.6.2010 14:07
taziza

XXX.XXX.213.178

Já mám také molosse - ale už 2 roční fenku, na výstavách je někdy výborná, jindy hopká, odchází z kruhu, chce si hrát, nepostojí,atd.:-( Jinak je fenka moc pěkná i rozhodčím se líbí, ale podle jejich slov nepřipravená :-|
Jde nějak zapracovat i na takto staré fence a jak ? poradíte?

21.6.2010 15:33
luckai

XXX.XXX.160.251

Tak zrovna témat, které můžu aktuálně využít. Mám 2 - letou IW, se kterou občas zajedu na výstavy (já jsem ve vystavování začátečník). Jak už to u vkoušů bývá je to obecně spíš taková poserka, a to je problém. Byla na výstavě už i jako mladá, aby si zvykala, postoj myslím umíme slušně, nechá na sebe šahat (ze začátku jsem jí musela víc držet, ale žádná zvláštní panika), uázat zuby, prohmatat. Ale jakmile se jde běhat, tak se naží připlácnou k zemi a pohybuje se něco mezi během a plazením. Nepomáhají ani žádné dobroty, na výstavy kupuju speciálně sýry, šunku, salámy apod ... žádné piškoty :-). Ale jakmile vlezem do kruhu, tak je ani nechce. Zkoušela jsem různé taktiky, chodila jsem s ní nacvičovat do kruhu ještě před výstavou s pamlsky nebo být celou dobu někde venku (mimo pavilon, kde je v pohodě) a pak přijít až na předvedení nebo nechat ji celou dobu pospávat a dívat se u kruhu aby "otupěla" a pak jít až na předvedení. Nic nezabírá, jakmile vleze do kruhu tak je konec a můžu mít sebedražší šunku. Nikdy se jí tam nic nestalo, vždycky tam dostávala jen pamlsky a chválila se.

Už jsem s tím tak nějak napůl smířená, že to prostě není povahou výstavní typ, ale je mi to trošku líto, je pěkná, zatím dostala vždy výborné a krásné posudky, ale pak to krachne na tom pohybu (a to ho má dle mého pěkný, kdyby ho předvedla). Venku to není problém, tam běhá, třeba klubovku míváme v parku venku a z tama má CAJC, tam běhala :-). Samozřejmě, když běh nacvičujem jinde tak to není problém, běhá krásně a dostaně za to pamlsek.

Tak kdyby někoho něco napadlo, co můžu ještě zkusit, aby se jí v kruhu líbilo, nebo tam aspoň nebyla tak strašně vystresovaná (ani se nemusí kdovíjak předvést, stačilo by kdyby aspoň prostě běžela) ...

7.1.2012 21:55
veruha

XXX.XXX.28.67

Vytahuju staré téma. Nevíte někdo o někom, kdo se zabývá kurzy vystavování v Ostravě a okolí? Nejlépe i se simulací výstavního prostředí. Někdy v budoucnu bychom rádi nějakou výstavu absolovali a neradi bychom si utrhli ostudu. :-)

8.1.2012 01:14
allikova

XXX.XXX.241.51

Škola pro psy Koira, tady je odkaz na web http://www.koira.cz/.

8.1.2012 19:18
veruha

XXX.XXX.28.67

allikova napsal(a):
Škola pro psy Koira, tady je odkaz na web http://www.koira.cz/.

Tohle jsem předtím nenašla. Děkuju! :-)

9.1.2012 08:20
adriana

XXX.XXX.156.34

luckai napsal(a):
Tak zrovna témat, které můžu aktuálně využít. Mám 2 - letou IW, se kterou občas zajedu na výstavy (já jsem ve vystavování začátečník). Jak už to u vkoušů bývá je to obecně spíš taková poserka, a to je problém. Byla na výstavě už i jako mladá, aby si zvykala, postoj myslím umíme slušně, nechá na sebe šahat (ze začátku jsem jí musela víc držet, ale žádná zvláštní panika), uázat zuby, prohmatat. Ale jakmile se jde běhat, tak se naží připlácnou k zemi a pohybuje se něco mezi během a plazením. Nepomáhají ani žádné dobroty, na výstavy kupuju speciálně sýry, šunku, salámy apod ... žádné piškoty :-). Ale jakmile vlezem do kruhu, tak je ani nechce. Zkoušela jsem různé taktiky, chodila jsem s ní nacvičovat do kruhu ještě před výstavou s pamlsky nebo být celou dobu někde venku (mimo pavilon, kde je v pohodě) a pak přijít až na předvedení nebo nechat ji celou dobu pospávat a dívat se u kruhu aby "otupěla" a pak jít až na předvedení. Nic nezabírá, jakmile vleze do kruhu tak je konec a můžu mít sebedražší šunku. Nikdy se jí tam nic nestalo, vždycky tam dostávala jen pamlsky a chválila se.

Už jsem s tím tak nějak napůl smířená, že to prostě není povahou výstavní typ, ale je mi to trošku líto, je pěkná, zatím dostala vždy výborné a krásné posudky, ale pak to krachne na tom pohybu (a to ho má dle mého pěkný, kdyby ho předvedla). Venku to není problém, tam běhá, třeba klubovku míváme v parku venku a z tama má CAJC, tam běhala :-). Samozřejmě, když běh nacvičujem jinde tak to není problém, běhá krásně a dostaně za to pamlsek.

Tak kdyby někoho něco napadlo, co můžu ještě zkusit, aby se jí v kruhu líbilo, nebo tam aspoň nebyla tak strašně vystresovaná (ani se nemusí kdovíjak předvést, stačilo by kdyby aspoň prostě běžela) ...

Tak zkuste výstavy, co jsou venku. Případně zkuste jezdit, ale nepřihlašovat se, a zkoušet kruh ráno a po výstavě a mezitím tam s fenkou být, aby si zvykala.:-)

9.1.2012 09:23
eden

XXX.XXX.67.86

Jak to tady pročítám, tak ani při krytí na kvalitě psa-feny nezáleží. Pakliže je ten samý pes na výstavu připravený dostane napři CACIB. Ten samý nepřipravený pes třeba VD. Takže vlastně nepřipravený pes na výstavu může být pro krytí kvalitní taky. Asi víc záleží na genotypu . Taky myslím, že na výstavě víc záleží kdo je na druhém konci vodíta než na psovi.

14.1.2013 14:28
angita

XXX.XXX.192.152

Ráda bych taky poprosila o radu, zda nevíte o (junior) handlerkách (nebo handlerech, to je jedno) někde z okolí Hradec Králové, Pardubice, Chrudim, Vysoké Mýto, Choceň, Rychnov n. Kněžnou. Potřebuju jich několik - 2 - 4 (nejlépe kamarádky), které by byly ochotné něco o handlingu říci lidem při víkendové akci pro jack a parson russell terriery.
Předem moc díky za radu!

14.1.2013 17:36
hanele

XXX.XXX.219.155

eden napsal(a):
Jak to tady pročítám, tak ani při krytí na kvalitě psa-feny nezáleží. Pakliže je ten samý pes na výstavu připravený dostane napři CACIB. Ten samý nepřipravený pes třeba VD. Takže vlastně nepřipravený pes na výstavu může být pro krytí kvalitní taky. Asi víc záleží na genotypu . Taky myslím, že na výstavě víc záleží kdo je na druhém konci vodíta než na psovi.

Ono když vybíráte krycího psa pro fenu tak se nesmíte dívat jen na tituly nebo výsledky z výstav, ale chce to toho psa vidět a mít trochu znalostí (o plemeni, liniích, nemocech, předcích konkrétních psů, musíte znát standart plemene ...). Není to jen tak že se podíváte kolik má kterej titulů, pak se mrknete kterej je z nich nejblíž a zbytek neřešíte ... však má tituly, ten bude dobrej ... !
Takže to na čem záleží je právě kvalita a kompatibilita psa s fenou, nikoli výstavní tituly.

14.1.2013 18:02
burunduk

XXX.XXX.171.253

veruha napsal(a):
Tohle jsem předtím nenašla. Děkuju! :-)

Tam jsem byla na výcviku se svou fenou.. super přístup, nádherné prostředí, taková hájenka. Jen mi to přišlo docela drahé.
Záleží, kolik a za co jste ochotna investovat.
Paní z koira.cz je velmi zkušená.

14.1.2013 21:16
vava69

XXX.XXX.98.20

Nevíte někdo o táboře se psem ve VČ? Všechno, co jsem našla, jsou jižní Čechy, Šumava - hodně daleko.

Love vera

17.2.2016 20:51
Love vera

XXX.XXX.68.148

Hello good day i am happy to connect with you my name is vera i will be happy to Talk to you please send me mail so that you will know me more pleasure to read from you thanks
(verazokaya@hotmail.com)

Dobrý deň, dobrý deň Som rád, že sa s vami spojiť volám sa vera Budem rád s vami hovoriť, prosím pošlite mi e-mail, takže mi bude vedieť viac potešenie čítať z vás vďaka.

Přidejte reakci

Přidat smajlík