a kde asi tak vezme klíče ty chytrá? nebo si myslíš že kvůli tomu aby si mohla jednou za čas vykoupat psa bude platit členský poplatek? a že jí Lišková dá hnedka od pvního dne ochotně klíče?
pro zad. co takhle zkusit lom vedle KK zetor, sice by se tam teoreticky nemelo chodit, ale chodí tam všici a ješte se mě nestalo aby me od tam nekdo vyhodil..
a nebo Mariánské údolí, máš tam tři rybníky, a když se pudeš projít ješte dál je tam čtvrtekj
Kde to je by mělo být napsáno zde: www.kkzetor.cz
Jestli si to někdo bude chtít zaplatit nezáleží na mě a na klíčích se mohou domluvit
Mám pocit, že ani v Maríánském se nesmí koupat psi. Možná to ještě nezakázali v Ponětovicích jinak mě napadají: Holásky, Popůvky.
no tak ale přece přemejšlej trošku reálně a hlavně Lišková stejnak posílá lidi spíš do kurzu, než aby je hnedka brala za členy a jen tak mmch když jsem ze začátku rozdávala klíče, tak si vcelku hlídala kdo je dostane a kdo ne. Takže si fakt nemyslím že je dá jen tak někomu, kór když tam furt někdo ničí překážky. v Mariánkách se můžeš ohradit tím že není nikde žádnej nápis, ke čtrtýmu rybníku chodím plavit pséky dost let a nikdy sem neměla problém ani u prvních tří
s.a.m.
napsal(a):
no tak ale přece přemejšlej trošku reálně a hlavně Lišková stejnak posílá lidi spíš do kurzu, než aby je hnedka brala za členy a jen tak mmch když jsem ze začátku rozdávala klíče, tak si vcelku hlídala kdo je dostane a kdo ne. Takže si fakt nemyslím že je dá jen tak někomu, kór když tam furt někdo ničí překážky. v Mariánkách se můžeš ohradit tím že není nikde žádnej nápis, ke čtrtýmu rybníku chodím plavit pséky dost let a nikdy sem neměla problém ani u prvních tří
Takže si na KK Zetor musím nejdřív zaplatit kurz? Myslela jsem, že si můžu rovnou zaplatit členství, když chci chodit dlouhodobě a s nějakým cílem.
denulka
napsal(a):
Takže si na KK Zetor musím nejdřív zaplatit kurz? Myslela jsem, že si můžu rovnou zaplatit členství, když chci chodit dlouhodobě a s nějakým cílem.
No já si myslím že když řekneš že chceš přímo do kurzu tak se s Liškovou v poho domluvíš. S ní je v pohde řeč, takže když jí vysvetlíš co chceš a co od toho očekáváš a kam chceš tak do kurzu tě nebude nutit..nejlepší by bylo aby ses nějakou sobotu šla čučnout na výcvik, popřípadě zkusila a pak se domluvíš s Gerychem nebo Liškovou že tam chceš chodit. Většinou ti co se nedojdou podívat na výcvik tak pošle do kurzů.