Hledáme hodnou duši ;-)

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
26.7.2010 07:59
agro

XXX.XXX.17.86

Ahoj,

hledám hodného člověka, který by se ujal některého ze dvou pejsků na fotce (anebo i obou :-)).
Pocházejí z velmi nevhodných podmínek, "majitelé" se z domu odstěhovali a psy tam nechali. Raděj nebudu to co vím více popisovat ani nijak komentovat...:-|
Menší černá fenečka se pohybuje volně po zahradě, je plachá, zatím se nenechala chytnout. Má tak něco kolem 1 roku. Určitě by si brzy zvykla...
Rezavý vyhublý pejsek, cca 1,5 roku starý, skoro BO malinois, byl několik týdnů zavřený ve stodole plné harampádí. Myslela jsem si že už ho nemají... i přes to je velmi temperamentní, lidí se nebojí. Je hodný. Byl by super například pro agility anebo jiný sport, pro pamlsek a pohlazení by se přetrhl. smajlík
Řeším to teprve od neděle a bohužel toho rezavého pejska jsme museli opět po vyvenčení a nakrmení do té stodoly zavřít, protože jinak by utekl, není tam pořádný plot a mohlo by jej třeba srazit auto. Alespoň tam ale má vodu a granule.... Je třeba to tedy alespoň v u tohoto pejska rychle řešit.
Já si jej bohužel vzít k sobě nemohu, ač by mi to nevadilo. Mám 2 psy, jeden je také nalezenec vyhozený z auta, ale ten druhý je bohužel těžce nemocný a nemohu ho novým psem ohrozit (případný stres, nedejbože nějaký bacil...).
Nachází se v okrese Šumperk, severní Morava.
Také bych uvítala, jestli je tu někdo kdo má s podobnou situcí již zkušenost, aby mi poradil jak vytvořit nějaký stručný text, že se psů zříkají, který bych jim v případě nalezení nových majitelů dala podepsat, aby se to poté neobrátilo třeba proti mě...

Díky :-)

Kontakt na mě: eveyka@tiscali.cz

26.7.2010 08:05
agro

XXX.XXX.17.86

Přidejte reakci

Přidat smajlík