Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
22.6.2005 21:01

Jaké chutnají vašim mrňatům? Kevin těm Pro plan moc nedá. Jak jsou samotné - nežere, raději zgebne.
Napište mi prosím své tipy, zkusím si pak sehnat vzorky. Jde o granule pro štěnda. Moooc díky Ina.

21.6.2005 20:33

ina napsal(a):
Jaké chutnají vašim mrňatům? Kevin těm Pro plan moc nedá. Jak jsou samotné - nežere, raději zgebne.
Napište mi prosím své tipy, zkusím si pak sehnat vzorky. Jde o granule pro štěnda. Moooc díky Ina.

ahoj Ino, jak se vede Kevinovi? Napíšu pár postřehů z krmení mé nežravé Angely.

granule:
Eagle pack - zobne jen aby neumřela
Purina Excellent - momentalně je nechávám k dispozici když jdu do práce a skoro vždy je po mým návratu miska vyžraná
Purina Pro Plan + Hill´s - s těmi jsme začínali, celkem dobrý, přemýšlím, že se k nim vrátím, jakmile něco přiberem
ANF - našlapaný granule, nejedou ale jak bych si představovala
First Mate holistic - moc chutnají, ovšem finančně při pravidelném podávání nad moje možnosti
Friskies junior, Darling - nerada jsem to koupila, ale když pořádně nežerou nic, zkusila jsem koupit se špatným svědomím toto. Žere to krásně, hovínko je ale daleko mekčí než jsme zvyklí

Konzervy:
Hills puppy - super, voňavoučké, chutné, ovšem velice drahé
Pedigree junior - nic moc
Bono masovka - poprvé vylízali misku, pak už zas jen ta záchovná dávka
Friskies - doufám, že to bylo ono, takové jekési rolky s mrkví - chutnalo
Darling - novinka s rybou dnes dostali, spapali
Bono junior - mám schovaný, bojím se to otevřít, když si vzpomenu tak pak napíšu jak to chutnalo

Vařené:
kuřecí čerstvě uvařené - super, rozmražené již zase jen záchovná dávka
hovězí - mají moc rádi - já tomu říkám rypáčky, jsou to odřezky různé trubice, kraví čumáčky.. ale je to asi příliš mastné a když toho dostanou víc, tak se pěkně pokakají
ryba - chutná - pozor ale na kůstky

jinak vařené vajíčko, rýži, těstoviny, mrkvičku, sýr, lučinu, tvaroh to vše mají rádi a občas to dostanou spolu s granulkama nebo s konzervou či masíčkem. taky někdy nakrájený tvrdší rohlík, či krajíček chleba.

BTW: ty marketovky nedoporučuju k dlouhodobějšímu krmení, začala jsem s tím kvůli tomu, že by mě asi ta moje malá černá potvůrka umřela nebo bych z ní měla chrta ještě ale nevím, jestli to bude mít nějaký výsledek, krmím tak týden

21.6.2005 21:10

ina napsal(a):

Tak nerozeberu to tak slozite...

Momentalne pulrocni stenisko vlcounka mam na Fitminu Leon (pro stenata velkych plemen) - jsem s nim uplne spokojena. Navic je to ceska (a tedy relativne levna) premiovka...

Ale protoze to je vlcounek, tak dokrmuju masem (ma problemy s travenim priloh) - at uz konzervami (kupujem REX, protoze maji 95% obsahu masa), ale casteji premrazenym a rozmrzlym nebo uvarenym masem pro psy (drstky, krky, kuze, jatra, ryby, mlete hovezi,... atd. atp.).

Velkeho (7,5 roku - tata Lumpa) krmim Britem + krmne testoviny + maso. Ale vyzkouseli jsme taky kdeco...

Osobne si myslim, ze je lepe granulky namacet, nejlepe vyvarem z masa (varit v nesolene vode!) - lepe kontrolujete, kolik toho stendo skutecne sezere (namocene granulky nabydou uz v misce a ne az v brisku) a navic JEDOU VZDYCKY!

S pozdravem "nezravcum zdar" Wami

P.S. No a takhle vypada pulrocni stene krmene Fitminem!

21.6.2005 22:20

ina napsal(a):

Já bych volil
buď fullpremiové granulky
nebo vařit

22.6.2005 09:24

ina napsal(a):

K naší pudličce jsem od chovatelů vyfasovali taky Purinu Pro Plan, štěndo to jedlo, ale moc mu to nejelo. Pak jsem od kamarádky dostala kilovku Eukanuby (její přítel koupil jejich dospělé border kolii granulky pro štěňata malých plemen), ty berušce jedou mnohem víc, tím, že jsou i menší, líp se jí koušou.

22.6.2005 11:26

cathys napsal(a):
K naší pudličce jsem od chovatelů vyfasovali taky Purinu Pro Plan, štěndo to jedlo, ale moc mu to nejelo. Pak jsem od kamarádky dostala kilovku Eukanuby (její přítel koupil jejich dospělé border kolii granulky pro štěňata malých plemen), ty berušce jedou mnohem víc, tím, že jsou i menší, líp se jí koušou.

ahojky Ino, nasi uz skoro 5 mesicni kavalirku Koletku krmime Royall Caninem pro stenata malych plemen, ze zacatku tomu moc nedavala (ac od chovatelu zvykla), ale ted basti o stosest.

22.6.2005 11:44

ina napsal(a):

Ahoj Ino,
docela chutné jsou Mastery a Imagine.
Kdybys chtěla vzorky, písni mi na mail hellen.k@seznam.cz
nějaký tu mám a mohla bych ti je poslat

22.6.2005 12:56

ina napsal(a):

Tak já zkusím poradit Nutro Choice, žádné fujtajbly a dělá se ze sušeného masa, tím je chutné. Jinak - nejsou to uplácané granule z čehokoliv a usušené, ale pomleté sušené maso. Mají jehněčí recepturu a ta je skvělá. I jinak po tom byl pes moc pěkný. Jenom to holt nemá Yuccu.

22.6.2005 14:16

ges napsal(a):
Tak já zkusím poradit Nutro Choice, žádné fujtajbly a dělá se ze sušeného masa, tím je chutné. Jinak - nejsou to uplácané granule z čehokoliv a usušené, ale pomleté sušené maso. Mají jehněčí recepturu a ta je skvělá. I jinak po tom byl pes moc pěkný. Jenom to holt nemá Yuccu.

Ahojky, píšu ti protože by ti to možná mohlo pomoct, teď je to pár měsíců co jsem koupila našim velkým pesanům Biomill pro moji holku co měla průjmy je to velké plemeno-belgický ovčák. Po třech dnech naprosto OK, malé hoívnka tak polovičí Acany (Acanu považuju za velmi dobré krmení - u našich psů stejné výstedky jako u Eukanuby) a super heboučký kožíšek, ač jsou holky psí venku a tam ta hebkost tak nebývá. Fakt jí to sedlo, až dokrmíme Senzible tak jdem na Biomill Energy.
No a máme doma dva brabantíky- rozmlsané potvory, co celý den něco zobají a dostávají v kuchyni jako masíčko a tak a pak večer nad granulema uhrnují nos. Tak jsem jim dala na zkoušku Biomill Senzible - jsou to velké granule ale tak jim jedou že se i přemůžou a rozkoušou je a hned mají prázdnou misku. Na to jak jsou vybíraví tak jsem teda koukala a nevěřila vlastním očím.

Jo a Biomill je trochu dražší- ale když budeš v Biomill klubu (mají tam určité podmínky) tak to máš o asi 30 % procent (ted nevím přesně kolik) levnější takže my máme pytel 15 kg Senzible za 1 100 cca a na netu ho prodávají za 1500. A dost dlouho to vydrží.
Zhruba nám tak jeden 20 kg pes nabitý enrgií- 1,5 měsíce (jíné granule 1 měsíc) takže mi to výjde jako Acana.

Zkus si napsta myslím na www.biomill-cz.com nebo tak nějak Báře Zapletalové at ti pošle vzorky a skus to.
M

PS. Pak napiš jestli jsou to toho cvoci jen ti naši nebo i tvůj pes.

22.6.2005 14:27

ina napsal(a):

Mé 8 měsíční štěndo je na Royal canin, zkusili jsme i HILL´S, ale po tom mi pejsek špatně kakal, tak jsme se vrátili opět k Royalu, občas dochutím konzervou Grand pro štěňata a taky samozřejmě tvaroh, vajíčko, nebo kuřecí maso
P.

22.6.2005 21:01

p. napsal(a):
Mé 8 měsíční štěndo je na Royal canin, zkusili jsme i HILL´S, ale po tom mi pejsek špatně kakal, tak jsme se vrátili opět k Royalu, občas dochutím konzervou Grand pro štěňata a taky samozřejmě tvaroh, vajíčko, nebo kuřecí maso
P.

Moc díky, někde splaším vzorky!!!!.

Přidejte reakci

Přidat smajlík