gaya
napsal(a):
Ahojky, nemáte někdo tip na psí (a nejenom psí) deku nepropouštějící vlhkost? Kdysi jsem viděla deku, která měla z jedné strany igelit a z druhé to byla normální deka, takže nejenom izolovala vlhkost, ale i hřála.
Někde jsem viděla odkaz na deku drybet-ta prý saje vlhkost, ale nevzpomenu si na kterým netovým obchodě....
gaya
napsal(a):
Ahojky, nemáte někdo tip na psí (a nejenom psí) deku nepropouštějící vlhkost? Kdysi jsem viděla deku, která měla z jedné strany igelit a z druhé to byla normální deka, takže nejenom izolovala vlhkost, ale i hřála.
Jo, a aby byla co nejlehčí... to by mě taky zajímalo! Co používáte na vandry se psem, aby mu bylo v noci teplo, sucho a dalo se to nést? My používali půlku karimatky, ale nemáte něco lepšího? Čeká nás tahání pelíšků pro dva větší psy...
gaya
napsal(a):
Díky...a nemáte s drybed někdo zkušenost? Já měla na mysli spíš deku, kterou můžu položit na hodně vlhkou trávu nebo hlínu a nemusím se bát, že se promočí.
Ty drybed mají třeba tady http://www.psisvet.cz/, ale osobni zkušenost nemám. Ovšem vím, že kdo ji má, tak jenom chválí.
Jinak jestli chcete něco takového co popisujete -Na vašem místě bych si asi ušila. Udělala bych něco jako povlak na polšťář jehož spodní strana by byla ze šusťáku a vršek normálně bavněný a dovnitř dala starou deku. Když to celé skrz naskrtz prošijete, tak to bude myslím ok.
marcha
napsal(a):
Jo, a aby byla co nejlehčí... to by mě taky zajímalo! Co používáte na vandry se psem, aby mu bylo v noci teplo, sucho a dalo se to nést? My používali půlku karimatky, ale nemáte něco lepšího? Čeká nás tahání pelíšků pro dva větší psy...
No nevím Marcho. Já když ulehnu vedle svého bosíka na karimatku a on má svoji, tak to stejně dopadne tak, že se ráno probudím na zemi a on roztažený na mý. Ta jeho asi není teplá, nebo že by měla nehezkou barvu?
marcha
napsal(a):
ptala jsem se v obchodě s loveckými a mysliveckými potřebami a koukali se na mne jako na blázna...hlavně, že měli spoustu slušivých zelených oblečků
dnes ještě zkusím rybářské a kempinkové potřeby a když nic neobjevím, tak se vážně naštvu
S tím šitím, to bych brala jenom v největší nouzi, šicí stroj úpřimně nenávidím
gaya
napsal(a):
Mám deku z fleece a z druhé strany je PVC. Sehnala jsem jí v Rosmannovi, ale to měli zrovna akci. Je taky tady: http://www.reklama-centrum.cz/ i-obchod/index.php (bez mezery), ale nevím, jestli Vám prodají jen 1 kus. Pokud ne, chtějte jen poslat vzorek a když ho nevrátíte, nafakturují Vám to
sovicka5
napsal(a):
Mám deku z fleece a z druhé strany je PVC. Sehnala jsem jí v Rosmannovi, ale to měli zrovna akci. Je taky tady: http://www.reklama-centrum.cz/ i-obchod/index.php (bez mezery), ale nevím, jestli Vám prodají jen 1 kus. Pokud ne, chtějte jen poslat vzorek a když ho nevrátíte, nafakturují Vám to
Tyhle deky z jedné strany PVC a z druhé vllna nebo fleece prodávájí pod názvem Campingová deka obyčejné obchodní řetězce. Bývají často v akci, sledujte letáky, stojí pak kolem 300,- Ale je myslím pro použití na vandry dost objemná a podle mě i těžká. Tak do auta a na piknik. Já vozila do lesa pro psa půlku stříbrné aluminiové karimatky, byl to malý balíček o kterém jsem ani nevěděla. Ale jak psal už někdo výše, tak se stajně namáčknul na mě a na té svojí maximálně usínal, když jsem ho odkázala na místo. Ráno jsme se stejně vzbudili tak, že já na igelitu a vedle mě můj pes na mojí karimatce.
sovicka5
napsal(a):
Koukám teď na tu adresu, musíte dát dole do vyhledávání "klíčové slovo" deka a měla by Vám tam vyskočit.