Ahoj,
hledám hodného člověka, který by se ujal některého ze dvou pejsků na fotce (anebo i obou ).
Pocházejí z velmi nevhodných podmínek, "majitelé" se z domu odstěhovali a psy tam nechali. Raděj nebudu to co vím více popisovat ani nijak komentovat...
Menší černá fenečka se pohybuje volně po zahradě, je plachá, zatím se nenechala chytnout. Má tak něco kolem 1 roku. Určitě by si brzy zvykla...
Rezavý vyhublý pejsek, cca 1,5 roku starý, skoro BO malinois, byl několik týdnů zavřený ve stodole plné harampádí. Myslela jsem si že už ho nemají... i přes to je velmi temperamentní, lidí se nebojí. Je hodný. Byl by super například pro agility anebo jiný sport, pro pamlsek a pohlazení by se přetrhl.
Řeším to teprve od neděle a bohužel toho rezavého pejska jsme museli opět po vyvenčení a nakrmení do té stodoly zavřít, protože jinak by utekl, není tam pořádný plot a mohlo by jej třeba srazit auto. Alespoň tam ale má vodu a granule.... Je třeba to tedy alespoň v u tohoto pejska rychle řešit.
Já si jej bohužel vzít k sobě nemohu, ač by mi to nevadilo. Mám 2 psy, jeden je také nalezenec vyhozený z auta, ale ten druhý je bohužel těžce nemocný a nemohu ho novým psem ohrozit (případný stres, nedejbože nějaký bacil...).
Nachází se v okrese Šumperk, severní Morava.
Také bych uvítala, jestli je tu někdo kdo má s podobnou situcí již zkušenost, aby mi poradil jak vytvořit nějaký stručný text, že se psů zříkají, který bych jim v případě nalezení nových majitelů dala podepsat, aby se to poté neobrátilo třeba proti mě...
Díky
Kontakt na mě: eveyka@tiscali.cz