Kam chodit se psem plavat?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
11.6.2010 09:20
emma217

XXX.XXX.3.226

Ráda bych chodila s pejskem plavat (dysplazie) poradíte někdo kde a kam aby nás nikdo nevyhodil a bylo to bezpečné. Jsem z Kašnice takže okolí (Kobylí, terezín, čejč či směrem na Brno nebo na V. Hostěrádky). Děkuji za informace

11.6.2010 09:25
kevin

XXX.XXX.80.235

Na KK ZETOR dělají bazén pro psy.:-)smajlík

11.6.2010 12:14
emma217

XXX.XXX.101.2

A to je přesně kde?

11.6.2010 13:49
s.a.m.

XXX.XXX.152.46

a kde asi tak vezme klíče ty chytrá?smajlík nebo si myslíš že kvůli tomu aby si mohla jednou za čas vykoupat psa bude platit členský poplatek? a že jí Lišková dá hnedka od pvního dne ochotně klíče? :-| pro zad. co takhle zkusit lom vedle KK zetor, sice by se tam teoreticky nemelo chodit, ale chodí tam všici a ješte se mě nestalo aby me od tam nekdo vyhodil..:-) a nebo Mariánské údolí, máš tam tři rybníky, a když se pudeš projít ješte dál je tam čtvrtekj:-)

11.6.2010 13:58
kevin

XXX.XXX.80.235

Kde to je by mělo být napsáno zde: www.kkzetor.cz
Jestli si to někdo bude chtít zaplatit nezáleží na mě a na klíčích se mohou domluvitsmajlík
Mám pocit, že ani v Maríánském se nesmí koupat psi. Možná to ještě nezakázali v Ponětovicích jinak mě napadají: Holásky, Popůvky.

11.6.2010 14:03
s.a.m.

XXX.XXX.152.46

no tak ale přece přemejšlej trošku reálně a hlavně Lišková stejnak posílá lidi spíš do kurzu, než aby je hnedka brala za členy a jen tak mmch když jsem ze začátku rozdávala klíče, tak si vcelku hlídala kdo je dostane a kdo ne. Takže si fakt nemyslím že je dá jen tak někomu, kór když tam furt někdo ničí překážky.smajlík v Mariánkách se můžeš ohradit tím že není nikde žádnej nápis, ke čtrtýmu rybníku chodím plavit pséky dost let a nikdy sem neměla problém ani u prvních tří

11.6.2010 19:52
denulka

XXX.XXX.249.242

s.a.m. napsal(a):
no tak ale přece přemejšlej trošku reálně a hlavně Lišková stejnak posílá lidi spíš do kurzu, než aby je hnedka brala za členy a jen tak mmch když jsem ze začátku rozdávala klíče, tak si vcelku hlídala kdo je dostane a kdo ne. Takže si fakt nemyslím že je dá jen tak někomu, kór když tam furt někdo ničí překážky.smajlík v Mariánkách se můžeš ohradit tím že není nikde žádnej nápis, ke čtrtýmu rybníku chodím plavit pséky dost let a nikdy sem neměla problém ani u prvních tří

Takže si na KK Zetor musím nejdřív zaplatit kurz? Myslela jsem, že si můžu rovnou zaplatit členství, když chci chodit dlouhodobě a s nějakým cílem.

11.6.2010 20:07
s.a.m.

XXX.XXX.17.60

denulka napsal(a):
Takže si na KK Zetor musím nejdřív zaplatit kurz? Myslela jsem, že si můžu rovnou zaplatit členství, když chci chodit dlouhodobě a s nějakým cílem.

No já si myslím že když řekneš že chceš přímo do kurzu tak se s Liškovou v poho domluvíš. S ní je v pohde řeč, takže když jí vysvetlíš co chceš a co od toho očekáváš a kam chceš tak do kurzu tě nebude nutit..nejlepší by bylo aby ses nějakou sobotu šla čučnout na výcvik, popřípadě zkusila a pak se domluvíš s Gerychem nebo Liškovou že tam chceš chodit. Většinou ti co se nedojdou podívat na výcvik tak pošle do kurzů.

12.6.2010 06:31
kevin

XXX.XXX.80.235

Však já netrvdím, že může hned dostat klíče. V Mariánském byla cedule se zákazem. Doporučuji Růženin lom pokud je pes pohodový.smajlík:-)

14.6.2010 06:50
s.a.m.

XXX.XXX.152.46

Důležitý je slovo BYLA :-)

14.6.2010 11:12
kevin

XXX.XXX.80.235

Nevim jestli tam ještě je.

14.6.2010 12:14
helenar

XXX.XXX.226.212

V Mariánu cedule pořád ještě je a v Popůvkách je taky.

15.6.2010 17:51
kevin

XXX.XXX.80.235

dík za info:-)

Přidejte reakci

Přidat smajlík